3761
Gothic 1
  • FREAK
    Az max az max, de hiába 92 a fegyver max sebzése, ha

1. Nem tudod megfelelően használni
    2. Nincs elég erőd, hogy sebezz is vele annyit
  • FREAK
    Nyugi, én novemberben kezdtem és még van hátra.....
  • Lantee
    KARÁCSONY ÓTA JÁTSZOM EZZEL A JÁTÉKKAL!!!
    MIKOR ÉREK MÁR A VÉGÉRE????

• Lantee
    Most már teljesen elvesztettem a fonalat!
    Ugyebár adott egy küldetés, hogy keressem meg Xer...akárkit. Ő elküld az ORC sámánhoz....Ő elküld az ULU-MULU-ért, de közben szerezzek Mineclawler páncélt...az ORC SLAVE elküld a világ összes sarkába a sork szörny cuccáért, hogy legyen ULU-MULU-m.....kicsit mintha eltértünk volna a fővonaltól...! :))
  • magus
    vki magyarázza el ezt nekem. Szóval minnnél nagyob a strenhged annál nagyobbat ütsz?a max midnig a fegyver maxa?nem alapból ütö mindig azt amit a fegyver tud?
  • magus
    ja még nem jelent meg?:)
  • Poet
    A CD-Galaxisnak írtam mailt, hogy mikor jelenik már meg az év játéka, a GOTHIC angol, vagy magyar nyelven, és ezt a választ kaptam:
    "Tisztelt érdeklődő!

Sajnos egyelőre konkrét hírünk nincs a játék érkezését illetően."
    Van egy olyan érzésem, hogy ha még előrendelni sem lehet, akkor nincs sok esély rá.... Talán a második rész.
  • magus
    aha szóval az a két őrös kapu. Köszi:)
  • FREAK
    A terep legdélebbi pontja. Ha az Old Mine-tól délre átmész a két őr által őrzött kapun (a hegy lábánál), egy út vezet az ork faluig.
  • FREAK
    Free Mine
  • Lantee
    Ehhe...most én is az ULU-MULU-t keresem! :)

Melyik ORC SLAVE-el kell beszélnem? Az OLD MINE-ban lévők valamelyikével, vagy a - még előttem álló - FREE MINE-ban lesz?

Köszi!
  • Breki33
    Szisasztok, láttátok a Guru-ban a Gothic "végigjátszast"? :-)
  • Hmuda
    Fura. Nekem már 12. szinten megvolt. : )
  • magus
    100as erő azé még nics meg...
  • Hmuda
    De a 100-as erő csak megvan...
    Meg ha bemész, akkor ugyis annyian rontanak rád, hogy fogsz fejlődni eleget, hogy a 2. szintet is megvedd.
  • magus
    hát 23as szinten vagyok, és most megyek megtanulni a dupla fegyver 2.szintjét...
  • Hmuda
    Huh. Most így nemtom elmagyarázni, mert már vagy 2 hónapja nem játszottam a játékkal. De végülis t*kmindegy. Azt hiszem eddigre eléggé feltápoltad magad, szóval nyugodtan keresgélhetsz az ork földön. Legalább XP-t is kapsz egy keveset. : )))
  • magus
    és hol az ork falu?:)
    azért kerestem hogy ő elmondja...
  • Hmuda
    Asszem tudom már hol lehetsz. Ha minden igaz, akkor ott van az ork falu előtt.
  • Hmuda
    A sámán az ork földön egy hegyen van egy lerombolt erődben.
  • magus
    chapter5ben vagyok, de nem taálálom az ork shaman amikor megvan az ulu mulu. Amugy meg hol van?mert elvileg megkaptam de nem látom. Mit kell most ccsinalni?
  • Retrocool
    Lantee a megoldas menj el a swampbe és vegyél kalapácsot a kovácstól.
    Én is eladtam régen valahol de ott lehet venni, még jobbat is mint az ork kalapács
  • Lantee
    Storno! Visszaolvastam a topicot, és megtaláltam a megoldást --> KALAPÁCS!!!

...csak az a gáz, hogy egyetlen kalapácsom volt, azt is eladtam valahol!

Na mindegy...mehetek visszaszerezni!
  • Lantee
    Na bazz! Elakadtam! Ott van ugyebár a három Gólem! FIRE --> Light Ball - meghalt
    ICE --> Fire Ball - meghalt

DE MI AZ ISTENNEL KELL MEGÖLNI A STONE GÓLEMET???!!??!?!?!?!

Már mindennel próbáltam, de nem akar kifeküdni!

Köszi!
  • Lantee
    Orgi >> Köszi, de már túltettem magam rajta! :)

Már Xardast keresem, de az a qrva oszlop bassza a csőrőmet!

A Shadowbeast nem is volt kemény ellenfél! :)

Na tovább megyek!

PEACE
  • Orgi
    Lantee: Gorn leveri a shadowbeastet. A kidönthető oszlopnál lévő troll valszeg az xp miatt van ott, mert a questhez nem kell. Vagy esetleg a titkos questhez kell, de annak megcsinálása nem szükséges a játék végigjátszásához. A focus nem ott van...(de már szerintem te is észrevetted:))) )
  • Orgi
    Ja és fire lizardok a monastery alatt vannak a tengerparton (többek között), 2*3, a fal mellett van 1 szikla, nekem sikerült mindet lenyilazni a tetejéről...
  • Orgi
    Ha a focusos questre gondolsz,akkor old mine előtti útkereszteződésnél tovább mész kicsit az erdőbe, ott 1 csomó scrapper és felfelé az ösvényen.Ott áll Diego és a hullánál ott a tekercs. Ha nem erre gondolsz Xardasnál mindig van asszem shrink monster - de minek?:))
  • magus
    hajj, hol lehet shink mosnter tekercset venni?és hol a troll?
  • Hmuda
    Alapból ki tudod.
  • magus
    na megcsináltam, szereztem minecrawleres páncélhozzávalókat, meg találkoztam az orc slavel. Akkor most szedegessem össze a fire lizard meg ilyen baromságokat?azt hool tanulom mg hogy hogy kell kivenni?
  • magus
    senki?:(((
  • magus
    plz help!
  • magus
    most komolyan. Amikor bemegyek a free mineba, akkor rámjön egy nagy pánvélos csávó, és közben két számszerijász folyamatosan lő. Gorn meg gyorsan lerohant a létráhzo. Egyszerűen nem tom megcsinálni. Hogy kell?eeste van ha számit vmit...
    Ti hogy csináltátok meg?
  • Lantee
    Köszi a tanácsokat, de AZT A QRVA OSZLOPOT MÉG MINDIG NEM TUDOM KIDÖNTENI!!!!!!!!!!
  • magus
    ááááááááááááááá
    áááááááááááááá
    ááááááááááá
    áááááááááááááááááááááááááááá
    ááááááááááááááááááááááááááááá

megyek a free mineba és lecsapkod a Gorn.
    áááááááááááááááááá
    ááááááááááááááááááá
    még mielőtt bemegyek is
    ááááááááááááááááá
    áááááááááááááááááááá
    ááááááááááááááááááááá
    ha bemegyek akkor meg nem öl
    áááááááááááááááááááááááá
    ááááááááááááááááááááááá
    ááááááááááááááááááááááááá
    :(
  • FREAK
    az egy shadowbeast, nem? közelről kell ütni, akkor megfexik

én azt a missiont úgy csináltam meg, hogy Gorn végig kint állt a rácson túl, mert csak akkor vettem észre a nyitószerkezetet, amikor kifele mentem :)))))))
  • magus
    csalogad oda Gorn-t. Én ugy vertem le...
  • Lantee
    Köszi a tippet, de szerintem azzal az oszloppal kell valamit variálni, mert elvileg KIDÖNTHETŐ!!!
    Csak még nem jöttem rá hogyan?

Most már rohadtul kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a ládikában! :)

A barlangban meg elindultam, de megláttam egy baszott nagy monstert, és inkább visszafordultam.
    De ahogy olvasom, nem nagyon kerülhetem el a harcot vele! :)

PEACE
  • Lantee
    Na én is elakadtam! Már a harmadik (pontosabban negyedik) Focus-t keresem. Most éppen Gorn-nal nyomulok a Monastery-ben, szépen fel is ugráltam a dombtetőre, de azt a qrva szobrot nem tudom ledönteni, amivel átjutnék a Focus-hoz! Hogy a pi**ába kell ledönteni azt a szart???????

Köszi!