13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• CHEAPBOY
    30Kért veszélyes áron mozog az a 30004es (totál legelső 2001es modell) PS2.. akármi van benne+hozzá ...
  • Istencsászár
    Ha nem akkor nem, akkor marad az az opció hogy akik drágán adják dögöljenek meg.
  • PoisonChihuahua
    WTF? O_o
  • lowdog
    "Hagyjuk a témát, ti nektek és nekem is más az érdekem. A kettő soha sem fog találkozni...."

nagy kár hogy így látod.

az, hogy te eladó vagy, mi meg vevők volnánk, pont hogy érdekegyezőség!

jobb ha nem tudod mire céloztam, mert megint megbántódik a kis mimóza lelked
  • jaszy
    "Az ajánlott hogy egyik boltba megkapom 12-13ért, a másikban AKCIÓSAN is csak 15-16ért? komolyan kérdezem, érdekel."

Ezt ha nem érted nem én leszek aki bele avat.

Nem mesélek, kezd el majd rájössz.

Csak nem gondolod hogy szennyest fogok teregetni.

Hagyjuk a témát, ti nektek és nekem is más az érdekem. A kettő soha sem fog találkozni....
  • Istencsászár
    "Az ajánlott fogy árhoz képest akciós! "

Az ajánlott hogy egyik boltba megkapom 12-13ért, a másikban AKCIÓSAN is csak 15-16ért? komolyan kérdezem, érdekel.

"Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !"

Nincs, ezért is kérlek h mesélj erről.
  • jaszy
    Nálam inkább nem, nem vagyok rád szorulva, sőtt.
    Nekem 1 vevővel sem kell több mit amennyi van! Pont elég!
    A spóreszolosókra nem vagyok rászorulva. (bocsi ha valakit megsértettem)
    Csak a magyar gazdaságot védtem volna mint adó fizető.
    Lowndog? Azt se tudod mire célzott, bár speciel én sem!

• adam first
    jaszy: Á már tudom a választ, vásároljunk tőled meg a magadfajtáktól akik szinte ingyen adnak mindent. Kösz, de inkább kihagyom.

lowdog: nálad van a végső igazság.
  • jaszy
    Papesz Te tudod :)

Deep én a MAGYAR nagykerben vásárolok ami itthon tartja a pénzt! Ecsém mielőtt butaságot írsz olvasd el hogy én is a boltokhoz tartozom!

rnd Én nem dupla áron veszem, főleg azért mert nem dupla ár :) (butaság)

"ahol kirakják hogy AKCIÓS 15,000 vedd meg most!, na ezek takarodjanak oda.." Az ajánlott fogy árhoz képest akciós! Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !

lowdog Baszki pont én!!!! Én itthonról szerzem be az árut!
    No comment neked ! Valamit félre néztél!
  • lowdog
    "A magyar gazdaságról már nem is beszélve..pffff"

pont te beszélsz, no comment :)))
  • Istencsászár
    Jó dolog hogy ha lefordítják, de mostanság már minden megjelenő játékot megjelenéskor meg lehet venni max 11ért ( boltokba minimum 12-14 ezrek ezek ). Az enegem különösen nem érdekel hogy honnan van, a lényeg hogy nem irreális áron kapom meg, az olyan helyekről nem is beszélve mint 576, Konzol Studio és a multik meg a vidéki boltok, ahol kirakják hogy AKCIÓS 15,000 vedd meg most!, na ezek takarodjanak oda...
  • rnd
    Az a havonta max 2 játék amit lefordítanak nagyon fog hiányozni mindenkinek... de TE gondolom önként és dalolva veszed meg dupla áron, csak azért mert magyarra fordították őket, nemde?
  • deep
    Bocs, te hol szoktál vásárolni? Gondolom nem 576shop, tesco, és társai. Gondolom kis boltokban veszed, vagy fórumon, itt-ott, ahol olcsóbb. Barátilag megsúgom, hogy ezek mind külföldről behozott darabok, ezért tudnak olcsóbbak lenni. Szóvel ezek nem segítenek hozzá minket a magyar nyelvű játékokhoz. Sajnos. Mert én is erre kényszerülök, de mit tegyen az ember? Sokszor 3-5 ezerrel olcsóbb. Ez van.
  • Papesz
    Miért sírnék?
  • jaszy
    Akkor hajrá! De ne sírjatok hogy nem lesz magyar nyelvű játék!
  • timantes
    Árak:

Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó! -->30.000 Ft
    FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!-->20.000 Ft
  • timantes
    Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó!

Nagy fekete PS2, scph 30004, remek állapotban, 2 új irányító, vadonatúj gyártótól származó KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et is tudó H2O blue chip, egy memóriakártya, vadiúj, csak a géppel eladó (gyári Sony). A géphez tudok igény szerint bármilyen játékot mellékelni! + adok egy PS2 LightGun-t is, tökéletesen működik , csak kipróbálva volt!

A gép teljesen megkímélt állapotban van , megbízható!

FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!

Eladó egy kifogástalan állapotú Nintendo GameCube, fekete , ViperGC chippes ( Cobra bios 1.6) !! + 1 joy + 1 eredeti nintendo memóriakártya + kábelek + 3 eredeti játék /Super Mario Sunshine , Harry Potter , Minority Report/! A gép teljesen megkímélt állapotú és megbízható, nagyon enyhe karcok vannak rajta , de az is alig észrevehető!
    Visz minden lemezt!

Írj privátot , vagy írj emailt ill. vegyél fel msnre: [email protected]. Tel.szám: 06-70-541-9984

ui.: Képek kérhetőek. A termék személyesen átvehető , kipróbálható Abonyban. Valamint eltudom vinni Ceglédre vagy Szolnokra. De postázok is, megbeszélés alapján bárhova.
  • Papesz
    Minden jelentősebb külföldi webshop visszavásárlási garanciát ad. Sőt, ha "elhagyja" a posta, elküldik a cuccot még egyszer, mert általában biztosítva van. Az euró 260 körül van, a dollár meg 200 körül, de mégis jobban megéri külföldről, többek között nekem is.
  • Julezz
    Eladó játékok X360-ra:

Project Gotham Racing 4: 6k
    Condemned: 3k (platinum)
    Ninja Gaiden 2: 6k
    CoD4: 6k
    70/5282399 vagy pü.
  • jaszy
    Hajrá! Majd behúznak:) Gari nuku, a 280Ft os euró és a 210 es dollár is jó árakat csinált. Úgyhogy vegyél külföldön!!
    A magyar gazdaságról már nem is beszélve..pffff
  • adam first
    Szerintem a magyar kiskereskedőktől őrültség vásárolni bármit is, inkább külföld. :-)
  • jaszy
    Mit tudom én :)
  • CHEAPBOY
    Melyikben?:)

• bigbigle
    God Of War 2-t keresek olcsón és jó állapotú
  • jaszy
    Vannak itt árak:) Boltban olcsóbb :)
  • adam first
    Eladó 1db tökéletesen működő Nintendo 64 játékkonzol, tartozékaival (PAL kiszerelésű): Amit a géphez adok: -1db hibátlan állapotú eredeti N64 joy -1db Jumper Pak-1db Controller Memory Pak -1db táp -1db Power kábel-1db Scart csatlakozó-2db eredeti N64 játékkazetta (angol nyelvűek, PAL-osak): The Legend of Zelda: Ocarnia of Time, Goldeneye 007.
    A gép esetében az ár (fix), a gép és tartozékai, csak egyben eladók: 12 000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Játékkazetták (angol nyelvűek): -Donkey Kong 64 3000Ft. -Rayman 2: The Great Escape 4000Ft. -Perfect Dark 3000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Memóriakártya: -Memory Expanison Pak 4000Ft.

Eladó Eredeti PAL PlayStation 2 játék: -Stuntman (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Eladó Eredeti PAL X-box játék: -Roadkill (angol nyelvű, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Elérhetőség/Képek e-mailben: [email protected]

• xbox attilaK
    Far Cry 2. 11700.- (új, fóliás, angol nyelvű)
    FarCry2
  • onlyhorror
    eladó egy SCPH-30004 R tipusú ps2 játékkonzol,kb egy éve komplett leolvasó fejcserés.tökéletes állapotban van,beolvas mindent,még az irott dual layer-es játékokat is.tartozékok:2 db dualshock kar,8 mb memóriakárya,rgb scart kábel.kb 200 db játék,közte 8-10 eredeti, karcmentes,továbbá 4 db DL-es irott játék(yakuza 2,rogue galaxy,samurai warriors 2,atv offroad fury 4).Ár:35000 ft.email:[email protected]
  • tyrant71
    Fable2 - magyar
    tökéletes állapot
    10k
  • AntiHero
    xbox360-ra
  • AntiHero
    Far Cry 2 eladó! 10k!
  • Vuxy
    Eladó
    Brother in arms: HH - 8k
    Simpsons - 4k
    Monster Madness -3k
    Dead or Alive 4 - 3k
    R6:Vegas - 4k
    érdeklődni emailben:[email protected]
  • james69holden
    keresek Wireless Controllert Xbox360-hoz!
    lehetőleg újat

CHEAPBOY neked véletlenül? ;)
  • sting2
    Gears of war 2-bontatlan, új -11 000 ft ( hétfőn)
    bp-i átvétel vagy utalás
  • Lalli1423
    Brothers In Arms Hell's Highwayt (X360) játékomat eladnám, cserélném. Ajánlatokat priviben!!
  • Mozes13
    Condemned 2 xbox360-ra 7k-ért eladó.
  • greyfox
    Bontatlan, PAL
    mirror's edge - jövő hét PS3/360: 11500-
    dead space ps3/360 10990-
  • AntiHero
    Far Cry 2-tőt cserélnék (magyar--->) Dead Space-re!
  • xbox attilaK
    Brother in Arms : Hell's Highway (új, fóliás, angol nyelvű) 10500.-
    vagy ha valaki megunta Dead Space-t elcserélem vele. Rá is fizetek. ;D
    illetve Soul Calibur 4 is érdekel cserére. (x360)
  • bigbigle
    és nincs ps2-re net?mint WII-re?