Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Üdv, chippelt gamecube-ot vennék ajánlatokat privibe küldjetek. Köszi

CHEAPBOY
ha akarnek mindig itt irogatnek.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
szemelyi kultuszt... én?😄 Isten mentsen😊

jaszy
Sziasztok. Vennék hibás Ps2 öt és Ps1 et. Fejhibás vagy bármi más hibával érdekel. Irjatok az emailcímemre ajánlatot.... [email protected]

torrente
Na akkor most már 3 joystick van a családban. <#vigyor1>

Lammer
off:
loalnemigaz!44444 😄DDDD
jaesnemerdekel!
jaesnemigazmerthamegvettemvolnaeladodatobbijatekotugyanannyiertesnyerszmegparezrestis!!!444
<#zavart2><#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
Bazmeg írtam privit neked is meg a másik srácnak is, itt van az "elküldött üzenetek" mappámban, idejöhecc megnézni! Annyit ígértem csak, hogy ha nem viszi el a srác aki már korábban írt egyben, akkor félreteszem neked a két stuffot. Arról nem tehetek, hogy csóró smucig módon szemezgetsz a pakkból, ahelyett, hogy megvennéd a csodás gyûjteményemet egyben piti áron 😄DD

De egyébként van még GC-s Sims meg Animal Crossing (NTSC, freeloaderrel) ha érdekel <#idiota>

(...tudom, Te már PC-rõl streamelsz... de attól még egy eredeti AC nem hiányozhat a polcodról, jól fest mejd a Resik mellett 😄)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
nem, abszolut nem... ez a topik szvsztem biszniszrol szol... tehat arrol, hogy te peldaul jol odaigerted a 2 ps2es jatekodat nekem es cserbenhagytal vazzegh es meg le is sz*rtal nagyivben utana-e(meg egy privit sem kaptam toled vazki 😄) !😄DDDDDDDDDDDDDDDddd
<#idiota>

guardian hero
Biztos olcsón vette a használt PS2-õt, vagyis van olcsó konzol a sztoriban, tehát ideillik. De ha nem, abba se halunk bele 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
es? a "fotopikot"* is valaki nyitotta, de nem az ove, nem sajatithatja ki vazzegh 😛
sajnos hiaba vagy csipcsabi nem rolad szol a topik, hanem "altalanos" konzolbizniszrol ... ha szemelyi kultuszt akarsz, menj a gumiba "oszt" nyiss egy csipcsabi topikot... <#ravasz1>

*hint a butabbaknak: pc-s jatekoknak lealdozott 😄

Lammer
nem akarok proszto lenni, de... ... ... es ennek ugy oszinten mi a f*sz koze van a topikhoz? 😊

guardian hero
Végre egy nõ, aki tudja, hogy mi kell a férfinek 😄

NeoMaN
😊

egyébként azért kérdztemmert vettem egy használt ps2-t a férjemnek. 2 db joystickal volt. vettem külön egy adaptert amivel 4 joystcikot lehet rákötni agépre. na ez úgy néz ki hogy mind a 4 felett ott van a memória kártya helye.. innen jött a kérdés.. mert ha 4 joy -hoz 4 kértya kell.. akkor gondoltam 2 höz meg 2 kell.. (magát a gépet nem néztem mert sokminden van a dobozban és nem szedem ki..)
de számomra az tünt logikusnak hogy ha 4 hez 4 kell, akkor 2höz 2 kátya.. de akkor nemkell
köszi
köszi a "segitséget" , neked pedig Cheapboy a "védelmet" :-)
ildi
CHEAPBOY
en nyitottam tobb mint 5 éve, igaz manapsag nem jarok ide, de meglett a célja, ugyhogy az én érdemem bazzeeeeeee😊 Hazigizda nem kell, mennek itt maguktol is a dolgok.

Plug and play u know😊

Lammer
sajnos nem a te topicod... az egy dolog, hogy te nyitottad, de nem a tied... majd ha hazigazdat kersz hozza, akkor visszaterhetunk a temara... 😉

CHEAPBOY
Az en topiomban semmi sem oftopic😛

Lammer
abszolut baromsagot kerdezel... =)
szal nem kell 😉

(viszont ez itt offtopik 😛)

sziasztok
szeretném megkérdzeni hogy ha 2 db joystickot szeretnék használni a ps2 -höz, akkor 2db memória kártya kell???
bocs ha baromságot kérdezek!
balumaci
három?

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Keresem megvételre az alábbi 2 gamét:

Frequency
Amplitude
Guitar Hero (1)
Hello mindenki!
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincs eladó Dragonball-os ps2-es játéka eladó ( eredeti )?
Sehol nem tudok venni 😞
PLZ valaki
Email: [email protected]
Msn: [email protected]
Csibe001
Eladó egy Sonic Rush DS játék bontatlan. 10.000.-
Ha valakinek kell akkor írjon privit!

Borgi
hát amennyit adsz érte, ha nemtudunk megegyezni egy árban, akkor max a postakölcséget kifizeted 😛
de egy 1000+pkg-t van pofám elékrni érte.

de aztis elolvastátok, uyge hoyg meg kell csinálni?
ami szvsz kb 4 csavarhuzózás azt kész.

igen, nes-hez van.

porki fagyok fállalon

Sephi
Mi penz?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sztomy69
Ez NES hez van ugye? Mert akkor haveromnak is van rá egy Mariója.

lckrz.try.hu

Borgi
van egy

ilyenem. kicsit hibás, elvan a kártyába ferdülve a cucc, de szerintem nem halálos, ügyes kéz emgcsinálja
természetesen, dobozostul, papirostul

porki fagyok fállalon

Ryo san
X360-ra Perfect Dark Zero germán tok,angol játékot,cserélnék más 360-as játékra.szóba jöhet😮blivion,GRAW,Test Drive,stb

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

johnny quest
Megunt játékok eladók ps2-re.Listát küldök e-mailban.

NeoMaN
?
Neked ez a parád.
😊))

Nemjóatotyik! 😄

Sephi
Ezt mennyiert adod? Jah es aszem ez nem eppen a jo topik....

Adok erte 50.000 FT!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

NeoMaN
Sega Dreamcast-re eladóak az alábbi eredeti játékok:

-NFL Blitz 2000
-Virtua Striker 2 ver. 2000.1
-ChuChu Rocket! /tok füle letörve/
-F1 World Grand Prix

Árakat ajánljon akit érdekelnek.

NeoMaN

NeoMaN
Letölésvezérlõvel és klikkeléssel.
😄

Sephi
Ez borzalmasan ertelmes cselekedett volt.

Irja valahol hogy ez warez topik vagy en vagyok a rosz helyen?

brodix
HM?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
De külföldi oldalról hogy kell tölteni?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

karolyherceg
Van egy hasonló magyar licitálgatós oldal, azon még csak csak eligazodok, nekem ez az oldal elsöre kicsit kuszának tünik 😊 De valami ismmi segítségével rájövünk, hogy hogyan is mennek ott a dolgok 😊 A szent cél érdekében 😛 Köszi szépen, remélem hamar rájövök a használatára 😊

Csibe001
Gondolom regelned kell magad, kell egy netes bankkártya aztán hajrá.
A szállítást azt írják az adott terméknél általában vagy megbeszélheted a feladóval is.Eddig mindenki normális volt s megbízható.
Mivel annyit azért nem rendelek így nem tudom ténylegesen hogy mûxik, nekem egy ismerõsöm van aki gyakran rendel s ha nekem kell valami akkor szólok neki s kész.Múltkor nagy verseny volt mert még kb 5 perc volt az aukció végéig s utolsó pillanatban rálicitáltunk a másik srácra s így miénk lett a cucc. 😊

karolyherceg
Köszi az oldalt. MEgnéztem, meg is van rajta a játék, ami nekem kell. Elmagyaráznád azért, hogy hogyan is kell ott vásárolni? (fizetés, szállítás, ... stb)
[email protected]
Köszi

Csibe001
Csibe001
Én innen szoktam rendelni:ebay.co.uk Teljesen megbízható.S olcsó.Legalábbis a magyar árakhoz képest.

karolyherceg
Hello
Van köztetek olyan, aki rendelt már neten játékot? Nekem kéne a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi elsö, vagy második része. Minden oldalon, amit találtam 15-20$ között van, ami szerintem türhetö. De sajnos egy olyan oldalt se találtam, ahol magyarországra is válalják a szállítást :S
Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valami online shoppot, ahol megtudom rendelni?
THX

oké akkor nem warezt mondjatok..
Lammer
warezt most felejtsd el... ez a topik nem arrol szol...

sziasztok
érdekelne az eyetoy hoz használható minnél több progi. Itt ott megtaláltam a play2, play sport, lemmings programokat, de szeretnék karaácsonyra ajándékba adni még többet ha lehet.. ja és persze nem pont bolti áron..
ha tudtuk warez oldalt, vagy vkit aki árulja ezeket..köszi

és eleve csak ötlet is érdekel hogy mik mennek még eyetoy-jal. olvastam vhol hogy vmi snowboardos program is megy eyetoy-val, ez pl melyik lehet mert az eyetoy.com-on ha jól nézem ilyet nem látok

köszi
nem kell pass, csak egy flashkártya...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Jah, amúgy az mit jelent, hogy flashelve?
2006 májusi fekete DS lite, KS-ben vásárolt, dobozából 2x elõvéve összesen (gyûjteményes gépnek szántam) Brando minõségi védõfóliával ellátva, flashelve, egyszer kipróbált Resident Evil DS játékkal, karc és ujjlenyomatmentesen, bonus DS zippzáros vászon hordtokkal anyagi okok miatt mindössze 45 k-ért eladó lenne. Privizzetek ha érdekel valakit. (Flashkártyám nincs hozzá).

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.