Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utánnanézek neten. Ha jó, mindenképpen érdekel, mert néha 1-2 ps2-es mentést se lenne rossz archiválni vagy netrõl letölteni.

Nekem olyan van hogy X-port datel gyártmányú. De az asszem csak ps2-höz jó. Amúgy eladó.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szerintetek lehet valahol még kapni dex drive-ot?(ps1 memóriakártya olvasó)

Nexxuss
Donkey Kong Country 3 GBA-ra eladó. 4 ropi. csere is jöhet valamire.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

PSP-re Midnight Club 3 DUB Edition foliaban 7ezer.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Megy PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

UltimateGamR
PS2/PSTwo érdekelne chippelve , jó állapotban , kifogástalan mûködéssel!! Megvásárolnám szinte AZONNAL!! Árajánlatokat kérem ide , vagy privát üzenetben
--Átvétel személyesen is történhet!--

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

én is beszúrom .....eladó : Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut 😊, csere is érdekel !

deep
Ide is beszúrom, hátha valaki nem olvassa a másik két topicot, ahol még aktuális😊
Tehát:

Rendelek winsunx-ról flash kártyát GBA SP-hez. Ez annyiban lehet érdekes számotokra, hogy ha valaki szeretne rendelni, akkor most olcsóbban teheti, mert felezõdik a posta. Én egy ilyet rendelek, ami 0.3 kiló, és max 1 kg lehet a csomag, úgy jön ki gazdaságosan, tehát ha te is ilyet rendelnél, akkor 2-en tudtok csatlakozni az akcióhoz😊 Priviben jelezze, aki óhajt rendelni valamit. DS-hez is vannak cuccok, meg minden😊
Kaplan
Hát ilyet, már a Gamestore se az igazi 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
lefagy, de mar reg a kukaban van😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Miért azzal mi a baj? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
nem nem ez egy masik.

Kaplan
Mirõl is van szó? Mi a baj azzal a Zeldával? 😄

Ps2 elkelt.
Komplett hdd-s csomagra kérek már csak ajánlatot. Vagy csere chippeletlen karcmentes mûködõ pstwo-ra. Feketére is, na 😊 illetve NDS-re

Cheap, remélem nem azt a szar Zeldat akarod valakire rásózni... <#ejnye1>

ohh kösz 😊

no majd haveromat megkérdezem

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Na látod 😊
Olcsó PS2 valaki? Akár komplett vinyósan? Alkudjatok, pü, stb. NDS, Slim silver (demán lehet hogy fekete is) pstwo beszámítás...postázok, sajna nem Bp vagyok.

aham, kösz, ez eszembe sem jutott 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

CHEAPBOY
Nem olcsok de jouk😊

FF:CC 8000ft
Zelda Limited: 8000ft
Resi4 9000ft
Baten Kaitos 10000ft
Fire Emblem 9500ft

Eladó lenne egy nagy PS2 szett, konzolgyûjtõ-konzolszervizestõl.
Alapgép scph-30003, 2 napos sony hungáriától pultalól bugázott 16 ezer ft-os
fejjel!!, H2o blue edition devmode1-et is tudó autoboot-os chippel, 1 joy-jal
(kifogástalan, alig ment) kábellel: 35 k
Gyári Sony network adapter, csak ki lett bontva próbára: 7500 ft.
Esetleg:
ps2 memóriakártya új, mûanyagtokban, feltöltött hdloader progival: 6.5 k, és maxtor
majdnemúj diamondmax9 80 Gb csendes remek vinyó: sacc 11 k.
Egyben kis alku még lehetséges. A gépre fél év garit adok. Plíz PÜ az elképzeléseddel.
Beszámítok: ezüst kicsi PSTWO-t (gyûjteményembe, chip nélkül ha lehet, és karc nélkül). Szolnok megye, Martfû, posta ok.

krx
Köszi!

Francba, lemaradt: beszámtok karcmentes slim pstwo-t, de csak ezüstöt, fekete nem kell. Chip sem kell bele.

testerlnx

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Még mindig megvan a Sega Dreamcastom, link:
Ajánlatokat PÜ-ben pls

Mystic Heroes, Zelda Four Swords Adventures, Gauntlet

Nincs listam, de ird meg melyik kell es megirom mennyiert volna (minden beszerezheto termeszetesen).

krx
Mint mûgyûjtõ, gáláns retrobuzi, és kóros dühroham hiányban szenvedõ játékos keresem a Dreamcast nevû csodamasinára a Border Down és Ikaruga nevezetû shoot 'em up kincseket! Mivel Ikaruga-t Gamecube-ra szerezni nem annyira (azért nem is egyszerû) nehéz feladat, ráadásul GC-m sincs -tervezem beszerzését- ezért keresem DC-re - drágábban. Border Down-t meg amúgy is piszkosul kemémy dolog találni - szinte egyenlõ a nullával...

Sziasztok!Érdekelne a Madden NFL 06 Ps2-re.
Azt is ki lehet okosítani és PAl-lá varázsolni (illetve mindenevõvé).

Aki tud AMERIKAI verziójú, eredeti alap XBOX játékokat, zzen egyet plz 😊.
Nem nekem kéne, de most tényleg, csak haverom még régen a júeszében vett boxot és ugye csak ottani játékokkal tud nyomulni.

KILLER2
Ja ilyet pedig nem érdemes teni. Jó helyen van benne.

Töltsük le az internetet!

Lammer
igen ez inkabb nyelvtani bukfenc... eleve egy idegen szot meg ragozni is 😄DD szal, ha megfelejtkezunk az idegen szorol, akkor logikailag, egy "chippes" gepet fosztunk meg a "chipjetol"... <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

KILLER2
Hát ez a kicsippelt szó tényleg baromság. A onzolokba a chippet bele szoktá rakni nem pedig kivenni azt. Ez már csak valami menõ szó.

Töltsük le az internetet!

Törölt felhasználó
Baldur's Gate: Dark Alliance-hoz hasonló ketten játszható gémet keresek GC-re!
Ez a "kichippelt" szót sose értettem 😊

Folias, nemet dobozos, angolul is futo game-k:
XBOX: GunGriffon Allied Strike: 3500
GC: Geist: 6500

ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!

- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT

EGYBEN 27.000 FT

E-mail: [email protected]
Solidus
Nem érdekel valakit egy régi(nem slim) PS2,fejcserés(szegényke megadta magát),kichippelt,csak áll ott az asztalomon mert nincs most rá idõm.

.:SOLIDUS:.

CHEAPBOY
lesz most finalom 8ert.

OK, nem gond.

a pár sorral lentebb írt játékok már nem eladók, bocs

az én is csak holnap tudom meg mert nem az enyém, de az igazi eladó elmondása szerint karcmentes... aztán majd meglátjuk 😊.... azért is kérdezgetem mert csak akkor hoznám el ha valakit érdekel, és tökéletes állapotuak....na mind1, ha valakit érdekel jelezzen ide vagy privát, mert holnap délelõtt megyek értük

Gyönyörûen rendbetett 30003 nagy PS2 érdekelne itt valakit? Tegnap készítettem el, H2o chip beleugrott, illetve ebbe tettem bele a vadiúj Sony Hungáriás KHS400 fejemet is. Külsõre is jó állapotú, az aján van karcolgatás csak, de az ugye nem látszik. Szóval egy 16 ezres fej figyel benne, vadiúj. Maga a gép túl sokat nem mehetett, lencsesérülése volt (valami abáltszalonnás lemezre tippelek 😞 ), én szedtem szét elõször.
Szóval maximálisan felújítva, minõségi autobootos chippel, új fejjel, 3 hó garival eladnám. Ha érdekelne valakit, PÜ.

Ui:Gondolkodtam és az alábbi cserék érdekelnek: karcmentes védõfóliás NDS Flash-segédlettel (hogy f2a ultraval menjen pl.) meg amivel bekínálod. Illetve slim PSTWO fõként ezüstben, széria mindegy, állapot karcmentes, mert az nincs a gyûjteményemben.

Állapotuk milyen?

érdekelnek valakit ezek a játékok ?! :
crash nitro cart
ty the tasmaninan tiger
desert storm 2
The lord of the rings the return of the king
Medal of honor rising sun
ja gamecube-ra !
2500-3000 ft/db több esetén alku, persze 😊

Super Mario
Ja, akkor jó.

https://supermario4ever.wordpress.com

fishBNS
Keves vagy Te hozza,h en ideges legyek... =]

Super Mario
Én csak tettem egy megjegyzést. Ezen ennyire felidegesítened magad.

https://supermario4ever.wordpress.com