Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is láttam még hozzá patch-et, szóval még csak el sem felejthettem. De ez legyen a legkevesebb, előtte újrahúzom.....
Riszpekk
Akkor megy, tuti!
nem is értem, mert a cheatnél azt írták, hogy 1.07 patch kell neki, de nekem alapból 1.08....
Riszpekk
Nekem megy... 1.08j ugye a nem patchelt? Mer' akkor tuti, meg ha nincs test mode az ini-ben... 

Tudod, szint, magia, stb... Karakterlap... Alias karilap... Mi ezen olyan erthetetlen? 

Az a lenyeg asszem hogy a karilapon ird be!
Freak, csunya dolog a cheat de neha kell, ergo: rataposol az 'S'-re, erre bejon a karilap, ott beirod, hogy 'marvin', aztan megint 'S'... Odaalsz a banya racsa ele, es nyomsz egy 'K'-t, oszt' bentvagy... Ennyi...
Thx😊))
Hi all!
Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott?
Lenne 1 kínom:ha eldobok 1 tárgyat valahova za örökre megmarad ott?
Ki az aki gondolkodott már azon, hogy milyen király lenne egy ennyire interaktív játék MMORPG-ben? Szerintem símán verné a legtöbb MMORPG-t.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
milyen patch?
nekem van bloodpatch-em az nagyon kúl 😊
BTW, cheat-et próbálta már valaki?
nekem van bloodpatch-em az nagyon kúl 😊
BTW, cheat-et próbálta már valaki?
Riszpekk
Az angol verzióhoz készült már patch?
A német meg van, de mikor felraktam az angolhoz utánna már nem indult el a progi.
A német meg van, de mikor felraktam az angolhoz utánna már nem indult el a progi.
jaj ugyanmár
Egy gyík két ütés, azokat ölöm, ha kevés az XP.
Csakhát ott is van egy zárt rács..... Legalábbis, amikor odalátogattam, még volt.
A wizardok hol vannak? Vagy ők azok a kastélyban?
Egy gyík két ütés, azokat ölöm, ha kevés az XP.
Csakhát ott is van egy zárt rács..... Legalábbis, amikor odalátogattam, még volt.
A wizardok hol vannak? Vagy ők azok a kastélyban?
Riszpekk
Baal Cadarnál talán lesz valamennyi! De érdemes megnézni még a Fire- és a Water wizardoknál is, mert próba szerencse... És, ha gyors vagy, akkor van egy a régi bazilika romjainál, a kanyonban! De erős gyíkok őrzik a te szintedhez képest 😞
Még a fórum elején írták, hogy meat-bug varázslattal át lehet menni a old mine rácsán. Valójában így sem férsz át, de mikor fél
ig átgyömöszölted magad akkor visszavarázsolod magad emberré és túljutottál... És itt jött a poén, hogy ez volt a program meat-BUG-ja. 😊))
ig átgyömöszölted magad akkor visszavarázsolod magad emberré és túljutottál... És itt jött a poén, hogy ez volt a program meat-BUG-ja. 😊))
Háááát......... Talán egyszer újrakezdem, de most hogy jön a MAFIA, MOHAA, szegény Gothicnak nem sok esélye marad.......
Riszpekk
Hurrá akkor még lesz egy pár nonstop 12 órás játék hétvégenként, és akkor még hétköznap esti nem-érdekel-a-világ gameról még nem is beszéltem... 😊)))
18!
6 minden Camppel! Mert ha egyszer végeztél vele, még tuti végigjátszod a másik 2 Camppel is, ugyanis rohadtul fog hiányozni

6 minden Camppel! Mert ha egyszer végeztél vele, még tuti végigjátszod a másik 2 Camppel is, ugyanis rohadtul fog hiányozni

Hány részből áll a játék, mert nem szeretném korán befejezni! :-)
Nekem is sikerült! Odamentem, azt mondtam jön 3 templar és szó nélkül elhúzták a csíkot! De vagy 3 féleképpen el lehet őket üldözni!
Viszont 2 narkókészítő tábor van, tudtátok? Az egyik a tó partján a barlangban a New Caqmp mellett, a másik a Troll völgynél jobbra és az jó nagy vagy 20 emberrel...
Legalábbis azt hiszem, hogy az készítő üzem... :/
Viszont 2 narkókészítő tábor van, tudtátok? Az egyik a tó partján a barlangban a New Caqmp mellett, a másik a Troll völgynél jobbra és az jó nagy vagy 20 emberrel...
Legalábbis azt hiszem, hogy az készítő üzem... :/
Én még előtte kinyírtam őket, úgyhogy megszoptam, de az a mission nem lényeges a sztori szempontjából. Nekem egy idő után eltűnt a listáról.
Riszpekk
Nektek sikerult felszámolni (ugy hogy azt el is fogadtak!) a new camp-nel a rivális kábitószerkészítőket?
Ha akkor tudom, hogy oda még vissza kell mennem, újrakezdtem volna, de már csak a második epizódban kerültem vissza.
Riszpekk
Én a 9-es szintű voltam mikor rájöttem, hogy nem kellett volna piszkálgatni az old mine bejáratának felnyitó csévéjét... Mikor ujrakezdtem és arrajártam oda se mertem nézni rá... :-)
Nem nem. Először egy papírt kell elhoznod. Akkor még nyitva van. Aztán másnap visszamész, és onnantól kezdve rács lezárva, kampó, szopás......
Riszpekk
Ezt a bány a dolgot fejtsétek már ki nekem picit bővebben, mert nem értem!
Elvileg, mikor a bányát elárasztják, az már az x-edik act. Előtte simán be lehet menni bármikor. Ha meg már elárasztották, akkor tuti kinyírtátok a minecrawler királynőt, hisz anélkül nem léphetnétek be a köv ACT-be. Szóval nem értem ezt a bánya dolgot... 😊)
Elvileg, mikor a bányát elárasztják, az már az x-edik act. Előtte simán be lehet menni bármikor. Ha meg már elárasztották, akkor tuti kinyírtátok a minecrawler királynőt, hisz anélkül nem léphetnétek be a köv ACT-be. Szóval nem értem ezt a bánya dolgot... 😊)
Ugyanis templar csak akkor lehetsz, ha kinyirtad a bányába a "pókok" (mineclawerek) királynőjét és elhozod a tojásait.
Freak! A bánya bezáródása miatt én is ujrakezdtem...
Az lehet a gond, hogy nem tudtam felszámolni a rivális kábítószertermelőket a new camp-nél. Ugyanis kinyírtam őket, úgy gondoltam, hogy ez a helyes.. :-) A Cor Agar (vagy kicsoda, a mágus-vegyész) meg nem reagál semmit erre. Nem hozza fel a témát akár hányszor próbálkozok. Nem kellett volna ilyen brutálisnak lenni? Talán itt szakadt meg a cselekmény...
Vannak persze! Mostantól a Sact Camp védelmező harcosa vagy! Van még pár küldi, plusz még a főszál.
INFO-t! Ha már végre templar lettem sect campben tudja valaki, hogy vannak-e még itt küldetések vagy most már raboljak-gyilkoljak a saját szakálamra?
Faszt! Nálam 100%-on van! De béna a kártyám, viszont egy mai kártya simán elhordja így max grafikán 1024*768-ban!