13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#6894 Az picit kevés nem gondolod? :) Attól mert 2006-os, semmi baja nincs, fel van húzva a hűtése, egyetlen egyszer nem fagyott még kétlem, hogy ezek után bármi baja lenne, ha komolyan érdekel és hajlandó vagy komolyabb ajánlatot érte tenni ---> PM -
#6893 Én 15-ért viszem. :) -
#6892 Hát próbáltam minél korrektebb árat adni, ha pedig így nem megy kénytelen leszek szétszedni eladásra. De úgy még kevesebb rá az esély, hogy elmegy.:( -
#6891 mert lehet, hogy a hitacsi 2 napon belül kileheli a lelkét -
#6890 - 2006 közepe szóval első széria, potenciális 3 led-es
- BANNOLT
- dvd minjá szétesik
korrekt ár azért a romhalmazért, többet nemér -
timantes #6889 én nemértem nem túl olcsó ez , MIÉRT 25 ezer ha normálisan viszi a játékokat ( és aki nemakar netre kapcsolódni ) ???? -
#6888 Olvasd el még egyszer:) -
#6887 huszonöt ezer forint? :o
én vagyok lemaradva az árakkal? :o -
#6886 XBOX360 Premium (2006. 05. 24.-i gyártás) Flashelt, hűtésmoddolt és bannolt. Soha nem fagyott, Hitachi 47-es drive van benne. (Most elkezdett kattogni, de csak azért mert eladtam volna a gépet...) Egy vezetéknélküli kontrollerel. De 20 GB-os HDD nélkül.
Az irányár : 25.000 Ft.
PM vagy mail : [email protected]
(kipróbálási lehetőség természetesen adott.) -
Wolweine #6885 Eladó egy jó állapotú Sega Saturn gép 2db joy-al,RGB kábellel és egy játékkal:20000ft.Érdeklődni privátban. -
Mozes13 #6884 Na ha már ennyire megy a vita, akkor vki aki tud 10k-ért GTA4-et beszerezni az beszerezhetne nekem is egyet és kifizetem neki. -
#6883 Tehát arra következtetünk, hogy sztakiban beütjük a bidder szót (feltételezve, hogy értjük a sorry, no, international és a please szavakat...)és máris értjük a lényeget. Direkt alá is húzta az eladó, hogy jól láthatóak legyenek a lóbetűk.
Azért írta, hogy világszerte elküldi, mert az USA, Kanada, Ausztrália, Anglia lényegében egy csoportba tartozik. Legalábbis Hawaii szigetéről nézve... -
konzz #6882 Eladó PS3-hoz vadonat új még bontatlan FragFX (billentyűzet + egér).
20,5e Ft.
Ugyanitt bontatlan Dark Sector PS3 - 11e
[email protected] -
Foxhound1980 #6881 USA MGS4 LE előrendelők kapják. Régiófüggetlen, a MGS történetét fogja össze. Trailerek is vannak rajta. Gyűjtőknek kincs.
Kép a cuccról. Az MGS4 felirat ezüst szinű. -
#6880 üdv: ez a metal gear saga vol.2 lemez mit takar,
ugyanis enegem lehet érdekelne:) -
#6879 Ööö, elírtam :PP Szóval a Halo 1 van meg pécére :) Egyébként az huszonnégycsilliárd dollárt ér :DD -
#6878 a pécés Halo3 hánymilliárdot ér? -
Prof William #6877 A Bleach Blade Battlers ( vagy mi ) 2. része már kapható az Eu-ban? -
#6876 XboX360 Premium,garancias,mar 40E Ft-tól eladó! Az alábbi linken megtekinthető! KATT
A kepen lathato eredeti jatekok is eladoak. Az arban megegyezunk! -
Foxhound1980 #6875 Gyűjteményből eladóak a következő PS2/PS3 címek:
Grand Theft Auto Double Pack (Díszcsomagolás GTA3 és GTA VC együtt)
Grand Theft Auto San Andreas
Makulátlan, teljesen újszerü, zsír állapotuak a játékok és a csomagolásuk.
Ár 8e huf.
Ugyan itt európában nem forgalmazott Metal Gear Saga vol 2 DVD. duplarendelés miatt eladó. Ár: 5e huf.
Budapesten személyes átvétel megoldható, posta előreutalással lehetséges.
06204362900 -
rnd #6874 Milliárdok... Kiváncsi volnék melyik pénznemben... -
#6873 Meg van aki beéri egy használt karcos Halo 3-mal is mint a gyűjteménye legfőbb ékessége :PPP
Van akinek meg abból is van PÉCÉS első kiadású fóliás darabja :PPP -
#6872 Jah, végülis valaki nem szereti ha milliárdok szakadnak rá egy ritka gyűjtői darab révén :PPPP -
#6871 Nem is sokan akarják ezt elmondani magukról rajtad kívül az országban :) Szerintem pl senki -
#6870 Ennek köszönhetően van például első kiadású nagydobozos FÓLIÁS Colin McRae Rally-m, amit nem sokan mondhatnak el rajtam kívül az országban :) Szerintem pl senki :)
-
#6869 Én már vettem a világ minden tájáról cuccokat(nem csak ebay), Las Vegas, Hollandia, Hong-Kong, Németország, Anglia satöbbi satöbbi. Sosevótgond. Nem mindenható az ebay sem, de egy nagyon jó lehetőség azoknak akik hajlandóak lépést tartani a fejlődéssel. -
timantes #6868 bakker , ha lenne 80.000 HUFom már repülnék is hozzád... -
#6867 Nemrossz, kezd alakulni. DE PS2-m vanik, PS3-ra meg most semmi sincs amit nem toltam végig rajta és ami érdekelne. Majd ha jön egy-két blokkbászter! :D -
#6866 1 szó mint 100, nem mindenki rendelget vődvájd! -
#6865 PS3 40gb 8 hónap garanciával 80000 Huf
PS2 chippes 23000 Huf
azt ez má occsó-e :) -
#6864 És akkor még a paypalos szívásokról nem is beszéltünk. Átolvasgattam az itteni Paypal topicot, az életkedvem elment :-/ -
rnd #6863 Nézzünk egy ellenpéldát szándékosan a NÉMET ebay oldalról. Tegyük fel hogy angolul NEM beszél valaki de nemétül IGEN.
A fenti cikknél a következőt látom az oldal tetején:
Versand nach: Weltweit (szállítás a világon bárhová)
Lentebb viszont a szövegben (ne feljtsük, csak németül beszélünk):
SORRY NO INTERNATIONAL BIDDERS PLEASE (mégsem)
Tehát mire következtetünk ebből: az ebay nem olyan játék amit nyelvtudás nélkül lehet játszani. -
#6862 Nézzünk egy Day of Tentacles oldalt:
http://cgi.ebay.co.uk/DAY-OF-THE-TENTACLE-ORIGINAL-BIG-BOX-PC-CDROM-MINT_W0QQitemZ250238307716QQihZ015QQcategoryZ11047QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
1. Az oldal alján láthatod, hogy a Paypalos fizetéshez milyen bankkártyák jöhetnek szóba (Visa, Mastercard, stb). Ehhez nem kell angol tudás, mert ikonok vannak.
2. Paypal használatával az átutalt pénzt azonnal realizálja az eladó, így felgyorsul az adásvétel, s mindemellett biztonságosabbá teszi az üzletet.
Miért érdemes használni? Elsősorban azért, mert sok eladó más módot nem ajánl fel.
3. Ha az email-fiókodhoz, az sg-re és az iwiw-re tudtál regisztrálni, akkor nem lehet gond.
Ha egyes angol, német, francia, holland, olasz, lengyel szóval problémáid adódnak, akkor az egyik lehetséges megoldás:
http://www.sztaki.hu/ -
#6861 Sokan csak konyhanyelvi szinten tudnak valamilyen nyelvet... ettől még meg kellene nekik is adni az esélyt az olcsóbb szoftver felé és hiszem, hogy tudnánk tenni a wrz csökkentése érdekében.
Példa: Kerestem Day of tentacle eredetit. Idehaza egyik aukciós portálon sem találtam, külföldről meg 1 db-ot nem lenne érdemes rendelnem, meg paypalom sincs. Maradt a torrent, de nekem eredetiben kell könyörgöm!
Akár többen szervezkedhetnénk később, hogy egy költséggel hozzák le, egy PS-től a cuccokat. -
#6860 Ne magadból indulj ki... neked olyan természetes, mint bemenni a sarki édességboltba és kérni 2 golyórágót.
Másnak nem, pedig szeretne.
Nem tartom magam IT placcon elveszett gyereknek, de bizony tavaly nekem sem jött össze a paypal, máig nem értem miért blokkoltak, pedig nem is vettem/adtam el még semmit, egyszerűen lezárták az accountot :-/
Egy olyan wikire gondoltam amiben tanácsokat adnak az itteni profik pl:
1. Melyik magyar bankba érdemes bemenni, hogyan és mik kellenek ahhoz, hogy külföldről rendelhessenek?
Szerintem a CIB netkártya elég olcsó, gyorsan elintézhető és alacsony éves díja van, de lehet, hogy más még ennél is jobb megoldást tud.
2. Mi a paypal? Miért érdemes használni? Regisztráció menete lépésről-lépsére, mik kellenek hozzá , buktatók stb.
3. Ebay. Reg. menete, mire kell figyelni, ajánlott power sellerek konzol szoftver témában stb.
Ja, mielőtt még valaki azt mondaná offolok, az olvassa el mi van topic alcímnek írva: Konzolos cuccok olcsón.
Ez a cél! Mehetne ide is FAQ-nak, meg a warezmentesíthez is. -
Foxhound1980 #6859 Power seller volt aki hibázott. Szóval azon szinten nincs, hogy nincs pénz. Arra is volt példa, hogy egy 100%!!!-os PS cucca eltünt, egy optikai elosztó. Rányomtam egy negatív feedbacket....3h múlva 4 emil jött amiben heves elnézéseket kért, 6h-án belül megegyszer elküldte a cuccot signálva... Szóval komoly eladó nem nagyon szórakozik. -
rnd #6858 Olyan univerzális útmutató nincs amivel az ebay használatát meg lehet tanulni, illetve "angol nyelvtanfolyam" a neve. De az ebay-nek van kábé nyolc nyelven felülete, ha tudsz németül használd az ebay.de-et, franciánál a .fr-t, olasznál a .it-t, stb stb. Azokon ugyanúgy eléred az összes terméket mint a .com-on vagy co.uk-n. Paypal dettó. -
ballor #6857 PS2 játékok: F1 05, F1 06, GT3 -> 3eFt/db
PS3 játékok: Jericho 10eFt, Warhawk 5,5Eft, Motorstorm 5,5eFt, Burnout Paradise 10,5eFt
Privi! -
#6856 Szerencsed volt! Ha nincs a szamlajan penz akkor a paypal sem tehet semmit. Igy jartam egy Iphone-al nemreg... :( -
#6855 Én kb. képtelen vagyok elhinni, hogy aki szeretne külföldről vásárolni, képtelen utánajárni egy-két dolognak, azt meg pláne, hogy a warezpisták ettől térnének meg, de ha valóban van igény rá, majd összedobok egy ilyen faq-t.