Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- BANNOLT
- dvd minjá szétesik
korrekt ár azért a romhalmazért, többet nemér
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
én vagyok lemaradva az árakkal? :o
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Az irányár : 25.000 Ft.
PM vagy mail : [email protected]
(kipróbálási lehetõség természetesen adott.)
Azért írta, hogy világszerte elküldi, mert az USA, Kanada, Ausztrália, Anglia lényegében egy csoportba tartozik. Legalábbis Hawaii szigetérõl nézve...
20,5e Ft.
Ugyanitt bontatlan Dark Sector PS3 - 11e
[email protected]
Kép a cuccról. Az MGS4 felirat ezüst szinû.
ugyanis enegem lehet érdekelne😊
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
A kepen lathato eredeti jatekok is eladoak. Az arban megegyezunk!
Grand Theft Auto Double Pack (Díszcsomagolás GTA3 és GTA VC együtt)
Grand Theft Auto San Andreas
Makulátlan, teljesen újszerü, zsír állapotuak a játékok és a csomagolásuk.
Ár 8e huf.
Ugyan itt európában nem forgalmazott Metal Gear Saga vol 2 DVD. duplarendelés miatt eladó. Ár: 5e huf.
Budapesten személyes átvétel megoldható, posta elõreutalással lehetséges.
06204362900
Van akinek meg abból is van PÉCÉS elsõ kiadású fóliás darabja 😛PP
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A fenti cikknél a következõt látom az oldal tetején:
Versand nach: Weltweit (szállítás a világon bárhová)
Lentebb viszont a szövegben (ne feljtsük, csak németül beszélünk):
SORRY NO INTERNATIONAL BIDDERS PLEASE (mégsem)
Tehát mire következtetünk ebbõl: az ebay nem olyan játék amit nyelvtudás nélkül lehet játszani.
http://cgi.ebay.co.uk/DAY-OF-THE-TENTACLE-ORIGINAL-BIG-BOX-PC-CDROM-MINT_W0QQitemZ250238307716QQihZ015QQcategoryZ11047QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
1. Az oldal alján láthatod, hogy a Paypalos fizetéshez milyen bankkártyák jöhetnek szóba (Visa, Mastercard, stb). Ehhez nem kell angol tudás, mert ikonok vannak.
2. Paypal használatával az átutalt pénzt azonnal realizálja az eladó, így felgyorsul az adásvétel, s mindemellett biztonságosabbá teszi az üzletet.
Miért érdemes használni? Elsõsorban azért, mert sok eladó más módot nem ajánl fel.
3. Ha az email-fiókodhoz, az sg-re és az iwiw-re tudtál regisztrálni, akkor nem lehet gond.
Ha egyes angol, német, francia, holland, olasz, lengyel szóval problémáid adódnak, akkor az egyik lehetséges megoldás:
http://www.sztaki.hu/
Példa: Kerestem Day of tentacle eredetit. Idehaza egyik aukciós portálon sem találtam, külföldrõl meg 1 db-ot nem lenne érdemes rendelnem, meg paypalom sincs. Maradt a torrent, de nekem eredetiben kell könyörgöm!
Akár többen szervezkedhetnénk késõbb, hogy egy költséggel hozzák le, egy PS-tõl a cuccokat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Másnak nem, pedig szeretne.
Nem tartom magam IT placcon elveszett gyereknek, de bizony tavaly nekem sem jött össze a paypal, máig nem értem miért blokkoltak, pedig nem is vettem/adtam el még semmit, egyszerûen lezárták az accountot :-/
Egy olyan wikire gondoltam amiben tanácsokat adnak az itteni profik pl:
1. Melyik magyar bankba érdemes bemenni, hogyan és mik kellenek ahhoz, hogy külföldrõl rendelhessenek?
Szerintem a CIB netkártya elég olcsó, gyorsan elintézhetõ és alacsony éves díja van, de lehet, hogy más még ennél is jobb megoldást tud.
2. Mi a paypal? Miért érdemes használni? Regisztráció menete lépésrõl-lépsére, mik kellenek hozzá , buktatók stb.
3. Ebay. Reg. menete, mire kell figyelni, ajánlott power sellerek konzol szoftver témában stb.
Ja, mielõtt még valaki azt mondaná offolok, az olvassa el mi van topic alcímnek írva: Konzolos cuccok olcsón.
Ez a cél! Mehetne ide is FAQ-nak, meg a warezmentesíthez is.
PS3 játékok: Jericho 10eFt, Warhawk 5,5Eft, Motorstorm 5,5eFt, Burnout Paradise 10,5eFt
Privi!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amíg nincs egy normáis GYIK paypal és ebay ügyben addig csak mellverés, unalmas önismétlés az egész.
Már mondtam, hogy az SG warezt is drasztikusan csökkentené egy full amatõrök számára is közérthetõ GYIK a külföldi vásárlások ügyében.
Minden warezos dögöljön meg, fújjj tolvaj, az megy, de egyszerûbbé tenni az életüket az nektek is bûzlik...pfff.
Lammer is ahelyett, hogy Cheap boltját rontotta, lazán megírhatta volna a felét ezzel segítve angolul nem tudó fórumtársain.
Megírnám én, de totál nem ismerem a netes vásárlást, kártyám/számlám van, de eddig mindig más intézte helyettem.
Szerintem Cheap igenis olcsón adja a játékokat!
Nézzétek meg az nagyáruházak, vagy a cdgalaxis árait 18k minden új gamma!!!! Én veled vagyok Cheap!! és a vizilovakkal! 😊