3754
Gothic 1
  • magus
    én eddig ugy probaltam hogy leugrottam bloodflyként, mert ugy nem sebődsz...
  • Lantee
    Xardastól úgy jutok le, hogy elteleportálom magam a new vagy a swamp camp-be!

Máshogy nem lehet...szerintem! :)
  • magus
    ja és mégegy, ti hogy juttotk le a xardastól a földre?
  • magus
    milyen láva?
    amugy van a romos várnál egy ledőlt époitmény, ahol a vizben van egy alagut, ésott lelehet uszni, ott van egy csomo csonti, meg minden...
  • Retrocool
    Kicsi segitség. A templomban ahol van egy sziget a láva közepén, ott meg kell szerezni URZIELT, ez egy kard. Ki kell menni Xardas-hoz ő fogja aktiválni. Debzése 120-as + 30 tüzsebzés Franyó kard.
  • Retrocool
    Egy kérdés! Ha valaki a swampban akarja végigjátszani akkor templárnál jöbb nem lehet????

• FREAK
    baze

menni :) meg rájönni, hogy kell átjutni az egyik kurva rácson :)))))))))))
  • magus
    mit kell csinalni a sleeper templomában?
  • magus
    azzal meg nemigen probaltam mert lelottek de most megprobalom, illetve holnap, ez a nap is elszállt számomra. na huztam...
  • FREAK
    Figyi ne foglalkozz a sámánokkal. Húzódj félre, hogy ne lássanak, és futás be a kapun.

Nem tom mennyi van a végéig, én elakadtam a templomban.
  • magus
    harr, pedig már csak egy nagyon kicsi kell a 25ös szinthez, Amit ráddobálnak azok a sámánok akik a vasrácsnál vannak azok fireballok, vagy magicek, mármint hogy melik vedogyuru kell. Most kb milyen messze vagyok a végétől?
  • FREAK
    Ne várd meg, amíg megölnek, húzzál be a templomba!
  • magus
    megölnek a sámámnok, a tűzlabdával, pedig egy csomo amuletem van, és a tuz elleni varazslatom már van vagy 50...
  • magus
    a sleeper templomában mit kell csinálni?
  • FREAK
    Előbb a sámán, mert ő mondja el a sztorit.
  • magus
    jeihhááá:)
  • FREAK
  • magus
    akkor issztöltöm...
    pedig több mint egy szintet léptem mert az összeset kinyirtam...
  • FREAK
    Bár a haverom nem szarozott az Ulumuluval, kiirtotta az egész falut, és végigvitte a játékot szóval nem nagy baj.
  • FREAK
    Azt nem tudom, most bent vagyok a templomban, és nálam volt az Ulumulu, ezért nem bántottak. De szerintem nem kell őket bántani.
  • magus
    de bazz már a felét kiirtottam. A történet szerint kellenek majd az orkok?akkor a sámánokat sem?baj ha kinyrom őket?elbasztam vmit?
  • FREAK
    Egyet se. Azért van az ULUMULU.
  • magus
    és ugye az osszes orkot ki kell nyirni...
  • FREAK

A doboló orkoknál, a sámánok mögött. De előtte a sámánoknál dobj egy jobbost, menj majdnem végig a folyosón, ott lesz a kard.
  • magus
    eljutnom, csak nem tok gépelni...:)
  • magus
    egy kérdés. Az az ork falu ahol kibaszott sok ork van, és néhányan dobolnak, és ott van egy kapu. oda kell mennem?mert most a temple of the sleeprebe kell lethnom.
    2.meg mégegy haverom itt akadt. El nemtudjam it kell csinálni a temlomban. Azt elmondanátok?
    köszi...
  • FREAK
    Oda be kell teleportálni. És az a Temple Of The Sleeper, vagy mi.
  • FREAK
    Ork bánya? Nem rémlik. bocsi
  • FREAK
    Felmész az Old Camp déli kijáratánál található kurva magas hegy tetejére.
  • FREAK
    Hát valahogy úgy. A 92-es kard (my favorite, Revenge Steel) az ork faluban van, a jobb oldali járatban az egyik cellában. De később is találsz még vagy kettőt.
  • magus
    akko mondjuk hiába van elegendő strenhem hogy használjam, akkor nem ütök maxot, ha csak annyim van hzogy használhassam?
  • magus
    Akkor lépsz az 5. chaptrbe ha megvan az ulu mulu. A minecrawler páncél csak mellékküldetés, nem kötelező...
  • magus
    hol van az a 92es kard?én ma megyek tanulás után az ork faluba. Plz kicsit részletesebben .köszi:)
  • FREAK
    Az max az max, de hiába 92 a fegyver max sebzése, ha

1. Nem tudod megfelelően használni
    2. Nincs elég erőd, hogy sebezz is vele annyit
  • FREAK
    Nyugi, én novemberben kezdtem és még van hátra.....
  • Lantee
    KARÁCSONY ÓTA JÁTSZOM EZZEL A JÁTÉKKAL!!!
    MIKOR ÉREK MÁR A VÉGÉRE????

• Lantee
    Most már teljesen elvesztettem a fonalat!
    Ugyebár adott egy küldetés, hogy keressem meg Xer...akárkit. Ő elküld az ORC sámánhoz....Ő elküld az ULU-MULU-ért, de közben szerezzek Mineclawler páncélt...az ORC SLAVE elküld a világ összes sarkába a sork szörny cuccáért, hogy legyen ULU-MULU-m.....kicsit mintha eltértünk volna a fővonaltól...! :))
  • magus
    vki magyarázza el ezt nekem. Szóval minnnél nagyob a strenhged annál nagyobbat ütsz?a max midnig a fegyver maxa?nem alapból ütö mindig azt amit a fegyver tud?
  • magus
    ja még nem jelent meg?:)
  • Poet
    A CD-Galaxisnak írtam mailt, hogy mikor jelenik már meg az év játéka, a GOTHIC angol, vagy magyar nyelven, és ezt a választ kaptam:
    "Tisztelt érdeklődő!

Sajnos egyelőre konkrét hírünk nincs a játék érkezését illetően."
    Van egy olyan érzésem, hogy ha még előrendelni sem lehet, akkor nincs sok esély rá.... Talán a második rész.