Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
Nem chippelt PS1 eladó 10k-ért,de lehet alkudni!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Colin Mcrae 3 PS2-re eredeti, dobozzal eladó!
Ha érdekel irj priviben az árban megegyezünk!

gecc
Helló
Nem tudja vki, hogy Magyarországon vhol meglehet-e venni a Front Mission 4-et?
Vagy, ha vkinek megvan nem akarja eladni?

adam first
Nekem van eladó gép,keress meg e-mailben megbeszéljük [email protected] .

Akkor ez pech. 😊 Olyan jelentkezõ is jöhet, aki el is adná.
Borgi
nekem van, de nem adom el ^^
<#banplz>

porki fagyok fállalon

Nekem egy chippelt ps1 kéne, játék nem kell hozzá, legyen hozzá egy joy, meg max. egy memkari. Akinek van, ne tartsa magában. 😊
Muhaha.:] Bár még lehet mákod. Wii miatt talán olcsóbb lett.
Lammer
skacok 5K kornyeken keresek GAMECUBEHOZ KOMPONENS kabelt(NEM KOMPOZIT!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Okami Amaterasu
oks..akkor majd hirdeted ujra..

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Borgi
valami gba-khoz való, hatékony flash cardot keresek, m3 mini sd perfectre gondoltam hirtelenjében, de privi ha van valakinek vmiije 😮

porki fagyok fállalon

Csacsi
Mondom, ha a héten nem viszok el egyben,m akkor beszélünk róla. Akkor egyesével adom el a cuccokat.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szasztok! PSP-re eladó Syphon Filter: Dark Mirror. Ajánlatokat: [email protected]
ja, mikor? <#vigyor3>
Okami Amaterasu
én akkor megvenném a a Metal geart.3 ..a god of nekem is megvan már..nyilbeüthetö vmikor a biznisz?

és ez mikor derül ki?
Csacsi
Hát, ha nem viszik el a gépet, akkor god of war platinum 4.000, és MGS 3.500 Ft. Mindegyik dobozában, kézikönyvvel.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem tudja vki hogy a Tony HAwk's project 8 at psp re hol lehet venni?(használt is érdekel)msn:[email protected]
a god of war engem is érdekelne.
Okami Amaterasu
szivesen vásárolnék Prince of Persia:Warrior Withint..ha van vki eladó..irjon!

Okami Amaterasu
ha egyáltalûán van ilyen lehetöség?

Okami Amaterasu
mennyibe kerülne külön csak a Metal Gear Solid 3 és a God of War?

Csacsi
Eladó egy alig használt Slim PS2. 20db játékkal, ebbõl 5 eredeti (Metal Gear Solid 3, God of War, Gran Turismo 4, Splinter Cell, Need for speed Underground 2). Chippelt.

Doboz, gyári tartozékok megvannak. Adok még mellé plusz egy Joy-t, memóriakártyát, komponens kábelt.

Irányár 50.000 Ft.

GYUFo
Nem, de ha kell tudok szerezni.

http://www.gyufo.hu

Nem akarod eladni õket?

Gamecube-ra Resident Evil 4 keresnék ólcson! 😄

sp00n
xbox360ra elado Quake4 makulatlan teljesen ujszeru allapotban, 2 hetes, 5500huf, vagy csere erdekel meg.

x360 gamertag: v1ctor777hun

Érkezett pár darab komponens(!!!) kábel (3rd party) Wii-hez! 5e

GYUFo
Nekem speciel az összes Gran Turismo játék megvan. 😛

Nincs meg valakinek a Gran Turismo 2 PS1-re?

Retro gyûjtemény kiárusíítás:

Gameboy Color (lila színû) vadonatúj, de zacskós (így szereztem be raktárkészletrõl), gyakorlatilag is teljesen használatlan: 8k + posta
Gameboy alig használt gyûjtõi állapotú tökéletes: 4 k + posta

Használatlan fekete NDS Lite, Brando fóliával, gyûjteménybõl (flashelve supercard és társaihoz) hortokkal, dobozában ujjlenyomatmentesen, Resident Evil DS játékkal: 41 k + posta

Plíz privát (A ds-be 20 k-ig beszámolok kifogástalan állapotú szétszedetlen chippeletlen karcmentes pstwo-t)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

GYUFo
PlayStation 2-re

Megkímélt, újszerû állapotban:

Killzone - 3.500 Ft
Grand Turismo 3 A-Spec (Platinum) - 3.000 Ft
Timesplitters 3 Future Perfect - 2.500 Ft
Nascar 06 Total Team Control - 4.500 Ft
NBA 2K5 - 2.000 Ft
Tekken 4 (Platinum) - 4.000 Ft
Burnout 2: Point of Impact (Platinum) - 3.000 Ft

Egyéb:

Canis Canem Edit (Bully) fóliásan, vagyis telejsen új - 12.000 Ft
Action Replay Max fóliásan, vagyis telejsen új - 2.500

NeoMaN
khm
sztem regisztrálás nélkl nem tud írni se privit sem kommentet....

hali

Valakinek van eladó gyári star wars episode III revenge of the sith játéka?
Törölt felhasználó
Keresek sima x-box-hoz gyári vagy utángyártott memoriakártyát!
Sztem tedd fel amilyen gyorsan csak tudod az ebay-re, most meg egesz jo arban el tudod adni.

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

cheap: ha nem kell senkinek, megy ebay-ra - ott biztosan elviszik majd. Nem az én hibám, ezek a gyökerek a game.co.uk-nál wiiset küldtek a gc-s helyett... visszaküldethetném, de a posta miatt már nem érdemes, ezért keresek neki gazdát.

Powned by Phazon...

CHEAPBOY
Nekem csak angolom van😊 De egy tonna...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

köszi.
Még mindig eladó: Új, bontatlan és fóliás Zelda: Twilight Princess Wii verzió - a ritkábbik full angol, nem pedig német borítós verzió. (kézikönyv, borító teljesen angol, a játékban természetesen lehet nyelvet választani.)

Személyes átvétel Nagykanizsa, postai utánvét az ország többi pontjára. Írj, megegyezünk!

Powned by Phazon...

Törölt felhasználó
Valaki írt privát üzenetet de mivel nem regisztrált forumozó, és nem adott meg semmilyen elérhetõséget nem tudok válaszolni!

Regisztrálj v. jelentkezz be és írj egy újat!
Törölt felhasználó
Eladnám megfelelõ ajánlatért Gamecube gépemet az összes tartozékával. Maga a gép és minden tartozéka tökéletes mûszaki, újszerû, karcmentes állapotban van. Resident Evil 4 limited edition gép, gyári resi4 joy-jal, +1 wavebird, 251-es gyári nintendo memo, eredeti nintendo RGB kábellel. A gép és a rgb doboza megvan szintén tökéletes állapotban. Amik vannak hozzá játékok: Resident Evil 4; Marioparty4; Super Mario Sunshine; Spongebob: Bikini Botton, NBA Courtside 2002, +Freeloader. Mindegyik játék pal-os, egyik sem player's choice. Van még hozzá, egy GBA Sp tribal edition, gyári gc-gba összekötõ kábel. Esetleg X-360-ra ráfizetnék.
guardian hero
A Platinum egy csökkentett árú újrakiadás, a sikeresebb játékokat általában kiadják ilyen formában is az eredeti megjelenés után 1-2-3 évvel, nagyjából fele áron. A Nintendo-nál Gamer's Choice a neve, a Sony-nál Platinum, stb...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Kaplan
Paszmek, most ha miattad nem tudják ezeket a játékokat eladni a srácok, kifizettetem veled! :SDAD:AS^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
es mekkora egy f0... jatek 😄DDDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kaplan
Ez a Burnout Revenge-k napja ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

biztos hülye kérdés, és nem is teljesen vág témába, de elmondaná vki, hogy a platinum jelzés egy játék címében mit jelent és az miért olcsóbb mint a sima változat? elõre is köszi!
X360-as bontatlan Burnout Revenge eladó 8k-ért, vagy elcserélném nem platinum PS2/Gamecube játékokra.

Ami nagyon érdekel:
Gamecube: Baten Kaitos, Skies of Arcadia. Ezekre rá is fizetnék valamennyit. De jöhet egyéb ajánlat is.
PS2: (Nem Platinum!) RPG-k vagy God of War, GT Prologue, GT Concept, Tourist Trophy stb.
adam first
Van eladó Burnout Revengem Ps2-re 5e Ft PAL-os,kiváló állapotú ha valakit érdekel [email protected] .

Burnout Revengetõl válnék meg ott.😄