3672
Gothic 1
  • Hmuda
    Ja és a lopakodást avval a gombbal kapcsolod be, amelyikre bebindelted. A fegyvereket meg mesterektől lehet tanulni. Az Oldban asszem Scatty majd Thorus és Scorpio. A Newban nemtom ki. A Swampben Cor Angar és még valaki, csak nemtom ki.
  • Hmuda
    Énmeg remélem, hogy kicsit kitágul a skillek tárháza. Pl eltudnék képzelni kovácsolás-, főzés-, íjkészítő-, gyógyító- (növényekkel), építő- (házakat) skilleket. Ha csak ennyi lenne, istencsészér game lenne.
  • magus
    vigyazz!télleg nem alszol vele. Hú mi lesz a gothic2-ben.
    remélem lesz több faj, fegyver meg lesz lovaglás. Ez a játék nagyon király. Multiban mmorpg lenne és verne mindenkit...
  • magus
    akkor mondd el plz:)
  • bulis
    Akkor felíratom magamnak, mert már az elvarázsolt, ahogy itt áradoznak erről a játékról.
  • Lantee
    Csupán 2 CD!
    DE EGY EGÉSZ VILÁGOT TARTASZ A KEZEDBEN!!!

• bulis
    Hány CD a game?
  • magus
    1.Mud mire való?
    2. A free mine hol van?történet szerint eljutsz oda?én még csak most leeszek guard.
  • magus
    betegesen
  • magus
    miafasz?:)
    amugy én még csak Talas fekete goblinos küldetésénél tartok mikor guard lesze, de ma pl 3órát játszottam vele.
    BETEGESEN SOK IDŐT TÖLTÖK EL EZZEL A JÁTÉKKAL
    Még sohasevolt olyan játé ami ennyire megragadt volna. Még szerecs,e hogy ennyi minden van előttem:)
    1. Ti mennyi idő után öltétek meg a minecrwaler királynőt?én 15perc kb...
  • magus
    joint?
  • FREAK
    +s
  • FREAK
    A családia felszín alatt alattomos, gyilkos ösztönök lappanganak............... :))))))))
  • magus
    lehet hogy miinden rendben, de a hangulat akkor is az old campben jobb.
    Bár a marihuanas öngyolkis szektások e rosszak:))))
  • FREAK
    Én ahogy megláttam az első jointot egy kopasznál, tudtam, hol a helyem. :))))))
    A New Campes arcok elsőre nekem is kicsit ridegek voltak, de náluk be kell vágódni, ahhoz hogy emberszámba vegyenek. Utána már minden rendben velük.
  • magus
    pedig sztem a z old camp a leghangulatsabb, legrendszerezett camp. Csupa jópofa ember van ott. Nekem a new camp nem tetszik annyira. Olyan furcsák az emberek. Old campben tök jó. Diego, Fisk, Scattty. Sztem az old camp a tök jó...
  • magus
    jóvanna:)
  • FREAK
    Nagyjából jogos, de pár ponttal nem értek egyet:

- Szerintem túl rövid

Magadnál vagy? Nekem közel 50 (!) óra a tiszta játékidőm, és csak az 5. chapternél tartok. Mi számít akkor neked hosszúnak? (És mit szólsz a Red Faction 4 órás végigjátszásához? Nem is beszélve a 15 perces Q1-ről :))))))))

- a kardforgatás csak 10% lehet megtanulni de miér?

Tévedsz. A 10% az a critical hit, vagyis 10% esélyed van rá, hogy egy ütéssel halálos sebet ejtesz.

-Egy kicsit bánt hogy nem csatlakozhatok vissza az old camba

Na pont ez a lényeg. Az old camp a "gonosz" camp, vagyis az elején rossz oldalra álltál, és most ennek iszod a levét.
  • magus
    ne cheatelj. Akkor történe t szerint.
    Nekem mindig megöli a gépet ha kilépek belőle. lehet hogy az 108j miatt van?
  • FREAK
    karakterlapon beírod, hogy MARVIN és cheat módban vagy
  • magus
    mármint az első kérdésre...
  • magus
    az elsőre én is kivancsi lennék, haverom se tudta megcsinálni...
  • magus
    Shriket egyszerűen elkell kergetni. Nem kell megölni csak legyőzni. utána beszélni vele.
    Lefty-t én nem öltem meg, de igy is completedbe ment. Ha megölöm akkor odairja, hogy mostmár végleg vége a Lefty törté netnek. Amugy sem szerettem a pofáját...
  • magus
    nem bug. Csak elvan dugva. Nem házban van, hanem ahogy jössz az arénából vissza Thorushoz, ott lesznek házak. Az egyik ház helyett egy üres hely van. Ott fogg állnio. Csak amugy nem vennéd észre.

kérdéseimre válasz?
  • Jose
    ez bug?
  • Jose
    senkinek semmi ötlete? fingersmes sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!minden kib... házba bementem s egyikben sem volt
  • magus
    mgin egy kérdés...
    ha megtanuzlom a one hand sword level2-t akkor kombozni kell hogy pl megforduljon meg ilyenek. Ezek kombok nincsenek vhol leirva?
  • Jose
    szerinted miért kérdeztem?
  • Viking
    2. Celravezeto kis trukk: mikozben vonul befele, adj a csavo faranak!
  • Viking
    Fingers az nem ott van, vagyis nem lent... Az arena kornyeken, de fent, a kilatonal! Amazt meg ujra megtekered!
  • magus
    visszatekered:)
    ingers a palota bejáratától balra áll a fal mellet. Ahogy mész nem veszed észre, mert két ház közözt áll.
    kérdések
    1.megkaptam 7es szinten a minecrawleres küldetést. Még csak meg sem sebzik a sima fegyvereim. Az ijjal meg ritkán találom el. Ott amugy mit kell csinálni? van egy kapu amit csak Ian engedélyével lehet kinyitni. De Iannal nem lehet erről beszélni
    plz segitsetek
  • Jose
    hali ! még nagyon az elején vagyok s az érdekelne hogy azt a kurv@ Fingers aki lopni tanít az mellik kunyhóban van mert kb 1000x végigjártam az aréna környékét ez meg sehol. a másik: a bánya bejáratánál van 1 tekergetős valami...megtekertem es lezáródott a bánya rácsa...na azt hogyan lehet kinyitni (csak azt ne mongyátok hogy restart) plz help!
  • Rincewind
    igen, az egyik ládában! A kulcsot a nekromanta adja és a kovács upgrad-eli az old campben.
  • Retrocool
    Én mar Magician of Water vagyok de érdekelne hogy hol az az old armor amirol beszelt el?z?leg valaki, ott ahol a kútba kell leúszni a zombikhoz és két terem van???
  • Rincewind
    A mágia rúnakövekről megy, amik voltaképp megegyeznek a scrollokkal, csak nem használódnak el soha.
    De, hogy valami kis nehézség is legyen a dologban, minden rúnakőnek van egy szintje, ami a minimális Circle szintet jelöli, aminek meg kell lenni, különben nem tudod majd használni! Természetesen minél erősebb egy varázslat, annál nagyobb a circle értéke, agészen 6-ig asszem!
    Magic Circle-öket pedig trainernél tudsz tanuluni, igen borsos áron (skillpontban természetesen)!
  • magus
    hanyas szinten lehet megölni?
  • magus
    ti kb ilyenkor hanyas szinten jartatok?mar 4esen vagyok...
    bazz nem tudtam ellpni a recipe-t a cor kalomtól és fél órát kellet gyalogolnom oda viossza az old campbe mert ott nem lehet kapni.
    Ti honan szereztek pénzt?
  • magus
    senki...
  • magus
    és a válasz a kérdéseimre?
  • FREAK
    A vizes faszi Lefty, azt ahogy tudod öld meg, addig meg messze kerüld el.