Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
lvl21es mercenary vagyok és elakadtam New Mine visszafoglalásánál,a 71es kardom sebzése alig karcolja a Minecrawler warriorokat!Buzogány,balta se...Hülye Gorn meg mindig leesik a szakadékba és nem talál vissza hozzám,van erre megoldás?
És beállhatnék vízmágusnak,van 25skillpontom mananövelésre,érdemes?Szinte semmilyen varázslatot nem használtam idáig,csak a questekhez kellőeket,lehet mágusként boldogulni és érdemes átmenni?
Lécci mailben válaszoljatok, ha tudtok, a netezés problémát jelent😞(((((( Köszi és bye
TSW: Tunderke
Riszpekk
most merre?
Szal ha vki tudja a megoldást arra én is kiváncsi lennék. Hátha nekiállok harmadszor is kijátszani 😊
Ugyanis van a cella rács mellett egy kapcsoló, mely kinyitja, csak világítani kell és rendesen körbenézni 😉
Laccc: (és mások akik hasonló gonddal küzdenek)
Én inkább az Old Camp kovácsműhelyében levő (Stone melletti) ládában levő kardot javaslom (ellopásra). Ezt először is egyszerűbb mexerezni, másodszor pedig a kezdőknek úgy sincs mindig annyi strenghtjük, hogy használni tudják a revenge steel-t. Emellett elég szépet is sebez (olyan 70-72 körül, már nem emléxem pontosan).
Riszpekk
Mégvalami : később a sztori során (3. epizód) majd szükséged lesz a meatbug scroll-ra, de ne aggódj, valamelyik Cor-nál vagy varázslónál lesz eladó.
Riszpekk
Namármost ahol a sámánok imádkoznak, ott tovább jobbra és találsz egy ládikát, ami tele van ork fegyverekkel. Asszem legalább 40-es erő kell a legkisebbhez, de az is sebez rendesen. Ha továbbmész lesz két cella, a baloldaliban ott a Revenge Steel. 70-es erő kell neki, 92-t sebez. Eszel egy manaregeneráló növényt, elhasználod a második meatbug varázst és voilá már kint is vagy.
A falut a new camp free mine felől tudod megközelíteni a hegyek között mászva kelet felé, de lehetőleg délre tartva. Kb. 100-200 méter.
Sok sikert!!!
Riszpekk
Az erdőben az elején bementem a newcampba de semmilyen farkast se tudok megölni...
nevezem magam! Remélem nem haragudtok érte!
Csináljatok meg könnyebb mission-öket, vagy menjetek el állatokat írtani, és ha már eleget fejlődtetek, akkor vissza lehet térni a feladathoz! Én pl. még az elején megkaptam a lurkeres küldetést, és akkor egy harapással megölt.
11. szint környékén mentem vissza, és paráztam, hogy mi lesz, aztán épp hogy megsuhintottam (az is lehet hogy melléütöttem 😊))))), és megdöglött.
Riszpekk
lantee : olvass vissza, talán #500 körül (+/- 200 😊 már leírtuk, hogy kell skill nélkül zárakat nyitni.
Riszpekk

Valaki próbált csak a varázslásra fejleszteni.
Megoldható? Egyszer már végigcsináltam 29 szintű templarként 4. cirlce varázslásokkal, de ennél a többet is ki lehetne hozni: 6. circle-lel és mana strength növeléssel ... de ez más tulajdonságok kárára menne. Érdemes így?
kb ennyitől függ hogy akadozik-e....
És természetesen az egyik sziget tiltott lenne, és ember oda be nem tenné a lábát.....
Riszpekk
A jó dolgok sajnos mindig elmúlnak egyszer...
De remélem lesz Gothic2 ami hasonlóan szuper lesz!

Ha ő halott akkor te nyírtad ki 😄
Amúgy a többi dolog, ok. Ugyanis ez a történet. Miután láttad, hogy mi törpént az Old Camp-ben beszélsz a kapu elött álló (kint) Diego-val és a másik kapunál levő Millen-el, majd visszamész a New Camp-be és elmondod ott a fontosabb embereknek az eseményeket (főleg Saturas-nak). Ekkor kapsz majd újabb küldetéseket
Dikkma: nem, erről még nem hallottam, szal köszi 😊
Végre nem kell többet néznem a sok ocsmány logot amikkel itt a forumokon néha találkozni lehet 😄
Jah, amúgy végeztem a Gothic-al megint 😊
Immár másodszor. Most Guard-MOW-Necro-ként nyomtam végig. Így is jó volt 😊
hanem amikor a lehtőn jövök le, akkor balra leugrom. És ott elmegyek a fal ellett. Ahol a folyó van. Még mielőtt a két vadásszal beszéltem. Amugy a rust y swordot használom...
A madártól is meghaltam...
4egyszerre támad rám