3777
Gothic 1
-
Bizony. Ide negatívumot csak egyvalaki írt be, de két napra rá már ő is fanatikus lett :))))) -
Nos, ha már ilyen tájékozott vagy, oszd már meg velünk, hogy ugyan melyik játék volt az amelyik a Gothic kategóriájában (ami eddig szinte nem is létezett) hónap játéka lett, ezzel akadályozva meg ezt a kis középszerű alkotást, hogy megfelelő minősítést kapjon??? -
Árnyvadász #1108 Már itt is? Azért azt itt is elmondanám, kedves FREAK, hogy ha az a kis cég nagy játéka valóban olyan nagy ahogy oda vagy érte, akkor többet is kaphatott volna. De azért ne keseredj el, mert az AquaNOX nevű csoda példáúl a Gothic alatt szerepelt az értékelésben. Egyébként pedig mindig úgy osztályozzák a magjelenő játékokat, hogy egy kicsit az éppen aktuálisakjoz is viszonyítják, de elsődlegesen mindig a kategórián belül történik meg a szavazás. Szóval talán ezért is nem lehetett a hónap játéka, mert biztosan az lett volna egyébként. Maradva az újság értékelésénél most. Internetet nem néztem. De ott havi lebontás ritkábban adódik. Csak a töménytelen százalékos lista. -
Naná, a 90 fölötti értékek fent vannak tartva a Wolf meg MOHAA szaroknak...... Nehogymá egy kis cég nagy játéka kapjon jó értékelést!!! -
Kicsit megkésve, de most adott Rewew-et róla a GameSpy. Szerintem méltatlanul kevés, 83%-ot kapott :( -
1.08k : Piranha Bytes has just released a new Gothic Patch which is especially for Radeon 7500/8500 and GeForce3 owner's. It should solve problem's with occasional crashes during gamestart. You can read the englisch readme file here. Warning: This patch is only for user's who have the mentioned problem's. Also this patch is not supported by Piranha-Bytes!
Na persze ha ilyened van ... :)
Én örülnék ha nekem le kellene töltenem, de így is OK 1024-ben!
-=G.I.JOE=- -
Jacky #1100 Nem birom megszerezni a Gothicot! Segitsetek please! -
1.08j -
van egy first person nézet, de azzal csak állva körülnézel
haszna 0 -
Megvan a tekercs mindkét fele????
Ha igen, húzz a nagy terembe. Az a három járat közül a baloldali. -
www.worldofgothic.de
Itt ezen a szép német nyelven lehet találni pár dolgot!
Van egy 12megás új küldetés is! -
Kösz. Bőven.
-
ity #1084 Lantee: azt a fickót ütheted majd, mert az lesz a feladat (sőt ki is nyírhatod, mert azt kell) de elötte azzal a scrollal amit találtál teleportálj a "titkos" ajtó mögé és azt belülről kinyitva menjetek tovább. Bent meg majd úgyis kiderül, hogy miért is kell kinyírnod OTT és AKKOR azt a Gor-t :) -
GAMESTAR ONLINE
Gothic 2 előzetes
A BonusWeb honlapra feltették a Gothic 2 angol nyelvű előzetesét, melyből mindenki megtudhatja, hogy milyen vívmányokkal bír majd a 2003 elején megjelenő RPG folytatás. Ha érdekel, klikkelj ide.
2002.01.18.
ZeroCool
Közeleg a Gothic 2
A cseh GamePort honlapra feltették az első képeket, a Piranha Bytes hivatalosan még be sem jelentett third-person akció szerepjátékából, a Gothic 2-ből. Az első infók szerint a történet ott folytatódik, ahol az előd abbamaradt. Karakterünket mi alakíthatjuk ki, de nem a "kezdő" képernyőn történik az állítgatás, hanem játék közben kb. az első órás ismerkedés alatt. A program a JoWood gondozásában lát majd napvilágot.
2002.01.17.
ZeroCool
Ennyi info ugye elég lesz . :) -
Ahogy így elnézem a 2 képeit a graf nem sokat fejlődik. Legfeljebb a terep részletesebb.
DE MIKOR JÖN MÁR??? : ))) -
Kulinpapa #1077 Asszem Shift+jobbra,balra.
-
ity #1074 maximilien: hangulatra utoljára a Betrayal At Krondor volt hasonló (történet, játékmenet). Persze ez real-time, nem mint a BAK (ahol a harc körökre osztott volt). A többit meg már elmondták, ez egy full 3D-s, 3rd person rpg.
VÉTEK KIHAGYNI ;) -
Nemtom mi a probléma a str-el. Én már 12. szintem 100as erővel nyomulok, ráadásul a nyakékem és a gyűrűm +20-at még rádob. -
Hát ja, egy rendes ork fegyvernek is kell 50-es erő :) -
:))) -
próbáld meg másik könyvtárba installálni..... -
Bizony, hogy számít a sebzésnél a strength. Pl: a játék vége felénel a maradék bloodflyokat amelyek elém kerültek már ököllel intéztem el. Egy ütés és annyi nekik! Ja persze 80-as strength-tel...
-
Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, az erő is számít a sebzésnél, és az a 36 nem valami impozáns szám.....
Nekem amióta 70-es az erőm, nem volt sok gondom az enemykkel. Tegnap face-to-face felszeleteltem egy trollt! :) -
És full 3D, full freedom of choice :) -
tudna valki berakni képeket a kettőröl, mert a régi link már nem műxik. -
Kulinpapa #1052 Nekem is ilyen gepem van de gef2MX-el.1024-ben 16 biten meg eppen elmegy.
-
szerintem 800-1000 Mhz, 256 MB RAM és egy GF2 szintű kártya kell hogy 1024-ben 32 biten csak néha riccenjen be. -
Kulinpapa #1049 ISO-letolteshez probald ki a DC-t(directconnect),nekem is onnan van.
-
Két hétig nem volt ISO sehol :) -
A rip nálam is ezt csinálta, ha egyszerre sokan vagy hátulról támadtak. -
6 oldalas Gothic cikk az 576-ban :)
95% és, idézem :
"... a Gothic láttán egyértelmű hiba volt a Wizardry 8-nak 97%....."
:))))))))))) -
ity #1043 Szinte 100% hogy nem lesz benne multi :(
Ha esetleg mégis lesz benne, akkor meg 100% hogy az már fizetős game lesz (nem sorolom a példákat). -
Képzeld csak el , hogy milyen lenne , ha tényleg lenne multija ( vagy tényleg lesz ? ) ... pont , olyan "Dark Age of Camelot"-os hangulatú világban együtt kóborolni és az ellent együtt gyakni .
Hát kizárt , hogy egy játékba bele tudnának sűríteni egy kiváló single és egy igazán komoly MMORPG-t is , mert bizony itt csak arról lehetne szó . -
ity #1040 Gothic 2-vel akkor is játszanék ha nem így nézne ki mint azok a képek.
Arra viszont kiváncsi leszek, hogy mi fog kisülni a történetből, mert azon a hp-n azt írják, hogy a történet ott folytatódik ahol az első rész befejeződött :) -
jól néz ki... -
Pár KÉP a 2. részből ... -
Nyet. Amíg semleges vagy, egykezes kardot bárhol tanulhatsz, és pl. Diego akkor is haver marad, amikor Templar vagy, és már kitört a balhé... -
Fejlődni a kapott skill pointok felhasználásával lehet, bizonyos fickók tanítanak különböző dolgokat. (Diego, Baal Cadar stb....)
Jó sokan vannak.
Tutorként szerepelnek a status ablakban. -
Deajka #1034 Kössz ,azt hiszem rájöttem csak még láttam eleget a pályát (ti:tényleg leírja ,hogy a füves bagázs táborban kell keresni egy diggert) csak nem így szó szerint és nem tudtam mi az a "swamp".
Egyébként van ujabb talány a számomra , hogyan lehet fejlődni?(dexterity ,strenght meg kardforgatás stb.?)Tegnap szereztem porciókat.Ezek végleges hatást fejtenek ki vagy elmúlik ? (rpg-ket nem ismerem).Egyebként nagyon jó játék. Az arányokat megcsinálták ! Tegnap a bányában voltam és amikor mentem a bejárat felé csodálkoztam, hogy mekkora üreg fogadott ! -
Majd kell, de ha minden jól megy akkor már nem lesz gond hogy sokan vannak :)