Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
--Átvétel személyesen is történhet!--
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Tehát:
Rendelek winsunx-ról flash kártyát GBA SP-hez. Ez annyiban lehet érdekes számotokra, hogy ha valaki szeretne rendelni, akkor most olcsóbban teheti, mert felezõdik a posta. Én egy ilyet rendelek, ami 0.3 kiló, és max 1 kg lehet a csomag, úgy jön ki gazdaságosan, tehát ha te is ilyet rendelnél, akkor 2-en tudtok csatlakozni az akcióhoz😊 Priviben jelezze, aki óhajt rendelni valamit. DS-hez is vannak cuccok, meg minden😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Komplett hdd-s csomagra kérek már csak ajánlatot. Vagy csere chippeletlen karcmentes mûködõ pstwo-ra. Feketére is, na 😊 illetve NDS-re
no majd haveromat megkérdezem
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Olcsó PS2 valaki? Akár komplett vinyósan? Alkudjatok, pü, stb. NDS, Slim silver (demán lehet hogy fekete is) pstwo beszámítás...postázok, sajna nem Bp vagyok.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
FF:CC 8000ft
Zelda Limited: 8000ft
Resi4 9000ft
Baten Kaitos 10000ft
Fire Emblem 9500ft
Alapgép scph-30003, 2 napos sony hungáriától pultalól bugázott 16 ezer ft-os
fejjel!!, H2o blue edition devmode1-et is tudó autoboot-os chippel, 1 joy-jal
(kifogástalan, alig ment) kábellel: 35 k
Gyári Sony network adapter, csak ki lett bontva próbára: 7500 ft.
Esetleg:
ps2 memóriakártya új, mûanyagtokban, feltöltött hdloader progival: 6.5 k, és maxtor
majdnemúj diamondmax9 80 Gb csendes remek vinyó: sacc 11 k.
Egyben kis alku még lehetséges. A gépre fél év garit adok. Plíz PÜ az elképzeléseddel.
Beszámítok: ezüst kicsi PSTWO-t (gyûjteményembe, chip nélkül ha lehet, és karc nélkül). Szolnok megye, Martfû, posta ok.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
itt is hirdetnek konzolosok néha, azért linkelem ezt, plíz pü szintén.
Ajánlatokat PÜ-ben pls
Nem nekem kéne, de most tényleg, csak haverom még régen a júeszében vett boxot és ugye csak ottani játékokkal tud nyomulni.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Töltsük le az internetet!
XBOX: GunGriffon Allied Strike: 3500
GC: Geist: 6500
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!
- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT
EGYBEN 27.000 FT
E-mail: [email protected]
.:SOLIDUS:.
Gyönyörûen rendbetett 30003 nagy PS2 érdekelne itt valakit? Tegnap készítettem el, H2o chip beleugrott, illetve ebbe tettem bele a vadiúj Sony Hungáriás KHS400 fejemet is. Külsõre is jó állapotú, az aján van karcolgatás csak, de az ugye nem látszik. Szóval egy 16 ezres fej figyel benne, vadiúj. Maga a gép túl sokat nem mehetett, lencsesérülése volt (valami abáltszalonnás lemezre tippelek 😞 ), én szedtem szét elõször.
Szóval maximálisan felújítva, minõségi autobootos chippel, új fejjel, 3 hó garival eladnám. Ha érdekelne valakit, PÜ.
Ui:Gondolkodtam és az alábbi cserék érdekelnek: karcmentes védõfóliás NDS Flash-segédlettel (hogy f2a ultraval menjen pl.) meg amivel bekínálod. Illetve slim PSTWO fõként ezüstben, széria mindegy, állapot karcmentes, mert az nincs a gyûjteményemben.
crash nitro cart
ty the tasmaninan tiger
desert storm 2
The lord of the rings the return of the king
Medal of honor rising sun
ja gamecube-ra !
2500-3000 ft/db több esetén alku, persze 😊