3672
Gothic 1
  • TneX
    Hi all!Szükségem lenne 1 kis help-re:Be akarok állni Swamp vagy Sect Camp-be és el kell kápráztatni vagy mi 4 baal-t,na ebből meg van az akit elk kell altatni és víziója van vagy mi,megvan akihez vinni kell Dusty-t,meg a bejárat mellet lévő is.Na és mi a negyedik,és hogy kell elkápráztatni?
  • FREAK
    SZar ügy
  • Lacc
    Na én elbasztam valamit de nagyon, mert az 5.chapterbe vagyok mélyen bent a templomba egy szál alap templar páncélban, és találtam ott 88-as kardot. Na a gond az hogy egy teleport-tekerccsel jöttem be, és már elfogytak a lényidéző-varázslataim (megidéztem 1-2 gólemet meg 15 csonörbe körbe rohangáltam amíg azok elintézték a piszkos munkát csak egy idő után elfogytak ők is :D), elfogytak a life potion-jaim, van még két kenyerem és annyi. Már 4 sámánt megöltem, egy maradt és tudom is hol van és megnyitottam valami nagy vár vagy kripta kapuit. 22. szintű vagyok, és nem tudok már mit csinálni mert ahogy elnéztem már egyszerre 3-4 ork meg templar fog rámmászni és azokkal én már nem bírok, 1-1 is sok. Tehát ki kéne mennem feltankolni potionokból meg varázslatokból, de ha kimegyek hogy az istenbe jövök vissza? Új teleport-tekercs nem terem, de valahogy csak vissza lehet menni így is nem? Plz segítsetek mert már majdnem végigviszem :)
  • FREAK
    Lantee : nem kell az a sajt.
  • Rincewind
    lol
  • FREAK
    MICSODA?

Egy óra után elvitt a mentő, és mikor kiengedtek, letöröltem a játékot. Nincs nekem ehhez idegem....
  • Rincewind
    Hehe :)
    Feltételezem, akkor te se játszottad végig az Undyingot :D
  • FREAK
    Baloro?

Ha a szuperfegyvert akarod megszerezni, jobb ha azt a faszt ütöd le először :)
  • FREAK
    Viszont jó hír, hogy 1300 Mhz már elég neki, hogy sehol se ricegjen :)
  • FREAK
    Baazzzzzzzzzz

Fosok. Bent a sleeper templomában. Sötét van. Nem merek megmozdulni. Jönnek a crawlerek. Jaj. Utálom a barlangokat. Most mi lesz??? Muszáj nekem bemenni a sötétbe???????
  • Rincewind
    Inventoryba minden egyféleképp lehet tenni:
    - Kiíródik a neve a földön, akkor ACTION+FEL
    - Majd, mikor bejön az inventory ACTION+JOBBRA
    Poharat szerintem nem lehet feltölten, bár közel sem biztos...
  • Rincewind
    Ez bug lesz megint, mert elvileg vissza kéne hogy adja! Ilyenkor a megoldás: LOAD :(
  • magus
    nem tudom mit kell csinálni? a mordrag csávót ol találom?
  • FREAK
    Legalább őszinte :)))))
  • Árnyvadász
    Ok. Itt csak kötekedni akartam. A másik topicban viszont nem. Nem próbálom ki a Gothic-ot. Nem akarok fan lenni. Van elég program így is amit ki kell veséznem.
  • FREAK
    Bizony. Ide negatívumot csak egyvalaki írt be, de két napra rá már ő is fanatikus lett :)))))
  • FREAK
    Nos, ha már ilyen tájékozott vagy, oszd már meg velünk, hogy ugyan melyik játék volt az amelyik a Gothic kategóriájában (ami eddig szinte nem is létezett) hónap játéka lett, ezzel akadályozva meg ezt a kis középszerű alkotást, hogy megfelelő minősítést kapjon???
  • Árnyvadász
    Már itt is? Azért azt itt is elmondanám, kedves FREAK, hogy ha az a kis cég nagy játéka valóban olyan nagy ahogy oda vagy érte, akkor többet is kaphatott volna. De azért ne keseredj el, mert az AquaNOX nevű csoda példáúl a Gothic alatt szerepelt az értékelésben. Egyébként pedig mindig úgy osztályozzák a magjelenő játékokat, hogy egy kicsit az éppen aktuálisakjoz is viszonyítják, de elsődlegesen mindig a kategórián belül történik meg a szavazás. Szóval talán ezért is nem lehetett a hónap játéka, mert biztosan az lett volna egyébként. Maradva az újság értékelésénél most. Internetet nem néztem. De ott havi lebontás ritkábban adódik. Csak a töménytelen százalékos lista.
  • FREAK
    Naná, a 90 fölötti értékek fent vannak tartva a Wolf meg MOHAA szaroknak...... Nehogymá egy kis cég nagy játéka kapjon jó értékelést!!!
  • Rincewind
    Kicsit megkésve, de most adott Rewew-et róla a GameSpy. Szerintem méltatlanul kevés, 83%-ot kapott :(
  • G.I.JOE
    1.08k : Piranha Bytes has just released a new Gothic Patch which is especially for Radeon 7500/8500 and GeForce3 owner's. It should solve problem's with occasional crashes during gamestart. You can read the englisch readme file here. Warning: This patch is only for user's who have the mentioned problem's. Also this patch is not supported by Piranha-Bytes!

Na persze ha ilyened van ... :)
    Én örülnék ha nekem le kellene töltenem, de így is OK 1024-ben!

-=G.I.JOE=-
  • Jacky
    Nem birom megszerezni a Gothicot! Segitsetek please!
  • FREAK
    1.08j
  • FREAK
    van egy first person nézet, de azzal csak állva körülnézel

haszna 0
  • FREAK
    Megvan a tekercs mindkét fele????

Ha igen, húzz a nagy terembe. Az a három járat közül a baloldali.
  • Breki33
    www.worldofgothic.de
    Itt ezen a szép német nyelven lehet találni pár dolgot!
    Van egy 12megás új küldetés is!
  • Hmuda
    Kösz. Bőven.
  • ity
    Lantee: azt a fickót ütheted majd, mert az lesz a feladat (sőt ki is nyírhatod, mert azt kell) de elötte azzal a scrollal amit találtál teleportálj a "titkos" ajtó mögé és azt belülről kinyitva menjetek tovább. Bent meg majd úgyis kiderül, hogy miért is kell kinyírnod OTT és AKKOR azt a Gor-t :)
  • skorpio7
    GAMESTAR ONLINE
    Gothic 2 előzetes

A BonusWeb honlapra feltették a Gothic 2 angol nyelvű előzetesét, melyből mindenki megtudhatja, hogy milyen vívmányokkal bír majd a 2003 elején megjelenő RPG folytatás. Ha érdekel, klikkelj ide.

2002.01.18.
    ZeroCool

Közeleg a Gothic 2

A cseh GamePort honlapra feltették az első képeket, a Piranha Bytes hivatalosan még be sem jelentett third-person akció szerepjátékából, a Gothic 2-ből. Az első infók szerint a történet ott folytatódik, ahol az előd abbamaradt. Karakterünket mi alakíthatjuk ki, de nem a "kezdő" képernyőn történik az állítgatás, hanem játék közben kb. az első órás ismerkedés alatt. A program a JoWood gondozásában lát majd napvilágot.

2002.01.17.
    ZeroCool

Ennyi info ugye elég lesz . :)
  • Hmuda
    Ahogy így elnézem a 2 képeit a graf nem sokat fejlődik. Legfeljebb a terep részletesebb.
    DE MIKOR JÖN MÁR??? : )))
  • Kulinpapa
    Asszem Shift+jobbra,balra.
  • ity
    maximilien: hangulatra utoljára a Betrayal At Krondor volt hasonló (történet, játékmenet). Persze ez real-time, nem mint a BAK (ahol a harc körökre osztott volt). A többit meg már elmondták, ez egy full 3D-s, 3rd person rpg.
    VÉTEK KIHAGYNI ;)
  • Hmuda
    Nemtom mi a probléma a str-el. Én már 12. szintem 100as erővel nyomulok, ráadásul a nyakékem és a gyűrűm +20-at még rádob.
  • FREAK
    Hát ja, egy rendes ork fegyvernek is kell 50-es erő :)
  • FREAK
    :)))
  • FREAK
    próbáld meg másik könyvtárba installálni.....
  • gothic
    Bizony, hogy számít a sebzésnél a strength. Pl: a játék vége felénel a maradék bloodflyokat amelyek elém kerültek már ököllel intéztem el. Egy ütés és annyi nekik! Ja persze 80-as strength-tel...
  • FREAK
    Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem, az erő is számít a sebzésnél, és az a 36 nem valami impozáns szám.....

Nekem amióta 70-es az erőm, nem volt sok gondom az enemykkel. Tegnap face-to-face felszeleteltem egy trollt! :)
  • FREAK
    És full 3D, full freedom of choice :)
  • Hmuda
    tudna valki berakni képeket a kettőröl, mert a régi link már nem műxik.