3672
Gothic 1
-
#1205 lenne pár kérdésem
1. amikor Mordrag elvitt a new campbe, egy csávó vizet akart vitetni velem. Ellent mondta, erre elkezett ütni, elmenekültem, de amikor megnéztem a missionst ott volt hogy beszéljjek vmi csávóval ő ad vizet. Ezt nem lehet vhogy kitötöni? Azt hallotam hogy akkor minden nap nekem kell vinnem:( vagy ez nem igaz? Amugy a többi küldetést nem lehet vhogy kitörölni?
2. Én most még nem csatlakozam az old campbe, de oda szeretnék. 2 küldetés van, Legyőzni egy csávót az arénából és elhozni vmi italt. De a cávót meg nem tom lenomni mert 4es szinten vagyok és 2 ütéstől meghalok
plz segitsetek -
#1204 nem jellemző -
#1203 nektek is ir ki hibauzenetekt meg ilyeneket és kilp a játékbol? -
#1202 Talán egy angol verziójú Ghotic-ot kellene beszerezned . :)
Ez a topic is akkor lendült fel , amikor a warezokon megjelent az angol változat is . -
#1201 Hali. Olvastam valamit, és gondoltam megosztom veletek, ha még nem hallottátok volna.
Készül a Ghotic 2!
Ebben a gaméban semmi nem változk, ami a stílus illeti. Emelik a MI szintjét of kóz, nagyobb bejárható területek, igényesebb épületek stb..
Kb 50-100 npc karaktert (pl sárkányokat) meg kidolgozottabb fejlődésrendszert igérnek!
Megjelenés -kapaszkodni-..............................tratatataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2003. Pont. -
#1198 B17 The Mighty Eighth
Ehhez a röppentyűs játkéhoz keresek crack file-t. Hálás lennék ha valaki megdobna vele, vagy tud olyan helyet, ahonnan ezt le lehet tölteni. -
#1193 szoval ha nem beszéltem vele 1szinten akkor nem lehet végigvinni? -
#1190 A meatbugot a legkonnyebben csakánnyal lehet leutni. Hogy miért? Ezt inkább ne kérdezzétek. Próbáljátok ki! -
#1188 hátulról látod, és egy kland rpg. EWgyszerű irányitás, és hack and slash a játékmenet. Órisái terep óriási összetettség kisebbhibákkal
én még csak most küzködök ogy bekerüljek az old campbe egy kérdés
hogy kell felveni a meatbugot?
haver már itt tart
vmi erődben keres vmi fokusz tonet
az hol van? -
#1184 Háromféle mód van rá:
1. A bejáratnál kinyírod a sámánokat és egy telekinézis varázslattal leszeded az oszlop tetejéről azt a tárgyat (már nem tudom hogy mi a neve... ott hajbókolnak előtte)aztán beilleszted azt a rács meletti zárba.
2. meatbuggá változol és addig forgolódsz a rácsnál amíg átférsz rajta (nekem tolatva sikerült...)
3. Találhatsz egy orc teleport varázslatot nem messze a templom bejáratától egy barlangban (két orc őrzi a bejáratát)Három szoba nyilik egy teremből a ládák tele vannak jó cuccokkal, az egyik ilyen az orcish teleport varázslat.
Választhatsz! -
#1181 -
#1180 Baze én még mindig nem játszottam végig. -
#1178 haverom kérdezte hogy bugból hogy lesz ujra ember.hogy? -
#1176 Azért nem semmi, hogy a közönségszavatok alapján harmadik, a szerkesztőség szavatai alapján, pedig ELSŐ lett! Megérdemli! -
#1175 Gratula nekik. -
#1174 Ezt látnotok kell! -
Orgi #1173 Hi,
szerintem ez volt az utóbbi év legjobb játéka:)))Még nagyon rég vki írt a mine-bugról és talán nem érkezett segítség neki. Mivel itt mindenki megszívhatja, hátha segítek vkinek ezzel:
5. Known Bugs in Gothic 1.08j (English Version)
Ok, not a fun chapter, but it can be good to know how to avoid the
bugs in Gothic.
Sound Cards
-----------
There are loads of problems with Live Soundcards for
Windows XP. Go to http://www.creative.com to update your sounddrivers.
Graphic Cards
-------------
There are lots of graphic problems with older NVidia drivers for
GeForce cards. Update to at least Detonator 23.11 from NVidias website.
To fix problems with Voodoo 5500, activate 2xFSAA
Known bugs
----------
Major rule:
Do not enter 'locked areas until you get a quest telling you to go there.
There is a known bug with the Winch that opens up the way to the
MineCrawlers nest. To avoid this bug, make sure to save your game after
grabbing the two-three templars to the gate-guard BEFORE speaking to him.
Then speak to him, and try the winch, if its stuck, reload.
If you still cant get the gate to open you have to cheat =(
Press the key you have set to look at your Status Screen
(with all your attributes/abilities), default "S".
type:
marvin
Then press "S" again (or the key you set).
"MARVIN-MODE" should pop up to the top left of the screen.
Now stand in front of the gate and press "K" once. Your character
will take one huge step forward, passing through the gate. Repeat this
when you go out again. *WARNING* Even if this might be neccessary,
take care, you wont get help from the Templars if you do this, but
you have to, so you must live with it.
The other bug is that when Skeleton Mage's summon more Skeletons
there is a slight chance that you will be cought by a "Violation"
bug that crashes the entire game and give you a major error-window.
There is one particulary buggy Rogue Guard that is as irretating
as Mud if you accidently get to close to him. He will stop you
quickly and tell you that you dont reach Lares once you joined
the old camp. The only way to "escape" is to try to move yourself
out of the area, one small bit per time. You can also draw your
weapon to avoid this bug (will give you time to move yourself out
of his sight). To avoid this bug forever, you can either kill him
permanently, or jump up on the first hut in the lower section
(behind Baal Kagan).
Another bug is that Baal Pervez sometimes stops to be available
as a guide to the sect camp. To avoid this, dont talk to him until
you really need him, and save first.
Not a bug, but a way to destroy your chances of finishing the game...
If you accidently ending up killing a few of the named Templars
down the mine, you have spoiled the chance of finishing the game
without cheating.
There is a known bug with Gorn starting to attack you in the
attack on the Free Mine. After killing of half the mine, tell him
to guard the doorway, and you will get him out of the way.
There is a bug with thoose that use Soundblaster Audigy that might
cause a crash to the desktop. To avoid this, set your preferences
from surround to 4 speakers.
Another bug, is that you can hold down your right/left key while
jumping down from a height that would kill your character, and go
away without harm. This is a great way to speed up the time it
takes to go somewhere, so its not really a "bad bug".
When using potions in combat, and get hit while using it, you might
get stuck with the potion in your hand instead of in your stomach,
an animation bug.
Sometimes bloodflies ends up beneath water (surface) and cannot
get up, since the surface is considered to be a roof.
An infinite Experience bug - Do the orc castle crystal mission before you are
supposed to do it, and when Saturas send you on the quest, give him the crystal
again and again and again.
bye
-
#1172 hja kösz, műxik -
#1171 Nem mondom, mert megy.
Bár elég szar az irányítás...+ a harcrendszer is, nemtom mér nem tudták úgy megcsinálni, mint pl. a Rune-ban.
Ennek is van gépigénye, a kastélynál már iszonyatosan szaggat. Hallottam, van vmi pecs hozzá, ami javít ezen. Ugyi? hol e? jó ez a rippes verziómhoz? thx -
#1170 laikus : sima mouselook van ugyanúgy mint a hitman-ben vagy az alice-ben vagy az összes third person nézetű játékban
ne mondd má hogy nálad nem megy -
#1169 Hali
Tab: belepsz az inventoryba-->raarsz arra a fegyverre amit kezbe akarsz majd venni-->fel nyil+shift (nalam, defaultba nem tom mi :) ) a lenyeg megjelenik egy piros 1-es a fegyver mellett.
Utana ha harc van shifttel( vagy az 1-el) elokapni es utni :))
-
#1168 Főleg az ilyen "az elején béna vagyok, de aztán máá nem is annyira, de még 1kicsit mindig" típusok, mint pl. én.
Szal miért nem tom használni a tárgyakat? Hja és hogy jáccol te egérrel, frík? -
#1167 Ja, tipikus bénázás, sokan így kezdik :)))))))) -
#1166 Hát nemtom...most kezdtem el vele jáccani, elindultam balra, fölvettem vmit, ahol a dobozok vannak mentem beljebb, oszt belémcsapott a villám(?), vagy mi. Hm. Először ijnye, aztán + : miafasz volt ez?? Na mindegy load, másik irány, jött 2 csernobil csirke, amiket simán leboxoltam változatos jobb horog+jobb horog technikámmal (tisztára mint öreganyáméknál a tyúkólban). Volt kardom, cube-m, arróóm, csak kár hogy 1iket se tuttam elővenni (tab-ra előjönnek, de aztán???). Aztán 1 hídhoz értem, ahol le akartam nézni...és lenéztem (i believe i can fly...)
Ennyi volt mára móka miki móka tára. Jóéjszakát gyerekek. -
#1165 Nem lehet egérrel játszani? Hmmmmmm, bassza meg, akkor én három hónapja tévedésben vagyok........... Tök olyan volt, mintha egérrel nyomnám..................... -
#1164 Játszogass vele kicsit, ízlelgesd a gamét és meglátod rövidúton magábaszippant és nem ereszt többé! :) -
#1162 Nah letöltöttem ezt a fost.
Miaz a búg hogy nem lehet egérrel jáccani??
-
#1160 Ahoz képest, hogy az elején mi volt a véleményed a játékról elég nagy lett a változás :))))
De egyébként én is valszeg megveszem eredetiben, csak ne legyen benne ennyi bug! :( -
fakepilot #1153 Pretown: ki az a kozso? -
#1151 Hja..... Inkább nem kezdem el keresni :) -
#1150 Erröl volt szó lentebb 5-600 körül... :) -
#1149 Na, tovább mertem menni a sötét alagutakban. Már kurvára hiányzik a napfény!!! :)))))
Épp elakadtam egy teremben. Van két meglőhető jelzett kőkocka a falban, és kicsit távolabb egy zárt rács, ahol valami Cor Boba őrködött (amíg be nem szólt nekem ::)))))))
Adjatok valami óvatos tippet! -
fakepilot #1146 plz valaki rakja mar fel 1-es cd r00-s fájlát, mert mar csak az hianyzik :( (dev-got1.r00) -
#1145 A new Campben ad az egyik ŰBaal, ha teljesíted a küldijét. -
TneX #1144 Azt mondta 100 füvet vigyek Cor Kalhom -nak(aszem)és elmentem ahol be lehet szerezni a füvet,adott 50-et és nem tudtam hol lehet szerezni,ezert elmentem a csávóhoz és megadta az XP-t mert volt még nalam annyi fű. DE! A Baal nem fogadta el!!!:( Nemtudod hogy kene korrigalni,vagy valaki??? -
#1142 nekem .bin van meg... -
#1141 Egy kisebb fajta Gólem vagy élőholt hadseregnek nem akadály Cor Kalom és gyülevész csűrhéje :)) -
#1140 sajna nem tudok segiteni mert nekem nem a kozso fele iso van de en ugy tudom hogy valamelyik regebbi winoncd-vel lehet kiirni bar nekem nem sikerult :( en leszedtem egy ismerosomtol :) -
#1139 Hogy kell kinyírni a végén Cor Kalom-ot?? Elkezd rám varázsolni, nem tudok közbe mit csinálni mert megbénulok, megy le az életem csak néha tudok rásózni, de ez nem elég :( Hogy kell megölni? -
#1138 Ahol zúzzák a füvet, ott próbálkozz.