3672
Gothic 1
  • Head Hunter
    Az nagy baj, ha a worldot nem küldöm át? Szerintem a gépem nem fogja tudni felmásolni :( (lassú)
  • Head Hunter
    Tudja valki honnan lehet letölteni a Charlie2-őt
  • Head Hunter
    A morrowind tök ugyan olyan mint a Gothic, csak más történet, ilyesmi? (Láttam egy pár képet)
  • Head Hunter
    A New Campen mikor száll le rólam?
    És a Kylenak hogy tudom megcsinálni, hogy ne menjenek át a házán?????
  • Head Hunter
    MEGVAN!!!!!!
    De még mindig nincs meg a level 5
  • Head Hunter
    Nekem csak 2 bugom van. A startnál nem gyaktam le őket.
  • hun-ter
    én annyira "hülye"(Paladin jellemem:)) vagyok hogy még Mud-ot se tudtam megölni pedig többször elüldöztem de mindig visszatöltöttem utána...:)
  • hun-ter
    az a kis g*ci alőbbutóbb leszáll rólad ha jól emlékszem a New Campeben(???)
    3 meatbug kell meg 5 Hellmushroom
  • Head Hunter
    De ha beszélnikarok hozzá, nem tudok neki semmitse mondani. De az is lehetséges, hogy kevés van belőle, vagy egy másikfajta gombát már eladtam. Valaki tudja mit akar a Mud????????? Ott van a szakácsnál. Nem akar leszállni rólam.
    Valaki tudna mondani Questeket????
  • hun-ter
    add neki oda ezeket
  • Head Hunter
    Meatbug. Akkor mindegyik megvan. És akkor kezdjem el kavarni a levest?????
  • hun-ter
    Hell Mushroom jaja és még kellenek neki bogarak az kint is van de bent Old Campben is a deszkák mögött közel a szakácshoz(csak nehéz őket lecsapni...bug vagy nemtom)
  • Head Hunter
    Hol találom a szakácsnak a dolgokat??? Ha gomba meg még valami más van, a gomba megvan. Ha csak gomba akkor a Höllenpliz vagy mi a fene van meg.
  • Head Hunter
    Szólj sonic ha ok!!!!!!
  • Head Hunter
    Sonic!!!
    Az e-mailban megírnám, hogy miket csináltam. És úgy gondoltam, hogy emlékszel, hogy miket kell csinálni.
    Melyik gombal, vagy hogyan kell csinálni a zsebmetszést??????
    Velem az a baj, hogy sajnálom kinyírni a parasztokat :) És így nem tudok 5-ös szintet szerezni, hogy beállhassak banditának :( Pedig márcsak 1000 micsoda kéne, hogy meglegyen az ötös szint
  • hun-ter
    én meg itt szenvedek vele csak fenn van és nem vagyok képes vele komolyan játszani... meg álmos is vagyok mááár:((
  • Head Hunter
    Ja, és én is kuplunghoz hasonlóan ezt írom. Ha van kedvetek, elküldeném valamelyikőtöknek a mentésem ( ]sonic[!!!!!!) Egy kis javításra!!!!
  • Head Hunter
    Na van egy naggyon nagy problémám!

Megvan egy 10-es lernepunkte, és akarok a Fingersnél lockpick et vagy mit tanulni. Csak az a GÁZ, hogy németül van írva és de komolyan, foggalmam sincs melyik a lockpick. És ott négy dolog van, 2 tanulás 2 szintben. Azt szeretném kérdezni, melyik a lockpick?? (Van valami S betüs (az első) És valami T(Nyilvánvaló melyik)) És még azt szeretném tudni, mi a másik.
  • magus
    nyammm!
  • Head Hunter
    1714 es írás

Kuplung. Elküldöd nekem is a mentésed??? Én eléggé "Lame" vagyok :)
  • hun-ter
    látom nagyon elemedben vagy:))
  • FREAK
    » Gothic 2 RPG 30-Nov-2002
  • Evil
    probalj meg egy ket szivesseget tenni.Ott a szakacs neki kell egy ket cucc
  • magus
    mellette nem tudsz elmenni?
    nézd meg a questeknél hogy MINDENT megcsinaltale vagy bár ha Diego beenged akkor nemtom, aludj egyet hétha akkor megy.
  • netrunner
    A listát is visszahoztad a bányából?
  • hun-ter
    dehogynincs: holnap megyek orvoshoz:)))
  • hun-ter
    de édesek vagytok így tavasszal amikor nyílnak a virágockák meg szikrázik a napocka is az egeckén olyan gyönörű nem picikéim?:)))
  • Head Hunter
    A kyle azt megtaláltam a leírásban, az amulettet meg én hordom :) Na akkor köszi, most viszont kell apámnak a vonal. Különben a kylenak az a problémája, hogy az út közepén van a háza és mindenki átmegy rajta. Holnap ha "édi" vagy 18:00 körül irhatsz még questeket

Elöre is köszi, ja, és tök jó fej vagy!!!!
  • Head Hunter
    Vagy ha van kedved írhatsz nekem Old campas questeket. Ja! A mud és a Kyle az Old camp ban van!!!!!!!!
  • Head Hunter
    Nem a Jackal meg a flersfvdjkx micsoda az van. A Mud a szakács mellett van, és ha elkap és dumál hozzád már mindig követ. Van egy bunkója, és majdnem olyan a feje mint neked. A kylenak van egy csákánya, és a Bloodvyn küzelében van(Meg a sly)
  • Head Hunter
    Hát azt gondolom, hogy a mud keres valakit, és el kell vinnem hozzá, a kylenak meg el kell vinni valamit. SZERINTEM!!!
  • Head Hunter
    Az már megvan:)
  • Head Hunter
    Majd tudsz írni? Nagyon kéne!!!!!!!!!!!
  • Head Hunter
    A 1 one-handed megvan, azt vettem belőle. Már megöltem egy warant és nagy körzetben a farkasokat, meg mindenfélét. A questel kapcsolatban: A mud meg a kyle mit akar? Németül nem értem :( Ja, és mi az a lockpick??????
  • magus
    ha az eloszhtato ponrtokra gondolsz akkor szintelepsenkent 10et kapsz
  • magus
    páncélt ha belépsz egy campbe.
  • Head Hunter
    Az oké, hogy öljem meg, de néhány dolog: Én 3, as szintü vagy, egy szar fekete kardom, van (18-as erejü) és a verzió német, és páncélom sincs.
    És még 3 valami: Eltudjátok mondani, hogy hogyan lehet lernepunkte vagy mi-t szerezni mert mint elöbb is mondtam a tanuláshoz kell (Kb. fél órával ezelött észrevettem, hogy kaptam tizet), hol lehet álkulcsot szerezni (elfogyott) és hogyan lehet páncélt szerzni?????????
  • Head Hunter
    Hogy lehet osonni, vagyis kitől tanulod meg????????
  • hun-ter
    elsőre nekem is szarul jött onnan
  • Head Hunter
    Tudom, csak 18,5 mb-nál, vagy 14,5 nél megál