3672
Gothic 1
  • Lantee
    Na! Ismét visszacsöppentem a GOTHIC világába!

A Trollnál lévő Focus-ért küzdök. Diego szorgalmasan gyepálja a Trollt, úgyhogy én nyugodtan elmehetek a Focus-ért...azaz csak elmehetnék, mert egy fakapu az utamban áll, a tekerő biz-basz meg el van tömődve! A Troll mellesleg egész jól bírja a gyűrődést. Hogy lehet legyűrni? És hogy lehet a Focust megszerezni?

PEACE
  • Evil
    senki? Legalabb egy linket.
  • Evil
    valaki arulja mar el hol van az orc kalapacs mert nem talalom ,graham nel meg nem volt terkep ,pedig a kuldit megkaptam.
  • magus
    nincs:)
  • FREAK
    nyet multi gamma
  • Krinyo
    VAN MULTI PLAYER????
  • Lantee
    Amint végignyomom a Renegade-et, visszapakolom a GOTHIC-ot, és végigviszem! Ilyet még soha nem tettem egyetlen programmal sem!
  • magus
    ha majd játszol vele, rá fogsz jönni hogy ez nem multis játék. Ha lenne benne multi akkor kb a daocvel lenne egy szinten. Persze ha nagyobbak lennének a területek. Próbáld ki és rfogsz jönni.
  • Hmuda
    Ha visszavitted a tojásokat, akkor asszem Cor Kalom ad egy küldit, vagy ha nem, akkor Y'berion. Vaygpedig várni kell éjfélig (aludj) és asszem ki kell menni a templom elé, ahol egy nagy szeánsz közepette, látomása lesz Yberionnak, de több poént nem lövök le.
  • Krinyo
    Multi nincs is???
  • magus
    hát, hasonló, csak singleben. De nem olyanok a küldetések meg ilyenek...
  • Krinyo
    nemigazán ismerem a gamet, ez kb olyan mint a daoc?
  • Evil
    nemtom nekem az uj patch nem jott be.Kidobott egy parszor.
  • magus
    install előtt kérdezett vmit, nyomtam egy ja-t. Csinált vmit kb 3percig aztán elinfdult az install. Az mi volt?nem tok németükll...
  • magus
    hubazz német telepito...remélem nem német lesz tole a jatek...:)
  • magus
    108kval akkor jobb?
  • FREAK
    Ja. :)

Talán mire kijön a 2. rész, pont végzek ezzel :)))
  • magus
    nyugi, én sem:)
    hétküznap nincs időm...
    amugy focu toneokat gyujtogetek...
  • FREAK
    én még mindig nem játszottam végig, pedig a topik 15-ik beírásánál kezdtem el :)))
  • magus
    ha felrakom az 18kt akkor lehet hogy nem fagy ki meg ilyenek?
  • Hmuda
    Mindig a szektásoknál kell valamit kideríteni. Asszem a queen kinyírása után vagy, szóval el kell őket vinni Cor Kalomnak.
  • magus
    ja megvan
  • magus
    hol a faqw?télleg nem találom...:(
  • magus
    köszi megnézem
  • Evil
    toltsd le onna a faq ot abba benne van minden ,eleg sok problemara ott a megoldas.
  • Poet
    A gothic.rpgdot.com-on hét db. térkép is van jpeg.-ben; és szerintem elég korrekt, hogy a szereplők nevének kezdőbetűi is megtalálhatók rajtuk.
  • Lantee
    EVIL TE EGY ŰBERKIRÁLY VAGY!!!!!

Azért hagytam abba a játékot, mert szétbaszott az ideg, hogy mindig kivágott, ha többen ugrottam rám!

Erre Te idejössz, és csak úgy benyomod a megoldás!

HÁLÁS KÖSZÖNETEM!!!

• FREAK
    hmmmmm
  • Poet
    Kipróbálta már valaki a www.worldofgothic.de oldalon lévő mod-okat? (Sturmbringer, Blade, Avatar skin, Liebenungen, Gothmoth) - Vagy ezeket csak a német verzióhoz lehet használni?
  • Evil
    gothic.rpgdot.com ,guru n volt ez a link es nagyon sok minden van.pl nekem segitett hogy allandoan kivagottt ha tobben tamadtak ram.A sound settingsben az eax ot kellett ds hw ra allitani es most jo.Ha valaki nem ismerne sasolja at.
  • Evil
    Kedes:el tudok ore ert adni cuccot akkor is hogyha az eladonal nincs vagy csak mindig abbol valogathatok ami neki fel van sorolva?Mert egy alapos portyazas utan nem mindig van eleg erc e!
  • Poet
    Horatio: (Új Tábor) A bárban beszélj Jeremiah-al, és kérdezd a Rice Lordról...Majd menj vissza Horatiohoz és ad +5 pontot az erődhöz.
  • Igo
    Megtaláltam én is, de nekem XP van fenn, ahhoz meg nem jó ha minden igaz.
  • Jose
    a kocsmában senki nem akar beszélni velem...mingyá levágom mind...az amuletet odaadtam sly nak erre ugye kapsz egy bejegyzést hogy a diggerek is akarnak valamit az amulettel de megyikek?
  • FREAK
    DUmálni kell valakivel asszem a kocsmában, ő elmondja mit szeretne Horatio hallani.

És kapsz +5 str
  • magus
    télleg a horatiosat hogy lehet megcsinalni?0
  • FREAK
    Szerintem valami rosszat válaszoltál neki.
  • Jose
    az ok de ettől még nem tette a teljesített küldetések közé pdig odattam slynak de utána vmi diggereket emleget
  • FREAK
    ENTER

:)))

Nek meg ott fexik a déli kapu előtti barlangban és néhány "félelmetes" moleral őrzi :)))
  • Jose
    mármint ez a négy nincs kész