Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
loalnemigaz!44444 😄DDDD
jaesnemerdekel!
jaesnemigazmerthamegvettemvolnaeladodatobbijatekotugyanannyiertesnyerszmegparezrestis!!!444
<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De egyébként van még GC-s Sims meg Animal Crossing (NTSC, freeloaderrel) ha érdekel <#idiota>#idiota>
(...tudom, Te már PC-rõl streamelsz... de attól még egy eredeti AC nem hiányozhat a polcodról, jól fest mejd a Resik mellett 😄)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
<#idiota>#idiota>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
sajnos hiaba vagy csipcsabi nem rolad szol a topik, hanem "altalanos" konzolbizniszrol ... ha szemelyi kultuszt akarsz, menj a gumiba "oszt" nyiss egy csipcsabi topikot... <#ravasz1>#ravasz1>
*hint a butabbaknak: pc-s jatekoknak lealdozott 😄
de számomra az tünt logikusnak hogy ha 4 hez 4 kell, akkor 2höz 2 kátya.. de akkor nemkell
köszi
ildi
Plug and play u know😊
szal nem kell 😉
(viszont ez itt offtopik 😛)
szeretném megkérdzeni hogy ha 2 db joystickot szeretnék használni a ps2 -höz, akkor 2db memória kártya kell???
bocs ha baromságot kérdezek!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Keresem megvételre az alábbi 2 gamét:
Frequency
Amplitude
Guitar Hero (1)
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincs eladó Dragonball-os ps2-es játéka eladó ( eredeti )?
Sehol nem tudok venni 😞
PLZ valaki
Email: [email protected]
Msn: [email protected]
de egy 1000+pkg-t van pofám elékrni érte.
de aztis elolvastátok, uyge hoyg meg kell csinálni?
ami szvsz kb 4 csavarhuzózás azt kész.
igen, nes-hez van.
porki fagyok fállalon
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ilyenem. kicsit hibás, elvan a kártyába ferdülve a cucc, de szerintem nem halálos, ügyes kéz emgcsinálja
természetesen, dobozostul, papirostul
porki fagyok fállalon
Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN
Adok erte 50.000 FT!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-NFL Blitz 2000
-Virtua Striker 2 ver. 2000.1
-ChuChu Rocket! /tok füle letörve/
-F1 World Grand Prix
Árakat ajánljon akit érdekelnek.
Irja valahol hogy ez warez topik vagy en vagyok a rosz helyen?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A szállítást azt írják az adott terméknél általában vagy megbeszélheted a feladóval is.Eddig mindenki normális volt s megbízható.
Mivel annyit azért nem rendelek így nem tudom ténylegesen hogy mûxik, nekem egy ismerõsöm van aki gyakran rendel s ha nekem kell valami akkor szólok neki s kész.Múltkor nagy verseny volt mert még kb 5 perc volt az aukció végéig s utolsó pillanatban rálicitáltunk a másik srácra s így miénk lett a cucc. 😊
[email protected]
Köszi
Van köztetek olyan, aki rendelt már neten játékot? Nekem kéne a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi elsö, vagy második része. Minden oldalon, amit találtam 15-20$ között van, ami szerintem türhetö. De sajnos egy olyan oldalt se találtam, ahol magyarországra is válalják a szállítást :S
Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valami online shoppot, ahol megtudom rendelni?
THX
érdekelne az eyetoy hoz használható minnél több progi. Itt ott megtaláltam a play2, play sport, lemmings programokat, de szeretnék karaácsonyra ajándékba adni még többet ha lehet.. ja és persze nem pont bolti áron..
ha tudtuk warez oldalt, vagy vkit aki árulja ezeket..köszi
és eleve csak ötlet is érdekel hogy mik mennek még eyetoy-jal. olvastam vhol hogy vmi snowboardos program is megy eyetoy-val, ez pl melyik lehet mert az eyetoy.com-on ha jól nézem ilyet nem látok
köszi
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.