3672
Gothic 1
-
Kulinpapa #1052 Nekem is ilyen gepem van de gef2MX-el.1024-ben 16 biten meg eppen elmegy.
-
#1051 szerintem 800-1000 Mhz, 256 MB RAM és egy GF2 szintű kártya kell hogy 1024-ben 32 biten csak néha riccenjen be. -
Kulinpapa #1049 ISO-letolteshez probald ki a DC-t(directconnect),nekem is onnan van.
-
#1048 Két hétig nem volt ISO sehol :) -
#1046 A rip nálam is ezt csinálta, ha egyszerre sokan vagy hátulról támadtak. -
#1044 6 oldalas Gothic cikk az 576-ban :)
95% és, idézem :
"... a Gothic láttán egyértelmű hiba volt a Wizardry 8-nak 97%....."
:))))))))))) -
ity #1043 Szinte 100% hogy nem lesz benne multi :(
Ha esetleg mégis lesz benne, akkor meg 100% hogy az már fizetős game lesz (nem sorolom a példákat). -
#1042 Képzeld csak el , hogy milyen lenne , ha tényleg lenne multija ( vagy tényleg lesz ? ) ... pont , olyan "Dark Age of Camelot"-os hangulatú világban együtt kóborolni és az ellent együtt gyakni .
Hát kizárt , hogy egy játékba bele tudnának sűríteni egy kiváló single és egy igazán komoly MMORPG-t is , mert bizony itt csak arról lehetne szó . -
ity #1040 Gothic 2-vel akkor is játszanék ha nem így nézne ki mint azok a képek.
Arra viszont kiváncsi leszek, hogy mi fog kisülni a történetből, mert azon a hp-n azt írják, hogy a történet ott folytatódik ahol az első rész befejeződött :) -
#1039 jól néz ki... -
#1038 Pár KÉP a 2. részből ... -
#1037 Nyet. Amíg semleges vagy, egykezes kardot bárhol tanulhatsz, és pl. Diego akkor is haver marad, amikor Templar vagy, és már kitört a balhé... -
#1035 Fejlődni a kapott skill pointok felhasználásával lehet, bizonyos fickók tanítanak különböző dolgokat. (Diego, Baal Cadar stb....)
Jó sokan vannak.
Tutorként szerepelnek a status ablakban. -
Deajka #1034 Kössz ,azt hiszem rájöttem csak még láttam eleget a pályát (ti:tényleg leírja ,hogy a füves bagázs táborban kell keresni egy diggert) csak nem így szó szerint és nem tudtam mi az a "swamp".
Egyébként van ujabb talány a számomra , hogyan lehet fejlődni?(dexterity ,strenght meg kardforgatás stb.?)Tegnap szereztem porciókat.Ezek végleges hatást fejtenek ki vagy elmúlik ? (rpg-ket nem ismerem).Egyebként nagyon jó játék. Az arányokat megcsinálták ! Tegnap a bányában voltam és amikor mentem a bejárat felé csodálkoztam, hogy mekkora üreg fogadott ! -
#1033 Majd kell, de ha minden jól megy akkor már nem lesz gond hogy sokan vannak :) -
#1031 Lantee, Deajka : már nem tudom, mi a neve a controls menüben, de van egy funckió, talán Status, ott írja ki a pontos időt is alul.
Van current, completed és failed tasks. Ott nézzétek meg.
És az nem Aaron's Quest, hanem Aaron's Chest, és már leírtam, mit kell csinálni. -
Kulinpapa #1029 Be kell menni,de elotte le kell maszni a letran es felvenni egy fogaskerekdarabot,aztan vissza Ian-hoz,aki megadja az engedelyt a kapu kinyitasara ha hozol meg 2 segitot is.Ok meg ott ulnek lent az asztalnal a kemence mellett. -
Deajka #1027 Bass Key! Igen, rippel nyomom,sajna de azon kívül hogy nincs hangjuk van különbség ?
És a taskot jobban leírhatnád.
Az egyik mission leíróban annyit írnak ,hogy
Dusty nem érzi jól itt magát (többre nem emlékszem, mind1 )de azt ,hogy mi a nyűgje azt nem
Nem erre gondoltál,ugye ? -
#1025 Hang csak a 2 CD-s ISO verzióban van.
Sleeper nem leszel, az egy isten. De ezt majd meglátod.
Ha nem tudod, ki mit mondott, nézd meg a task-ok között. Van egy naplóféleség a fontosabb dolgokról. -
Deajka #1023 Dusty-s kérdés törölve.
Van hang ? -
Deajka #1022 Üdv!
Több kérdésem is lenne mivel most kezdtem:
1.A dialogusok közben csak szöveg van? (nincs hang?)
2.Sleeper szeretnék lenni ,amihez Dusty problémáját kéne megoldanom de amikor elmondta nem figyeltem csak ,hogy valami MELVINről szerentne infot vagy mi.Tudja valaki hogy mit kell csinálni?
Illetve vissza lehet -e nézni ,hogy ki mit mondott? (Amikor defaultban vissza akartam kérdezni már csak annyi volt: END és ott ül.)Legalább nála alhatok :) -
#1021 Amúgy nem tudom észrevettétek-e, de van egy irtózatos grafikai bug az ork temetőben. Ha lemész a jobb oldali lyukba (ahol a fél tekercs van) és kicsit mászkálsz jobbra-balra, majd visszanézel, egyértelműen KÉT feljárat van. A vicc az, hogy mindkettőn ugyanoda jutsz ki, és visszafele csak egy van. Ha lemész és rögtön megfordulsz, akkor is csak egy van, kicsit el kell oldalazni, és megjelenik a másik, ami az eredeti pontos mása, ha már elindulsz felfelé, akkor nincs is különbség. Tök érdekes, bár kicsit drogos emlékeket idézett :)))) -
#1020 Aaron's chest
Old mine-ban volt egy láda, amit nem nyitottál ki. Egy faszi lenyúlta Aaron kulcsát, és ezzel szopatja. Menj vissza az Old Mineba, és keresd meg az ülő melóst, akitől nem messze van egy láda. -
#1018 Hogyhogy ork területen??? Nálam nem volt Ork területen, szerintem valamivel összetévesztetted!
1 van a troll-völgyben, egy a romos monostorban, egy a hárpia erődben és van egy az élőhalottaknál a kőkörnél! Meg persze, amit még anno Y'berionnak vittél. -
#1017 Keress egy titkos kapcsolót abban a teremben, ahol a rácsos cella van! -
#1014 Wow, ezexerint a kövek elhelyezésének több variációja van??? -
Kulinpapa #1012 Kovetkezo kerdes:megvan az osszes Chromanin konyv,visszamegyek a toronyba,lemaszok,de nincsott semmi!Most mi van?Azt tudom hogy mellekkuldetes,de meg akartam csinalni.
-
#1011 Ja és teleportálni csak a nagy pályán lehetséges.. -
#1010 Xardashoz kell vinni a strange kardot ő fogja felismerni, majd el kell menni a new camp beleszúrni a "nagy oreba" (segit egy fire mage) és ezzel már lehet adni az ötödik sámán orcájának... -
#1007 Szerintem is az a jó, de annyira fura érzés volt mikor kb 30-as szintűként végig csináltam és két nap múlva újra kezdtem szó szerint a nulláról... Már azok a kis hülye disznók is majdnem kinyirtak előtte pedig a reptile egy ütés volt... -
#1006 Ja telleg...
>>>Gothic
ez a save tényleg nagy segítség lehet a kezdőknek! Én mindenesetre pont azt élveztem, hogy a semmiből küzdöttem fel magam nagy harcossá :)) -
#1005 Az előbb említt oldalon egy elég jól használható térkép és a játék kézikönyve is letölthető. -
#1004 Találtam egy oldalt (tárgytalan ha már ismeritek) ahol le lehet tölteni egy játékállást, amelyen a főhős 9-es szintű és egyetelen egy skillpontot sem használt el és nem csatlakozott egy camphez sem. Ez segítség lehet azoknak akik végig szeretnék csinálni újra és újra, csak más szerepben. Itt a website címe: http://gothic.rpgdot.com
Ja van itt még 1.08k patch a radeon-os, GeForce3 és Win98-as problémákra. -
#1003 Not SO Free Mine felszabadításánál irány be, és GYILOK?????? Tényleg ezt kell csinálni, mert ha igen, akkor ez az első csalódás..... A hülye Gorn vagy ki a f*szom, meg belerohan a gödörbe, és ott bénázik egy létránál. -
#1002 Rine az ork temető szerintem már act 3... -
Kulinpapa #1001 Megvan a troll.Az orkokat ugy nyirtam ki hogy a new camp banyai felol felmasztam az orcochoz es a sziklarol lenyilaztam a nagy fakapun kivul levoket,aztan lemasztam es a belso udvoron levoket is lemeszaroltam.:)(vegulis egy kicsit csalas)
-
#1000 Happy 1000. hozzászólás! -
#999 Lesz a Troll waley-ban mégegy, de ha kinyirtál mindenkit, akkor nem sok jelentősége van... :)
Kérdeznék valamit: Csaló vagy, vagy türelmes??? :))
Már, ami az ork falu kiirtását illeti) -
#998 Act 2-ben a 61 nagyon jó! Ne nagyon akarj jobbat... :) -
Kulinpapa #997 Most gyujtom a cuccokat hogy az ork a banyaban ideadja az ULU-MULU-t.Hol talalok Troll-t?Korabban mar kinyirtam egyet.
Egyaltalan fontos az az ulumulu?Mar korabban kinyirtam az ork faluban mindenktit.