3672
Gothic 1
  • galocza
    ???
  • magus
    nincsmmit. komolyan mondom ha ezt Randal látná.
  • galocza
    köszi szépen. sose jöttem volna rá... 8((
    kérlek: sajna nem találkoztam ezzel a névvel
  • magus
    tárgyakat felvenni ugy lehet hogy lenyomva tartod az action billenytut es az eloret megnyomod
  • galocza
    nos ez megoldódott, de van más, és már az elején. nem tudok tárgyakat felvenni. használni igen (ládanyitogatás, létramászás), felvenni nuku. kiosztásban semmi segítség (actionre nem csinál semmit). bocs hogy itt zaklatok, de most nem tudok rászánni pár napot, hogy a közel 2000 hozzászólást végigböngésszem...
  • galocza
    na most értem el eddig a játékig, és rögtön lenne 1 kérdésem:
    már a piranha-intonál bugyborékol a hang, és ez folytatódik a játék indításakor is. ha valakinek volt hasonló gondja, kérem jelezze (főleg, ha tud megoldást is...)!
  • Braveheart
    nekem mindig újratermett a tekercs, de örülök hogy megoldódott a problémád
  • magus
    nm
  • magus
    vagy telekinesissel leveszed a szobrot az oszlop tetejerol
  • Braveheart
    az orc teleport tekercs az orc város egyik barlangjában van egy ládában, ha elhasználod, ugyanonnét fel tudod venni megint
  • Wanted
    Hi!
    Van valamilyen magyar honlapja a játéknak?
  • Xboxman
    Paccsot honnan lehet leszenvedni?
  • Xboxman
    Akkor külhonból:)
    "Pedig bármennyi pénzt megadnék érte."
    Hmmm,mennyi az a bármennyi?:)
  • Rincewind
    Más:
    Nem tudjátok ki lehet valahogy szedni a játék zenéjét hallgathatű állapotba?
  • Rincewind
    Megveszed? Nem hiszem... :)
    Tudod jópáran, akik játszottak a Gothic-cal utána meg akarták venni (én is), de itthon nem lehet kapni. :PPP
    Pedig bármennyi pénzt megadnék érte.
  • Xboxman
    No találtam egy ultra RIP-et(120Mb:)Oszt ha tetszik megveszem(MMO-ra mégse futja az SWG-ig)
  • Braveheart
    leszedték? honnét? amúgy a hlc szerveréről már fél hónapja...
  • Xboxman
    LEszedték a Gothic-ot???:(((
  • Rincewind
    Abszolút érthető szerintem! Én se vagyok egy angol zseni, de minden egyes mondatot értettem...
  • Braveheart
    én is
  • magus
    én végigvittem ugy hogy nem angol szokincsem nem tul nagy.. simán megértettem mindent. ez a játék nagyon jo.
  • Xboxman
    Magyarítás nélkül tuti nem kezdek megint bele...Nem komálom az Angol szerepjátékokat(nem értem miről van szó)
  • Rincewind
    Én még nem találkoztam magyarítással...
  • Xboxman
    Lacc komátol hallom ,hogy feltehetőleg létezik magyarítás!De nehogy letörjétek a kiss ujjacskáitokat ezért meg sem kérdezem hol leledzik!
  • Xboxman
    Van magyarítás?
  • Alexease
    Nem baj, igy biztos:))
  • ity
    Nem tudja véletlenül vki honnan lehetne mp3 formátumban letölteni a Gothic zenéit?
  • curse
    nem egy cue, egy crc meg sok masik file?
    nemtom nem ertettelek-e felre..
    de ha nem, akkor: oda van irva, hogy wincommanderrel van darabolva. szal a wincmd-ben file/fileegyesites akkor meglesz a bin file, amit ki kell irni
  • curse
    hlc.warez.hu
    ftp server menu
  • M.A.D.
    Minek kell a bótba megvenni? Pár hete volt egy magyar oldalon a 2CD! Nyami. Jó is.
  • skorpio7
    A másik topic-ban már írtam , de online meg sem rendelhető és mivel szerintem már "régi" megjelenésű , ezért egyetlen nagyáruházban sem lehet már kapni .( Persze ha egyáltalán lehetett is valamikor . )
  • Hmuda
    Na azért az első rész alapján ez egyáltalán nem várható. Még a motorja is a régi lesz.
  • Hmuda
    Állj be valahova és ahogy haladsz a ranglétrán, úgy kapsz mindig újabb páncélokat.
  • Orgi
    Én mindenkettőt végigjátszottam és vhogy a Gothic jobban tetszett. De mind2 fantasztikus volt szvsz, csak Gothic jobban futott... Jöhetne már ez a 2.rész...
  • Jacky
    A Gothic II. is kiraly lesz, de a Morrowind mar az!
  • magus
    sztem nem es nekem nagyon bejon ez a fajta varos mert en majdnem kiugrottam az ablakon hogy a morrowind nagyvarosai ilyen kis szaos vmik voltak
  • Death Knight
    Van egy problémám:
    Én korábban vettem meg a Gothicot, ezért a német verzió van meg. Arra lennék kíváncsi hogy van-e hozzá magyarosítás, vagy valami patch-et hogy legalább angol verzió legyen.

Aki tud segíteni annak előre is kösz.

Bye!
  • FREAK
    na divx5 leszedve, video megnézve, vélemény : BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZ

mondjuk a terep kicsit Morrowindes, de inkább pozitívum!
  • Rincewind
    Hó!
  • Lacc
    Hé!