13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Sir Quno Jedi
    Nem jósoltam semmit, nagy az Isten állatkertje és mindig lehet balekot fogni. Gratulálok hozzá ezúton is, hogy neked most sikerült! :DDDD
  • rumkola
    Elkelt a meghírdetett áron - Jedi rosszmájú jóslata ellenére - már ne privizzetek miatta...
  • jaszy
    Na van itt egy megint "olcsó konzol, game"
  • Dj Siegfried
    bekapcsolható, olyan mint egy tamagotchi :D
  • Banyapapa
    szasztok.

nem pont ide tartozik,de sokan belesnek ide:P

Szereztem egy dreamcast VMU-t ,gép nincsen,és arra lennék kiváncsi ez alapbol bekapcsolható? (mármint elem van benne,de akarmit nyomok életjelet nem ad ki a kis kijelzöjén)
    Nem tudom van-e rajta valami egyáltalán,szoval kijelzönek kénne mutatnia valamit vagy sem,csak ugy naturban?
  • zituska8
    Ps2-met cserélném pspre vagy eladnám(48000 Ft)! Kitűnő állapotban van, 2 eredeti joystick+2eredeti memóriakártya, csippelve, több mint 120 játékkal!
  • Smithie
    Slim PS2:

(Apple 75K ModChip)

2 Sony 8mb Memcard

2 Sony DS Controller

Vertical Stand

Extension Cable for DS Controller

RGB Cable+Original Cable

30 Games

Price.: 30.000 Huf

• Shenlong
    Eladó 2 éves slim PS2, 2 db DualShock2 karral, 8 MB-s memoria kártyával, dvd távirányítóval, +1 táppal és boot lemezzel (Swap Magic 3.6).
    20k

[email protected]
  • bry
    Eladó SP3 FIFA09 (magyar kommentárral)
    új fóliás játék!

10 499 Ft
    A postát Én állom!

Érdeklődni privátban!
  • james69holden
    Van egy eladó Kung Fu Panda / Indiana Jones (Bundle Copy) játékom Xbox360-ra! Új, bontatlan, 60G-s Pro Packhoz kaptam

Ár: 6000Ft

Csere szóba jöhet Xbox360 kontrollerre!

Továbbá még mindíg keresek (akár használt, de újszerű) wireless Xbox360 kontrollert!
  • rumkola
    mol részvényekre
  • SlickAdam
    karmentesek PS3-ra:
    LBP - 10500
    Fallout3 - 10500

utalassal/befizetessel, de a postat en allom! pü!
  • Sir Quno Jedi
    Gazdasági válság van. Épp ezért feleáron még meg is vehetik tőle...
  • Dj Siegfried
    mire gyűjtesz ennyire? ::)
  • rumkola
    Fehér DS Lite eladó Acekard2-es SLOT1-es flashkártyával + 4GB japán microsd-vel (nds játékok), SLOT2-es Supercard Lite-al (nds játékok+rumble). Mindkét kártya microsd-vel bővíthető. Cerkák, dobozok stb. + 1db eredeti Brain Training játék.
    Első naptól fólia van a gépen, az alsót már cserélni kell - talán az is van otthon, ha megtalálom....
    35.000.-
  • rumkola
    Fekete Xeno chipes GC eladó, 251-es memókari, 2 kontroller, kábelei, rahedli backup játék. Nagylemezeket fogad.
    25K

Budapest
  • SlickAdam
    1 napos karcmentes LittleBigPlanet elado 10.5k-ert .
    utalassal/befizetessel, de a postat en allom! pü!
  • sting2
    A gt5p, mennyi?
  • timantes
    KERESEK:

Megkímélt állapotú PSP Slim-et a legújabb firmware-al, azonnali megvételre!! Korrekt ajánlatokat kérek privátban! Köszi.
  • timantes
    ELADÓ vagy CSERÉLHETŐ egy Duke Nukem Advance játék GBA/DS/DS Lite konzolokra!

Ár: 1500 Ft
    Csere: megegyezés szerint!

A gba kazi megkímélt állapotban van , tokban. Doboz nincs.
  • Anubys
    Nem, most pinket vett, és eladja a régit... :)
  • Dj Siegfried
    nem most vetted??
  • adam first
    Eladó 1db tökéletesen működő Nintendo 64 játékkonzol tartozékaival, játékokkal (PAL kiszerelésű): Amit a géphez adok: -1db hibátlan állapotú eredeti N64 joy -1db Jumper Pak-1db Controller Memory Pak -1db táp -1db Power kábel-1db Scart csatlakozó-2db eredeti N64 játékkazetta (angol nyelvűek, PAL-osak): The Legend of Zelda: Ocarnia of Time, Goldeneye 007.
    A gép esetében az ár (fix), a gép és tartozékai, csak egyben eladók: 10 000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Játékkazetták (angol nyelvűek): -Donkey Kong 64 3000Ft. -Rayman 2: The Great Escape 4000Ft. -Perfect Dark 3000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Memóriakártya: -Memory Expanison Pak 4000Ft.

Eladó Eredeti PAL PlayStation 2 játék: -Stuntman (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Eladó Eredeti PAL X-box játék: -Roadkill (angol nyelvű, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Elérhetőség/Képek e-mailben: [email protected] vagy PÜ.
  • Zuluka
    Hali!Keresek FragFx ps3-hoz.irj privibe!
  • timantes
    FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!
    15.000 Ft

Eladó egy kifogástalan állapotú Nintendo GameCube, fekete , ViperGC chippes ( Cobra bios 1.6) !! + 1 joy + 1 eredeti nintendo memóriakártya + kábelek + 3 eredeti játék /Super Mario Sunshine , Harry Potter , Minority Report/! A gép teljesen megkímélt állapotú és megbízható, nagyon enyhe karcok vannak rajta , de az is alig észrevehető!
    Visz minden lemezt!

Írj privátot , vagy írj emailt ill. vegyél fel msnre: [email protected]. Tel.szám: 06-70-541-9984
  • CHEAPBOY
    GBA kazik:

Final I-II
    Golden Sun 1

2-2000ftért eladóak.

PStwo slim (fekete) dobozos, 1 Sony Dual Shock 2karral, +1 rgb kábellel (az alap gyári kiegeken kívül) 15900Ftért azonnal vihető.

• mate317
    GTA IV. PS3-ra eladó: 8e Ft
  • Dj Siegfried
    Dobozos Donkey Kong Country GBA ra eladó. PÜ
  • greyfox
    mirrors edge. PAL fóliás, 11k (ps3-360)
  • jaszy
    Okker
  • CHEAPBOY
    Látom itt is megy a történet:)

Bár Jaszy... csak tanácsképp... finomabban.
  • jaszy
    Csak 6 általánosom van mert én nem értem.
    Egyébként a #8109 re írtam a "Vannak itt árak:) Boltban olcsóbb :) ", Kijelentésem.
  • Dj Siegfried
    érdekel vkit 3 gameboy micro előlap? PÜ
  • adam first
    1. 8 általános nélkül is meglehet érteni mire célzott lowdog, ne magadból indulj ki, ha kérhetnélek.
    2. Nem vagy rám szorulva, ahogy én se te rád, de ha te tényleg olyan korrekt eladó vagy mint ahogy írtad, akkor nem kellene a másik emberrel szemben arcoskodni, meg ilyen jellegű kommenteket írkálni: "Vannak itt árak:) Boltban olcsóbb :) ", jó dolog az ingyen reklám tudom én, de lehetne ezt kultúráltabban is. Mert nem csak nekem megy el a kedvem a magadfajtától vásárolni, hanem a többségnek is akiknek szólnak a hirdetéseid. Erről ennyit.
  • xbox attilaK
    Far Cry 2 eladó 10999.-(angol nyelvű, régió mentes, NTSC rendszerű tv-khez, illetve HDTV-n )
  • Jimanszky
    PS3-ra COD4 és GT5P eladó, cserélhető valami új játékra/Dead Space, MotoGP 08, Midnight Club:L.A., esetleg GT5P-ért Uncharted/.Mindkét gém jó állapotú eu-s!!Vegyétek, cseréljétek!!!
  • Istencsászár
    Hát ez szomorú...
  • CHEAPBOY
    Sokan "drágán adják", s 100* jobban keresnek mint pl. én, nem hogy megdöglenek..... kemény világ ez...
  • CHEAPBOY
    Ahol 12-13, az közel sem hazai származék (cseh/angol/német nagykerhozomány megsúgom). Ami hivatalos magyar nagykerből jön, arra valóban állhat (nem minden esetben) az, hogy akciós 15Kért, 17 helyett teszem azt.

Az hogy nem látnak páran bele, még nem kell azt jelentse, lehúzástörténik. a legtöbb esetben a kritikus 5% haszonkulcs sincsen egy egy terméken. Márpedig a szarópapír sincs ingyen:)
  • CHEAPBOY
    A hivatalos árakhoz képest akciós az, s nem tehetünk a hazai helyzetről (nagykerék, s adórendszer okosságai). Én speciel szarok is rá, mivel nem a milliomos Westend city burzsoá körét célzom meg itt a neten, hanem a HCbb, párak által hozzáértőbb réteget.