3754
Gothic 1
-
ENTER
:)))
Nek meg ott fexik a déli kapu előtti barlangban és néhány "félelmetes" moleral őrzi :))) -
Jose #1338 mármint ez a négy nincs kész -
Jose #1337 ha transformálom magam pl meatbuggá hogyan tudok visszaváltozni?20.szintüvagyok guard és csak 4 küldetésem van a Nek-es,
horatio meg vmi the stranger a negyedikre nememléxem sehgiccsetek lgysz mert ez egy jo játék de nemtom mit kell csinálni -
en a guru cd rol szedtem le.1.8k s aszem.De felraktam megint a gothic ot es most nem hajigal ki. -
Én asszem 13 Stone Golemet idéztem meg akkor. :D -
A vége az fasza volt :) Megszámoltam, 60 csontvázat, 3 démont és 4 gólemet idéztem meg úgyhogy Kalom és a bagázsa, valamint az összes gizda démon ami jött a szívek átszúrásakor meg se tudott érinteni engem, sőt én szinte nem is láttam őket a tömegben :DDD -
Beszippantja a mögötte lévő sötét alagút. -
sleepert meglehet ölni?huhh... -
Retrocool #1328 A f....-kivan nekem rippelverziom van es nemtom mi a befejező képsor. valaki elmesélhetné már ha végigvittem kétszer. Valaki mondja meg mivan ha beleverem az ötödik kardot is a sleeper kicsi szivecskéjébe.
-
Udv! Mast is gyakran kihajigal a jatek_Mert engem kiszokott ,altalaban csata kozben.Mar visszvettem a procit ,a memoriat de semmi eredmeny.Felraktam legujabb patchot de semmi. ??? -
Igo #1325 Jó a 7075-ös driver XP-hez, mert az van fenn? Ha jó, akkor hol találom meg, mert akárhol keresem, csak újabbat találok? -
Sir IvanHoe #1323 THX ALL -
nektek sohaseem fayki/lép ki/hal meg a gothic? -
amugy mé van az hogy gods hammerem 1080at ér, de csak 540é veszi meg? -
hogy lehet heavy guard armorom? -
már levanirva egy parszor de aze elmondom...
action gombot lenyomva tartod utana az elorevel veszi fel. Az inventoryban is action+elore. Mindig igy.
Sok szerencsét:)
na megyek focus toneokat gyujtogetni... -
Sir IvanHoe #1315 Segitsetek mar pliz!
Most kezdtem a jatekot, de nemtudok semmit sem felszedni. Hogy kell? Action gomra nemcsinal semmit -
harcos akarok lenni, csak néhány arázslatot akartam. Ha guard vagyok és kirugnak és utána a new campnél lehetek még water mage?
mikor tudok heavy guard armort szerezni? -
visszamentem, szereztem healing herbet, meg szereztem swamp weedet, de csak a fele van meg mert allitolag van egy masik csoprpt is. Most elméletileg tudnék csatlakozni a swamp camphez...Mikor kirugnak az old campből akkor csak a new camphez lehet majd csatlakozni?Nem is volt olyan nehéz ez az orkos. haver azt mondta hogy behalok mer ő 14es szinten alig tudott továbbjutni...Egy kérdés. kaptam vmikor egy light runat. De nem tom használni mert állitolag nem vagyok vmi spell cast level 1 en. Csak ott lehet használni. Mikor leszek olya guard hogy a heavy guard armomrt meg tudjam venni?összegyujtottem rá a pénzt, de nem engedi megvenni... -
Naná. Vissza kell menni Cor Angarhoz, hogy a csóka megőrült. -
aha jóvan:)akkor utána lesz vmi journial entry vagy vmi... -
M.E.G.Ö.L.N.I.
Magyarán kivégezni. Mindig is ez volt a kedvenc részem.
-
megölni, ugyhogy ne keljen fel utána vagy egyszerűen csak legyőzni? -
én nem:( -
Igo #1305 Most töltöttem le a demot, de nem nagyon tudok vele játszani. Amikor az inventory-ra váltok, minden szürke lesz, kivéve egy-két üres négyzetet és nem nagyon tudok semmit csinálni. Így aztán fegyvert sem tudok a kezembe venni. Nem találkozott már valaki a problémával? -
Baal Lukort ki kell nyirni mikor megőrül. -
na, most hagytam aba, mert amikor megtaláltam a csontokat az ork bányában, megtámadott az a baal Luker és legyőztem. Miután felkelte, beszélni akartam vele, erre felállt az asztalra, és a szája mozog de semmi se törtéik. Se esc se semmi nem segit. Amugy meg mint mondottam volt fagyasztja a gépet.:(bug:( -
Van az a nagy tó. A túlparton van egy nagyobb szikla. Na, azon virít.
Yonas: Használdd a normális térképpel együtt. Úgy tuti műxik. -
megint egy kérdés
Homertől a new campes arctól kaptam egy lurkeres küldetést. De hol a fenében van a lurker?sehol sem találom... -
Thorus csak akkor tanít kétkezes harcra, ha guard vagy. -
nekem nem jött be thorusnál az a kérdés...
meg esenikinél... -
Nentudom, még nem próbáltam. -
Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek. -
Használdd a térképet, amit Saturas adott. Azon vannak bejelölve a helyek. -
már aki eljutott odáig...
na megyek az orkokhoz 12es szinten. Mikor érdemnes gyujteni a two handed swordre? -
ha már guard vagyok akkor nem lehetek tuzvarazsló? -
Mágiát vagy akkor, mikor Guard lehetnél, de lehetsz tűzvarázsló. Vagypedig a Swampben valamikor el lehet kezdeni tanulni a magicet Baal Oruntól (nembiztos, hogy ez a neve, az akinél el kellett altatni a muksót). A New Campben nemtom kitöl. -
nincs meg neten?nekem nem leiras kell csak erre a ket kerdesre a valasz...:( -
Ennyi. Nincs tovább. Látom neked a RIP van meg. Itt kellene lennie egy elég kafa filmnek, de mivel a RIP-ből kiszedték a filmeket, egyszerűen csak kilép. -
PC GURU e havi szám -> 9 oldalas mindenre kiterjedő leírás! :)