3754
Gothic 1
-
én eddig ugy probaltam hogy leugrottam bloodflyként, mert ugy nem sebődsz... -
Lantee #1481 Xardastól úgy jutok le, hogy elteleportálom magam a new vagy a swamp camp-be!
Máshogy nem lehet...szerintem! :)
-
ja és mégegy, ti hogy juttotk le a xardastól a földre? -
milyen láva?
amugy van a romos várnál egy ledőlt époitmény, ahol a vizben van egy alagut, ésott lelehet uszni, ott van egy csomo csonti, meg minden... -
Retrocool #1478 Kicsi segitség. A templomban ahol van egy sziget a láva közepén, ott meg kell szerezni URZIELT, ez egy kard. Ki kell menni Xardas-hoz ő fogja aktiválni. Debzése 120-as + 30 tüzsebzés Franyó kard.
-
Retrocool #1477 Egy kérdés! Ha valaki a swampban akarja végigjátszani akkor templárnál jöbb nem lehet????
-
baze
menni :) meg rájönni, hogy kell átjutni az egyik kurva rácson :))))))))))) -
mit kell csinalni a sleeper templomában? -
azzal meg nemigen probaltam mert lelottek de most megprobalom, illetve holnap, ez a nap is elszállt számomra. na huztam... -
Figyi ne foglalkozz a sámánokkal. Húzódj félre, hogy ne lássanak, és futás be a kapun.
Nem tom mennyi van a végéig, én elakadtam a templomban. -
harr, pedig már csak egy nagyon kicsi kell a 25ös szinthez, Amit ráddobálnak azok a sámánok akik a vasrácsnál vannak azok fireballok, vagy magicek, mármint hogy melik vedogyuru kell. Most kb milyen messze vagyok a végétől? -
Ne várd meg, amíg megölnek, húzzál be a templomba! -
megölnek a sámámnok, a tűzlabdával, pedig egy csomo amuletem van, és a tuz elleni varazslatom már van vagy 50... -
a sleeper templomában mit kell csinálni? -
Előbb a sámán, mert ő mondja el a sztorit. -
jeihhááá:) -
#1461 -
akkor issztöltöm...
pedig több mint egy szintet léptem mert az összeset kinyirtam... -
Bár a haverom nem szarozott az Ulumuluval, kiirtotta az egész falut, és végigvitte a játékot szóval nem nagy baj. -
Azt nem tudom, most bent vagyok a templomban, és nálam volt az Ulumulu, ezért nem bántottak. De szerintem nem kell őket bántani. -
de bazz már a felét kiirtottam. A történet szerint kellenek majd az orkok?akkor a sámánokat sem?baj ha kinyrom őket?elbasztam vmit?
-
Egyet se. Azért van az ULUMULU. -
és ugye az osszes orkot ki kell nyirni... -
A doboló orkoknál, a sámánok mögött. De előtte a sámánoknál dobj egy jobbost, menj majdnem végig a folyosón, ott lesz a kard. -
eljutnom, csak nem tok gépelni...:) -
egy kérdés. Az az ork falu ahol kibaszott sok ork van, és néhányan dobolnak, és ott van egy kapu. oda kell mennem?mert most a temple of the sleeprebe kell lethnom.
2.meg mégegy haverom itt akadt. El nemtudjam it kell csinálni a temlomban. Azt elmondanátok?
köszi... -
Oda be kell teleportálni. És az a Temple Of The Sleeper, vagy mi. -
Ork bánya? Nem rémlik. bocsi -
Felmész az Old Camp déli kijáratánál található kurva magas hegy tetejére. -
Hát valahogy úgy. A 92-es kard (my favorite, Revenge Steel) az ork faluban van, a jobb oldali járatban az egyik cellában. De később is találsz még vagy kettőt. -
akko mondjuk hiába van elegendő strenhem hogy használjam, akkor nem ütök maxot, ha csak annyim van hzogy használhassam? -
Akkor lépsz az 5. chaptrbe ha megvan az ulu mulu. A minecrawler páncél csak mellékküldetés, nem kötelező... -
hol van az a 92es kard?én ma megyek tanulás után az ork faluba. Plz kicsit részletesebben .köszi:) -
Az max az max, de hiába 92 a fegyver max sebzése, ha
1. Nem tudod megfelelően használni
2. Nincs elég erőd, hogy sebezz is vele annyit -
Nyugi, én novemberben kezdtem és még van hátra..... -
Lantee #1439 KARÁCSONY ÓTA JÁTSZOM EZZEL A JÁTÉKKAL!!!
MIKOR ÉREK MÁR A VÉGÉRE????

-
Lantee #1438 Most már teljesen elvesztettem a fonalat!
Ugyebár adott egy küldetés, hogy keressem meg Xer...akárkit. Ő elküld az ORC sámánhoz....Ő elküld az ULU-MULU-ért, de közben szerezzek Mineclawler páncélt...az ORC SLAVE elküld a világ összes sarkába a sork szörny cuccáért, hogy legyen ULU-MULU-m.....kicsit mintha eltértünk volna a fővonaltól...! :)) -
vki magyarázza el ezt nekem. Szóval minnnél nagyob a strenhged annál nagyobbat ütsz?a max midnig a fegyver maxa?nem alapból ütö mindig azt amit a fegyver tud? -
ja még nem jelent meg?:) -
Poet #1434 A CD-Galaxisnak írtam mailt, hogy mikor jelenik már meg az év játéka, a GOTHIC angol, vagy magyar nyelven, és ezt a választ kaptam:
"Tisztelt érdeklődő!
Sajnos egyelőre konkrét hírünk nincs a játék érkezését illetően."
Van egy olyan érzésem, hogy ha még előrendelni sem lehet, akkor nincs sok esély rá...
. Talán a második rész.