Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alábbiak, full eredeti gamek, tokban, jó állapotban, könyvvel.

Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!

NA újabb ajánlattal állok elõ. Itt szerintem minden reális, ha nem olcsóbb.

Resident Evil 4 - 7000Ft
Soul Calibur 2 - 6000Ft
Timesplitters 2 - 5000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 6000Ft
Splinter Cell - 5000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 7000Ft
Super Smash Bros. Melee - 5000Ft
Tales of Symphonia - 6000Ft
Rainbow Six 3 - 6000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 6000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 4000Ft
007: Nightfire - 5000FT
007: Everything or Nothing - 6000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 4000Ft
Medal of Honor: Frontline - 4000Ft
True Crime - 5000Ft
Conflict: Desert Storm - 5000Ft
Luigi's Mansion - 5000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 5000Ft

Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.

Update: AKCIÓ! HA az egészet veszed meg akkor csak 75000Ft!

Vegyetek Xbox360-at és találkozunk a neten!

8500 egyben, ez az alja, ha valaki egyben viszi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Még éppen vagyok és 7 k 😊 és finomabban alkudj, alapba félár (tudom, használt de akkoris).
Nah jó8.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

God of War
ha nem cseréled el akkor kapsz érte 4k

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Majd holnap PÜ-zünk, mentem aludni, jóéjt mindenki...

Rising sun magában 7 k.

God of War
és a rising sunért mennyit kérsz?????????????????????????????????????????<#conf>

Ez a 3 van most (eredeti).

God of War
Hááát egy ezresért megszebaditalak töle😊
nem érnekem annyit mert a focit nem szeretem, batman hát fúj,hát a rising sun az ami ér valamit azért mennyit kérsz?
Ird le PÜ-be mijen játékaid vannak

Hát, 10 k a 3 játékért ...

God of War
És mennyire gondoltál?

Úgy nem kereskedek játékkal. Most ezek vannak 😊

bizony szeret játszani 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

God of War
Nincs véletlenül Shadow of the colossusod vagy Devil May Cry1ed mert azok érdekelnek.
Vagy DMC3ad???

PS2-re Medal of honor: rising sun (sajna kiskönyve nincs meg), és Batman: Vengeance, illetõleg This is football 2003 játékaim eladóak. Kinek mit ér? A TIF2003 nyilván Platinum, mert ezüst a tokja. A Batman nem, a MoH sem latinum (gondolom rá lenne írva).
576.hu árak: Batman: 3990, MoH: 14.990, TIF2003: 2999 ft.
Tájékoztató árak, de jóval olcsóbban adom, egyben ha lehet. Mind jó szép állapotú, nincsenek agyonkarcolva. Plíz PÜ.
Csere GBA SP-re.

God of War
Tom clancy's rainbow six3(ps2-es karc mentes),ps1-es memoria kártya,Kill.switch(pc-re karc mentes)
Összesen:6000ft
Vagy DMC1 v Ico-ra cserélhatö
vagy valami rpg szerüre.(1db rpg-ért cserélhetö csak jó legyen)

koryne
"PS1es játékokat keresek nagymamám részére" ????
Jófej nagyid lehet 😄
Az enyém pl a mobiltelefonokért rajong <#idiota>

Szerk.: tudom, hogy felesleges off volt, de ezen elcsodálkoztam 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

PS1es játékokat keresek nagymamám részére, nem gond, ha a CDk-re te írtad a játék nevét ;D.

pü. vagy [email protected]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

krx
Szia Cheap!

Remélem megkaptad az e-mail-em és hamarosan válaszolni is tudsz majd rá! Asszem 30k Ft-ig elmehetünk, de nem biztos...

XBOX-ra:
Splinter cell, NBA 2003, Desert strom, Amped, Sega Gt 2002, Jetset Radio, Project Gotham Racing 1-2.

Mennyit ajánlotok ezért egyben, eredetiek...
Szal 8 db, a sega gt és a jet set radio papírtokos, a többi 6 meg gyári nagytokos könyvvel, mindenével. Plíz PÜ
Ui: Illetve eredeti Microsoft dvd-kittel együtt is kérek ajánlatot. Külön nem eladó a kit.

Super Mario
Cheap, van N64 joy, lehetoleg fekete szinben?

https://supermario4ever.wordpress.com

God of War
NA

PÜ-ben írd meg, hogy mid van.😊
God of War
milyen ps2-es rpg kéne érte?

7172
OK, semmi baj, sajnos kezdõ vagyok a Ps2-es világában, de igyekszem !! :-))

Bocs, most láttam meg 😊 ne haragudj most nincs se gép, se fölös memkari. De a chiptõl is függ, milyen állományt és honnan indít el.

Még mindig eladó ez a pakk:

13k HUF

Vagy jöhet cserébe Gamecube játék, esetleg nagyon jó állapotú DC-s Shenmue 2, vagy PS2-es RPG-k.
7172
De jóóó hogy ittvagy, " turho " tudnál csinálni nekemis 1 illen mem karit ??

Köszönöm, használd egészséggel 😊

7172
Hoppá, ezekszerint butaságot beszéltem, bocs, az infót Köszönöm !!

7172
OK vettem a lapot ! Lammer megtudnád oldani hogy tudjak venni tõled 1 mem karit, amin rajta lenne a HD-Loader ? ( gondolom másolható ) Más, ha privit akarok írni, miért kapom ezt az üzit ?? " Privátüzenet küldéshez be kell jelentkezned! " ugye nemkell mondanom bevagyok jelentkezve, mert ide tudok írni. Köszönöm

ide is no 😊:

Elcserélném, vagy eladnám U-Move: Supersports és Marc Ecko's: Getting Up PS2 játékaimat más PS2 játékra. Mindkettõ játék sajtói változat, rá is van írva, hogy "not for resale", de ezért olcsóbban is adnám.
Szintén megválnék egy Socom-os USB-s headsettõl és egy infrás távirányítótól.
Ajánlatokat kérnék, term. válaszolni fogok. Budapest.

Ami érdekelne még: Hozzáértõ chip beszerelés garanciával.

öregharcsa
hali.

ez a játék 2001-ben jelent meg, nem biztos hogy dvd-s verzió!!!
én még nem találkoztam vele, csak a cd-s verzióval.
akkoriban még elég sok játék cd-n jelent meg......

http://pspfilez.extra.hu/

Lammer
nem, a szomszed... <#papakacsint>

Turho megintcsak korrekt partner volt, f4szan megjott a cucc, nem ujsagpapir, nem feltegla... <#worship> (jobbulas mester!!!!444)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Idáig jutottunk..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az miert termeszetes??? 😞 foleg ebben a topikban???

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

7172
Emberek !! Keresem a " Heroes of Might & Magic - Quest for Dragon Bone Staff " -ot, Ps2-re, de a full DVD-s ver. érdekel, a CD-s az megvan ! Természetesen NEMragaszkodom a gyárihoz ! :-)) Akinek megvan az szóljon, KÖSZÖNÖM

továbbra is eladó: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel! (2500 + pk)

baggins
Szörnyû dolgot kell mûvelnem: pénzügyi problémák miatt meg kell válnom szeretett Gamecubemtól! Szomorú szívvel hirdetem hát meg: 1.5 éves Nintendo Gamecube eladó, 2 irányítóval és 1 memo kártyával, hozzá 7 játék (MGS: Twin Snakes, Zelda kollekció, Metroid Prime, FF: Crystal Chronicles, Super Smash Bros. Melee, Pikmin), valamint a Mario Party 6 mikrofonnal, mellé 2 darab Gameboy Advance, összekötõ kábelek (a FF:CC multi módjához), a GBA-khoz nagyító, hálózati adapter, tok. Ez így 75 ezer forint egyben, külön nem eladó!
Akit érdekel, a [email protected] mailcímen megtalál.

7172
te vettedmeg " Lammer " ???

Te nem is tudhatod 😊

Lammer
nemistudomkivitteel<#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sajna az már elkelt. Illetve hálisten 😊

7172
" turho " vanmég a mem kártyából amin a loader is fen van ??

Ok. Vidéki vagyok. Pü 😊

Megnéztem, megy a másolás a ps1/ps2 memóriakártya között, úgyhogy akkor megvenném. Többit priviben.

Tudomásom szerint megy xp alatt mert eszembe jutott hogy kipróbáltam tavaly õsszel egyszer, összedugtam a géppel. akkor bontottam ki a belét. A dobozán volt kis kopás, de én bontottam fel. Ára? Nemtom. legyen 4.5 k.

Találtam egy ilyet:

"PS One games on PlayStation2 memory card:
The PlayStation2 will not recognize a PlayStation2 memory
card when a PS One game is being played. However, you can
use a PlayStation2 memory card to store any PS One game,
freeing up more space for other PS One games. Simply use the
PlayStation2's internal memory manager to transfer all your
PS One saves from a PS One memory card to a PlayStation2
memory card. When you need to play from a saved PS One game,
just transfer the file back to a PS One memory card. "

Kipróbálom és ha mûködik, akkor érdekel. Már csak egy kérdésem van : mûködik a szoftvere xp alatt?(vagy csak simán felismeri mint adattárolót?) Mert olvastam egy tesztet, amiben azt írják hogy csak 9x-en megy.

köszi!(közben priviben írhatnál egy árat)

A dobozára csak ps2 van írva, azt tudom. Meg hogy transfer savegames blablabla. 2 usb-kábelféleség, közé egy dobozka elektronikával, 1 lemez a pc-be, egy lemez a gépbe. Azt hiszem ki se próbáltam, talán egyszer.