Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
1.Mondták hogy mennyek a libaryba hogy megnézzemhogy lehet ki nyirni a nekromacer creaturait. Azt hogy?ott mit kell csinálni?
A kalapács fogalmam sincs, hogy hol lehet, mert nekem még nem kellett!
Arra dobra meg én is megpróbáltam felszaladni, de az a szörnyike igencsak megkergetett!!
PEACE
A kérdésedre csak a Pc-Guru leírás alapján tudok válaszolni, mert én még nem jutottam el ide
:"Induljunk el azon a táborból (Swamp camp) kivezető úton, amely a mocsárban jobbra vezet. Hamarosan egy hídra bukkanunk, azzal ne is törődjünk, haladjunk tovább felfelé. Néhány igen durva szörny (Bioodhound) kivégzése után fent egy barlangban megtaláljuk azt a ládát, mely a fegyvert rejti..."
Az általad említett faq. 90. oldalán is ez van, csak egy kicsit bő lére eresztve.
A Trollnál lévő Focus-ért küzdök. Diego szorgalmasan gyepálja a Trollt, úgyhogy én nyugodtan elmehetek a Focus-ért...azaz csak elmehetnék, mert egy fakapu az utamban áll, a tekerő biz-basz meg el van tömődve! A Troll mellesleg egész jól bírja a gyűrődést. Hogy lehet legyűrni? És hogy lehet a Focust megszerezni?
PEACE

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Azért hagytam abba a játékot, mert szétbaszott az ideg, hogy mindig kivágott, ha többen ugrottam rám!
Erre Te idejössz, és csak úgy benyomod a megoldás!
HÁLÁS KÖSZÖNETEM!!!

És kapsz +5 str
Riszpekk
az ok de ettől még nem tette a teljesített küldetések közé pdig odattam slynak de utána vmi diggereket emleget😊))
Nek meg ott fexik a déli kapu előtti barlangban és néhány "félelmetes" moleral őrzi 😊))
Riszpekk