3672
Gothic 1
  • Lacc
    Most én is az ork temetőnél vagyok de csak egy 61-es rozsdás kardom van. Hol lehet jobbat szerezni?
  • Hmuda
    Ideiglenesen. Viszont vannak amik örökre hatnak, de nemtom, hogyan néznek ki.
  • ity
    FREAK: ezért mondtam, hogy én inkább a Stone ládájának a kifosztását javaslom ;)
  • Hmuda
    Már vehetsz Stone-nál jobb páncélt. Az old campben van a kastály kovácsműhelyében.
  • Lacc
    Jah, őt le kell majd gyakni, fejlődjél.
  • Orgi
    Sziasztok,
    lvl21es mercenary vagyok és elakadtam New Mine visszafoglalásánál,a 71es kardom sebzése alig karcolja a Minecrawler warriorokat!Buzogány,balta se...Hülye Gorn meg mindig leesik a szakadékba és nem talál vissza hozzám,van erre megoldás?
    És beállhatnék vízmágusnak,van 25skillpontom mananövelésre,érdemes?Szinte semmilyen varázslatot nem használtam idáig,csak a questekhez kellőeket,lehet mágusként boldogulni és érdemes átmenni?
    Lécci mailben válaszoljatok, ha tudtok, a netezés problémát jelent:((((((( Köszi és bye
  • Hmuda
    Ott ahol volt egy kisebb szakadék, feljárókkal. Na ott van egy sötét sarok, ahova külön fel kell ugrani. Elvileg ott lesz. Már régen voltam ott ezért nem biztos.
  • Kulinpapa
    Az act4-ben a new camp banyajaban levertem az Oldcampeseket,de van ott egy ork aki valami gyogyitalt akar.Hol talalom meg pontosan?Mar mindenutt kerestem de nem talalom.
  • FREAK
    Ok, de bejutni nem tudsz máshogy az ork faluba és a barlangba!!! Legalábbis az 1-2 epizódban.
  • Lacc
    A bányában van egy mellékjáratban egy régi zúzógép mellett amit 3 minecrawler őriz.
  • Hmuda
    Majd csak az utolsó actben. Addig várnod kell.
  • Kulinpapa
    Hol lehet az ore armourt megtalalni?
  • magus
    Akkor nmost merre mennyek? A New campba tudok menni, meg ha az iászoknál a folyó mellett akkor megölnek a repülő izék...
    most merre?
  • Kulinpapa
    Most szereztem egy kovacskalapacsot meg egy csakanyt,meg meg egy ilyen kampos valamit is.Visszamegyek kiprobalom azokkal.Ha sikerul majd irok.
  • ity
    Kulinpapa: ezt nekem sem sikerült, hiába ütöttem bármivel (kard, balta, buzogány, stb.) semmi fegyver nem hatott rá. Persze varázslatok sem.
    Szal ha vki tudja a megoldást arra én is kiváncsi lennék. Hátha nekiállok harmadszor is kijátszani :)
  • Kulinpapa
    Csa!A focusok begyujtesenel vagyok ,ott ahol a terkepen a csillag keleti aga van.(ahol bogarkent kell bemaszni es Gorn segit kuzdeni).Namarmost ott hatul fel lehet maszni a szikla tetejere es a szkadek tuloldalan van egy lada,ezen az oldalon meg egy oszlop,az oszlopot kellene kidonteni hogy at tudjak menni a ladahoz(biztos jo cuccok vannak benne).HOGY KELL KIDONTENI AZT AZ OSZLOPOT?

• Lacc
    Na már az Ork temetőben vagyok, de még kell rá gyúrnom, mert csak a scout-okat tudom legyekni, a három folyosónál a warriorokat már nem :D
  • ity
    FREAK: az a revenge steel az orc faluban (a cellában) kiszedhető a meat-BUG nélkül is :)
    Ugyanis van a cella rács mellett egy kapcsoló, mely kinyitja, csak világítani kell és rendesen körbenézni ;)

Laccc: (és mások akik hasonló gonddal küzdenek)
    Én inkább az Old Camp kovácsműhelyében levő (Stone melletti) ládában levő kardot javaslom (ellopásra). Ezt először is egyszerűbb mexerezni, másodszor pedig a kezdőknek úgy sincs mindig annyi strenghtjük, hogy használni tudják a revenge steel-t. Emellett elég szépet is sebez (olyan 70-72 körül, már nem emléxem pontosan).
  • magus
    Ti letutdátok győzni 1es szinten a gyikokat meg a farkasokat?
  • FREAK
    Ha meg tudod ölni a gyíkokat, csak rajta, asszem visszajönnek a 3. epizódban. SZóval +880 XP.
  • FREAK
    Mondom, a sziget keleti részén. Mielőtt a folyó egy vízesés formájában a tengerbe ömlik, a bal parton (lent, nem fent) van egy kis szoros. 2-2 gyík (snapper) őrzi. Ha jól sejtem, ezekkel még gondjaid vannak, szóval kard ki, futás és közben jump ha lehet. Így elég gyors leszel, meg se állj a barlangig, simán fuss el köztük. A barlangban meghackeled a ládát, és megvan a varázslat. Kifele megint futás, bár most nehezebb lesz, mert kicsit emelkedik kifele a talaj. De ne add fel!

Mégvalami : később a sztori során (3. epizód) majd szükséged lesz a meatbug scroll-ra, de ne aggódj, valamelyik Cor-nál vagy varázslónál lesz eladó.
  • Lacc
    Wow, nagyon jók lennének azok a fegyverek, de olyan meatbug varázslatot honnan szerezzek?
  • Lacc
    Nana, nem TÉL a nevem hanem Lacc. Vidd a logóm fölé az egeret és máris láthatod :D hehe
  • FREAK
    Ha elég ügyes vagy, megszerzed a Turn Into Meatbug varázslatot (keleti rész, át kell futni 4 snapper között egy szorosban egy barlangig) és bogár formájában behatolsz az ork faluba.
    Namármost ahol a sámánok imádkoznak, ott tovább jobbra és találsz egy ládikát, ami tele van ork fegyverekkel. Asszem legalább 40-es erő kell a legkisebbhez, de az is sebez rendesen. Ha továbbmész lesz két cella, a baloldaliban ott a Revenge Steel. 70-es erő kell neki, 92-t sebez. Eszel egy manaregeneráló növényt, elhasználod a második meatbug varázst és voilá már kint is vagy.

A falut a new camp free mine felől tudod megközelíteni a hegyek között mászva kelet felé, de lehetőleg délre tartva. Kb. 100-200 méter.

Sok sikert!!!
  • magus
    Kissé ideges vagyok mivel azért halok meg mindig mert beleszorulok a falba, vagy egyszerüen átugrik a farkas...

Az erdőben az elején bementem a newcampba de semmilyen farkast se tudok megölni...
  • gothic
    A Tél honnan jött? :)
  • Lacc
    Nagyon fantáziadús neveket adsz magadnak :D
  • gothic
    Eddig gamer12-nek hívtak, de mivel ez nem egy frappans név mostantól Gothic-nak nevezem magam! Remélem nem haragudtok érte!
  • Lacc
    Jó és azt mondd már meg hogy honnan szerezzek 70-es kardot a második fejezetben??? Egy 39-es buzogányom van oszt sanyi.
  • FREAK
    Általános jótanács azoknak, elakadnak egy túl kemény ellenfél miatt:

Csináljatok meg könnyebb mission-öket, vagy menjetek el állatokat írtani, és ha már eleget fejlődtetek, akkor vissza lehet térni a feladathoz! Én pl. még az elején megkaptam a lurkeres küldetést, és akkor egy harapással megölt.

11. szint környékén mentem vissza, és paráztam, hogy mi lesz, aztán épp hogy megsuhintottam (az is lehet hogy melléütöttem :)))))), és megdöglött.
  • FREAK
    Lacc : szerezz egy jó kardot, ami minimum 70-et sebez, azzal már nem lesz baj. Mondjuk én templarként mentem be kezemben revenge steel-lel, szal nem volt gubanc.

lantee : olvass vissza, talán #500 körül (+/- 200 :) már leírtuk, hogy kell skill nélkül zárakat nyitni.
  • Rincewind
  • gamer12
    Tök rendes dolog volt a játék készítőitől, hogy a játék befejezésekor a stáblistát követően a köszönetnyilvánításba Tolkient is megemlítették. Végül is van mit az öregnek megköszöni. És Peter Jacksonnak is !
  • Rincewind
    Legyél gyorsabb és gyakd le te csak vigyázz ne nyírd ki!
  • Lacc
    Hát ez nagyon jó mert én max. egyet tudok megölni, ha 3 jön akkor már futok :) Most 7. szintű vagyok, hanyadik szinten érdemes ezeket irtani?
  • FREAK
    nyet
    nyeeegativ

A queen melletti tojásokra pályázik
  • Lacc
    Cor Calom-nak a minecrawlerekből az kell ami a tetemüből ki lehet szedni?
  • FREAK
    Szerintem érdemes. Csak valószínűleg nehezebb.
  • gamer12
    Hello!
    Valaki próbált csak a varázslásra fejleszteni.
    Megoldható? Egyszer már végigcsináltam 29 szintű templarként 4. cirlce varázslásokkal, de ennél a többet is ki lehetne hozni: 6. circle-lel és mana strength növeléssel ... de ez más tulajdonságok kárára menne. Érdemes így?
  • TneX
    Milyen felbontásba próbálod és milyen nagyra állítod a látóhatárt?
    kb ennyitől függ hogy akadozik-e....