Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSak dísz, nem lehet vele mit csinálni, mivel a kolóniában az ore a fizetőeszköz 😊
Magus:
Menj az rpg.hu- ra majd forum/számítógépes szerepjátékok/Gothic és ott az egyik utolsó hozzászólásomban van 5-6 link az állítólagos Gothic 2 shotokkal.
Magus:
Menj az rpg.hu- ra majd forum/számítógépes szerepjátékok/Gothic és ott az egyik utolsó hozzászólásomban van 5-6 link az állítólagos Gothic 2 shotokkal.
megtudná vki mutatnui a 2 3 képét, mert már sehol sem találom😞
egyszerűen hiányzik ez a játék, de ujrakezdeni nmincs erőm...
egyszerűen hiányzik ez a játék, de ujrakezdeni nmincs erőm...
Tudni kell rólam, hogy az eszem egyik felét már régen elittam, a másikat meg elhagytam valahol, sz'al, honnan olyan rohadt ismerős a neved??? 

Szia!
Restellem, de én is rippel nyomtam végig, aztán egy haveromtól töltöttem le utólag a filmeket. Egyébként én is szeretném megvenni eredetiben, na nem a videnyók miatt, hanem, hogy tisztelegjek a készítők előtt, mert ez lett a kedvenc RPG-m, sőt talán a kedvenc játékom... Szóval, ha esetleg rájössz, akkor szólj nekem is 😊
Restellem, de én is rippel nyomtam végig, aztán egy haveromtól töltöttem le utólag a filmeket. Egyébként én is szeretném megvenni eredetiben, na nem a videnyók miatt, hanem, hogy tisztelegjek a készítők előtt, mert ez lett a kedvenc RPG-m, sőt talán a kedvenc játékom... Szóval, ha esetleg rájössz, akkor szólj nekem is 😊
Hát ez elég zagyva lett, de remélem értitek.
Valaki sugja meg hogy, hol lehet megvenni az eredeti verziót, mert mar vagy 4-szer végigjatszottam de az intrókat és a végét még nem láttam. Mivel az enyám rippelt jatek. Ricewind, ha vagy írd meg légyszi.
Az a csaj egy adomány volt Gomeznak, amiért szállítja az ércet a királynak (igazábol arról van szó, hogy ha Gomez nem kapja meg amit akar, akkor a király b***hatja az ércet ; )). Magyarán teljesen mellékes, afféle poén az intróban. Valószínűleg az egyik csaj a kastélyban, aki épp a padlót súrolja.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
szerintem az még az elsőből volt, max valami ki nem adott terepen
a 2-t csak mostanában kezdik el
a 2-t csak mostanában kezdik el
Riszpekk
Lesz, mert én láttam belőle képeket. A grafikától nem dobtam hátast, de itt úgyis a játékmenet a lényeg.
Egyébként egyelőre a kedvenc RPG-m 😊
Egyébként egyelőre a kedvenc RPG-m 😊
ez a világ leggjobb játéka ugyhogy várj. csak nekem a j verzio fagyott
van vmi kép/hir /történtemorza a 2ről?
ja egy kérdés:hogy mult el a barrier?kinyirtam a sleepert, de attól még hogy mult el?azt mondja mvisszajött
van vmi kép/hir /történtemorza a 2ről?
ja egy kérdés:hogy mult el a barrier?kinyirtam a sleepert, de attól még hogy mult el?azt mondja mvisszajött
német verziót nem ismerem
amúgy megéri várni nálam egyszer a warrior kings indult el 10 perc alatt 😊
amúgy megéri várni nálam egyszer a warrior kings indult el 10 perc alatt 😊
Riszpekk
Én anno QCZI warezról szedtem! A file-ok meg nem biztos, hogy hibásak, csak le kell többször tölteni...
Mivel töltöd le?
Mivel töltöd le?
Sajna gőzöm sincs, de addig amíg meg nem oldódik, rakd fel a RIP-et. Nincsenek benne videók, de legalább játszható... 😊
BÉGIGVITTEM!
végülis 30óra 30perc játékidő lett, és 31es vagy 32es szinten végeztem.Bár van pár kérdésem pl hogy mi a neve a főhősnek és ki az a lány az introban akit lehurcolnak.Meg hogy kik azokl a new camp közelében akik egy barlangban vannak és nem akarnak beengedni.. Ja és várom a Gothic2-t. Sohasem játszottam még iilyen csodálatos játékkal. Mindenkink ajánlom!
végülis 30óra 30perc játékidő lett, és 31es vagy 32es szinten végeztem.Bár van pár kérdésem pl hogy mi a neve a főhősnek és ki az a lány az introban akit lehurcolnak.Meg hogy kik azokl a new camp közelében akik egy barlangban vannak és nem akarnak beengedni.. Ja és várom a Gothic2-t. Sohasem játszottam még iilyen csodálatos játékkal. Mindenkink ajánlom!
egy kérdés.
megvan az Uriziel, aktiváltam is, ki is rugtak a new campből is, de mnost mit kell csinalni? visszamenni a sleeper templomába? de hogy jutok át aszon a kapun ujra amin átteleportáltam magam? Az még haggyán hogy nem találok vissza(plz mondjátok el merre is van), de akkor ezzel letudom győzni a shaman5öt?
megvan az Uriziel, aktiváltam is, ki is rugtak a new campből is, de mnost mit kell csinalni? visszamenni a sleeper templomába? de hogy jutok át aszon a kapun ujra amin átteleportáltam magam? Az még haggyán hogy nem találok vissza(plz mondjátok el merre is van), de akkor ezzel letudom győzni a shaman5öt?
Dumb,
az 1 plussz quest a játékban,nem kell megcsinálni ahhoz, hogy végigjátszhasd. A neve Stranger/Chromanin quest.6 könyvet kell összeszedni hozzá,egymás után jelennek meg különböző helyeken,egyszerre csak 1.Az első a sunken towerben van a skeleton mágusnál.
bye
az 1 plussz quest a játékban,nem kell megcsinálni ahhoz, hogy végigjátszhasd. A neve Stranger/Chromanin quest.6 könyvet kell összeszedni hozzá,egymás után jelennek meg különböző helyeken,egyszerre csak 1.Az első a sunken towerben van a skeleton mágusnál.
bye
TSW: Tunderke
én nem tok tovbbjutni a templaros résznél. Ti hogy öltétek meg pket? csak a golemem tud de az vagy beakad vhova vagy elmegy. És sizonyuan szaggat ennél a résznél...
Megjelent az első angol verziós Gothic mod (gothic.rpgdot.com). Csak annyit értettem a leírásából, hogy távolabbra lehet látni, és jobb lesz a kamerakezelés...
Ha valaki kipróbálta, majd ossza meg velünk az élményeit...
Ha valaki kipróbálta, majd ossza meg velünk az élményeit...
Mindegy, hogy milyen kardot szúrsz bele, csak öt db.-ot kell.
Javaslom keresd fel a www.cracks.am oldalt.

na azóta segitett vki de azért bnagyon köszönöm.
egy quake3.us arc
na most ott vagyok de azokat a fránya templarokat még csak meg se sebzem
ugyhogy csináltam egy golemet
az irtja rendesen őket😊
csak nagyon hulye
nem tom merre klell menni mert nagy de majd kitlálom...
egy quake3.us arc
na most ott vagyok de azokat a fránya templarokat még csak meg se sebzem
ugyhogy csináltam egy golemet
az irtja rendesen őket😊
csak nagyon hulye
nem tom merre klell menni mert nagy de majd kitlálom...
na akkor segítek (már majdnem ott vagy, ahol elakadtam 😊
először is a meglövendő kő alatt van egy titkos kapcsoló, ami kinyit mellette egy falrészt
ezt hagyd nyitva, utána közvetlen közelről (4 m) lőjj bele a kőbe, és spuri a kinyitott titkos helyiségbe
Akkor jön a meglepi, és mehetsz tovább.
először is a meglövendő kő alatt van egy titkos kapcsoló, ami kinyit mellette egy falrészt
ezt hagyd nyitva, utána közvetlen közelről (4 m) lőjj bele a kőbe, és spuri a kinyitott titkos helyiségbe
Akkor jön a meglepi, és mehetsz tovább.
Riszpekk
lenne egy iszonuy fontos kérdésem
This room look nasty.
Find a switch, and press it.
Equip a bow, stand outside the gate that leads to the
tunnel (not the room where you met the templar).
Note that the character will automaticly aim at a grey
stone on the wall. Shoot it.
You will see why you shouldnt stand inside the room 😉
Now you will note a part of the room that is very dark.
You can lit a torch, fire something in there, or use a
light spell if you want, but you will just see that there
is a second target in there. Fire a arrow into the darkness
and you will see a new 'video' when the other gates opens
up.
ezt irja de nem toommegcsinálni
becélozza de nem találja el
This room look nasty.
Find a switch, and press it.
Equip a bow, stand outside the gate that leads to the
tunnel (not the room where you met the templar).
Note that the character will automaticly aim at a grey
stone on the wall. Shoot it.
You will see why you shouldnt stand inside the room 😉
Now you will note a part of the room that is very dark.
You can lit a torch, fire something in there, or use a
light spell if you want, but you will just see that there
is a second target in there. Fire a arrow into the darkness
and you will see a new 'video' when the other gates opens
up.
ezt irja de nem toommegcsinálni
becélozza de nem találja el
Több hozzászólásban is olvastam, hogy ha Mordrag gyűrűjét úgy adom oda Lesternek, hogy épp rajtam van, akkor megmarad a +5 dex...
Hát sajnos az 1.08 k verzióban már nem marad meg.
Hát sajnos az 1.08 k verzióban már nem marad meg.

egy kérdés. Amikor a templart kell kinyirni aki a kaput őrzi?azt hogy kell?sehogy sem megy. Amikor golemet idéztemő megölte ugyan de nem kaptam ért e xp-t. És utána ha golemmel nyirom ki akkor azt a kis szürke vmit a flon nem találom el soha...
Gothic ISO CD1 .c12 van valakinek? Már csak ez az 1 hiányzik
Egy tipp kezdéskor:
A játék elején nem csak az Old Camp belső udvarára lehet bemenni a "kirántom a kardom és berohanok" trükkel, hanem Gomez házába is. Már vagy a tizedik ládát töröm fel odabenn...Ja és kifelé jövet is elő kell venni a kardot, különben egyből kinyírnak az őrök.
A játék elején nem csak az Old Camp belső udvarára lehet bemenni a "kirántom a kardom és berohanok" trükkel, hanem Gomez házába is. Már vagy a tizedik ládát töröm fel odabenn...Ja és kifelé jövet is elő kell venni a kardot, különben egyből kinyírnak az őrök.

Az ötödik kard hol van? Egy napló azt írta, hogy vmi szobában van elrejtve. De nem találtam semmilyen szobát amiben kard is lenne...