Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Törölt felhasználó
Egyik haveromat érdekli, ha elküldöd neki Tatára postán és 6k-ba belefér a postaköltség is!
ha lesz valami gc-os játékod amit eladnál, szóljál már nekem légyszíves 😊
Gratulálok hozzá 😊. Én is azt fogom megvenni, nem küszködök itt a használt game-ekkel ilyen áron.
Még mindig:
Gamecube :
Super Mario Strikers - 6k.
Gamecube :
Super Mario Strikers - 6k.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ja azóta sem láttam 😊
Törölt felhasználó
jó áron, nagyon jó áron...<#wave>#wave>
de multkor te is majdnem elhalásztál elõlem pár jó gammát olcsón, csak eltûnt a gyerek!
de multkor te is majdnem elhalásztál elõlem pár jó gammát olcsón, csak eltûnt a gyerek!
Sziasztok!
Elado Sony PSP az egyre ritkább 1.5!-ös firmwareval felvértezve. A készülék tökéletesen hibátlan állapotban van. Mindössze két pixelhája van, amivel majdnem mindegyik Magyarországon kapható PSP rendelkezik, csak a legtöbben eladó nem valja be. Megnyugtathatok mindenkit, hogy észrevehetetlen a pixelhiba.
A készüléket BOLTI garanciával adom, nem holmi "1 hónap személyes garanciát vállalok rá" félét.
A csomag az alapgépen túl eme finomságokat tartalmazza:
+Eredeti jatekok (Ridge Racer, Colin McRae Rally 2005, Midnight Club 3, NFS Most Wanted) mind sajat kezikonyvével együtt.
+1GB Memory stick Pro Duo
+SpiderMan 2 UMD film
+BRANDO kepernyovedo folival
+Logitech Playgear Pocket vedotok.
+DVD telis-tele jatékokkal
Irjatok bizalommal. Keresre kepet is kuldok. Udv.
Elado Sony PSP az egyre ritkább 1.5!-ös firmwareval felvértezve. A készülék tökéletesen hibátlan állapotban van. Mindössze két pixelhája van, amivel majdnem mindegyik Magyarországon kapható PSP rendelkezik, csak a legtöbben eladó nem valja be. Megnyugtathatok mindenkit, hogy észrevehetetlen a pixelhiba.
A készüléket BOLTI garanciával adom, nem holmi "1 hónap személyes garanciát vállalok rá" félét.
A csomag az alapgépen túl eme finomságokat tartalmazza:
+Eredeti jatekok (Ridge Racer, Colin McRae Rally 2005, Midnight Club 3, NFS Most Wanted) mind sajat kezikonyvével együtt.
+1GB Memory stick Pro Duo
+SpiderMan 2 UMD film
+BRANDO kepernyovedo folival
+Logitech Playgear Pocket vedotok.
+DVD telis-tele jatékokkal
Irjatok bizalommal. Keresre kepet is kuldok. Udv.
inkább azt mondd el mennyiért vetted azt a négy gamét fathertõl, (az orrom elõl) az x-es oldalon 😊)
Törölt felhasználó
Nekem ma jött meg! mármint a killer7, alig várom, hogy hazaérjek azt kipróbáljam!😄
Törölt felhasználó
Még senki nem fikázott, csak közeli állapot volt...
Amúgy nézd meg a topic címét, aztán szerintem írj árakat mert lassan kezd komolytalan lenni, és a végén azt fogjuk gondolni, hogy nincsenek is játékaid! <#help>#help>
Amúgy nézd meg a topic címét, aztán szerintem írj árakat mert lassan kezd komolytalan lenni, és a végén azt fogjuk gondolni, hogy nincsenek is játékaid! <#help>#help>
Akkor olvasgass még, mert volt ott jobb ajánlat is.:]
Én meg inkább 3,5 k-ért veszek egy új Killer7-et. Ennyit az Ikarugáról.
Miert te tudsz mas Metroid 2rol? Mellesleg 1 normalis ajanlatot lattam MB66-tol (ilyen hulye nevet =D ) 2e ft az Ikaruga-ért nem eppen normalis az en szotaramban... De nem erzem ugy,h fikazodtam volna! Nem fog foldhoz vagni ,ha itt maradnak,szal ennyi =]
Egyetértek.
Törölt felhasználó
figyu, itt voltak normális ajánlatok is, de azt ne várd, hogy mindenki 10000ft-os ajánlatokat fog tenni!
Amúgy megsporólnál egy csomó idõt meg fikázást, ha írnál irányárakat!
Amúgy megsporólnál egy csomó idõt meg fikázást, ha írnál irányárakat!
Nah ,ha valakinek lesz ertelmes ajanlata kuldjon mailt! Ja van meg Metroid 1-2 is. =] Esetleg Harvest Moon...
Akkor tartsd meg.
Hát az.
Törölt felhasználó
én tudom, de azért nem veszem meg ott😉
2k az Ikaruga-ért?
3k??? Mindenhol még 9-10k.
Egy 6kba beleegyezek. 😊
Egy 6kba beleegyezek. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Törölt felhasználó
3e ft ?
A paper mario-t nem tartom tovább, tudom, hogy megéri de nekem az már sok.
A paper mario-t nem tartom tovább, tudom, hogy megéri de nekem az már sok.
Akkor én meg.
GC:
Mario Smash Football (teljesen új-gép mellé adták de most nem kell)
Ajánlatokat várom!
GC:
Mario Smash Football (teljesen új-gép mellé adták de most nem kell)
Ajánlatokat várom!
(legalabb beinditottam a bizniszt, ne duzzogj<#papakacsint>#papakacsint>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Törölt felhasználó
Paper Mario + Starfox 6eft
5Kval nyitok(igen a 4 gamezra)... (ne anyazz ugyis fog azmeg feljebb is menni, legalabb srofoljuk az arat...) <#papakacsint>#papakacsint>
SZUPERMARIONAK UZENEM!!! erre most legyszi ne kommentelj, csak ha te is licitalsz!!!!! HTXVM, GG nore <#idiota>#idiota>
SZUPERMARIONAK UZENEM!!! erre most legyszi ne kommentelj, csak ha te is licitalsz!!!!! HTXVM, GG nore <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én szerintem a Starfox Adventures nem valami nagy szám. Mondjuk nem olyan rossz meg egészen szép is, de b***ottul bonyolult! Én az 1. pályán nem tudok átmenni.
Töltsük le az internetet!
Törölt felhasználó
Én két ezresért bárkitõl megvenném a starfoxot<#finom>#finom>
Ha te a sparban vettel Paper Mariot vagy Ikarugat 4000ert isten vagy, a masik ketto nem igazi csemege... szal a 4000is sok volt =]
Törölt felhasználó
egyik haverom meg a tescoba egy ezresért, de az vissza nem térõ buli volt, csak lemaradtam róla!
ilyenek a haverok...
ilyenek a haverok...
nem akarok kicseszni veled fishBNS, de én a SPAR-ban vettem asszem 4000 Ft-ért.
Töltsük le az internetet!
Mintha uj lenne, egy karc sincs egyiken sem! A kezikonyv meg uj szagu... =] Szal szinte uj! Nem tom az arakat,ezert irtam,h aki a legjobb ajanlatot adja az viheti. Jaa es csak aprilis 7.e utan,mert addig angliaban tartozkodom.
Törölt felhasználó
nem gond! legyen azé aki többet ad érte<#boxer>#boxer>
Törölt felhasználó
oké, értem, de mennyit, hány darab egyforintost? <#alien2>#alien2>