Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én sem kaptam meg a privit 😞

NeoMaN
RGB (scart) kábelnek hívják ezt az "átalakítót", de lehet, hogy csippelés is kell mellé.
Amúgy kabbe.

Sephi
Ez hulye...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
nem kaptam privit :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
Az is sajna... de írtam is priviben.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
pazze es a 2 jatek ami erdekelne engem? <#szomoru1>

guardian hero
Az enyém már elkelt 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sephi
Surgosen vennek egy Xbox 360 PRemium csomagot! Nem szamit ha nem uj!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vagy vedd meg a 4108-as hsz. (guardion hero) gépét, vagy 4122-es hsz (blaziuska) gépét õvé még garanciális is 😊

Anubys
Memkarit késõbb uis tudsz venni, addig játszol verekedõs meg autós stuffokkal, azok mennek mentés nélkül is... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sephi
Menyel a Gamecity-be oszt csokolom.

06309424650

öregharcsa
gyûjtsél még egy kicsit...nem tudok jobbat ajánlani...memkarit vehetsz késõbb is, vagy kérjél karira....

http://pspfilez.extra.hu/

adam first
Eladó Ps2-es gammák mindegyik játék eredeti PAL-os,kiváló állapotú,kézi könyvel,tokkal.Az eredeti DVD-k karcmentesek,tökéletes állapotúak.A pskt a vevõ állja(990Ft).
Gran Turismo 4 -3500Ft
Getaway: Black Monday -3000Ft
Driver: Paralell Lines -7000Ft
Ha valakit érdekelnek ezek a gamák akkor [email protected] .

Szia, írtam privátot
And 1
úgyhogy ha meg is veszem és kicsippeltetem az már 37+memória és máris 43 😄.....

And 1
27900 ?😄az jó olcsó.....csak az a probléma hogy 34.000-nél nincs több lém 😄

NeoMaN
Vegyél újat a saturnban 27900-ért.
Azt csippeltesd.

And 1
azért ha valaki tud segíthet.....mert nem szeretnék olyan ps2-t venni ami az elsõ hét után tönkremegy mert használt.

Sziasztok! Nagyon keresem megvételre a Way of the Samurai elsõ részét ps2-re. Minden megoldás érdekel, lásd.: eredeti, másolt, ntsc, pal... Aki tud valamit, az írjon mailt a [email protected] ra, vagy írjon a fórumba. Elõre is köszi!
Eladó néhány ps2-es játék,mind eredeti kézikönyves jó állapotú.
-Dragon Ball:Budokai 3
-Killzone
-NFS:most wanted
-Mafia
-Ratchet&Clank 3
-LMA manager 2005
-Timesplitter 3
-Resident Evil:outbreak file 2
-Ace Combat:squadron leader.
-Medal of Honor:rising sun
-Medal of honor:european assault
-Conflict Vietnam
-Battlefield 2
Ezenkívül eladó egy garanciális PS2 slim dobozában papírjaival és internet discel amivel lehet neten multizni.Egy sony memkari is jár hozzá.Ha valaki elviszi az egészet egyben megalkudunk egy kedvezményes árban.Posta is mehet.Címem:[email protected]
Mindennel együtt az iá:50k

Lammer
privat ment <#papakacsint>

And 1
vazz nem értek hozzá....

GYUFo
Az egy dolog, de chipelt gépre garancia lol. 😄

http://www.gyufo.hu

And 1
háát reménykedni csak lehet nem.....

öregharcsa
garancia másfél éves gépre???

http://pspfilez.extra.hu/

And 1
hello....valaki tud segíteni ....vastag ps2 kéne kicsippelten és ha van memória sem ártana mellé 😄...yaa és még nem lenne baj ha 1 kis garancia is lenne hozzá

gamecube géphez Wavebird-öt vennék, ha van eladó privátban jelezzétek!
Borgi
detto here

porki fagyok fállalon

Kaplan
Ez van jönnek az új dolgok, mennek a régiek. Ettõl függetlenül én azon az elven vagyok, hogy inkább gyûjtök +7-8 hónapig csak ne kelljen eladnom azokat a dolgokat amelyek már annyi szép emléket okoztak nekem.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Igen, valószínûleg Wii-be vagy X360 játékokba lesz visszaforgatva.

Kaplan
Gondolom a köv. generációs gépekre kell a money.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

guardian hero
Hát, én is nehéz szívvel válok meg tõlük, fõleg a GC-tõl, de az emlékek örökre megmaradnak <#rinya>

Kaplan
Nekem eddig sem ment rávenni magam, hogy kiárusítsam a mostani gyöngyszemeim. Úgy érzem ezek után sem fog.

guardian hero
Current-gen kiárúsítás:
(minden megkímélt, újszerû állapotban)

* PS2 (slim) konzol + irányító + eredeti 8Mb memóriakártya, eredeti dobozában: 28eFt

* Gamecube - Zelda WindWaker pakk (platinum-szürke alapgép és irányító, Zelda WindWaker + Ocarina of Time + Master Quest játékok) eredeti dobozában + 64Mb memóriakártya, eredeti dobozában: 20eFt

* Játékok (PS2):

ICO Limited Edition (papírborítás, kártyák) - 8eFt
Metal Gear Solid 2 Substance - 5eFt
GTA: San Andreas - 4eFt
Killzone - 3eFt
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 2eFt
Timesplitters 3 Future Perfect - 2eFt
XIII - 2eFt
Half Life - 2eFt
IndyCar Series 2005 - 2eFt
Nascar06 Total Team Control - 2eFt
NBA 2K6 - 2eFt
Eyetoy Play 2 - 2eFt
Kuri Kuri Mix - 2eFt
NFL 2K5 - 1eFt
NBA 2K5 - 1eFt

Egyben: 20eFt

* Játékok (PS1):

Vib-Ribbon - 1eFt
Need for Speed Porsche 2000 - 1eFt
Necronomicon - 1eFt

* Játékok (GC):

Animal Crossing NTSC + Freeloader - 5eFt
Capcom vs. SNK 2 - 2eFt
Spiderman 2 - 2eFt
Burnout 2 - 2eFt
NBA Street Vol.2 - 2eFt
Medal of Honor Rising Sun - 1eFt
Sims - 1eFt

szükségem lenne egy eredeti angol, PAL rendszerû, JÓ állapotú
dragon quest:journey of the cursed king-re akinek van, vagy tud szerezni irjon privátba légyszíves.
GC-re Chibi Robo folias 6500

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Unknow
Az attól függ..mik vannak hozzá,milyen firmware van rajta stb...priviben írd meg milyened van és mennyit kérsz érte és akkor egyeztetünk.
biziclop
Mennyit szánnál rá?

sp00n
Xbox360-ra elado Fifa2007 folias, 11000HUF.

PU

x360 gamertag: v1ctor777hun

Ryo san
X360-ra Perfect Dark Zero germán tok,angol játékot,cserélnék más 360-as játékra.szóba jöhet😮blivion,GRAW,Test Drive,stb

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

-Killzone
-Mafia
-Ratchet&Clank 3
-LMA manager 2005
-Timesplitter 3
-Conflict Vietnam
-Battlefield 2
Ezenkívül eladó egy garanciális PS2 slim dobozában papírjaival és internet discel amivel lehet neten multizni.Egy sony memkari is jár hozzá.Ha valaki elviszi az egészet egyben megalkudunk egy kedvezményes árban.Posta is mehet.Címem:[email protected]
Mindennel együtt az iá:55k

Unknow
Én meg PSP-t keresek olcsóért 😊
Sziasztok! Nagyon keresem megvételre a Way of the Samurai elsõ részét ps2-re. Minden megoldás érdekel, lásd.: eredeti, másolt, ntsc, pal... Aki tud valamit, az írjon mailt a [email protected] ra, vagy írjon a fórumba. Elõre is köszi!
árakat tudnál mondani ? köszi

-Killzone
-Mafia
-Ratchet&Clank 3
-LMA manager 2005
-Timesplitter 3
-Conflict Vietnam
-Battlefield 2

Privát üzletkötõ vagyok és különféle termékeket tudok importálni, de most külön kiemelem a legjobb ajánlat XBOX 360-on van ide Magyarországra meg Szlovákiába mert mindig itt a legalacsonyabb a konzoleladás. Egy német distributor céggel vagyunk összeköttetésbe. Egy e-mailt kell küldeni nekem melyre kapsz egy válasz e-mailt melyben benne van a menete az egésznek. 59-60 ezerre jön ki az ára. Mínusz-plussz 1000 forint attól függõen hogy hova kell házhoz szállítani. De e-mailen információkkal részletekkel szolgálunk. hitelkártya sem szükséges. De ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel email: [email protected]
deep
Jah😄
De ami a vicces, sosem volt a gépben az NTSC és abban a tudatban éltem, hogy PAL😄D
Hehe, szereztél egy PALit végre?:]
Lammer
2K? <#hehe>

Koon JM
Hol tudnék PS2t csippeltetni és mennyiért?

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+