Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El kéne hívnom egy 4-es találkozóra Lester-t, Gorn-t és Hiller-t Diego-val. Mindenki megvan csak Lester-t nem találom :/
Sőt, azt se tudom ki az, azt se tudom hol találom. Tuti, hogy nem nyírtam ki korábban, és a neve is rémlik. De nem találom sehol. Plz vki segítsen, hogy hol keressem egyáltalán!!
Engem pl. ilyesmik érdekeltek volna, hogy: Astrology, Words of God sorozat, Art of Fighting, stb, stb, stb, szal hogy ezek használhatóak-e mire? Elolvastam őket, de sok minden nem derült ki belőlük. Ha ezek "használhatatlanok" akkor eladom őket. Bár Ore-m is van mindig elég, szal arra se nagyon van szükségem.
Hmuda: amiket Beco mondott jó dolgok, csak én máshogy emléxem fejből 1-2 dologra/névre, szal lehet én tévedek 😊
Mordragot nem muszáj kibelezni, elég ha elcsalod a new camp-be. Anno és is csak ennyit csináltam mert még gyenge voltam kinyírni, most meg már minek? 😊
Az old recept nem az old mineban van hanem car kalom-nál a swamp camp-ben és dexternek kell elvinni.
A bányából egy listát kell felhozni Iantól.
A többi nagyjából stimmel.
Jah a fickót Nek-nek hívják aki az említett barlangban elpusztult és az amulettjét kell visszavinni.
Amúgy haladok én is szépen. 20-as szint. 4. chapter.
Végre alapfokon van a kétkezes fegyverhasználat 😊
3-as szintű varázslatok, 85-ös védőruha, meg ilyesmik 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Beco: én ott nem láttam létrát, de biztos van ha te mondod. Viszont ebből is látszik, hogy egy probléma megoldására több módon is lehet reagálni SIKERESEN, és pont az ilyen apró dolgok azok amik miatt nagyon jó a game 😊
Rincewind:
1. Az irányítást 5 perc alatt meg lehet szokni. Ez nem a játék hibája, sőt ... később örülni fox neki, hogy így működik. Majd megérted ha elérsz egy bizonyos szintet.
2. Ez sem a játék hibája, hanem a Tied 😉
3. Erre meg magad válaszoltál 😄
1. Szerintem nagyon elbaszott és nehézkes irámyítása van 😞
2. Kurva lassú a gépemen 😞(
3. És még nem igazán barátkoztam meg a világával... De, ami késik nem múlik! 😊
Hányadik szinten érdemes nekiesni az Old Camp bajnokának?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
, de egyszerűbb lenne, ha nem lenne. Van valaki akinek hiányzott???
FREAK: Meatbug transform varázslatot a swamp camp-ben lehet kapni a mittomén milyen nevű gugunál. Annál aki a kard mester alatt levő árkádokban tanít. Én is ott vettem, van vagy 6-8 féle lény amivé át lehet változni. Mindegyikből vettem vagy 5-10 db-ot 😊 Mondjuk eddig még csak a Bloodfly-t próbáltam ki, mert arra volt szükség, mikor a hárpiák által lakott "kastély"-ban kerestem az egyik fokuszt. Nem tudtam máshogy elérni a magaslatot, csak ha felrepültem 😊
Jah és egy kérdés a végére, hátha erre jár majd vmi tapasztalt harcos 😊
Szóval az a sok Coin (összelopkodtam már vagy 11 ezer darabot) az mire jó? Mert értéke az nulla, nem lehet érte vásárolni. De akkor minek van?
Másik kérdés meg hogy az a sok könyv (aminek a 80%-át szintén úgy lopkodtam össze) azok mire jók? Azonkívül, hogy van értéke tehát el lehet adni, lehet még vmire használni őket?
Riszpekk
Jah, hogy már vagy 3x mondtam, én NEM az Old Camp-be csatlakoztam 😉
Szektás lettem, Templar vagyok, 16-os szinten 😊
Úgy hogy neked is igazad van, meg nekem is 😉
Amúgy tényleg egykezes master fokozat kell ahhoz, hogy egyáltalán elkezdje tanítani alapfokon (30 skillért) a kétkezest. Ez egy "picit" lehangoló, mert direkt azért szenvedtem eddig tanulás nélkül, hogy megspóroljak 20 skill pontot, és most meg kiderült, hogy muszáj megtanulni. Most elég hülyén néz ki, hogy eddig nyomtam a 61-et sebző kétkezessel, most meg visza kellett mennem az 55-öt sebző egykezesre (igaz most már master, tehát többszzör talál az ütés, de ez akkor is szemétség szerintem, na mind1).
hiba: amúgy az orc barlangban ahova le kell menned és már találtál egy hullát (templar) ott sok mindent nem tudok mondani, mert egy út visz le: az orc-okon keresztül, és azokat bizony le kell csapkodni. Max 1 vmit tudok javasolni: Transform to Bloodfly és berepülsz köztük. Mondjuk ez is gáz ha utánad mennek, mert akkor még többen lesznek egycsomón, viszont ha bent vagy akkor azért 1 tűlélőt találsz majd bent aki segít kaszabolni őket, de többet tényleg nem árulok el mert ott lent is lesz egy "poén" 😄
vagy csak olvasgatsz benne
ha kibontod vinyóra (hogy onnan írd fel), figyelj a CD labelre és a hosszú filenevekre!
Riszpekk
winonCD-vel kiirtam de elvileg semmi sincs a CD-n kozben meg azt irja hogy 500mb foglalt! 😞( hogyan kell kiirni? PLS HELP nagyon kene ez a jatek!
Riszpekk
Az a gáz, hogy van 40 tartalék skill pontom és nem tudom megtanulni a kétkezes fegyverhasználatot, végigjártam az összes embert aki ilyesmivel foglalkozik. Most viszont, ahogy írom ezeket a sorokat, lehet ez a baj ... szal nem tanultam meg még az egykezes használatát sem. Lehet addig nem is fogják megtanítani még nem leszek egykezes fegyver mester? Beco: erre miért nem válaszolsz? 😞
De mintha vki korábban írta volna, hogy ez nem feltétel (had ne keressem vissza ki volt, de ilyesmit mondott itt a forumon az biztos).
Na mind1, most megyek és kipróbálom, hátha ...
Jah, másik meg, hogy crossbow használatot tanító embert se találtam eddig :|
Lehet azt is csak akkor tanítják ha már bow master vki?
Ez elég sok "elpazarolt" skill pontot jelentene, amit értelmesebben is el tudnék költeni :/
Atomy: a fickó csak akkor megy veled ha már megkaptad rá a küldetést (magyarul azt, hogy el kell vinned). Ha ez megvan akkor már csak Dusty-val kell beszélned és mondani neki hogy elkíséred a swamp camp-be. Lényeg, hogy azon a kijáraton menj ki vele amelyiken mondja, mert ez a nem mindegy! Már nem emléxem fejből de azt hiszem a déli kijáró volt a jó, ott kifizeted az őröket és kész. Ha mégsem a déli a jó, akkor logikus, próbáld a másikat. De persze legjobb ha elolvasod a küldetéseknél, hogy melyik oldalon mehetsz ki Dusty-val.
Beco: Lassan kezd tényleg kibontakozni a dolog (vagy éppen összekeveredni?😄)
Chapter 3. Y'berion esete (bejátszott anim éjféltájt) Nem lövöm le én sem a poént, mert tényleg úgy jó a játék. 😊
Lényeg, hogy hatalmas game, egyre jobban tetszik a fordulatok miatt 😊
Kiváncsi leszek mi sül ki az egészből.
Egy biztos, régen játszottam ilyen jól megírt történetű és játékmenetű játékkal. Talán a 386-os időkig is vissza kell menni a Betrayal At Krondorig, hogy vmivel egyáltalán össze lehessen hasonlítani a játékélményét ennek a gaménak.
Ez abból is látszik, hogy hány óra van, most megyek aludni 😉
Előre is kösz.
Amúgy templar akkor lettem (mert ugye azóta már az vagyok, 14-es) mikor kinyírtam lent a bányában az anya minecrawlert és visszavittem a cuccost a varázslónak.
Megkaptam új köntösömet is, viszont a kétkezes fegyver hasznmálatot még most sem tanítják meg 😞(( Pedig már nagyon kéne.
Lehet hogy nem is tanítják meg addig, még az egykezesből nem mester az ember? Vagy hogy megy ez a dolog?
Breki33: ha nem mondod mi a kérdés akkor hogy segítsünk? 😊
Annak viszont örülök, hogy lehet kasztot váltani, jól jöhet majd később a jég vagy a tűz varázslat is 😊
Trollokat még nem láttam, pici vagyok én még ahhoz, aki a swampsharkok elöl is elfut 😊
Viszont az old camp kastélyból elloptam (talán egy ládából, már nem emléxem) egy troll bőr-t (szőrt) ami 300 ore-t ér. Ha ezt az értéket összehasonlítom, hogy a prémekért mennyit ad általában (100 a legdrágább eddig) akkor ki lehet következtetni az erejét egy trollnak aminek a prémje 300-at ér 😊))
Amúgy szerintem meg fogjuk tudni tanulni a kétkezest is de csak akkor ha sikerül templárrá válnunk (shadowknak guardá, rogueoknak mercenaryvá). Szerintem ez így működik, de majd úgyis kiderül ha elérjük azt a szintet.
Az viszont most nagyon bejön, hogy már second circle varázslatokat is nyomathatom fejből (rúnáról, nem scrollról) pedig még csak 10-es szintű a karim.
Jah igen, és ha kemény ellefélre vágysz aki tartósan ellenáll neked, akkor menj a swampshark-okhoz 😊)
HELP!!! Elárulnád a Kange ftp címét(esetleg jelszó) is?
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
A viccet félre téve a Kange ftp-n az első cd ott van már.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Mind1, az új karakterrel majd "okosabban" megyek picit. Amúgy ezzel az új karival pl most találtam egy hegyoldalba ágyazott fickót az old camp mellett. Adott xp-t mert megtaláltam a barlangját (meg persze jól lenyúltam a láda tartalmát is). Másik karakterrel ezt észre se vettem ezt a helyet 😊 Szal lesz még itt meglepetés.
Jah, igen, egy kérdés: ha most megint csatlakozok pl shadow-nak, majd később guard-nak, akkor még később van lehetőség "átkeresztelkedni" pl mercenary-vá? Mert ha nincs akkor lehet inkább oda csatlakozok eleve 😊
Természetesen azzal nyomjuk (szerintem mindannyian). Amúgy gondolom van konkrét vége a játéknak, de az nem 2 perc míg végignyomja az ember, még akkor sem ha nem kalandozik el hanem végig fut a küldetéseken 😊
Ehhez az Old Mine-os dologhoz lenne egy kérdésem. Mivel ugye zárva volt és most újrakezdtem, gondoltam addig nem megyek le még nem leszek elég tápos. Igen ám, de az egyik küldetés ott van lent, vmi listát kéne felhozni vmi hárombetűs fickótól. Most ha megint lemegyek és bezárják idegbajt kapok, ha meg nem megyek le nem tudom elhozni a listát 😊 Na mind1, most úgy sem akarok egyből csatlakozni az Old Camp-be (pedig már megvan a támogatás mindenkitől, csak ez a lista hiányzik).
Tegnap kezdtem el jatszani a Game-val
Nagyon tetszik, de most elakadtam.
Eljutottam a egy varba ahol mellemszegodott a MUd de a belso reszbe nem engednek be kint meg vagy megtamadnak vagy ha elindulok valasmelyik uton egy szorny elobukkan es secperc alatt elintez.
Hiaba hasznalom a kardot a hatamba kerulnek es pillanatok alatt vegem.
Itt olvasom hogy nektek nagyon megy legyszi segitsetek.
Lejebb kicsivel milyen vegigjatszasrol volt szo?
Erosen erdekelne.
Ennek a jateknak nem keszul magyaritasa?
Van a járéknak konkrét vége vagy csak akkor, ha megunod? Mekkora bejárható terep? Ez most olyan, mintha egy MMORPG-t single playerben játszanál? Megjelent már az angol verzió?
FREAK: a bányával úgy néz ki én is beszoptam (11-es shadow) de én nem barangolok, inkább kezdek újat, most már több tapasztalattal 😊
Amúgy nehogy azt hidd bárkit leversz olyan karival, (picit azért barangoltam én is) és ilyen goblin warriorok körbefogtak 4-6-an és mozdulni is alig bírtam 😊
...toccsetek a
http://rmarma.zona.hu/Photoshopv601.htm
...-t le hamar...
ON
megegyszer kosz FREAK, sziasztok.
Haalaas koszonet eerte!