3672
Gothic 1
-
Head Hunter #1741 Az nagy baj, ha a worldot nem küldöm át? Szerintem a gépem nem fogja tudni felmásolni :( (lassú) -
Head Hunter #1739 Tudja valki honnan lehet letölteni a Charlie2-őt -
Head Hunter #1738 A morrowind tök ugyan olyan mint a Gothic, csak más történet, ilyesmi? (Láttam egy pár képet) -
Head Hunter #1737 A New Campen mikor száll le rólam?
És a Kylenak hogy tudom megcsinálni, hogy ne menjenek át a házán????? -
Head Hunter #1736 MEGVAN!!!!!!
De még mindig nincs meg a level 5
-
Head Hunter #1735 Nekem csak 2 bugom van. A startnál nem gyaktam le őket. -
#1734 én annyira "hülye"(Paladin jellemem:)) vagyok hogy még Mud-ot se tudtam megölni pedig többször elüldöztem de mindig visszatöltöttem utána...:) -
#1733 az a kis g*ci alőbbutóbb leszáll rólad ha jól emlékszem a New Campeben(???)
3 meatbug kell meg 5 Hellmushroom -
Head Hunter #1732 De ha beszélnikarok hozzá, nem tudok neki semmitse mondani. De az is lehetséges, hogy kevés van belőle, vagy egy másikfajta gombát már eladtam. Valaki tudja mit akar a Mud????????? Ott van a szakácsnál. Nem akar leszállni rólam.
Valaki tudna mondani Questeket???? -
#1731 add neki oda ezeket -
Head Hunter #1730 Meatbug. Akkor mindegyik megvan. És akkor kezdjem el kavarni a levest????? -
#1729 Hell Mushroom jaja és még kellenek neki bogarak az kint is van de bent Old Campben is a deszkák mögött közel a szakácshoz(csak nehéz őket lecsapni...bug vagy nemtom) -
Head Hunter #1728 Hol találom a szakácsnak a dolgokat??? Ha gomba meg még valami más van, a gomba megvan. Ha csak gomba akkor a Höllenpliz vagy mi a fene van meg. -
Head Hunter #1727 Szólj sonic ha ok!!!!!! -
Head Hunter #1726 Sonic!!!
Az e-mailban megírnám, hogy miket csináltam. És úgy gondoltam, hogy emlékszel, hogy miket kell csinálni.
Melyik gombal, vagy hogyan kell csinálni a zsebmetszést??????
Velem az a baj, hogy sajnálom kinyírni a parasztokat :) És így nem tudok 5-ös szintet szerezni, hogy beállhassak banditának :( Pedig márcsak 1000 micsoda kéne, hogy meglegyen az ötös szint -
#1725 én meg itt szenvedek vele csak fenn van és nem vagyok képes vele komolyan játszani... meg álmos is vagyok mááár:(( -
Head Hunter #1722 Ja, és én is kuplunghoz hasonlóan ezt írom. Ha van kedvetek, elküldeném valamelyikőtöknek a mentésem ( ]sonic[!!!!!!) Egy kis javításra!!!! -
Head Hunter #1721 Na van egy naggyon nagy problémám!
Megvan egy 10-es lernepunkte, és akarok a Fingersnél lockpick et vagy mit tanulni. Csak az a GÁZ, hogy németül van írva és de komolyan, foggalmam sincs melyik a lockpick. És ott négy dolog van, 2 tanulás 2 szintben. Azt szeretném kérdezni, melyik a lockpick?? (Van valami S betüs (az első) És valami T(Nyilvánvaló melyik)) És még azt szeretném tudni, mi a másik. -
#1720 nyammm! -
Head Hunter #1719 1714 es írás
Kuplung. Elküldöd nekem is a mentésed??? Én eléggé "Lame" vagyok :) -
#1718 látom nagyon elemedben vagy:)) -
#1717 » Gothic 2 RPG 30-Nov-2002 -
#1712 probalj meg egy ket szivesseget tenni.Ott a szakacs neki kell egy ket cucc -
#1711 mellette nem tudsz elmenni?
nézd meg a questeknél hogy MINDENT megcsinaltale vagy bár ha Diego beenged akkor nemtom, aludj egyet hétha akkor megy. -
netrunner #1709 A listát is visszahoztad a bányából? -
#1707 dehogynincs: holnap megyek orvoshoz:))) -
#1704 de édesek vagytok így tavasszal amikor nyílnak a virágockák meg szikrázik a napocka is az egeckén olyan gyönörű nem picikéim?:))) -
Head Hunter #1702 A kyle azt megtaláltam a leírásban, az amulettet meg én hordom :) Na akkor köszi, most viszont kell apámnak a vonal. Különben a kylenak az a problémája, hogy az út közepén van a háza és mindenki átmegy rajta. Holnap ha "édi" vagy 18:00 körül irhatsz még questeket
Elöre is köszi, ja, és tök jó fej vagy!!!! -
Head Hunter #1700 Vagy ha van kedved írhatsz nekem Old campas questeket. Ja! A mud és a Kyle az Old camp ban van!!!!!!!! -
Head Hunter #1699 Nem a Jackal meg a flersfvdjkx micsoda az van. A Mud a szakács mellett van, és ha elkap és dumál hozzád már mindig követ. Van egy bunkója, és majdnem olyan a feje mint neked. A kylenak van egy csákánya, és a Bloodvyn küzelében van(Meg a sly) -
Head Hunter #1697 Hát azt gondolom, hogy a mud keres valakit, és el kell vinnem hozzá, a kylenak meg el kell vinni valamit. SZERINTEM!!! -
Head Hunter #1695 Az már megvan:) -
Head Hunter #1693 Majd tudsz írni? Nagyon kéne!!!!!!!!!!! -
Head Hunter #1691 A 1 one-handed megvan, azt vettem belőle. Már megöltem egy warant és nagy körzetben a farkasokat, meg mindenfélét. A questel kapcsolatban: A mud meg a kyle mit akar? Németül nem értem :( Ja, és mi az a lockpick?????? -
#1688 ha az eloszhtato ponrtokra gondolsz akkor szintelepsenkent 10et kapsz -
#1687 páncélt ha belépsz egy campbe. -
Head Hunter #1686 Az oké, hogy öljem meg, de néhány dolog: Én 3, as szintü vagy, egy szar fekete kardom, van (18-as erejü) és a verzió német, és páncélom sincs.
És még 3 valami: Eltudjátok mondani, hogy hogyan lehet lernepunkte vagy mi-t szerezni mert mint elöbb is mondtam a tanuláshoz kell (Kb. fél órával ezelött észrevettem, hogy kaptam tizet), hol lehet álkulcsot szerezni (elfogyott) és hogyan lehet páncélt szerzni?????????
-
Head Hunter #1684 Hogy lehet osonni, vagyis kitől tanulod meg???????? -
#1682 elsőre nekem is szarul jött onnan -
Head Hunter #1678 Tudom, csak 18,5 mb-nál, vagy 14,5 nél megál