Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Én egy szóval nem mondtam hogy geci lenne bárki, aki külhonból vesz, vegyen, õdolguk, csak ne úgy legyek már beállítva, mint az 5 rongyyal méregdrágább lehúzós köcsög. Én is örülnék ha adhatnám 10ért, de sajnos esélyem sincs rá, mint mondottam hacsak nem lopok játékokat.

A túlerõltetett stílust meg csak ironiának szántam, kicsit sem "áldozati" jelleggel. Félreértés ne essék.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Lammer
<#eljen><#eljen><#eljen>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

guardian hero
Nézd, szerintem sincs rá szükség, hogy lehúzzuk mások árait, mindenki áruljon amennyiért akar, aki olcsóbban is hozzá tud jutni, az majd nem tõle veszi meg. Szóval én nem szoktam ebayes árakkal példálózni. DE...

..elég visszásnak tartom, hogy ha valaki mégis megteszi, mindjárt a magyar kiskereskedõk szakszervezétnek összehangolt támadására + sírás-rívására kell felkészülnie. Pontosan tudjuk, milyen adóterhek sújtják a hazai kereskedõket, ez van, ettõl én még nem leszek jótékonysági intézmény. Nem muszáj videojátékot árusítani Magyarországon, ha a hazai viszonyok között nem éri meg, mint ahogy narancsot se muszáj termeszteni teszemazt. Ha viszont valaki ebbõl akar megélni, akkor legyen már annyi rálátása, hogy tisztában van olyan alapvetõ dolgokkal, mint:
- sose tud az ebayes/EUs árak alá menni
- ebbõl következõen az ebayrõl rendelõknek sose lesz alternatíva
- emiatt az ebayes árakkal példálózókat nyugodtan le is szarhatja
- de ha mindenképp reagálni akar, akkor is felesleges vádaskodni, kapálózni, magyarázkodni, sírni-ríni, stb... erre senki se kíváncsi. Nekem a pékségbe se sírjon a pék hogy milyen nehezen gyúrta meg a kenyeret amit megveszek

Ennyi. Jó lenne, ha innentõl arról szólna a topic, ami a címe -> OLCSÓ konzol, game

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nexxuss
ebben tudod mi a durva? Aki nem tudja, hogy mi az az Ebay az meg is érdemli, hogy vegye meg drágábban a dolgot.Te is mondtad, kapitalizmus. Oldja meg mindenki maga a problémáját. A szabad verseny arról szól, hgoy úgy tedd tönkre a másikat, hogy te meggazdagszol. De meggazdagodsz, hgoy itt osztasz vagy sem? Ha igen ok, ha nem akkor meg Nincs rád szükség 😊 Vagy legalább dobj be egy ebay sellert, hogy hasznod is legyen.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Lammer
😄DDDDDdddddddddddd

guardian hero
Miért lenne feketegazdaság EU-ból játékot rendelni?? LOL 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Lammer
"Ott ilyenkor a hszed is törlik, ha nem nyugszol banán. Jogos."
persze, terror rulez >.< es kurvara nem jogos... hamar ennyire g3ciszabadsag vanik... te ugyanugy kifejtheted a velemenyed es vedheted a lehuzos eladokat, en meg ugye forditva... evvan 😉 legalabb megvan a balansz 😉 dehogy ha en peldaul beirok egy lol arat es meg nekem all feljebb az az igazan bicskanyitogato... nem'tom en magambol indulok ki es ha valamit elrontok ramszolnak, atgondolom es ha igaz(espedig a tenyek ugy allnak barhogy is kardoskodunk sorry) akkor igen igaza van!

Tinman
Mert hiába tagadjuk ez is csak a szaros Balkán... Románia lassan jobban áll, mint mi. Még a tudodmilyen kérdést is jól kezelik... egyre jobban.

Tudom, hogy power sellerek gyak ebbõl élnek és fontos nekik a hírnév, sok a változó... seller, posta, paypal, netbank, gari kérdés.

"RENGETEGSZER vasaroltam ebayrol"
Még többen vannak akik nem tudnak, vagy nem mernek itthonról...

"NADE EKKORAVAL?"
Szerzi 10k-11k körül, nagy a hype és adja 4-5k haszonnal és a nagyobb cégek, akik megtehetnék, hogy olcsóbban adják és mégis 2x ekkora haszonnal adják? Ha valami nagyon megy, azon nem szégyen keresni, nem erõszak... ha kell viszed, nem kell nem viszed, de továbbra is azt mondom, hogy nincs jogunk elqurni mások üzletét.

Állandóan a PH-en lehetnék és flemalhetném, hogy miért adják 10k-ért az xy procit, amikor tele van a használt piac 6k-sokkal. Ott ilyenkor a hszed is törlik, ha nem nyugszol banán. Jogos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem ismerem Cheap-et, csak ismerem a kereskedelmet IDEHAZA!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Istencsászár
Nemtudom mit kell hõbölögni... vannak boltok ahol 13900, 14900ért kapod a gémeket, s esik az árul havonta egy ezrest, de van ahol 17k marad fél évig...

Nekem kell kedden a GTA4, megrendelhettem volna 1-2 ezerrel olcsóbban is ( aztán 1 hetet késik mire ngem kiszolgálnak ), de inkább megveszem itthon 14900-ért, hiszen itthon ennyi egy játék általánosan, magyar árak... ezvan. Aki ennél drágábban adja azt kell rugdosni meg fikázni hsizen még rápakol pár ezret ( 576, konzol sutido, ósan, teszkó, cora, metro, média markt stb... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Lammer
jolvan neked meg jogod van agyatlanul loholni es szemelyi kultusz sztájlba megvedeni barmelyik eladot akkoris ha sokkal dragabb... ez van.. leszarom de tenyleg magasrol 😄

Lammer
hadd ne linkeljem a sellernek az adatlapjat... azhogy te itt a Balkani modorbol indulsz ki, az nem az en hibam (csolatas enivan? 😉 megha 3X oda-vissza kuldozgetem meg akkoris megerne arban... Halvany lila gozod sincs ezeket a powerseller muksoknak mekkora eges es jogi seggbekuras van, ha egy ilyen SZINTU termeknel failelnek... ennyi... inkabb toljad a BULLSHIT hozzaenemerto szovegedet...
RENGETEGSZER vasaroltam ebayrol... tobbek kozott pont azert, mert 17K egy szoftver es 2X-3X*** aron akarjak nekem eladni az elektronikai kutyuket sztájl van! ennyi
lehet belekotni, dehogy kurvara hulyeseg es tulzo amit irsz, az teny! <#eljen>

"hogy te megszerzed x összegért és haszonnal értékesíted."
NADE EKKORAVAL?

Tinman
Nincs jogod más üzletét elszarni, az a qrva nagy helyzet. Itt mindenki annyiért adja a dolgait amennyiért szeretné.

Írj be te is valami eladó szoftvert, keresek a neten Indokínában egy olcsóbbat és beírom, hogy szar az ár, én inkább Indokínából vásárolok...

Ha meg szentként akarsz tündökölni írd le a netes vásárlás how-to-ját nagyon aprólékosan. Én is hálás leszek ^^

Tinman
Mostanában csõlátásod van?

Lehet, hogy TE és GH qrva profik külföldrõl rendelõ, minden árat ismerõ guruk vagytok, de nagyon sokan vagyunk akik vagy tartanak a külföldi rendeléstõl /nekem személy szerint 8 hónap levelezés és sok telefonálás után érkezett meg egy VR kesztyû/ vagy egyszerûen nincs bankszámlájuk, netkártyájuk.
Nekem van mindkettõ mégsem merek rendelni, mert nem nagyon ismerem ki magam a rendszerben és nem akarok úgy járni, mint a VR glove ügyében.

576, Galaxis, tecskó, mm, 17k-18k-ért tolja a GTA 4-et.
Ehhez képest Cheap korrekt áron adja!

"asztali erosito amit kineztem magamnak itthon 380K kinnt legalis powersellernel aki garit vallal ra? 230K? LOL? AZ! "

Ja majd küldheted vissza a sellerednek ha gáz van vele, akinek ha rossza napja van szarik a te garis problémádra. Mész a fogyasztóvédelemhez vagy mi?
Az ottani árakat hasonlítod a hazai árakhoz?
Benzint is onnan rendelj baszod, mert kint van ahol 100 Ft/liter se.

"mi ez ha nem lehuzas a negyzeten??? EZERT TART ITT AZ ORSZAG IGEN!"
Lehúzás? A kereskedelem arról szól, hogy te megszerzed x összegért és haszonnal értékesíted.
Az ország azért is tart ahol, mert a paraszt magyarnak, tegnapra és ingyen kell minden.
Mellesleg egyik sem igaz... az ország a mindenhol jelenlevõ kapzsi emberek miatt tart ott ahol, akik tengermélyen korruptak.

Lammer
kisember... kapitalizmus van esha talalok olcsobbat legalisan akkor is be fogom irni, ha vert pisilsz... hagyjad meg nekem a geci fo"szerepet, hogy esetlegesen tajekoztassam a birka tomeget, hogy nem csak az a lehetoseg van ami vanik... 😉 ebben nincs semmi flém, en nem szidok senkit, hanem kozlom, hogy hopppsz itt tok olcso, az esetleges ironiaert meg sorry, de ebben a kib. orszagban annyira erzekeny es/vagy feszult mindenki, hogy egybol mellre szivja es vert kivan sztájl van(nevetseges)... PONT

Kaplan
Jó de mondjuk nyílvánosan ócsárolni pedig más árát aki tényleg nem tehet errõl, hog ennyiért kell adnia. Hisz ha már valamivel kevesebbért adja nincs haszon, hiszen valamibõl be is kell szerezni + ÁFA.

Talán neked is meg a többieknek is flém nélkül jobb ha csöndben rendelsz EBAYrõl és jót játszol 😊 Attól se neked se másnak nem lesz rosszabb.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
deccrájt! na ez az amit Cheapek nem tudnak felfogni, mert en vagyok a gonosz geci, hogy meg merem huzni a lepest, hogy igenis elek a lehetosegemmel etc... aki meg bena, az no... ez van... (-> es meg szolok is a birka tobbsegnek ejjjj ez mar kivegzessel 1enerteku) 😉

Kaplan
Igazából azt kellene elfogadni, hogy itthon ezek a viszonyok. A kenyér akkor sem lesz olcsóbb ha te magad megfojtod Fletót. De van rá lehetõség, hogy rendelsz EBAY-rõl.

Akinek nincs lehetõsége külföldrõl rendelni az megveszi a magyar kenyeret. Ilyen egyszerû. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
igy van! a sok lehuzos paraszt aki egybol akar meggazdagodni... soroljak fel szamos peldat, hogy mit neztem meg az utobbi idoben amit osszehasonlitva a jovoben szeretnek venni es olcsobban kijon kulfoldrol vasarolva style?
-asztali erosito amit kineztem magamnak itthon 380K kinnt legalis powersellernel aki garit vallal ra? 230K? LOL? AZ!
es ez meg nem is olyan durva amiket osszehasonlitgattam a tobbi kinezett cucc melle... (kocsihoz cuccokrol(vezermutengely, konny. lendkerek stb) mar nem is merek irni, mert leszedultok)
mi ez ha nem lehuzas a negyzeten??? EZERT TART ITT AZ ORSZAG IGEN!
(mentsegetekre mondva ti abszolut kisiparosok vagytok ezekhez kepest... eskuszom tisza jo, hogy ultem, ha ezeket valaki mutatja, tuti leszedulok a foldre 😄)
lol? 😄

jaszy
Édes anyám ezért van a magyar gazdaság ott ahol van...........

Lammer
" Cheap ebbõl él, nem tudom mit kell kötekedni, "

LOOOOOOOOOOOOL es en tartsam el? gyerekek, komolyan mondom fogom a felyemet... szanalmas... nojjetek mar fel... 2008at irunk, nincs kotelezo, vannak lehetosegek es en tuti az olcsobbat valasztom es L-E-SZ-A-R-O-M, hogy Cheap vagy Bela2 vagy egy ebayes elado aki legalisan nyomja az olcsobb... olcsobb nyer es kesz(esha Cheap az olcsobb, akkor igen tole veszem-> kapitalizmus eniván like Guardian is mondotta volt?)...

GÉGÉ! kámán pipöl! :C

YAY es en kereke elnezest, hogy mertem szolni, hogy igenis van legalis olcsobb lehetoseg... yayyy en kerek elnezest... <#hehe>

Minstrel
Halo3-at vennék

http://topgearhungary.blogspot.com/

Új, bontatlan Dark Sector PS3 eladó, fix 11e!
[email protected]
Ninety-Nine-Nights (X360) (bontatlan) - 4k
Orange Box (PS3) - 9k

az árak magukba foglalják a postát is, de csak utalással/befizetéssel mehet a dolog. PÜ!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Mindenképp! Köszi!

CHEAPBOY
Már megszoktam😊

CHEAPBOY
Errõl pontos infót jövõ hét elején kapok, azonnal szólok majd.

CHEAPBOY
Igazad lehet, ellopom a gamekat, s 1-2000ftért eladom😊 Játékszabály , jó vicc... itt a Kárpátokban sok a lehetõsége az embernek valóban angol (és vagy német) tehetõsebb "barátainkhoz" képest.

CHEAPBOY
Viszont a Westend City Sony Szalonban (ami ugyebár hivatalos) is ott figyelnek az NTSC címek, + japán Dualshock 3 s társai... fene se tudja hogy etéren manapság mi a hivatalos Sony-éknál.

greyfox
Eladóak z aláírásomban lévõ játékok!
9990 FT /db 😊

+1db blutooth headset+usb töltõ ps3-hoz tökéletes állapot 5k!

live 12+1 hó elõfizu, UK / PAL 12k!

Steam: greyfox

Na a kereskedõket sem kell félteni. Szinte mindenhol találkoztam már fóliás USA játékokkal amit ugye nem éppen a hun forgalmazó szállit be... Kinek nem inge...

jaszy
Igen, az a fekete gazdaság.

guardian hero
"Ha 5000Km re valami 3000Ft al olcsóbban jön ki, akkor már az az ár mérvadó!"

Errõl szól a kapitalizmus... egy kereskedõnek ismernie kéne a játékszabályokat.

jaszy
Ne idegeskedj. Ebbe az országba mindenkinek ingyen kellene minden. Ha 5000Km re valami 3000Ft al olcsóbban jön ki, akkor már az az ár mérvadó!
Az hogy esetleg neked boltod van és adót kell fizetni, és drágábban veszed az senkit sem érdekel.

Splinter Cell D.A eladó X360-ra tökéletes állapotban! 5000 Ft postával! Személyesen Dunaújváros.
Jah és mennyibe kerülne?

PS3

CHEAPBOY
De inkább vegyétek semmisnek az ajánlatot, méregdrágán, lehúzósan akartam hasznot (s ebbõl a házamat felépíteni) húzni a csóró magyar népbõl... ezt nem tehetem, mert GUSZTUSTALAN LENNE, beláttam. Vegye mindenki "vadidegen vagymegjön vagy nem Ebayrõl, ingyenért".

El-elnézést hogy fel mertem szólalni, a magyar cégek pedig (közöttük gyakorlatilag a forgalmazó!!) b*sszák meg. Mekkora gyk. sikkasztást kell kihagynom... döbbenet... hajrá Ebay, hajrá külhoni cumó.

CHEAPBOY
de nem is tagadom, dúsgazdag, 100 darabokat/launch eladó barátainkkal, ahol a warez nem dívik, nem vehetem fel a versenyt, s nem is akarom... mert vannak korlátok... persze ezt mind mind mi szabjuk, s mi vagyunk az átbaszósak. mert mi vagyonokat akarunk keresni egy "sz*ros" játékon..

CHEAPBOY
pedig ha ingyen adnám, akkor is én lennék a fõgecziek.... hogy merek "adakozni", mikor az országban 300ft volt eddig a "kamuhála" pénz.

CHEAPBOY
oké, oké ebay, csak tudod MOn, aki MO-i, nem ebay-el oldja meg, hanem hazai forg. által... bocs hogy szar az itthoni helyzet... bocs, hogy nem 5.000ftért kaphatod meg. én szégyellem magam.

CHEAPBOY
attól függ melyik plattformra, 360ra már úgy néz ki betelt..

CHEAPBOY
kb magasról sz*rok az e-bayes arakra, ez magyar ár magyar áfával, sajnálom ha uniós lelkednek sok.

GYUFo
Az itthoni áraknál meg 3.000-4.000-rel olcsóbb. Aki nem tud ebayrõl rendelni, örüljön hogy ennyiért megkapja. Cheap ebbõl él, nem tudom mit kell kötekedni, jóhogy nem ingyen kell már osztogatnia a játékokat...

http://www.gyufo.hu

greyfox
9990 Ft -ért az aláírásom /db 😊
+1db blutooth headset+usb töltõ ps3-hoz tökéletes állapot 5k!

live 12+1 hó elõfizu, UK / PAL 12k!

Steam: greyfox

Lammer
ebayen kereses luxus? igen postaval meg alatta is van(kozeparfolyamon kijott ilyen 9700 kornyeken a palos boxos verzio) -.-
(#6798: ~~10Kert vanik boxra)

SE lesz 29.-ére?

11.5k USA-ból a cucc, viszont az 1 hét. De ki tud várni most?!

Nexxuss
azért ne túlozzunk. 10000ft-ban nincs itthon. 55-60 dolcsiban ha mág meg is kapod, akkor is rámegy még legalább 25 posta. Így meg nincs kockázat sem.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Lammer
ohhhh! marcsak egy otossel dragabb az ebayes araknal... vegulis aki gyorsan akar vele jatszani^^