3754
Gothic 1
  • FREAK
    ENTER

:)))

Nek meg ott fexik a déli kapu előtti barlangban és néhány "félelmetes" moleral őrzi :)))
  • Jose
    mármint ez a négy nincs kész
  • Jose
    ha transformálom magam pl meatbuggá hogyan tudok visszaváltozni?20.szintüvagyok guard és csak 4 küldetésem van a Nek-es,
    horatio meg vmi the stranger a negyedikre nememléxem sehgiccsetek lgysz mert ez egy jo játék de nemtom mit kell csinálni
  • Evil
    en a guru cd rol szedtem le.1.8k s aszem.De felraktam megint a gothic ot es most nem hajigal ki.
  • Rincewind
    Én asszem 13 Stone Golemet idéztem meg akkor. :D
  • Lacc
    A vége az fasza volt :) Megszámoltam, 60 csontvázat, 3 démont és 4 gólemet idéztem meg úgyhogy Kalom és a bagázsa, valamint az összes gizda démon ami jött a szívek átszúrásakor meg se tudott érinteni engem, sőt én szinte nem is láttam őket a tömegben :DDD
  • Rincewind
    Beszippantja a mögötte lévő sötét alagút.
  • magus
    sleepert meglehet ölni?huhh...
  • Retrocool
    A f....-kivan nekem rippelverziom van es nemtom mi a befejező képsor. valaki elmesélhetné már ha végigvittem kétszer. Valaki mondja meg mivan ha beleverem az ötödik kardot is a sleeper kicsi szivecskéjébe.
  • Evil
    Udv! Mast is gyakran kihajigal a jatek_Mert engem kiszokott ,altalaban csata kozben.Mar visszvettem a procit ,a memoriat de semmi eredmeny.Felraktam legujabb patchot de semmi. ???
  • Igo
    Jó a 7075-ös driver XP-hez, mert az van fenn? Ha jó, akkor hol találom meg, mert akárhol keresem, csak újabbat találok?
  • Sir IvanHoe
    THX ALL
  • magus
    nektek sohaseem fayki/lép ki/hal meg a gothic?
  • magus
    amugy mé van az hogy gods hammerem 1080at ér, de csak 540é veszi meg?
  • magus
    hogy lehet heavy guard armorom?
  • magus
    már levanirva egy parszor de aze elmondom...
    action gombot lenyomva tartod utana az elorevel veszi fel. Az inventoryban is action+elore. Mindig igy.
    Sok szerencsét:)
    na megyek focus toneokat gyujtogetni...
  • Sir IvanHoe
    Segitsetek mar pliz!
    Most kezdtem a jatekot, de nemtudok semmit sem felszedni. Hogy kell? Action gomra nemcsinal semmit
  • magus
    harcos akarok lenni, csak néhány arázslatot akartam. Ha guard vagyok és kirugnak és utána a new campnél lehetek még water mage?
    mikor tudok heavy guard armort szerezni?
  • magus
    visszamentem, szereztem healing herbet, meg szereztem swamp weedet, de csak a fele van meg mert allitolag van egy masik csoprpt is. Most elméletileg tudnék csatlakozni a swamp camphez...Mikor kirugnak az old campből akkor csak a new camphez lehet majd csatlakozni?Nem is volt olyan nehéz ez az orkos. haver azt mondta hogy behalok mer ő 14es szinten alig tudott továbbjutni...Egy kérdés. kaptam vmikor egy light runat. De nem tom használni mert állitolag nem vagyok vmi spell cast level 1 en. Csak ott lehet használni. Mikor leszek olya guard hogy a heavy guard armomrt meg tudjam venni?összegyujtottem rá a pénzt, de nem engedi megvenni...
  • Hmuda
    Naná. Vissza kell menni Cor Angarhoz, hogy a csóka megőrült.
  • magus
    aha jóvan:)akkor utána lesz vmi journial entry vagy vmi...
  • Hmuda
    M.E.G.Ö.L.N.I.
    Magyarán kivégezni. Mindig is ez volt a kedvenc részem.
  • magus
    megölni, ugyhogy ne keljen fel utána vagy egyszerűen csak legyőzni?
  • magus
    én nem:(
  • Igo
    Most töltöttem le a demot, de nem nagyon tudok vele játszani. Amikor az inventory-ra váltok, minden szürke lesz, kivéve egy-két üres négyzetet és nem nagyon tudok semmit csinálni. Így aztán fegyvert sem tudok a kezembe venni. Nem találkozott már valaki a problémával?
  • Hmuda
    Baal Lukort ki kell nyirni mikor megőrül.
  • magus
    na, most hagytam aba, mert amikor megtaláltam a csontokat az ork bányában, megtámadott az a baal Luker és legyőztem. Miután felkelte, beszélni akartam vele, erre felállt az asztalra, és a szája mozog de semmi se törtéik. Se esc se semmi nem segit. Amugy meg mint mondottam volt fagyasztja a gépet.:(bug:(
  • Hmuda
    Van az a nagy tó. A túlparton van egy nagyobb szikla. Na, azon virít.
    Yonas: Használdd a normális térképpel együtt. Úgy tuti műxik.
  • magus
    megint egy kérdés
    Homertől a new campes arctól kaptam egy lurkeres küldetést. De hol a fenében van a lurker?sehol sem találom...
  • Hmuda
    Thorus csak akkor tanít kétkezes harcra, ha guard vagy.
  • magus
    nekem nem jött be thorusnál az a kérdés...
    meg esenikinél...
  • Hmuda
    Nentudom, még nem próbáltam.
  • Hmuda
    Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek.
  • Hmuda
    Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek.
  • magus
    már aki eljutott odáig...
    na megyek az orkokhoz 12es szinten. Mikor érdemnes gyujteni a two handed swordre?
  • magus
    ha már guard vagyok akkor nem lehetek tuzvarazsló?
  • Hmuda
    Mágiát vagy akkor, mikor Guard lehetnél, de lehetsz tűzvarázsló. Vagypedig a Swampben valamikor el lehet kezdeni tanulni a magicet Baal Oruntól (nembiztos, hogy ez a neve, az akinél el kellett altatni a muksót). A New Campben nemtom kitöl.
  • magus
    nincs meg neten?nekem nem leiras kell csak erre a ket kerdesre a valasz...:(
  • Hmuda
    Ennyi. Nincs tovább. Látom neked a RIP van meg. Itt kellene lennie egy elég kafa filmnek, de mivel a RIP-ből kiszedték a filmeket, egyszerűen csak kilép.
  • Rincewind
    PC GURU e havi szám -> 9 oldalas mindenre kiterjedő leírás! :)