3672
Gothic 1
-
#1677 ha kell angol változat, akkor: http://gothic.uw.hu/gothic.htm -
Head Hunter #1676 Hogy lehet lopni???
Mi az a lernepunkte vagy micsoda??? (Német változat) Mert kell az akrobatikához meg másmilyen harcművészethez. Ja és még egy fontos dolog: Hogyan lehet szerezni?????????? -
#1675 allisd a hangot,es rakd fel a patchet. akkor nem fagy -
#1674 Csak nekem szokott fagyni, ha hatulrol tamadnak ram? -
#1672 Aham. gondoltam rá, de előbb gondoltam megkérdezem. legfeljebb hülyének néznek és azt hiszik, hogy nem értek az RPG-hez. -
#1670 Okés, de hogy adom el?
Mer ha azt csináltam, hogy rámentem egy fószernál a trade-re, bepakoltam az oldalamra cuccost amit el akrtam adni aztán accept-eltem, akkor nem csinált semmit. -
#1669 én nem harcoltam velük, mert mire visszamentem halottak voltak, és ott feküdtek a földön -
#1667 hol lehet jobb fegyvereket/pancelt venni?
Az OldCamp-i arenaban le kene gyoznom valakit, de meg se tudom oket sebezni :( -
netrunner #1666 Ahol a 4 sámán imádkozik? (vagyis imádkozott :) ) -
#1665 Ja, tudja valaki, hogy a köv. honlapon a Gothichoz a kiegk mit csinálnak?:
gothic.rpgdot.com/index.php
ave! -
#1664 Ave! a cuccokat hogy lehet átváltani pénzzé?
-
#1663 vegyél egy telekinesis tekercset, és ahol kéne hasznalnood a teleportot, ott lesz egy ilyen gozolgo feleseg . egy racson allsz. telekinesissel lelehet szedni a tetejerol egy szobrot es azzal kilehet niytni a kpaut. -
netrunner #1662 Sziasztok!
Elakadtam a Gothic végén. A 6. fejezetben járok, megvan a tápolódott Uzriel (vagy mi), de nem bírok visszajutni az Ork templomba (nincs még egy ork teleport tekercsem). A kapcsoló meg nem működik.
Honnan lehetne még egy olyan tekercset szerezni, (vagy ha mást nem csalni)?
ui. bocs ha erről már volt szó korábban, de nem volt időm a toipicot végigolvasni. -
#1661 jedi kinight 2 is ott lapul még eltolták a törlését pótolja mindenki aki még nem szerezte meg valahogyan
bár gondolom nem szalasztottátok el:) -
#1660 #1640 nél írtam már de frissítésnek jó:) -
#1659 Ave!
Hogy van az, hogy mindenhol azt mondják, hogy a játék csak német nyelvű?
Nekem angol, ja amúgy Gothic nevezetű emberke honlapjáról szedtem le, köszönöm neki.
Címe:(esetleg ha másnak is kellene)
www.gothic.uw.hu
Ave! -
#1658 Na igen, csak én vagyok egy kicsit béna, igazság szerint most nem volt kedvem nagyon tökölni, úgyhogy megkérdeztem, pedig hát ez lenne az RPG-k lényege. Mégegyszer köszi.
-
#1656 aha, csak el kell csalnom a New Campbe?
Szal a bányához kell menni, majdcsak meglezs. Ja! a cuccokat kinél tudom becserélni pézre, mert mindenkinek ez kell:) -
#1655 Morrowind... csak itt lenne mááááár -
#1654 ja és nem tudom beszéltél-e már a camp-ben Diegoval... ő segít bejutni a várba (többet nem mondok:)) -
#1653 Mordragot nem _kell_ legyakni csak Old Camből kell eltüntetni - ez elég - aztán meg vegyél térképet az segít megtalálni a bányát (azt hiszem arra gondolsz...) -
#1652 Thx!
CSak még a játékhoz kéne help:)))
-
#1651 jön a morrowind, és 2003-ban a G2 -
#1650 Emberek! lehet, hogy én vagyok a hülye, de az elején mi a fenét kell csinálni?
Az addig oké, hogy eljutottam az Old Campbe, de onnan nem sok minden van. NA jó, kapok megbízást, hogy nyírjak egy harcos muksót, de az uygebár erős, sebaj elmegyek vele az Old Campbe, ott valami faszit kell keresni, küldenek valami barlanghoz, de nem találom! PLZ! HELP!
Egyébként ez az a játék amire azóta vágyom mióta nem rpg-zek élőben hanem gépezek:(
Marha jó játék!!!
Vannak még ilyenek?
Ave! -
#1649 én is, ha ilyen pakzsok és páncélruhák lesznek. nagyobb területek. igazi fantasy!nyamm!mingyárt megörülök:) -
#1648 Mondjuk tök mindegy, hogy mivel töltök, de akkor is... nem lehet vhonnan máshonnan lesyedni? vagy vmilyen ftp-ről??? -
M.A.D. #1647 go!Zillával.Na, most lement 20 kb/sec alá...:(((
2 éve volt egy magyar ftp (valami fotex-es)...iszonyatosan jó volt....250 kb/sec-el jöttek le az anyagok. Ja....volt úgy, hogy fél napig várt az ember, hogy beengedjék...hmmm -
#1646 M.A.D.: mégha annyival jönne! mivel töltöd? mert én regettel, de így is úgy, hogy folyamatosan kapcsolódik. Még így is max. ha 5kb/sec-cel jön! -
M.A.D. #1645 Mi?? Nekem a gothic-ről 40kb/sec-el jön. Nem rossz az! -
#1644 Báze, de várom már a kettőt :) -
#1643 Mit ne mondjak, elég lassan jön, 6 óra alatt szedett le 2 fájlt!
mi van itt? nem tud gzorsabban jönni? esetleg máshol nincs meg? -
#1642 az első jó mod, sajno scsak németeknek:(
The Gothic Advanced Mod Team in cooperation with Swiss Gamesweb proudly announce the release of the first major Gothic mod. It's titled "Die Bedrohung" (= "The Threat") and can be downloaded from right here (3 Parts @ 52.5MB total). You also need the Gothic player kit. Just follow the link to the mod team website above for more info. I'm afraid that knowledge of German is required to be able to have real fun with this mod.
Here's a translated feature list:
An all new plot
A new hero
New voice overs for all dialogues
Not only new locations but also some never before seen sub-levels
New quests
New friends, foes, and unknown allies
All new monster types and boss monsters
New weapons and weapon types
The "old" world has been given a partial overhaul
You will be able to team up with some good old friends, and there will be humurous references to what happened in the original game
és itt egy kép ami TÉNYLEG a gothic2 ből van:
-
#1641 tudom hogy hülye humor volt na:) -
#1640 most rakták fel az egyes cd-t a http://gothic.uw.hu/gothic.htm ra (ez nem a játék hivatalos site-ja csak egy warez oldal) na és a cd2 csak hétfőn lesz de megvárjuk... nekem is csak szaros RIP-be van meg úgy meg _ez_ a játék rengeteget veszít az élményéből amit nyújthat:\ -
Head Hunter #1639 Ahha! (Tök jók ezek a szmájlik!!!!!!!) -
#1638 amiben nics zene és video, mert kivanbelőle rippelve vagyis szedve. -
Head Hunter #1637 Mi az a rip? -
#1636 qczi.warez.hu
www.extra.hu/vipera2 -
#1634 Honnan lehetne letölteni ezt a játékot? esetleg a Myst 3-at meg az ilyeneket?
Ave. -
#1620 Az azért jó, mert ha majd kijutsz a kolóniából (HA kijutsz) akkor az majd jó lesz odakint és élhetsz boldogan míg meg nem murdelsz... :)