Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon kellene.
Nagyon regi jobaratom szeretne egy ps2es masinat...
olyan gep kene, amiben legalabb devmodot*(selectre indulo devmode vagy haromszogre es nem a h20 fele nyomkodom iksz ideig a resetet es utana meg1 reset szenvedes 😄) tudo chip van... van hozza egy memkari meg joy... jatek nem kell...
minnel olcsobban, normalis nem lestrapalt fejjel...
htxvm
*elozo gepere is mindig frissitettem a sms media playert mert soxor xvid filmezik... szal kenyelmes lenne devmodebol smst inditani...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
o_0
mijen kártyán vannak ezek? vagyijen kinai "utángyártott" játékok?
porki fagyok fállalon
mind1, asszonták, hogy ha végigvittem/meguntam, akkor visszavihetem kicserélni + 1K-ért másik játékra.
Tekken 5 -3500Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .
http://pspfilez.extra.hu/
http://pspfilez.extra.hu/
http://www.gyufo.hu
ha már itt tartunk ide kapcsolódik, hogy vettem a múlt héten a consolecornerben két játékot, ezeknél mirõl állapítom meg, hogy nyomtatott-e a borító? az egyikhez nincs kézikönyv se.
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petõfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének fõleg.
Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
elõre is köszi!
ps: ezen kívül érdekelne, hogy végülis melyik topikban folyik a valódi kereskedés? vagy ez a megszokott, hogy mind2be irogatunk?
- The sum of the all fears (A rettegés arénája) - lövöldözõs
- LMA Manager 2003 - focimenedzseres
1 darab bontatlan, fóliás PSP játék 6500Ft-ért:
- Gretzky NHL 06 - jéghoki
<#pias>#pias>BÚjjÉK
- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)
- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft
- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft
- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft
- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft
- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft
- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft
Érdeklõdni : vagy pü-ben vagy [email protected]
Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 4k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.
Eladó egy Sony PlayStation2 Konzol; chip-elt, fejvédelemmel ellátva (viszi az íratott játékokat), most 4 hónapos és még 8 hónap garancia van a gépre!
Model szám: SCPH-75004 Slim PS2. Tartozékok: 1db Sony 8MB Memória Kártya, 1db Sony Dual Shock2-es Joypad, RGB Kábel –és Sony AV Kábel, Sony Adapter –és Hálózati Kábel. Összesen 19db játékot adok hozzá!
A Konzol TÖKÉLETESEN mûködik, anyagi okok miatt eladó!
Iá.: 59.990 Ft
Érd.: 30/904-7664 Telszámon vagy a [email protected]–n!
Somogy Megye, Siófok
3k-ért viheti valaki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ICO Limited Edition (papírborítás, kártyák) - 8.000 Ft
Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Egyéb:
GTA: Vice City kiskönyv és térkép nélkül, eredeti tok - 4.000 Ft
Gran Turismo 4 fehér eredeti tok, kiskönyvvel, a lemezen vannak karcok de tökéletesen mûködik - 6.000 Ft
Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
mail: [email protected]
A játékokról tudok képet küldeni.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
-Need for Speed:Most Wanted
-Tekken4(Platinum)
-Burnout2😛oint of Impact(Platinum)
Mindegyik eredeti,tokkal,kézikönyvvel,karmentes jó állapotban.
Egyben eladó 7000FT Aki ma vagy holnap megveszi annak 6000
Személyes átvétel Miskolcon.
aki elolvassa fasz
GTA 3
LMA Manager 2003 (focimanager)
The sum of the all fears (=A rettegés arénája) - lövöldözõs
Ár: 2500Ft/db.
Érden vagy Bp-Kelenföldi pu-on tudom átadni.
Üzeneteket, árajánlatokat priviben küldjetek. Komolytalan ajánlatok kíméljenek. Thanx.
Powned by Phazon...
-NFS:Most Wanted
-Tekken4 (Platinum)
-Burnout2😛oint of Impact (Platinum)
Eredeti, karcmentes, kézikönyvvel
Egyben odaadom 7500FT-ért
Személyesen átvehetõk miskolcon
aki elolvassa fasz
Tekken 5 -3500Ft
Gran Turismo 4 -3500Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Driver: Paralell Lines -7000Ft
Aki elviszi egyben az összes gammát annak odaadaom 14e Ft-ba+ebben az esetben a pskt is én állom.
Ha valakit érdekelnek ezek a gémek akkor [email protected] .
Powned by Phazon...