3672
Gothic 1
-
#677 Tényleg, és mi volt az eredeti német címe? GOTHISCH???? :))) -
#676 lantee : valószínűleg nem ugyanarról beszélünk
Az irányítás teljesen átlagos, Hitman, heavy metal fakk stílusú, könnyed, és zökkenőmentes
A grafika pedig nagyon rendben van, bár lehet hogy neked is ideje lenne videokártyát cserélni. -
#674 sziasztok
tegnap jartam a gmiki foruman es ott egy srac a Gothic forditasahoz kert segitseget,
jo lenne ha ti is irnatok a forumba...... -
Viking #673 Na emberek, van masvalaki rajtam kivul, aki New Camp-es?
Pofon egyszeru csatlakozni, csak hagyni kell Mordrag-ot, es megkerni, hogy vigyen el a New Camp-be, o ad egy gyurut, ami a "belepod" Lares-hoz... Elmesz Lares-hoz, odaadod a gyurut (ezzel van egy kis bug is! ha felveszed a gyurut, es ugy adod oda neki, a +5 DX hatas megmarad! Kiraly!), aztan megcsinalod neki a Baal Isodros kuldit, addsz neki 400 oret, aztan elhozod a listat Ian-tol a banyaban, odaadod Lares-nak, es maris rouge vagy! Az Old Camp meg kinyalhatja a seggem!
Lacc: ember, te meghulyultel... De nembaj, legalabb egy kis vidam szinfolt a Gothic forumon... -
#672 Na már én is szedem lefele ezt a gamét, remélem jó. Meg megmutatom nektek a legújabb téli logómat, hogy lássátok én is követem a divatot : )) -
#671 Az tuti. : ))) -
#669 Bazzeg mikor lesz már második része. Remélem milliószor nagyobb lesz a terület. Nemhiába mondta a fsz a végén, hogy:
"...but my adventures had just begun!" -
#668 Valszeg azért, mert megjelenéskor csak köcsög német nyelven volt. A beképzelt németségük vezetett oda, hogy alig ismerik a gamét. Még így is petíció kellett a lefordításhoz. -
#667 2000-ben ilyen grafika??? :) Ez igen! Le a kalappal a készítők előtt! Engem csak az bánt, hogy méltatlanul el van hanyagolva a játék! Legalábbis én még nem láttam róla cikket egy hazai lapban sem... :(( -
#666 wow, ezt nem tudtam -
#663 es a Medal Of Honor? :-)
azert magyar hangal lenne az igazi
DIego pl lehetne "Nagy Fero"
A Dinoszauruszok tobb oktavon Jimmy
illetve o mar nem.....
Jacky:
http://www.extra.hu/vipera2/index.html
itt lattam a RIP-et
az ISO engem is erdekelne -
#662 próbálj rákérdezni a 0day ftp topikban, bár lehet hogy páran idegrohamot kapnak majd -
Jacky #661 Huh, jo lehet ez a jatek! Meg lehetne szerezni valahogyan?
Valaszokat maganban. Elore is koszi. -
#660 Köszi! De tegnap Viking csinált egy ftp-t és odaadta a videókat. szóval már megvannak, de azért kösz a segítséget, mégha nem is került rá sor! :) -
#659 Breki : ez angolul is az év játéka, nem vitás -
#658 OFF
Udv
Akkor adj egy helyet ahova fellokhetem vagy leszedheted felolem rolam is ha mas nincs.
-
#657 ajjaj latom mar itten eljutok az angol kozepfokig
dejo lenne egy jatekmagyaritas
az ev jateka lenne :-) -
Viking #656 Csatlakozott valaki New Camp-hez? Segitsetek! Miutan Mordrag segitsegevel beszelek Lares-al, mit kell? -
#655 A fegyvereket Scatty-nél lehet. A Sect Camp-ben meg Cor Angar-nál. -
#654 najo holnap jovok es ujakat kerdezek -
#653 Breki : ha beszélgetsz a néppel, minden kiderül
ha megcsinálod a mission-öket, akkor vesznek be a táborba
kardozni meg a kardos fickó tanít meg az arena előtt
azt már nem árulom el hogy melyik az a négyből :) -
#652 ja es amik megjelennek azokat kaptam..
oppa ertem
akkor lehet hogy nem kezdem ujra hanem leforditom amiket mar kaptam
es ha megcsinaltam oket vissza kell mennem diegohoz?
es mit kapok a sikeres kuldetesert pontosan?
es tanulni hogyan kell pl fegyverhasznalatot?
van am meg kerdesem....... :-))))))9 -
#651 Először beszélj Diegoval. Ha azt mondta, hogy beszélj Thorussal, beszélj Thorussal. Ha beszéltél Thorussal, beszélj Diegoval és mond azt neki, hogy beszéltél Thorussal. Azután beszélj minél több nevesített shadow-val. Ha eleget beszéltél, beszélj Diegoval, hogy miként is állsz. Remélem érthetően beszéltem. -
#650 breki : szépen sorban mindenkivel
ha van küldetése, azt megkapod, egyszerre lehet 10 aktuális mission is, majd szép sorban megcsinálod őket -
#649 nem valaszoltatok ket kerdesemre igy ujra felteszem :-)
najo ha mondjuk ujrakezdem, eljutok a varba akkor kivel beszeljek eloszor es hogy hogy kuldeteset kapjak?
nincs icq-tok? -
#648 Nyugi. Majd meglátod, hogy miröl beszéltem. -
#647 Tök jó, hogy felpezsdült ez a fórum! Hétvég újrakezdem egy másik Camp-el, mert már nagyon hiányzik ez a játék! :)) -
#646 na ezt akár héberül is írhattad volna -
#645 Csak Blood Blad volt ott, de az URIZIEL mellett tök felesleges. -
#644 a lányokkal lehet valamit kezdeni, vagy csak dísztárgyak? Bár ennyire nem valóságos a játék :))))) -
#643 oda sem :) -
#642 Ja én be. Tök felesleges volt. Nincs ott semmi. Miután Xardas tornyábol megszereztem a teleportot a tűzmágusokhoz, kinyirtam Gomezt és nála volt a kulcs. -
#640 én nem -
#638 hmmmm
A várba nem jutsz be könnyen (a készítők szerint), de ne is ez legyen a célod. -
#634 De brutál. Erre nem is gondoltam.
Jó ötlet. Vannak még véletlenek. -
#631 A játék videói kellenének! Csak és kizárólag! -
#630 Legeloszor szerintem csatlakozz valamelyik Camphoz azaz csinlad meg azt a par kuldit ami kell a csatlakozashoz. Nem kell feltetlenul gyilkolni hozzajuk. Pl. a sect campnal csak a szunyogokat kell megolni max :)
De ha leirasra vagysz( termeszetesen angol) akkor tessek :)
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/gothic_a.txt
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/gothic.txt -
#629 na szép sorjában.....
5. szint az nagyon az eleje, és TISZTÁN 26 órája nyomom, és 11. szinten vagyok a második epizódban, csak egy bug miatt elakadtam
Diego az északi kapunál van.
A várba karddal sem engedhetnek be, max a külső gyűrűbe. Ha az őrök feltartóztatnak, akkor levelet kell nekik emlegetni asszem, de az is lehet hogy Diego-ra kell hivatkozni.
Szerintem kezdd elölről. Menj be az Old Campbe, ott kapsz néhány kezdő missiont, amivel feltápolhatod magad ütőképes szintre.
Csak nem szabad összevissza gyilkolni, utólag megszophatod.
Ha nem érted, mit mondott valaki, semmi gáz.
Van egy naplód, amibe minden fontos esemény belekerül, ott olvasgathatod, mit kell csinálnod. -
#628 nincs valahol errol a jatekrol egy reszletesebb leiras? -
#627 az elejen?5. szinten vagyok
egesz karacsonykor ezzel jatszottam
mar a 8-adik napon vagyok es a kisebb szornyeket majd mindet kiirtottam
Tanulok angolul, de nem vagyom perfekt es mire eloszednem a szotart addigra neha eltunik a szoveg
ok a missionoknal nem igy van de azoknal meg lusta voltam bogaraszni
Azert olettem meg a hidorzovel mert en meg egyet sem tudok elpusztitani ot meg legalabb hat volt
a Deli kapu az ahol a Diego van?
Azt a fickot kenytelen voltam leloni mert mikor beleptem nekem tamadt
A kardot a varon belul el szoktam rakni de anelkul nem engednek be
Ti hogy kezdtetek?
Elmentetek a varba aztan vegrehajtani az elso kuldetest?