3754
Gothic 1
-
TneX #722 Hi all!
Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott? -
Ki az aki gondolkodott már azon, hogy milyen király lenne egy ennyire interaktív játék MMORPG-ben? Szerintem símán verné a legtöbb MMORPG-t. -
milyen patch?
nekem van bloodpatch-em az nagyon kúl :)
BTW, cheat-et próbálta már valaki? -
gamer12 #719 Az angol verzióhoz készült már patch?
A német meg van, de mikor felraktam az angolhoz utánna már nem indult el a progi. -
jaj ugyanmár
Egy gyík két ütés, azokat ölöm, ha kevés az XP.
Csakhát ott is van egy zárt rács..... Legalábbis, amikor odalátogattam, még volt.
A wizardok hol vannak? Vagy ők azok a kastélyban? -
Baal Cadarnál talán lesz valamennyi! De érdemes megnézni még a Fire- és a Water wizardoknál is, mert próba szerencse... És, ha gyors vagy, akkor van egy a régi bazilika romjainál, a kanyonban! De erős gyíkok őrzik a te szintedhez képest :( -
Nincs több meatbug varázslatom, lehet valahol venni? (2. epizód, 11. szintű novice) -
Kár! Pedig még nem is láttál belőle szinte semmit :( -
nem biztos hogy ez bug volt lehet hogy direkt a kreativitasra akartak bizni a megoldast :)) -
gamer12 #713 Még a fórum elején írták, hogy meat-bug varázslattal át lehet menni a old mine rácsán. Valójában így sem férsz át, de mikor fél
ig átgyömöszölted magad akkor visszavarázsolod magad emberré és túljutottál... És itt jött a poén, hogy ez volt a program meat-BUG-ja. :))) -
Háááát......... Talán egyszer újrakezdem, de most hogy jön a MAFIA, MOHAA, szegény Gothicnak nem sok esélye marad....... -
Kezd újra! Nincs más választásod...
Bocs, gondolom neked valóban nem az! :) -
EZ nem vicces
-
gamer12 #709 Hurrá akkor még lesz egy pár nonstop 12 órás játék hétvégenként, és akkor még hétköznap esti nem-érdekel-a-világ gameról még nem is beszéltem... :)))) -
Akkor a bánya voltaképp azért záródik be, mert buzeráltátok a csörlőt???
-
18!
6 minden Camppel! Mert ha egyszer végeztél vele, még tuti végigjátszod a másik 2 Camppel is, ugyanis rohadtul fog hiányozni
-
gamer12 #706 Hány részből áll a játék, mert nem szeretném korán befejezni! :-)
-
Nekem is sikerült! Odamentem, azt mondtam jön 3 templar és szó nélkül elhúzták a csíkot! De vagy 3 féleképpen el lehet őket üldözni!
Viszont 2 narkókészítő tábor van, tudtátok? Az egyik a tó partján a barlangban a New Caqmp mellett, a másik a Troll völgynél jobbra és az jó nagy vagy 20 emberrel...
Legalábbis azt hiszem, hogy az készítő üzem... :/ -
Én még előtte kinyírtam őket, úgyhogy megszoptam, de az a mission nem lényeges a sztori szempontjából. Nekem egy idő után eltűnt a listáról. -
gamer12 #703 Nektek sikerult felszámolni (ugy hogy azt el is fogadtak!) a new camp-nel a rivális kábitószerkészítőket? -
Ha akkor tudom, hogy oda még vissza kell mennem, újrakezdtem volna, de már csak a második epizódban kerültem vissza. -
gamer12 #701 Én a 9-es szintű voltam mikor rájöttem, hogy nem kellett volna piszkálgatni az old mine bejáratának felnyitó csévéjét... Mikor ujrakezdtem és arrajártam oda se mertem nézni rá... :-)
-
Nem nem. Először egy papírt kell elhoznod. Akkor még nyitva van. Aztán másnap visszamész, és onnantól kezdve rács lezárva, kampó, szopás...... -
Ezt a bány a dolgot fejtsétek már ki nekem picit bővebben, mert nem értem!
Elvileg, mikor a bányát elárasztják, az már az x-edik act. Előtte simán be lehet menni bármikor. Ha meg már elárasztották, akkor tuti kinyírtátok a minecrawler királynőt, hisz anélkül nem léphetnétek be a köv ACT-be. Szóval nem értem ezt a bánya dolgot... :)) -
gamer12 #698 Ugyanis templar csak akkor lehetsz, ha kinyirtad a bányába a "pókok" (mineclawerek) királynőjét és elhozod a tojásait. -
gamer12 #697 Freak! A bánya bezáródása miatt én is ujrakezdtem... -
gamer12 #696 Az lehet a gond, hogy nem tudtam felszámolni a rivális kábítószertermelőket a new camp-nél. Ugyanis kinyírtam őket, úgy gondoltam, hogy ez a helyes.. :-) A Cor Agar (vagy kicsoda, a mágus-vegyész) meg nem reagál semmit erre. Nem hozza fel a témát akár hányszor próbálkozok. Nem kellett volna ilyen brutálisnak lenni? Talán itt szakadt meg a cselekmény...
-
Ahhhh, én meg a kurva bánya miatt soha nem leszek templar....... -
Vannak persze! Mostantól a Sact Camp védelmező harcosa vagy! Van még pár küldi, plusz még a főszál. -
gamer12 #693 INFO-t! Ha már végre templar lettem sect campben tudja valaki, hogy vannak-e még itt küldetések vagy most már raboljak-gyilkoljak a saját szakálamra?
-
De szar lehetett neki :)) -
Haverom GF3-al 1600-ban nyomta végig :D -
Faszt! Nálam 100%-on van! De béna a kártyám, viszont egy mai kártya simán elhordja így max grafikán 1024*768-ban! -
Nálam is kicsit rici, de azért jobb az ha messzire látok. -
Hát igen, ez mostani viszonylatban is szép, hát még ha arra gondolsz, hogy 2000-ben született! Ha akkor kapásból angolul jelenik meg, garantált a GOTY. -
Hmmm, mostmár jó, az előbb csak x-ek jelentek meg. -
Milyen piros X-ek?
-
Na azért ennyire szép piros x-ek nincsenek a játékban.... -
Hát, aki azt mondja az ilyen grafikára, hogy, idézem: POCSÉK, az szimplán hülye :)
Viszont az átvezetők valóban pocsékak ezen nincs mit szépíteni, de aki ez alapján ítél az... Na hagyjuk :))

És akkor a brilliáns játékmenetetről (ami minden mást magasan ver) még nem is volt szó :) -
Nekem a rip volt meg alőször, vagyis nem láttam az intro-t.
A kezdő párbeszédet szemlélve majdnem hánytam egyet, és én sem bírtam először rendesen mozogni.
Adtam még egy esélyt a játéknak, és bekukkantottam a settings menübe.....
Graphics : High Detail, 1024 és láss csodát! Gyönyörű lett!
Controls : pár próbálkozás után rájöttem, melyik function mire jó, és láss csodát! Simán bírtam irányítani!
Utána kb. 7-8 órán át nem álltam fel a gép elől.