3672
Gothic 1
  • FREAK
    Nekem egy helyen lassul, a Swamp Campben. A többi jó.

Duron 750, 384Mb Ram, Kyro II
  • FREAK
    Jó lenne egy Gothic 2 mondjuk 3 ekkora szigettel, közöttük hajójáratokkal, tengeri szörnyekkel, viharral meg minden :)

És természetesen az egyik sziget tiltott lenne, és ember oda be nem tenné a lábát.....
  • gamer12
    Én is végigcsináltam! Tuti hogy újra végnyomom, de az már nem lesz ugyanaz mint először!
    A jó dolgok sajnos mindig elmúlnak egyszer...
    De remélem lesz Gothic2 ami hasonlóan szuper lesz!
  • Rincewind
    Mi bajod a logókkal??? :D
  • FREAK
    hat
  • Kulinpapa
    Hany epizod a jatek?En most a 3.-ikban vagyok.
  • ity
    Sin: azért túlzásokba ne essél, Cronos MOW-os, semmi keresnivalója nincs az Old Camp-ben, így ő nem is lehet halott :)
    Ha ő halott akkor te nyírtad ki :D
    Amúgy a többi dolog, ok. Ugyanis ez a történet. Miután láttad, hogy mi törpént az Old Camp-ben beszélsz a kapu elött álló (kint) Diego-val és a másik kapunál levő Millen-el, majd visszamész a New Camp-be és elmondod ott a fontosabb embereknek az eseményeket (főleg Saturas-nak). Ekkor kapsz majd újabb küldetéseket

Dikkma: nem, erről még nem hallottam, szal köszi :)
    Végre nem kell többet néznem a sok ocsmány logot amikkel itt a forumokon néha találkozni lehet :D

Jah, amúgy végeztem a Gothic-al megint :)
    Immár másodszor. Most Guard-MOW-Necro-ként nyomtam végig. Így is jó volt :)
  • magus
    Nem a madárra gondoltam
    hanem amikor a lehtőn jövök le, akkor balra leugrom. És ott elmegyek a fal ellett. Ahol a folyó van. Még mielőtt a két vadásszal beszéltem. Amugy a rust y swordot használom...

A madártól is meghaltam...
    4egyszerre támad rám
  • Dikkma
    ity, erről még nem hallottál? :)
  • FREAK
    Jaja, de már közeleg a Morrowind :)))
  • FREAK
    Melyik vadásznál? Az old vagy a new campesnél?
  • Lacc
    Van egy titkos hely a vadásznál ahol megtanulsz sneak-elni, ki kell venni egy kulcsot a ládájából és a háza mögötti barlnagban be kell menni az ajtón van ott egy csomó jó cucc!
  • FREAK
    Simán. Még előtte van valahol egy RUSTY SWORD, azt használd.
    Egy a lényeg : lassan közelíts hozzájuk, hogy egyszerre csak egy támadjon. Ha elég közel van, kezdd el ütni, két-három találat után kifexik.

Amúgy az nem gyík, nevezzük inkább kétlábú madárnak. A gyíkok később (snapper, lurker, lizard stb.) valamivel komolyabb kihívást fognak jelenteni.
  • magus
    A legelején amikor megyek le a lejtőn, ott majd lesz néhány gyik. Azokat ti letudtátok győzni?
  • Rincewind
    4 kell! Nézd vissza a naplóban, hátha valamit kifelejtettél!
  • Rincewind
    Én ezek közül egyedül a kettessel találkoztam...
  • FREAK
    1. Ilyen nálam nincs
    2. Előfordulnak érdekes kameraállások, ez igaz
    3. Ha nagyon erőlködsz, lehet hogy átforce-ol a modellen, de én ilyenre sem emlékszem

Az első problémádat meg nem értem : újra megkapod ugyanazokat a questeket?

Nálam volt egy hasonló : WEED DELIVERY vagy melyik quest..... ELvittem a füvet Gomeznek, aztán vissza Cor Kalomhoz, mondom neki, hogy kész, lepengetem az 500 ore-t, kapom az XP-t....
    Pár nappal később megint ott van a szöveg a párbeszédben.... Elmondom, odaadom az 500 ore-t, kapom at XP-t....

SZóval ha sok a pénzed és kevés az XP-d, Kor Calomnál így lehet venni :))))))))
  • Breki33
    erdekes en ezeket nem tapasztaltam
  • Lacc
    Na sikerült meggyőznöm 4 Baalt! De semmi reakciója Cor Kalamnak vagy kinek, akinek sorolni kell kiket győztem meg! Nem elég 4? Még van az akinek el kell altatni egy tanítványát de sehogyse tudom!
  • Rincewind
    Ezt ugye nem komolyan kérdezted?
  • Hmuda
    Feltétlenül!
  • Rincewind
    Hát inkább csak a képeket nézegettem ;D
  • Hmuda
    Bazz Rince. Te nem figyeltél az intróban? Ez egy börtöntelep. Folyamatosan dobálják befelé a manusokat, ezért vannak annyian. A nőket én sem értem.
  • magus
    Ja jó, most haltam meg 4 madártól az eljén az ijászoknál...
    de gondolom lasabban...
  • FREAK
    Magyarul ACTION+FORWARD :)
  • Lacc
    Ha meg Ctrl+Alt-ot akkor még erősebbet üt.
  • magus
    Nagyon köszönöm
  • Xenon
    Most ezt nem azért mondom,de egy idő után unalmas lesz mindenkinek leírni:)))
    Olvass vissza le van írva többször is...
    Na de mégis akkor:Ctrl + előre az inventoryba és máris használhatod ha megnyomod a space-t,és támadni is ugyanígy ctrl + előre,sőt ha ctrl + oldalra-t nyomsz akkor oldalról fog csapni
  • magus
    Van egy kérdésem:
    Van efy fegyverem de nem tudom használni. Hogy kell?
  • FREAK
    Nincs fegyvered?
    Ha nincs, keress egyet. Ha van, kapd elő, és addig üsd, amíg mozog. Ha már fekszik, ne támadj, mert akkor kivégzed. Hagyd felkelni, és szépen elindul dolgozni. Persze miközben ájultan döglik a földön, vedd el mindenét.
    Lesz még egy hasonló mission, egy Shrike nevű faszit kell majd kiűzni egy házból a New Camp-ben.
  • Lacc
    Hát nem túl jó hogy ütnöm kell az illetőt, mert annyira nem akar dolgozni menni, hogy ahogy szájonvágom, húzza is elő a ksbaltát és három csapással megöl Áááá hogy lépjek így be??? Már csak egy baal-t kéne meggyőznöm, három már megvan!
  • Breki33
    ez a jatek nem a gyerekcsinalasrol szol :-)

arra ott a SIM
  • FREAK
    Minden ember Gomez és YBerion gyermeke, a lányokat még születés után megölték :)

Inkább az a buli, hogy mindenki egykorú :))))

Kivéve MUD, de ő már halott :)
  • Rincewind
    Ez már csak azért is érdekes, mert az egész játékban van vagy 2-3 nő, azok is ilyen sex-rabszolgák

Egyébként elgondolkodtatok már, honnan van az a rengeteg ember a kolónián, ha nincs szinte egy nő sem? Biztos osztódással szaporodnak
  • Rincewind
  • FREAK
    Biztos még nagyon reggel van, csipa meg minden.....
  • Breki33
    eloszor ugy olvastam:

ha megcsinalod a volegeny mission-t :-)
  • FREAK
    Ha megcsinálod a verőlegény mission-t, kapsz egy másik altatóvarázst.
    Persze lehet hogy én azért kaptam azt, mert a new camep-estől pénzt kértem.
  • ity
    Dikkma: örülök, hogy örülsz :)
    Egyelőre csak a forumot raktam kedvencekbe, mert az rulz a tartalma miatt (a sok kretént leszámítva, akik beszólnak néha olyanokat, hogy csak na :D), de az sg akkor sem tetszik az új design miatt ;)
    Még akkor sem, ha bannoltok emiatt a mondat miatt :D

Most viszont megyek Gothicozni ezerrel, mert mindjárt reggel lesz és ma még nem játszottam vele :)
  • Dikkma
    ity, örülök neki, újra látlak errefelé.