Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismét feldobom: Gyakorlatilag 2 órát használt, eredetile gyûjteménybe szánt fekete NDS Lite gépemet, plusz Resident Evil DS játékomat eladnám, anyagi okok miatt (munkanélküli lettem perpillanat 😞 )
A Lite-ot megflasheltem, és kipróbáltam SC SD kártyával, mûködik a flash. Kibontáskor azonnal kapott Brando védõfóliát mindkét képernyõje. Természetesen makulátlan szûz ujjlenyomatmentes a gép. Nyári konzolstúdiós vásárlás. Ajánlatokat priviben várnék.
Beszámítok esetleg nyomott áron szép állapotú PSTWO konzolt, lehetõleg szüzet, de inkább kp.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sephi
Hajdu-Bihar megyebe ha van valaki aki megvalna a Xbox360 kontrolertol az irjon ma' nekem egy privit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Érdeklõdnék a Donkey Kong Country 2. SNES meg van-e még ?
Nagyon kellene.
A kártya eredetinek tûnik, csak Nintendo USA van rajta, és bekapcsoláskor a warez embléma jön fel, utána indul a játék(néha kódot is kell beütni). A Pecsában az árusok minden cserénél kipróbálják, mert van, amikor a a warezolt játék megadja magát...A doboza is elég jó minõségû, csak nem teljesen hasonlít az eredetire.

Lammer
Skaczok!

Nagyon regi jobaratom szeretne egy ps2es masinat...
olyan gep kene, amiben legalabb devmodot*(selectre indulo devmode vagy haromszogre es nem a h20 fele nyomkodom iksz ideig a resetet es utana meg1 reset szenvedes 😄) tudo chip van... van hozza egy memkari meg joy... jatek nem kell...
minnel olcsobban, normalis nem lestrapalt fejjel...

htxvm

*elozo gepere is mindig frissitettem a sms media playert mert soxor xvid filmezik... szal kenyelmes lenne devmodebol smst inditani...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

öregharcsa
ezé max 2-3000-et adnék én is....

http://pspfilez.extra.hu/

Borgi
gbas warez ijen formában?
o_0

mijen kártyán vannak ezek? vagyijen kinai "utángyártott" játékok?

porki fagyok fállalon

én a consolecornerban vettem ezt 5K-ért, de akkor még nem tudtam, hogy erre figyelni kell. <#gonosz3> a másik játék is onnan van, de annak origi mindene és a könyve is megvan.
mind1, asszonták, hogy ha végigvittem/meguntam, akkor visszavihetem kicserélni + 1K-ért másik játékra.
jaszy
Na ez a durva amikor a másoltat gyárinak akarja eladni valaki ....fõleg 6000 ért. Pofánkellene vágni és a lemezt a fejérehúzni.

Persze, csak nem mindegy, mennyibe kerül (nekem pl herótom van a nyomtatott borítótól). A Console Cornerben egy nyomtatott dobozos, warezolt GBA játékot (Fire Emblem) akartak eladni nekem, kézikönyv nélkül, 6 000 Ft-ért. Jelzem, hogy így használtan a Pecsában ez 3 000 Ft, és még nem is hazudnak a képembe, hogy ez eredeti, ritka játék, azért drága...

adam first
Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék PAL-os eredeti kiváló állapotban van,kézi könyv,tok.
Tekken 5 -3500Ft
Silent Hill 4 The Room -6000Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Metal Gear Solid 2 Sons of liberty 2DVD-s -4500Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .

öregharcsa
a lényeg szerintem az, hogy a lemez legyen eredeti, persze nem baj ha minden része az!!<#vigyor1>

hát igen, azt már most látom, hogy az egyik (amelyikhez nincs könyv se) az nyomtatott. látni és érezni, hogy más a papír minõsége, mint az originak, de még ez nem is lenne feltûnõ, viszont a szélén látszik a vágás rongyolódása. 😄
öregharcsa
megnézheted, csak húzd ki a tokjából és látszik hogy egyszerû síma fénymásoló papírra van nyomtatva...az eredeti fényes-elég vastag fotóminõségû papíron van...ez valami nyomdai speckó papír...

GYUFo
Én ránézésre meglehet mondani, hogy egy frankó gyári nyomtatvány, vagy egy házilag csinált.

http://www.gyufo.hu

köszi, hogy szólsz!
ha már itt tartunk ide kapcsolódik, hogy vettem a múlt héten a consolecornerben két játékot, ezeknél mirõl állapítom meg, hogy nyomtatott-e a borító? az egyikhez nincs kézikönyv se.
A Pecsában légy óvatos, mert olcsók a gamék, viszont 90% nyomtatott borító, kézikönyv nélküli darabok... valószínûleg slim tokos verziót szereznek, és azt átcsomagolják. Majd ha visszaviszed cserére, néznek rád, hogy ez nem egy 100%-os darab, csak a legalacsonyabb árkategóriára cserélik be, új játékra nem 😞

Eladó ps2-re WRC:rally evolved,nagyon jó állapot,kézikönyvel.
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 3k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.

Kaplan
Mindkettõbe szokás 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hali!
meg tudná nekem vki mondani, hogy hétvégenként a Petõfi csarnokban szokott-e még lenni konzolcucc árusítás? PS2-es dolgok érdekelnének fõleg.
Kéne nekem fénypisztoly, és ha sikerült szereznem, akkor eredeti Time Crisis 2,3, Crisis Zone illetve God of War.
elõre is köszi!
ps: ezen kívül érdekelne, hogy végülis melyik topikban folyik a valódi kereskedés? vagy ez a megszokott, hogy mind2be irogatunk?
biziclop
Eredeti Turok Evolution és Splinter Cell-Chaos Theory eladó Gc-re.Érd. priviben.

torrente
Eladó PS2 játékok tokban, kézikönyvvel 2500Ft/db áron:
- The sum of the all fears (A rettegés arénája) - lövöldözõs
- LMA Manager 2003 - focimenedzseres

1 darab bontatlan, fóliás PSP játék 6500Ft-ért:
- Gretzky NHL 06 - jéghoki

<#pias>BÚjjÉK

Kaplan
Eladó PS2 játékok:

- FIFA 2003 - Nyomtatott borító, füzet nélkül. 750 Ft (lol..)

- Stuntman - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 2.000 Ft

- UEFA Champions League 2004-2005 - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot . 2.000 Ft

- The Matrix : Path Of Neo - minden tartozék, füzet, tökéletes állapot. 3.000 Ft

- Tom Clancy's Rainbow Six : Lockdown - füzet nélkül, tökéletes állapot. 2.500 Ft

- 007 James Bond Everything Or Nothing - promo lemez, nyomtatott borító 1.000 Ft

- Devil May Cry (platinum) - füzet, tökéletes állapot. 2.500 Ft

Érdeklõdni : vagy pü-ben vagy [email protected]

Ha együtt elviszed 13.750 Ft helyett megkapod 10.000 Ft-ért ! MICSODA AKCIÓ ! :SADASDAS

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Bontatlan X360-as Burnout Revenge eladó vagy csere Gamecube vagy PS2 játékokra. Esetleg ha más cuccod van, akkor írd meg és megbeszéljük. jibberish kukac freemail
3k-ért.Illetve van swap magichez való slim gépbe magic keyem és a pöckök.
A játékkal együtt 4k-ért vihetitek.Vagy külön egy ezres.

GYUFo
Chipelt gépre garancia?

öregharcsa
ha a játékok másoltak akkor qwa drága!!
most chip-el 39e ft a gép!

athlon7
ELADÓ Sony PlayStation 2 Konzol!!!

Eladó egy Sony PlayStation2 Konzol; chip-elt, fejvédelemmel ellátva (viszi az íratott játékokat), most 4 hónapos és még 8 hónap garancia van a gépre!
Model szám: SCPH-75004 Slim PS2. Tartozékok: 1db Sony 8MB Memória Kártya, 1db Sony Dual Shock2-es Joypad, RGB Kábel –és Sony AV Kábel, Sony Adapter –és Hálózati Kábel. Összesen 19db játékot adok hozzá!
A Konzol TÖKÉLETESEN mûködik, anyagi okok miatt eladó!
Iá.: 59.990 Ft
Érd.: 30/904-7664 Telszámon vagy a [email protected]–n!
Somogy Megye, Siófok

Scholes18
msn en felvettelek

Glory Glory Man United!!

3k-ért viheti valaki.

GYUFo
Tegnap küldte privit, igaz már csak érdekel h posta megoldható-e. Többire rájöttem. 😛

Sephi
Engem erdekelne amugy ha kicsit lejjebb viszed az arat.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hya es hasznaltan pedig 6000 😄

Scholes18
Nekem pedig PSP re kellene Tekken: Dark Resurrection occcssón! 😄

Glory Glory Man United!!

Scholes18
PSP-re eladó Championship Manager 2006 10000HUF eredetibe 13 rugó..

Glory Glory Man United!!

GYUFo
Megkímélt, újszerû állapotban:

ICO Limited Edition (papírborítás, kártyák) - 8.000 Ft
Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft

Egyéb:

GTA: Vice City kiskönyv és térkép nélkül, eredeti tok - 4.000 Ft
Gran Turismo 4 fehér eredeti tok, kiskönyvvel, a lemezen vannak karcok de tökéletesen mûködik - 6.000 Ft
Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft

mail: [email protected]

A játékokról tudok képet küldeni.

sacano1
sziasztok ha valaki ntud elado chipes gamecubot az jeleze egy pü ben

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

Egyben eladó:

-Need for Speed:Most Wanted
-Tekken4(Platinum)
-Burnout2😛oint of Impact(Platinum)

Mindegyik eredeti,tokkal,kézikönyvvel,karmentes jó állapotban.
Egyben eladó 7000FT Aki ma vagy holnap megveszi annak 6000

Személyes átvétel Miskolcon.

aki elolvassa fasz

torrente
Eladom 3 eredeti PS2-es játékomat tokkal, kézikönyvvel:

GTA 3
LMA Manager 2003 (focimanager)
The sum of the all fears (=A rettegés arénája) - lövöldözõs

Ár: 2500Ft/db.
Érden vagy Bp-Kelenföldi pu-on tudom átadni.

Srácok, eladó egy bontatlan fóliás zsír új Legend of Zelda: Twilight Princess Wii-re. ANGOL nyelvû doboz, angol kézikönyv - nem pedig a **** német, amit mindenhova küldtek. Személyes átvétel csak Nagykanizsa környékén, postai csomagküldés csak elõre utalás esetén.

Üzeneteket, árajánlatokat priviben küldjetek. Komolytalan ajánlatok kíméljenek. Thanx.

Powned by Phazon...

Egyben eladó:
-NFS:Most Wanted
-Tekken4 (Platinum)
-Burnout2😛oint of Impact (Platinum)

Eredeti, karcmentes, kézikönyvvel

Egyben odaadom 7500FT-ért

Személyesen átvehetõk miskolcon

aki elolvassa fasz

adam first
nem az a lényeg,annyit megér ha mondom

Sephi
Aki neked a Driver-ert 7000ft fog adni az nagyon nem ert a jatekokhoz 😄

adam first
Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék eredeti PAL-os,kiváló állapotú,kézi könyvel,tokkal.Az eredeti DVD-k karcmentesek,tökéletes állapotúak.A pskt a vevõ állja(990Ft).
Tekken 5 -3500Ft
Gran Turismo 4 -3500Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Driver: Paralell Lines -7000Ft
Aki elviszi egyben az összes gammát annak odaadaom 14e Ft-ba+ebben az esetben a pskt is én állom.
Ha valakit érdekelnek ezek a gémek akkor [email protected] .

Borgi
megvolt, de még hogy xD

porki fagyok fállalon

NeoMaN
Háááttt, ha van zinternetted akkor talán megkék nézni sajátszemmel.
😛PP

Szasztok, karcmentes mario party 7 + miki kerestetik gamecube-ra. Aki ilyennel rendelkeizk és megválna tõle, privi... thanx.

Powned by Phazon...

Borgi
ocsó gb mikró, használton mennyiért kering a zinternetten?

porki fagyok fállalon

öregharcsa
felül katt a fórumra...bal oldalt a bejelentkezett neved alatt....

karolyherceg
lehet, hogy ez most nagyon OFF, de hogy a pics.ba lehet megnézni a privát leveleket? Hol az ányámtyukjába vannak eze?
Dehogy legeyn valami közöm a Topichoz, 100Ft ért vennék eredeti PS2 es játékokat, az ajánlatokat irjátok meg PMben!