Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
szerintem ne is torodj vele. hat hol mashol elnenk, ha nem irigyseglanden... 😉 (jol belenknevelodott, szuleinkbe is ez a k0mcs1 feeling, neked nem lehet jobb, tudod)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

fishBNS
Sok millio ember van ,akinek nincs ra ennyi penze! Nagyon sok van ,aki nem adna ennyit jatekokert.Megtobb ,aki azt se tudja mi ez,es nem is ertene ,miert kell penzt adni erte... Es vagy Te ,kinek bele kell szolnod mindenbe!
Ez egy Adok-Veszek forum,ha nem tevedek! Feladtam egy hirdetest,mint barki mas! Nem hiszem,h annyira szar arat mondtam,de ha igen nem fogjak megvenni! Ennyi!
Nincs szuksegem,h pont Te oktass ki...

fishBNS
lol

Super Mario
Köszönöm, hogy megvédtél. Sajnálom, hogy nem látja a lényeget.

https://supermario4ever.wordpress.com

szerintem ne is törõdj vele.azt hiszi övé az egész forum.

Super Mario
ok, mostantól befogom <#kuss>

fishBNS
Nem mind1? Csak,h kotozkodhess elarulom,h nem egyszerre. Na es? Attol meg 250.000Ft nem lesz kevesebb! Szal legkozelebb legy kedves kimelj meg az ilyen fajta ,felesleges hozzaszolastol...

Super Mario
Na jó, de egyszerre adtad ki értük a pénzt?

Lammer
Ott a pont!

fishBNS
Nem haragszom, en sem ennyiert vettem! Kb a 3xosaert... De mellesleg,h mar beleszoltal. Nem is annak akarom eladni,akinek nincs 75Kja! =]

Super Mario
Ne haragudj, hogy beleszólok, de egy átlag magyar embernek nincs 75 000 forintja, hogy GC játékokra költsön.

fishBNS
Nem... nincs idom ilyesmire. sry

Sir Quno Jedi
Mondjuk egy-kettõt leszámítva nekem kéne fizetned, hogy játsszak ezekkel! 😄

Nekem ez túl Eksöndzseksön!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Biztos nem bontod meg?

fishBNS
UP!
Eladnam az alabbi EREDETI jatekokat,csak egyben:

75.000.- no offer

Ace Golf
Super Monkey Ball
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Pro Skater 4
Tony Hawks Underground
Tony Hawks Underground 2
Spiderman
Spiderman 2
James Bond 007 : Agent Under Fire
James Bond 007 : Nightfire
Sonic Heroes
Need For Speed Underground
NBA Live 2003
Dark Summit
Bad Boys 2
Medal of Honor Frontline
Die Hard Vendetta
NHL Hitz 2k3
Star Wars Bounty Hunter
Wrestle Mania x8
International Superstar Soccer 2
Fifa World Cup 2002
XIII
Enter The Matrix
Sonic Adventure DX
Red Faction
Agressive Inline
Soul Calibur 2
Freekstyle
SSX Tricky
Beach Spikers
Whirl Tour
Speed Kings
Castleween
Fifa 2003
Star Wars Rogue Leader
18 wheeler
Mat hoffman's pro bmx 2
Kelly Slater's PRO Surfer
Mission Impossible
Resident Evil
Minority Report
Cel Damage

Hasznalt,de mind dobozban kezikonyvel,tokeletesen mukodo allapotban!
[email protected]

dinomano
egyszer lattam a torrentjet, de rip volt PS2-re; kb.200mega... Amugy (nem lebeszeles vegett...)de nekem eleg nagy csalodas volt; GTA-style gémre szamitottam; nem egy sims-klonra... sztem gyenge gém; azon kivül h. vannak benn poenok, nekem unalmas +ismetlödö a jatekmenet; az eröltetett bokolgatas; masodszor már a cici-kukker sem volt vicces.. :-/

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Sziasztok!
7sins-t keresek ps2-re.

Na akkor: EURÓPAI MGS3 ps2-játékot 7000-ért eladnám!

[email protected]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

torrente
Amerikai MGS3 ps2-játékot 5000-ért eladnám. Van egy GTA Vice city is 4000ft-ért (Pal).

Mi az, jön a Subsistence és már nem kell az alap? <#nevetes1>
amúgy meg még 6-7kt is simán megér egy MGS3.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

a 3000 alatt mit értesz 😊, 2999 Ft ?! mert akkor oké! 😊
pontosan melyik érdekelne ? szerintem az alsó 3-om megér 3000 -3500-et/db, a felsõ kettõ 2500/db
De ha több kell, persze lehet alku !

Törölt felhasználó
Ha 3000ft alatt adod akkor engem érdekelne egy-kettõ!
én válaszolok, de nem vagyok hozzáértõ 😊, szerintem 1 ötöst simán .... ha mégsem majd valaki kijavít 😊

Válaszolhatnátok az én kérdésemre is!!!! <#ejnye1>
Szóval mennyiért lehet elpasszolni egy zsír MGS3-at?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ha Angliaban, akkor miert irod, hogy
>De ugy latom boven joljarok,ha magyarorszagon vasarolok hasznalt gamet =]
??

syabica, Sajna az a 9ert hirdetett Tales german volt...😞 Francia nekem is van, heh.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

fishBNS
Angliaban =]

dinomano
Uhh...CC bizti durvajo kis gém, anno videokat neztem belöle; tetszett...föleg a KUPO-nyiras! :-P
D.

fishBNS: nekem is megírhatnádm hogy hol láttál olcsóbban ezekbõl a progikból .... érdekelne 😊 , köszi
én az FF:CC-t 8-ért láttam, a Tales-t meg 9-ért hirdette itt valaki 😞, vagy az egy másik topic volt... nem tom

Ha latsz otthon a Talesbol olcsobban, ird mar meg, hol talaltad (angol verzio, mert ez az egyik kakukktojas, ami PALosban sajnos csak egy orszagra van lokalizalva,igy a german pl csak germanul tud,eh!)

fishBNS
Csak azert kerdeztem,h megeri e itt megvenni... De ugy latom boven joljarok,ha magyarorszagon vasarolok hasznalt gamet =]

ty the tasmanian tiger 😊

érdekelnek valakit ezek a játékok ?! :
crash nitro cart
ty tasmaninan tiger
desert storm 2
The lord of the rings the return of the king
Medal of honor rising sun
ja gamecube-ra !

Attol fugg PALos kell vagy jo az amcsi is (van Freeloadered). En FF CC-bol olyan 6ert tudnek hozni, Talesbol 15 korul PALost, az amcsi FFbol 5500 korul, a Tales 7-8 korul volna.

Törölt felhasználó
FFCC-t nem láttam még 10e alatt a Tales is hasonló árban lehet!
Beast Machine
Gyemekeim!!! Metroid Zero Mission keresek megvételre, max 3600-at adnék érte.

...vágod?

Lammer
Gyerekek!!!
valaki hozzon mar nekem egy ilyet...
Speedlink competition pro usb, red sl-6602
vagy valami hasonlo usbs de csakis digitalis mikrokapcsolos oldschool dzsoyt... AAAAAA 😄DDD (c64, amiga emu rulz)

ps2-re vagy gamecube-ra.A Gamecube-osok drágábbak.

Sajna akárhol nézed 7000-16000 között van.

fishBNS
Nem tud itt senki szart sem ;D

Kérdezném a hozzáértõket, hogy egy nagyon jó állapotban lévõ, karcmentes Metal Gear Solid 3-at mennyi pénzért lehet eladni kábé?

fishBNS
Mennyiert lehet beszerezni hasznalt Final Fantasy CC-t es Tales of symphonia -t gamecube-ra?

Ja, és EGYBEN 6.000 FT!
ELADÓ! PS2 JÁTÉKOK:

TEKKEN 5 = 4.000 FT. EREDETI, (nem Platinum) Tökéletes állapotban, KARCMENTES lemez, de még a borító is!

COMMANDOS 2 = 3.000 FT. EREDETI, szintén nagyon jó állapotban.

E-mail: [email protected]
Nincs sajna.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

CrucifX
Xbox-ra vagy PS2-re keresnek Broken Sword 3-at - surgos!

Új Xbox S joy-od nincsen?

Ja, és keresek marha olcsó GBA vagy GBA SP-t. De tényleg olcsót. GBA SP-bõl hibás is érdekel, de ép kijelzõvel.
GBC és GB kazikat többet is vennék egyszerre. Lista kell PÜ-ben.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Vennék gameboy, és gameboy color kazikat, fõleg mászkálósakat. Warioland-ok elõnyben.
Még megvan a Dreamcast-om és a 256-os F2A GBA flashkarim is, USB linkerrel.

dinomano
ok, köszi infot...PS1 lemezeket nem volt alkalmam tesztelni ps2-ön; NET-en olvastam, h. nem ajanlanak minden PS1 gémet; ill. csak sajat felelössegre... RIP-ekkel termeszetesen nincs jo tapasztalatom nekem sem; de PS1 rip-ekkel kapcsolatban sem... :-P Szerencsere csak pár rip-pelt PS1 gémem van...

Sheltem
Na nem bántani máriót! Májusban mindenki róla fog majd beszélni és csuklani fog egész nap ha kijön a New Super Mario Bros. Peace

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"