3672
Gothic 1
  • FREAK
    Huh, Breki szerintem kezdd elölről, még úgyis az elején vagy.

Először is mi az hogy lefordítani a küldetések szövegét? Vagy nem értesz angolul (esetleg németül), mert az szívás, akkor elő a szótárt!

Azzal nem jársz jól, ha mások ölnek helyetted, nem kapsz XP-t. Állatokat ölhetsz, de embert inkább ne, én is megszívtam, mert hamarabb nyírtam ki egy bandát, mint ahogy megkaptam rá a megbízást....
    Szóval csak akkor ÖLJ embert, ha az a feladat. Addig marad a hagyományos módszer. Leütöd, kirabolod, ha nagy a szája, még párszor lecsapod, utána beparázik, és többet soha nem lesz rosszfiú.

Páncélt vehetsz az Old Campben a déli kaputól balra (ha bejössz rajta), de kapsz is, ha beállsz egy camp-be.

Ja, és ne rohangálj kivont karddal a campen belül, még valaki lecsap :)
  • Wenik
    OFF

Udv.
    Irhatnal mailt ponosan mi kell, vagy adj egy mukodo,elo e-mail cimet.
    Mert a CD-ket elfelejtettem behozni, de a winyora felpakolt cuccos itt van.

• Breki33
    Na en olyasmiket csinaltam hogy a hidorhoz odacsaltam a dinokat az meg elbant veluk helyettem

meg kivont kardal berohantam a varba (csak ugy engedtek be) es es onnan elloptam kardokat azon a penzem meg varazslatokat vettem.

Akkor ti ugy csinaltatok hogy leforditottatok a kuldetesek szoveget es aszerint haladtatok?
    En csak maszkalgattam gyujtogettem

Kinel kell elvallalni?
    Pancelt kinel vehetek?
    A hegyre vezeto alatti feljaroban a faszikam miert akart nekemesni?
    Ugyanigy a parasztoknal levo, pedig megitattam a nepet.

A zarakat nem is tudtam hogy probalgatni kell
    es honnan tudom meddig volt jo?
  • FREAK
    Na, akkor fölösleges :)

Bezzeg az a kurva bánya nem nyílik ki, pedig a küldetés igencsak nyálcsorgatva kívánja...... SUXXXXX
  • Hmuda
    Nem. Amiket nem tudsz picklockkal kinyitni, azokhoz kulcs kell. A skill csak azt szabályozza, hogy milyen gyakran törnek bele a zárba hibázáskor.
  • FREAK
    Ja, szóval van egy teljesen fölösleges skill a játékban :)

Na jó, azért nem, vannak ajtók, amik így se nyílnak, gondolom azokhoz kell a skill. Nem?
  • Hmuda
    Sőt később már annyi picklock lesz nálad, hogy még menteni se kell, mert nyugodt szívvel pazarolhatod őket. Ha meg elfogytak, akkor abbol a 10-15k ore-ból annyit veszel amennyit akarsz.
  • FREAK
    Semmi ilyesmi. Először a könnyebbeket vállald el. Van olyan hogy csak el kell menni A pontból B pontba, és oda kell adni valamit valakinek. Ha találkozol egy csúnya állattal, akkor futás. Közben szépen kapod az XP-ket, és mire feleszmélsz, kőkemény warrior vagy. Zárakat feltörni pedig sima ügy : előtte mentesz egyet, és elkezded próbálgatni. Tudod, ACTION+JOBBRA vagy BALRA. Minimum 3, maximum kb 10 mozdulatból áll egy zárkombináció, ha eltört a lockpick, betöltöd, és kezded újra, csak jegyezd meg, hol rontottad el és ugyanott legközelebb a másik irányba folytasd.
  • Breki33
    ja hogy negy kuldetest vegig kell vinni?

dehat nem tudok zarakat feltorni merg erosebb allatokat kinyirni igy hogy csinaljak kuldetest?
  • FREAK
    Ha meggyőzted, akkor mindig van egy főmuksi (Thorus az Oldban, és asszem Cor Kalom a Swampban), akihez el kell menni (miután mind a 4 taskot megcsináltad), és hipphopp máris beléptél a bandába.
  • Breki33
    es ha meggyoztem mi tortenik?
    elindul es kovetnem kell?

ja es a mocsarban a kovacsmuhelyben be tudtam rakni egy kardot az ustbe az mire valo?
  • FREAK
    Az Old és a Swamp campnél kábé az a lényeg, hogy meg kell csinálnod pár missiont, általában azért, hogy meggyőzz pár befolyásos embert a rátermettségedről vagy a hitedről.
    A New capmes módszer nekem nem volt világos, de nem is érdekelt.
    Az Old campben ha szemben állsz a castle kapujával, akkor jobbra lent van egy paraszt, aki elmondja neked, kiket kell meggyőznöd.

A mocsárban is van egy fickó, nem messze a bejárattól, 3-4 ülő faszinak tart előadást egy sátor előtt. Ha nekiadod a napi fűadagodat, elmondja, kik a fontos emberek, és mit kell csinálni.
  • Breki33
    en mindenkivel beszeltem
    valakivel tobbszor is
    konkretan hogy tortenik ez a csatlakozas?
  • FREAK
    Amúgy meg help! Mint köztudott beszoptam a bánya bugot, és nem akarom újrakezdeni, viszont nem működnek a cheat-ek. Valaki próbálta már? Az egyik cheat-nek 1.07 patch kell, de ezt nem értem, mivel alapból 1.08 a verzió........ Lényeg, hogy az .ini-ben nincs is "test mode 0" sor, szóval nem igazán sikerült aktiválni.
  • FREAK
    Végig kell járnod minden faszit, akinek van neve, és mindenhol érdeklődj a csatlakozásról, előbb utóbb valaki elárulja, mit kell tenned.
    Asszem az Old Campben pont nem Diego az. De valaki ott a kastély bejárata környékén.
  • Breki33
    Sziasztok
    mindenkinek Boldog UJ Evet

Szeretnek egy kis segitseget kerni a jatekhoz
    az otodik szinten vagyok a kisebb struccszeru allatokat mind kinyirtam
    vettem/szereztem jobb kardot bejartam szinte minden helyet felszedtem amit lehetett

De most nem tudom tovablepni, mert a nagyobb allatokat, szornyeket, csontvazakat nem tudom legyozni a jobb fegyvereket pedig csak elegendo skill vagy strength pont birtokaban tudnam hasznalni de ezekbol keves van.
    Hogy lehetne novelni?

Itt olvastam valamelyik hozzaszolasban hogy jelentkerni kell valamelyik camp-ba de en hiaba mentem oda a Diego-hoz beszelgetni nem sikerult
    hogy muxik ez pontosan?
  • Rincewind
    >>>Wenik

Sajnos rajtad kívül mást nem feszített szét a segítőkészség :(
    Akkor fel tudod pakolni valahová a movie-kat???
  • Hmuda
    Nem, akkor lesz vége a questnek, ha tojásokat elviszed az illetékesnek. Amugy igen itt lesz eldöntve, hogy quard vagy mágus leszel.
  • Hmuda
    Ha megkaptad azt a küldetést, hogy pucold ki a fészket, akkor lemész a bánya aljába, ahhol a nagy finomító is van, és ott lesz egy alagút, ami egy nagy kapuhoz vezet. Ott dumálsz a kapussal, mire az engedélyt kér Ian-tol. Az, ha szereztél neki fogaskereket az egyik mellékaknábol, megadja az engedélyt. Erre a kapuőr megkér, hogy szerezz valahonnan 2-3 templart védelemnek. Van is három Gor a bányában, akit be lehet szervezni. Mikor legalább 2 Gor ott van a kapunál, az őr megengedi, hogy kinyisd a kaput. Ha bemész, némi császkálás és minecrawler ölés után ott is leszel a queen-nél. Nem muszály kinyirni, de sok XP-t kapsz érte, ráadásul helyhez kötött a kicsike, ezért könnyű megölni. Utána felveszed a tojásokat és elviszed Cor Kalomnak.
    Ennyi.
  • Hmuda
    Mindig 10. Se több, se kevesebb.
  • TneX
    1 kérdés:szintenként mindig 10 elosztható skill pontot kapunk esetleg több/kevesebbet?
  • TneX
    Akkor mégsem cask 1 sima hack&slash
    Szerintem massze van attól...inkább a Rune-re illik ez a jelző,az meg ugye elég messz van ettől a játéktól...
    Most ujra megpróbáltam,és mit ad isten:elindult.Huhh bazzeg elkezdtem nyomni,és zsinórban lenyomtam 3 napt alvás nélkül(a játékban értem),és eljutottam 1es szintre + már csak vagy 500xp kellett volna a 2-eshez,összeszedtem az összes küldit,és megcsináltam amit meg tudtam old camp-be,na mondom akkor irány New Camp,mert ez már unalmas,épp menteném erre kifagy...
    ÉS pont mentés közben!Anyáztam is rendesen,mert a kezdőhelyszínen volt llementve utoljára,amikor minden cuccot elraktam onnan...
    Na mind1,de most már biztos hogy végigviszem
  • Hmuda
    Megfogadtam, hogy végigviszem éjfél előtt és bejött. Mondjuk durva volt a főellenség. Nem lövöm le a poént, de azt elmondhatom, hogy ez volt életem legeslegjobb RPG-je, pedig csak egy síma hack&slash. Na de a világa valami eszméletlen jó lett, a történetről ne is beszéljünk. Ennél jobban kitalált sztorit én még nem hallottam.
  • TneX
    Hát akkor igazán elégedett lehetsz magaddal idén:)))
    Én csak majd kb. 1 hét mulva tudok belekezdeni,amikor megkapom az új gépemet,mert a mostanival nem megy,ileetve megy,csak jó ha 10 percig bírja fagyás illetve kiugrás nélkül:(((
    De amit eddig láttam belőle,meggyőzött,hogy ezt a játékot végig kell vinni:)))
  • Hmuda
    Ja és mégvalami. Végigvittem még éjfél előtt.
  • Hmuda
    BOLDOG ÚJÉVET!
  • Rincewind
    lol :)
  • Rincewind
    Igazából én se nagyon találom fel magam, mióta végeztem vele. Hiányzik, úgyhogy tuti újrakezdem és lejátszom a másik 2 camp-el is :)
  • Hmuda
    1: Valamiképpen el kell őket kápráztatni. Pl: aki egy fatető alatt prédikál 3 novice,nak, azelőtt el kell altatnunk valakit spellel.
    2: csak egyszer használhatod őket, aztán már nem fognak semmit sem növelni. Csak szivj el mindhárom fajtábol egyet-egyet és már jobban is érezheted magad, hogy ezen is túlestél. Majd csak később fognak kelleni egy-két küldiben.
    3: Majd annál a Baalnál akinél elaltattál egy novice-t.
    4: Tanulj meg varázsolni. Lsd: 3.
    5: Miután kinyirtad a minecrawler királynőt, lehet választani: lehetsz guard vagy varázsló.
    6:A Sect Camp-ben egy Lester (vagy mi) nevű novice (a bejátatnál van egy Baalal) fog megbízni a minecrawler fészek kipucolásával. Ennek hírét kell elvinni Ravennek.
    Egyenlőre ennyi. : )
  • Rincewind
    Köszi! Addig kibírom valahogy :)
  • Rincewind
    Egyébként valahogy meg lehet küzdeni magával a Sleeperrel is, mert láttam az értékeit külföldi oldalakon...
    Nem tudjátok, hogy?
  • Rincewind
    Ez nem bug! Egyszerűen ott vége a játéknak! Lejátsza a végfilmet és kilép! De mivel neked nincs filmed, hát csak simán kilép :)
  • Wenik
    Udv.
    Januar 2.-an lehet rola szo, ha addig senki sem mozdul.

Irj mailt.
  • Rincewind
    Az ott a végén ez:
  • Rincewind
    Nincsenek meg senkinek a videók??? [#szomorú]
  • Rincewind
  • FREAK
    Lehet hogy már valaki beírta, de ha már beléptél valamelyik magic circle-be, a fű növeli a manádat.
  • Rincewind
    Valakinek van Full CD-s verziója? Ha igen, akkor esetleg feltudná tenni ftp-re a filmeket, mert szivesen megnézném őket! PLZ!
  • Hmuda
    Ki tudja, hogy merre van a fejlettebb ancient armour? Ja és hogyan lehet megidézni a Sleepert?
  • Rincewind
    NA én is végignyomtam! Sajna tök rövid volt...
    Viszont elmondhatom, hogy a rengeteg bug ellenére, ez a legjobb crpg, amivel életemben játszottam, pedig volt egy pár az életemben! ;) Valószínű, hogy majd végigjátszom a másik 2 Camppel is!