3777
Gothic 1
-
Köszike.
Ja és lécci magyaríccs!!!
Az igazság az hogy segítenék is, de akkor már megfosztanám magam attól az élménytől, hogy a játékban értem meg a sztorit.
Tudom szemét vagyok!!!!! -
nék -
Csak holnapra tudnék(vagy nák???) küldeni. Úgy jó? -
Új épület és quest:
http://www.pcdrama.com/ -
Elsőnek egy kis cím:
http://en.tagmt.devmode.de/index.htm
aztán meg nézzetek el ide
Hivatalos Gothic fórum a Jowoodon -
Sziasztok!
felhozom újra a topikot.
Első dolog az lenne amit már a Gothic 2 fórumban is megemlítettem, hogy hogyan lehet kinyerni a Gothicból az angol szövegfájlokat(persze angol a játék), mert ha nem tudom akkor a fordítást se fogom tudni elkezdeni.
Másik:
Sokan nem játszanak addig a G2-vel amíg ki nem jön az angol. Akkro játszatok az eggyel! De!!!
menjetek e hivatalos fórumokra meg ide oda és keressetek hasznos Mod-okat, amivel pl. átalakíthatod a karaktered rakhatsz be saját épületet, küldetést és szörnyeket.
Szeritnem sokkal több van így ebben a játékban.
Így akkár Morrowind mennyiségű cucc is lehet benne:)))
Ja igen, és ha találsz valami érdekeset linkeld be ide és írd le hogyan lehet hazsnálni, és egyáltalán mire jó:)
Jó játékot mindenkinek! -
Braveheart, mindjárt küldöm a gothic1 mentést :D majd megírom hány tömöríttésben van benne, ha rájövök tömörítést hogy lehet tömörítteni :D -
Braveheart #2046 remélem nem vettétek komolyan -
:)
Kb. 1300 levél elég is lenne hozzá! :))) -
Mailben hogy lehet???
Feldarabolod 1 megás részekre és elküldözgeted??? -
Braveheart #2043 mailban elküldöm oké -
Valaki kuldjon mar nekem egy gothic 1 -et neten!! -
Braveheart #2040 Te, mi a neve annak a tárgynak, amit oda akarsz adni Iannak? -
Braveheart #2038 nyugodtan elküldheted
[email protected] -
Braveheart #2036 Fucko az orc rabszolga feletti "emeleten" van a barlang, ami a fogaskerékhez vezet, nem az orc rabszolga alatti emeleteken! (ott ahol hidak vannak vagy lépcsőszerű tákolmányok, és van ott 2 templar, mellettük meg mégegy barlang ahol van pár minecrawler meg asszem egy gyűrű is. Annak a barlangnak a bejáratát, amely a fogaskerékhez vezet, egy guard vigyázza és asszem mögötte van pár csontváz is. A bugos létra is ott van, a legegyszerűbb, hogy amikor jössz fel, felmész a létra fölötti részre és onnét az alrobatika képességgel átugrasz a létra mögé, így nem kell szenvedned vele (emlékszek hogy ki voltam akadva a létra miatt) -
fucko #2035 Hat akko nemtom,felvetted 1altalan a kuletest a szerzetesrol kor alom vagy ki az?Mer lehet hogy aze nem fogadja el azt a fogaskereket,bar nem hiszem:)
-
fucko #2033 Nem sajna mar nincs meg.De ezekszerint nem neztel meg mindent.Ha iantol jossz lefele talalsz 2 csakot a akik mennenek a minecrawler feszket kerseni,na meg attol is lejjebb kell menni.Ott lesz mar olyan is hogy orc rabszolga de meg onnantol is lejebb kell menni. -
fucko #2030 Ott van a nagyfonok vagyis az Ian gyerek egy boltnal akinek oda kell majd vinni a kereket,es attol visszabb van egy bode ahol van 3 lada es egy or.En nem talaltam masik kereket csak azt az 1et ami iannak kellett.Lent van nagyon melyen ott van egy csomo tarnafereg vagy mi meg egy nagy faszerkezet mar irtam,es ott van meg 2 letra nekitamasztva a falnak is ami bugos mer nem lehet rajta felmenni csak ha ugralgatsz a vegen,erre meg pontosan emlexem : ) -
fucko #2027 Teljesen lent van a meylen az egesznek ott van egy csomo minecrawler es egy nagy faszerkezet es a foldon hever a gear.Azt a kulcsot asszem a raktarnal lehet hasznalni ha elkuldod az ort a fonokhoz.Remelem tuttam segiteni. -
Mikor lesz már Gothic2 (angol)? -
Nem vitatkoztunk, csak eszmét cseréltünk :)
-
:)
Legalább van miről vitázni, ugye? -
Mehet a new campbe is, amíg nem veszik be az old campbe. Egyébként Én értettem, hogy te mit mondasz, csak Te nem értetted, hogy Én mit akarok mondani, de mos tmr világos minden, ugye? :)
Egyébként még mindig hálás vagyok, hogy meg tudtam szerezni tőled fullba a gothicot
-
Ja így OK! A sect campben viszont ez nem befolyásol semmit! Mehet küldetéseket teljesíteni. -
Én nem azt mondom, hogy ahhoz nem kell, hogy bejusson a belső várba, de ha a new camphez akar csatlakozni, akkor előbb egy new campes srácnak kell adnia a listát, aki átírja, és csak utána kell odaadni diegonak a "hamis" listát. -
Az a lista csak azért van, hogy bevágódjon Diegonal. Nem jelent semmi mást! Ha a többinél is bevágódik, akkor Diego szól az érdekében hogy bejusson a belső várba. Hidd már el ezt egy Gothicnak! :) -
Ez mind oké, de ő azt mondta, hogy odaadta a listát diegonak, ha viszont odaadta, akkor már nem lehet máshova csatlakozni..... -
Csak akkor állhat be az old campbe, ha bejutott a belsővárba. Ehhez pedig a listás küldetésen kívűl egy pár küldetést teljesíteni kell:
1. egy kardot kell venni valakinek
2. el kell tüntetni az old campből egy new campes csávót (azt aki átkísér a new campbe)
3. meg kell találni egy eltünt fickót (akinek a nyakláncát adod oda majd) ott van a hullája egy barlangba az old camp mellett
4. el kell lopni a sect campbe egy varázsital receptjét
5. Le lehet verni egy fickót az arenába, de ez úgysem fog sikerülni! :)
6. Tolvajlást vagy lopakodást kell megtanulni az egyik fickónál
( Bocs, de a nevekre már nem emlékszem, régen játszottam már vele, Diegora viszont emlékszem... ) -
Gothic, ha már odaadta a listát diegonak, akkor azthiszem sehova máshova nem áállhat be, csak az old campbe. Bár lehet, hogy tévedek, de a new campbe biztos vagyok, hogy oda már nem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megcsinálni az ottani küldetéseket :DD
-
Van értelme! Akkor fogod tudni használni a "death to undead" vagy valami ilyesmi nevű varázslatot (Xardastól), ami igen hatékony varázslat lesz a játék végefelé! -
Beszélj mindenkivel, kapsz még küldetéseket. Kb. ötöt kell teljesíteni, ahhoz hogy bejussál a várba.
Közben elmehetsz a sect campbe és a new campbe ott is kapsz egy csomó küldetést. Oda csatlakozhatsz ahová akarsz. Szóval abszolut nem vagy elakadva. Az old campben lesz egy csávó aki a sect campbe visz el és lesz egy aki a new campbe. Az eltérő öltözetükről fel fogod ismerni őket! -
1: Én beszéltem mindenkivel, és elfogadta a küldit.
2: Pont az old camp börtönében lévő kovácstól.
3: lsd. 2-es érdemes kiírtani mindenkit, és átkutatni gomez ládáját, plussz megkeresni a kovácsot.
Jah, hogy már a sleepernél vagy, Őt nem tudod megütni, mert elalszol, hanem vannak a "plató" körül ilyen mélyedések, oda kell beleszúrni mind az öt kardot, de minegyik kard után le kell verni egy daemon lordot. Ha az uccsót is leverted, akkor vége a játéknak.
-
Hehe, azt csinálsz amit akarsz, majd a végén meglátod:)))
de gonosz vagyok:)) -
Jacky #2003 Még valami: 5. körös varázsló vagyok. Érdemes a 6. kör elérésére gyúrni? Van valami értelme? Az Urizielt így is tudom használni, én legalábbis így tapasztaltam. -
Jacky #2002 Ok, köszi, megpróbálom. Csak az a baj, hogy amint felérek a szörny mellé a platóra, egyszerűen elalszom (gondolom valami varázslat vagy kisugárzás lehet), és így megütni sem nagyon bírom. Na mindegy megpróbálom, mert nagyon kíváncsi vagyok a végére. Azt hiszem egyébként hogy kissé elsiettem ezt a lemenetelt, mert tuti lemaradtam pár küldiről.
1. Pld. megvan az a küldim hogy hozzam össze Diegót, Miltont meg a new camp-ből Gorn-t és Lares-t egy titkos helyen. Beszéltem mindenkivel többször is de semmi. Hogyan?
2. Kitől/mikor kaphatom meg az ancient ore armor fejlesztő küldit? Xardas lenn alszik a templomban.
3. Megvan a teleport rúnám a tűzmágusokhoz, de ők ugye benn vannak az old campben, ahol mindenki haragszik rám! Irtsak ki mindenkit? Vagy más a megoldás? Ez lehet hogy összefügg a Diegó féle titkos meetinggel nem? -
Üsd meg egy párszor, egészen addig, míg fel nem jegyzi, hogy még nem tudod megsebesíteni, aztán, akkor menj csinálj mindnent, amit a quest ír.
-
Jacky #2000 Minden kardot a templomban lehet megszerezni? Mert egy hiányzik és így nem lehet legyengíteni azt a bazi nagy szörnyet az Ork Templom legalján.
Már mindent bejártam. Segítsetek! -
Xardas nem halt meg, csak elaludt. De nem lehet felkelteni.
-
Jacky #1998 A páncél már megvan, csak bementem a templomba, minden rácson átmentem, ott vagyok a bazi nagy főellenfélnél, aki tüzet lő rám, csak 1 kard hiányzik. 4 megvan, ill. felhasználtam. Xardast nem lehet feltámasztani? -
Nem éri meg visszamenni, amíg xardas, nem mondja, hogy menje el oda, mert Ő ad kulcsot, és csak azzal tudod kinyitni a ládákat, amikbe a jó cuccok vannak. AZthiszem az utolsó fejezet elején mondja, vagy pedig az utolsó előtti végén. Már nem emlékszem pontosan.
Szóval az a lényeg, hogy csak akkor érdemes visszamenned, mert csak akkor tudod kinyitni a ládákat.