Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onnan elindulsz balra, és kb. a 4-ik üregben, ahol kinyírsz 2-3 őrt, egy fal mellett van a cucc.
Riszpekk
1. Menni kell amerre tudsz. Rögtön a teleport után van szemben egy ajtó, bemész, harcolsz, és utána jönnek a kemény fejtörők.
2. Nyugi, van még 😊
2. Nyugi, van még 😊
Riszpekk
1MIT KELL CSINÁLNI A SLEEPER TEMPLOMÁBAN MIUTAN BETELPORTALTAM MAGAM?PLS HELP MERT NEM TOM
2.milyen messze vagyok most a végétől?
2.milyen messze vagyok most a végétől?
Igazán nincs mit. Ha nem tévedek, minden chapter elején odaspawnol egy. Szóval csak trollból össze lehet szedni 12000 XP-t 😊
Riszpekk
Köszi! 😊
MERRE VAN EGY ROHADT TROLL???!??!?!?!?!?!
CSa --> MIre odáig jutnál, hogy Heavy Guard Armor-od lehet, addigra "kicsit" megváltozik a játék! 😊
Türelem magyarázatot terem! 😊
PEACE
Türelem magyarázatot terem! 😊
PEACE
Hehe. AZ jó buli. Fel kell kapaszkodni az egyik bástyára, és onnan át tudsz ugrani a mellette levő dombra. Lehet hogy valamennyit sebződsz, de max egy karcolás ezen a szinten. Onnan meg már simán lecsusszansz a földre.
Riszpekk
Ja! ÉS hol a fenében találok egy TROLLT????
Már midnent megszereztem az ULU-MULU-hoz, de Troll sehol a vidéken!
Köszi!
Már midnent megszereztem az ULU-MULU-hoz, de Troll sehol a vidéken!
Köszi!
Hali! Nagyon nagy HELP kéne!
Vettem egy eredeti XP HOME EDITION-t, amit már egy jó ideje használok otthon.
Most behoztam az irodába, feltelepítettem, de ugyebár a serialt nem fogadja el a rendszer!
MIT KELL TENNEM!!
ELŐRE IS KÖSZI!!!
Vettem egy eredeti XP HOME EDITION-t, amit már egy jó ideje használok otthon.
Most behoztam az irodába, feltelepítettem, de ugyebár a serialt nem fogadja el a rendszer!
MIT KELL TENNEM!!
ELŐRE IS KÖSZI!!!
Xardastól úgy jutok le, hogy elteleportálom magam a new vagy a swamp camp-be!
Máshogy nem lehet...szerintem! 😊
Máshogy nem lehet...szerintem! 😊
milyen láva?
amugy van a romos várnál egy ledőlt époitmény, ahol a vizben van egy alagut, ésott lelehet uszni, ott van egy csomo csonti, meg minden...
amugy van a romos várnál egy ledőlt époitmény, ahol a vizben van egy alagut, ésott lelehet uszni, ott van egy csomo csonti, meg minden...
Kicsi segitség. A templomban ahol van egy sziget a láva közepén, ott meg kell szerezni URZIELT, ez egy kard. Ki kell menni Xardas-hoz ő fogja aktiválni. Debzése 120-as + 30 tüzsebzés Franyó kard.
Egy kérdés! Ha valaki a swampban akarja végigjátszani akkor templárnál jöbb nem lehet????
azzal meg nemigen probaltam mert lelottek de most megprobalom, illetve holnap, ez a nap is elszállt számomra. na huztam...
Figyi ne foglalkozz a sámánokkal. Húzódj félre, hogy ne lássanak, és futás be a kapun.
Nem tom mennyi van a végéig, én elakadtam a templomban.
Nem tom mennyi van a végéig, én elakadtam a templomban.
Riszpekk
harr, pedig már csak egy nagyon kicsi kell a 25ös szinthez, Amit ráddobálnak azok a sámánok akik a vasrácsnál vannak azok fireballok, vagy magicek, mármint hogy melik vedogyuru kell. Most kb milyen messze vagyok a végétől?
megölnek a sámámnok, a tűzlabdával, pedig egy csomo amuletem van, és a tuz elleni varazslatom már van vagy 50...
Bár a haverom nem szarozott az Ulumuluval, kiirtotta az egész falut, és végigvitte a játékot szóval nem nagy baj.
Riszpekk
Azt nem tudom, most bent vagyok a templomban, és nálam volt az Ulumulu, ezért nem bántottak. De szerintem nem kell őket bántani.
Riszpekk
de bazz már a felét kiirtottam. A történet szerint kellenek majd az orkok?akkor a sámánokat sem?baj ha kinyrom őket?elbasztam vmit?
A doboló orkoknál, a sámánok mögött. De előtte a sámánoknál dobj egy jobbost, menj majdnem végig a folyosón, ott lesz a kard.
A doboló orkoknál, a sámánok mögött. De előtte a sámánoknál dobj egy jobbost, menj majdnem végig a folyosón, ott lesz a kard.
Riszpekk
egy kérdés. Az az ork falu ahol kibaszott sok ork van, és néhányan dobolnak, és ott van egy kapu. oda kell mennem?mert most a temple of the sleeprebe kell lethnom.
2.meg mégegy haverom itt akadt. El nemtudjam it kell csinálni a temlomban. Azt elmondanátok?
köszi...
2.meg mégegy haverom itt akadt. El nemtudjam it kell csinálni a temlomban. Azt elmondanátok?
köszi...
Hát valahogy úgy. A 92-es kard (my favorite, Revenge Steel) az ork faluban van, a jobb oldali járatban az egyik cellában. De később is találsz még vagy kettőt.
Riszpekk
akko mondjuk hiába van elegendő strenhem hogy használjam, akkor nem ütök maxot, ha csak annyim van hzogy használhassam?
Akkor lépsz az 5. chaptrbe ha megvan az ulu mulu. A minecrawler páncél csak mellékküldetés, nem kötelező...