13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• joshua
    Hogy megszaporodtak a "xbox360hoz vinyót vennék" hirdetések
  • Freedy
    Keresek X-Box 360-hoz 20GB-os merevlemezt! Ajánlatokat priviben kérek!
  • Tibor
    Eladó!
    Army Of Two PS3 9000Ft
    Rainbow Six Vegas 2 PS3(USA) 11000Ft
  • God of War
    Condemned 2 eladó, angol, karcmentes 11k
    csak utalással, de a postát én állom
    péüüüü
  • sting2
    Eladó, wireless joy (360), bontatlan 7000 ft
    Bp-i átvétell , 06 20 9 346 188
  • GYUFo
    Mennyiért adta oda a gépet? Ha szabad tudni. :)
  • fishBNS
    Elkelt! Mostmar senki ne irjon please!!!
  • fishBNS
    XboX360 vinyo elado! 20gb,hasznalt, privatban kerem az ajanlatokat. ;D
  • joshua
    Na akinek van eladó xbox360-as merevlemeze (20 gigás) az megdobhat egy privivel Főleg használtak érdekelnek(mivel nincs sok pénzem:))
  • Laza
    Amugy tessek 'sarga' TV jatek :D

Spongya Bob TV jatek
  • Laza
    Az a NES-nek a koppintasa volt. Ma mar magat a NES-t is megkapod 1000Ft-ert kb :)
    Nekem van belole egy szep kis gyujtemenyem :P
  • deep
    Ehh:D

• porkesz
    Sziasztok!
    Bocs hogy ide írok előre is! :)
    21 éves vok és gyerek koromban lehetewtt kapni egy sárga kazettás gépet a piacokon vagy olcsobb boltokban és annak szeretném megtudni a nevét és meg hogy tudna e nekem valaki egy olyat szerezni? Annyit tudok róla hogy olcsó volt előre is köszi mindenkinek! :)
  • Nexxuss
    leszarom. Akkor osszad csak a népet mert menőgyerek vagy. semmi gáz:) én abbafejeztem :)
  • Laza
    Saturnban is ennyi mar joideje.
  • jaszy
    Itt csak a biznisz rontás megy! Ezért kerülöm énis az Sg-t mostanában.
    Sok irígy jár erre :)
  • Istencsászár
    Most ajnároztam a jerichot:) alap fps, nem lehet kihagyni:) Turok meg biztos tetszik valakinek:D
  • gazgoblin
    6915

• gazgoblin
    6915

• gazgoblin
    najolvan rontod itt a bizniszemet...sicc :DDD
  • Istencsászár
    Turok egy trágya:), Jericho jó volt nagyon, DE CSAK Clive Barker's beszívott állapotában életre kelt cuccok miatt:), meg a csapat orientált némi taktikázás miatt... nem éppen egy Halo3 ellenfél:) más.
  • DanielT
    Na, ha valaki én aztán megvetem a Halo 3 -at, de ezt még én sem mondanám :DD
  • gazgoblin
    halo3-nal mindketto jobb volt.... :DDDD
  • DanielT
    Jah, 2 ekkora darab szart már súlyra is drágábban el lehetne adni :DDD
  • gazgoblin
    Eladó PS3-as EU-s karcmentes játékaim:

Turok
    Jercho

Darabja 7000,-

Ha viszed mind a kettőt akkor megkapod 12000-ért

Csak budapesti átadással

(remelem eleg olcso)
  • GYUFo
    Mennyi eszed van, hogy lenne már annakr a része. :P
  • guardian hero
    "aki netről rendel az meg mi a francért itt veri a nyálát? Az miért olvassa egyáltalán ezt a topicot."

Tisztára azt hittem, hogy ez a topic is az internet része...
  • Nexxuss
    a pont meg ott van! A magyar ember NEM HASZNÁLJA az internetes vásárlás lehetőségét. Csak egy elenyésző %-a. Szóval ha valahol, hát nálunk van még értelme boltot tartani. Most vagyunk ezen a forumon jó páran. De hogy nem sokan használjuk közülök az ebayt esetleg az is biztos. Miért várjuk el valakitől, rendeljen külföldről, ha itthon is rendel netán egy TV- netről és azt is személyes átvételre kéri mert az biztosabb? Ez emberi magatartás majd megváltozik. Szóval ne az eladókat kell b*sztatni, inkább a vásárlókat. (persze azokat sem). ja és én nem foglalkozom ilyen irányú kereskedelemmel, szal teljesen objektív vagyok:) ne bántson senki
  • Nexxuss
    komolyan nem értem miért kell ezen fenn akadni. Aki tud külföldről rendel. Aki nem az meg nem. Maradnak az itthoni boltok, és sajnos nem érinti őket a külföldi olcsó ár. Hagyjuk már ezt a marhaságot, aki netről rendel az meg mi a francért itt veri a nyálát? Az miért olvassa egyáltalán ezt a topicot.
  • jaszy
    Hajrá!
  • mcwolf
    Én is már elég sok játékot vettem az ebay-ről(Kína,UK,USA),de eddig csak 1-szer volt probléma (kb. 15-ből).Akkor is visszakaptam a pénzt,hála a paypal-nak.
    http://dunainfo.net/~ebay/
    Itt van egy rövid leírás az ebay-es vásárlásról és a paypal-ról.
    A Paypal-t kicsit túldramatizáljátok. Nem kell hozzá más,csak egy dombornyomású bankkártya és egyszer regelni kell. Utána már gyakorlatilag csak rá kell klikkelni a PAY ikonra.
    Én eddig csak használtan vettem itthon játékot,de ha tehetem azt is külföldről veszem.Pl. a Resident Evil 4-et itthon egy srác 8000-ért árulta,kintről megvettem 4300-ért postával együtt. Egyesek (sokan) "kicsit" el vannak szállva.
    Ha kintről megvehetem 3-4eFt-tal kevesebbért,akkor ott fogom megvenni.
  • GYUFo
    Az emberek elenyésző százaléka vásárol neten, a nagytöbbség még mindig boltban veszi a játékokat. Az 576 meg áltlaában olcsóbb mint pl az áruházláncok, ugyanakkor plázákban vannak. Ez kb olyan hogy sokan megveszik 30k-ért a pólót a plázában, mikor két utcával arrébb ugyan az 10k...

Amúgy én is felfigyeltem már arra mennyire terjeszkednek, idén meglesz a 20. üzletük. És ennek a fele az utóbbi 2-3 évben került megnyitásra. Debrecenben év végén nyílik a második üzlet, ami higyjétek el nagy szó!
  • GYUFo
    De gondolom ha vesznek belőle sokat, akkor olcsóbban kapják meg, így tudják ők is mégolcsóbban adni.
  • deep
    Ja, én még az 576nál tartok:D
  • deep
    A vicc, hogy van aki mégis ott veszi meg, hisz folyamatosan terjeszkednek. Tudnám hogy csinálják...
  • Istencsászár
    Ettől függetlenül a játékokat 18 ezerért adják.. lelőni őket...mocskos banda
  • jaszy
    Ez tényleg nagyon kedvező.
    Kár hogy a nagykerára több :)
    nem tudom honnan szerzik, bár nem lényeg!
  • Énvagyokazapád
    jó x360 ajánlat
  • GYUFo
    Ennél komolyabb ajánlatom nincs, ha majd nem viszik el és szét akarok szedni, előtte gondold meg hogy szétszeded vagy egyben ide adod annyiért.
  • Kaplan
    Mondjuk igazából még mindig nem tudom eldönteni van-e baja az olvasónak, mert olvasni olvas tökéletesen egyszer nem írt még ki unreadable discet viszont hallom ahogy olvas, felpörgeti a lemezt, 'sávot' vált mindezt nem olyan hangosan amúgy, ha valaki ilyenben jártas írjon már PÜ-t plz.