3777
Gothic 1
-
harcos akarok lenni, csak néhány arázslatot akartam. Ha guard vagyok és kirugnak és utána a new campnél lehetek még water mage?
mikor tudok heavy guard armort szerezni? -
visszamentem, szereztem healing herbet, meg szereztem swamp weedet, de csak a fele van meg mert allitolag van egy masik csoprpt is. Most elméletileg tudnék csatlakozni a swamp camphez...Mikor kirugnak az old campből akkor csak a new camphez lehet majd csatlakozni?Nem is volt olyan nehéz ez az orkos. haver azt mondta hogy behalok mer ő 14es szinten alig tudott továbbjutni...Egy kérdés. kaptam vmikor egy light runat. De nem tom használni mert állitolag nem vagyok vmi spell cast level 1 en. Csak ott lehet használni. Mikor leszek olya guard hogy a heavy guard armomrt meg tudjam venni?összegyujtottem rá a pénzt, de nem engedi megvenni... -
Naná. Vissza kell menni Cor Angarhoz, hogy a csóka megőrült. -
aha jóvan:)akkor utána lesz vmi journial entry vagy vmi... -
M.E.G.Ö.L.N.I.
Magyarán kivégezni. Mindig is ez volt a kedvenc részem.
-
megölni, ugyhogy ne keljen fel utána vagy egyszerűen csak legyőzni? -
én nem:( -
Igo #1305 Most töltöttem le a demot, de nem nagyon tudok vele játszani. Amikor az inventory-ra váltok, minden szürke lesz, kivéve egy-két üres négyzetet és nem nagyon tudok semmit csinálni. Így aztán fegyvert sem tudok a kezembe venni. Nem találkozott már valaki a problémával? -
Baal Lukort ki kell nyirni mikor megőrül. -
na, most hagytam aba, mert amikor megtaláltam a csontokat az ork bányában, megtámadott az a baal Luker és legyőztem. Miután felkelte, beszélni akartam vele, erre felállt az asztalra, és a szája mozog de semmi se törtéik. Se esc se semmi nem segit. Amugy meg mint mondottam volt fagyasztja a gépet.:(bug:( -
Van az a nagy tó. A túlparton van egy nagyobb szikla. Na, azon virít.
Yonas: Használdd a normális térképpel együtt. Úgy tuti műxik. -
megint egy kérdés
Homertől a new campes arctól kaptam egy lurkeres küldetést. De hol a fenében van a lurker?sehol sem találom... -
Thorus csak akkor tanít kétkezes harcra, ha guard vagy. -
nekem nem jött be thorusnál az a kérdés...
meg esenikinél... -
Nentudom, még nem próbáltam. -
Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek. -
Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek. -
már aki eljutott odáig...
na megyek az orkokhoz 12es szinten. Mikor érdemnes gyujteni a two handed swordre? -
ha már guard vagyok akkor nem lehetek tuzvarazsló? -
Mágiát vagy akkor, mikor Guard lehetnél, de lehetsz tűzvarázsló. Vagypedig a Swampben valamikor el lehet kezdeni tanulni a magicet Baal Oruntól (nembiztos, hogy ez a neve, az akinél el kellett altatni a muksót). A New Campben nemtom kitöl. -
nincs meg neten?nekem nem leiras kell csak erre a ket kerdesre a valasz...:( -
Ennyi. Nincs tovább. Látom neked a RIP van meg. Itt kellene lennie egy elég kafa filmnek, de mivel a RIP-ből kiszedték a filmeket, egyszerűen csak kilép. -
PC GURU e havi szám -> 9 oldalas mindenre kiterjedő leírás! :) -
1.Hogy lehet mágiát szerezni?
2.Hogy lehet kinyirni a golemeket?Hol lehet spellcscrollt venni?amivel kilehet nyirni őket. -
Retrocool #1284 Valaki sugja meg nekem ha a mocsok Alvó 5. szivébe is beleverem a kardot akkor utánna mi van mert nekem kikattan a gépem. Van még valami vagy hagyam a p...-be az egészet.Még valami ki kellett nyirni Gomezt vagy ezt szorgalomból tettem?? -
Ja és a lopakodást avval a gombbal kapcsolod be, amelyikre bebindelted. A fegyvereket meg mesterektől lehet tanulni. Az Oldban asszem Scatty majd Thorus és Scorpio. A Newban nemtom ki. A Swampben Cor Angar és még valaki, csak nemtom ki. -
Énmeg remélem, hogy kicsit kitágul a skillek tárháza. Pl eltudnék képzelni kovácsolás-, főzés-, íjkészítő-, gyógyító- (növényekkel), építő- (házakat) skilleket. Ha csak ennyi lenne, istencsészér game lenne. -
vigyazz!télleg nem alszol vele. Hú mi lesz a gothic2-ben.
remélem lesz több faj, fegyver meg lesz lovaglás. Ez a játék nagyon király. Multiban mmorpg lenne és verne mindenkit... -
akkor mondd el plz:) -
bulis #1277 Akkor felíratom magamnak, mert már az elvarázsolt, ahogy itt áradoznak erről a játékról. -
Lantee #1276 Csupán 2 CD!
DE EGY EGÉSZ VILÁGOT TARTASZ A KEZEDBEN!!!

-
bulis #1275 Hány CD a game? -
1.Mud mire való?
2. A free mine hol van?történet szerint eljutsz oda?én még csak most leeszek guard. -
betegesen -
miafasz?:)
amugy én még csak Talas fekete goblinos küldetésénél tartok mikor guard lesze, de ma pl 3órát játszottam vele.
BETEGESEN SOK IDŐT TÖLTÖK EL EZZEL A JÁTÉKKAL
Még sohasevolt olyan játé ami ennyire megragadt volna. Még szerecs,e hogy ennyi minden van előttem:)
1. Ti mennyi idő után öltétek meg a minecrwaler királynőt?én 15perc kb... -
joint? -
+s -
A családia felszín alatt alattomos, gyilkos ösztönök lappanganak............... :)))))))) -
lehet hogy miinden rendben, de a hangulat akkor is az old campben jobb.
Bár a marihuanas öngyolkis szektások e rosszak:)))) -
Én ahogy megláttam az első jointot egy kopasznál, tudtam, hol a helyem. :))))))
A New Campes arcok elsőre nekem is kicsit ridegek voltak, de náluk be kell vágódni, ahhoz hogy emberszámba vegyenek. Utána már minden rendben velük.