3672
Gothic 1
-
#1924 Figyu Randal. Ha akarod elküldöm neked e-mailben a végigjátszást(ha ugyan nincs meg neked) -
#1923 A Gothicnak egy kicsit gyengéje a harc. Sajnos a védekezés nem a legjobb. az a biztos, hogy megpróbálsz úgy harcolni, hogy csak egy ellenfél férjen hozzád( ez szinte lehetetlen). gyűjts be jó fegyvereket, páncélt, meg képezd magad és lopkodj:)))
Ha majd elég messzire jutsz akkor látni fogod, hogy a régi ellenfeleid le birod győzni, de az "újakat" ill. a nagyobbakat itt is csak nehézkesen.
Srácok az miért van, hogy a Xardas-os küldetés az átkerül a Failed Missionhoz, meg miért kell nekem átállnom a New Campbe??? -
#1922 Halihó!
Két napja kezdtem el játszani a Gothic-kal. 10 perc után elhatároztam hogy letörlöm. Nem ment se az irányítás, se a harc(hujjuj), se a sztori, ráadásul olyan gyenge voltam mit egy ( a PcGuru végigjátszásának szavaival élve) marék szárított lepke. Csak egy valami miatt nem töröltem le. Valahogy megfogott a hangulata. Azóta (a végigjátszást használva) egy kicsit megerősödtem, haladok a sztoriban, és az irányítást is elsajátítottam. Viszont a harc még mindig nehézkes. Az egykezes kardból trained vagyok, a támadás megyeget, de a védekezés! Egyet belém vágnak, ütnek vagy harapnak és nekem kampó. Valaki szolgáljon valami tippel. Vagy csak fejlesztgessem türelmesen a karakteremet? -
#1921 Hát igen, az nagy buli az eljén, mikor bejutsz a várba, mert szinte mindent magadévá tehetsz....De azért az igazán tápos cuccok, majd kéőbb jönnek, hidd el...
Én tudom, mert ma fejeztem be a gamet
-
fucko #1920 De durva!Az egesz varat kiloptam a vagyonabol van vagy 25 gyurum meg vagy 12 amulettem meg 14000 erteku oreom ilyen coinban csak nemtom azzal mit lehet kezdeni.Meg egy olyan amulettet tettem fel ami +15 vedekezest ad weaponra meg bow ellen.Igy mar nem is artanak az eddig legkemenyebb ellenek csak egy kis hangyafasznyit kiveve a snapper ;) -
#1919 :)))
Szívesen... -
fucko #1918 Hu telleg:))
Koszi! -
#1917 Mordragot nem kell legyőzni, lehet úgy is beszélni vele, hogy lépjen le, és akkor együtt átmentek a new campbe. Azt azért érdemes megcsinálni, mert elöl megy, kinyír minden szörnyet, de kapsz értük xp-t.
Dextert nem értem, akkor lehet, hogy megkaptad már ezt a küldetést. -
fucko #1916 Hat az elso 2 megvan,dexter vmiert nem mond semmi ilyesmit,mordragot meg keptelenseg legyozni,a listat meg mar elinteztem. -
#1915 Hát, ha jól emlékszem 4 embernek kell szívességet megcsinálni, plussz el kell hozni a listát az oldmine-ból Ian-tól.
Sly: Meg kell találni Nek-et.
Whistler: Kardot kell neki szerezni
Dexter: El kell lopni neki egy receptet a sect campből.
Thorus: El kell tüntetni Mordragot.
Diego: El kell hozni a listát az old mine-ból Ian-tól.
Azthiszem ennyi elég kell hogy legyn, ha még tolvajlást is tanultál.
-
fucko #1914 Mit kell csinalni hogy diego beengedjen a belso reszre?Mar mindenkinek megtettem a szivesseget meg tanultam is a tolvajlast meg kuszast de aszondja meg nem eleg. -
#1913 Thanx...
...beszéltem Mordaraggal is, de úgy tűnik Ian listája nélkül nem megy. Mind1, majd a következő végigjátszás alkalmával Laresnek adom és nem Diegonak. -
#1912 basszus,de jo hogy irtad :o)) én meg töröltem a gamet meg ujrainstalltam és lassan eljutok a 2.szintig megint. Még jó hogy meg van a régi mentett állásom. juhhé :o)) -
#1911 A ceremónia pontban éjjel kezdődik, szal menj aludj midnightig és utánna kezdődi a mise :) -
#1910 Ja, és én ott állok mellettük meg lemegyek eléjük,de semmi és hát most kellene menni a 3.chapterbe. -
#1909 Bárki!
Nekem az a gondom,hogy régi tábort választottam, megcsináltam az összes küldetést a második pályán és amikor odaadtam Cor Kalomnak az almanacot akkor őt el kell kisérnem a templomhoz ahol Y'berion megtartja a ceremoniát.Ez a baromarcu Cor Kalom felmegy a templom lépcsön majdnem a tetejéig majd visszafordul és lesétál az emelvényhez a főpaphoz. Itt kellene a főpapnak elkezdenie a ceremoniát de nem történik semmi. Miért???????????????????????? -
#1908 Laresnél a 2. feladat az hogy beszélned kell Mordraggal /ő hozott át az uj táborba/ és közvetitened kell neki Lares akaratát,,miszerint gondoskodjon róla, hogy egy kém épüljön be a szekta-táborba. +. küldetése lesz Laresnál a régi tábor elárulása. Ekkor kell a régibányában szerzett listát neki adni.Ő belejavit a listába előléptet csavargová.Kérdezd meg töle mit csinálj, majd beszélgess el Crossal a tüzmágusoknak szolo üzenetről.Vegyél páncélt Wolfnál,majd emlitsd meg Mordragnak a szektát.Vidd a listát Diegonak és beszélj Thorussal. -
#1907 Visszaolvasva látom, hogy Head Hunter-nek is volt hasonló problémája és azt javasoltátok neki, hogy az Ian-tól kapott listát Lares-nek kell adni. E nélkül egyáltalán nem lehet csatlakozni hozzá?
Előre is kösz. -
#1906 Hi!
Talán kicsit le vagyok maradva, de én még csak most kezdtem el játszani az első résszel...
...viszont azt hiszem találtam egy bugot.
A Chapter I végén vagyok és teljesítettem mindhárom camp alapküldetéseit, már csak azt kellett eldöntenem melyikhez csatlakozzam.
Bár az Old Camp mellett döntöttem, gondoltam kipróbálok egy korábbi mentést és megnézem milyen kezdő küldetésekkel kecsegtet a New Camp, ám itt a probléma.
Lares azt mondja, hogy még nem állhatok be közéjük (pedig odaadtam neki Mordrag gyűrűjét + Baal Isador swampweedjéből befolyt 400 ore-t is megkapta) és közben megjelenik a felirat: "...level 5 required".
Tehát gondolom min. 5-ik szintű kellene, hogy legyek. A helyzet azonban az, hogy most 8-ik szinten vagyok...
Más is találkozott ezzel a problémával? -
#1905 Szia!
Most nem lesz Gothic, az biztos.
Gyu"
Ezt a mailt kaptam a gamestartól, tehát nem a gothic lesz a full játék aköv. gamestarban :(((
-
#1904 Francokat. Rosszul mondtam, az a januári lesz. a mostaniba warcraft 2 van. -
#1903 Szerintem 20 és 25 körül.
De úgy is látni fogod:)))
Karácsonyi különszám lesz szerintem:))) -
#1902 MIKOR JELENIK MEG AZ ÚJ GAMESTAR? -
#1901 hoppa na ezt megveszem -
#1900 A kérdés, most már csak az, hogy mikor jelenik meg a gamestar?
-
_sonic_ #1899 Legjobb :DD -
#1898 Eszem megáll. Bemegyek a várba az old Cambe a gomezhez, erre azt lopok el onnan a toronyból, meg a szobákból amit akarok:)))) -
#1897 Hmm:)))) Meglesz:)))
Bakker, meglesz eredtibe a gothic, vagy esetleg keressem valamelyik pc-s üzletben , mer gondolom ott dobozzal adják, úgyis benyomják ahogy jön a Gothic 2.
_sonic_:
Nagyon sokat segítettél, megnyugodtam. Tényleg! -
Ironka #1895 Emberek!!!!!
Tudja valaki, honnan lehet még letölteni a Gothic 1-et? Nem találtam sehol :( A második rész demója nagyon bejött, az elsőről pedig csupa jót hallok tőletek, ergo szeretném az angol nyelvű verziót magamévá tenni :) Remélem még nem késtem el -
_sonic_ #1894 Nos Randal, a Gothic egyik szépsége, hogy nem igazán lehet benne elakadni, továbbá a kulcsfontosságú embereket a játék nem hagyja megöletni (próbáld meg pl. Diego-t kinyírni, nem fog sikerülni). Nekem ez különösen teccik a játékban, hogy akinek esetleg nem teccett az orcája azt csendben el lehetett tenni láb alól (Bloodwyn pl. már elsőre elnyerte ellenszenvét, hatalmas örömmámor volt amikor az egyik későbbi chapterben le lehetett gyakni, of korz én ezt már sokkal hamarabb megtettem :D). Szvsz a játékban nagyjából azt csinálsz amit akarsz, nincsenek megkötések, legfeljebb bizonyos hiányt fogsz szenvedni ha egy "nem átlag" embert nyírsz ki (hanem teszem ezt egy kereskedőt). Ill. bocsánat, egyetlen egy "megkötés" van a játékban, anélkül nem lehet végigjátszani, hogy ne csatlakoznál egy camphez se, legalábbis nekem nem sikerült pedig ötször végig toltam.
Másik dolog: ezt a journal-os témát szerintem nyugodtan hanyagolhatod, legfeljebb akkor nézz bele, ha már felhalmozódtak a questek és esetleg nem emléxel valamire. Szal,ha pl. Sly-nak visszaviszed Nek amulettjét az egyik shadow questben, megkapod az xp-t (plusz journalba új bejegyzés) ergo quest teljesítve és innentől kezdve lényegtelen hogy mi a van a journalba írva. Na remélem segítettem valamennyit.
Ha van még egyéb kérdésed vesd fel nyugodtan!
Ja és mentsél sokat! :D -
#1893 azt hiszem igen. -
J.a.b.b.a #1892 Szóval ez a kunyhós küldetés csak arra jó, hogy legyen hol pihenni. Nem kritikus a végigjátszás szempontjából. Ha kinyírtad a fazont már nem lehet föltámasztani. Ezentúl jobban vigyázz. És érdemes néha menteni is :)
A Camp-ekbe való bekerülés pedig elég macerás munka, mindegyikhez sokat kell futkosni. Ahogy írtam korábban a Diego mondja, hogy az Old Camp-ben hol tarasz. Ha mindenkinek "bejössz", felvesznek. Migcsináltad már az összes őr küldetését? -
M.A.D. #1891 Tegnap előtt Gothic1-eztem egy kicsit.
A kettőre addig várok, amíg nem lesz meg englisül. -
#1888 Hali!
Lenne egy problémám!
Asszem a New Campben van egy olyan küldetés, hogy el kellküldeni vmi Sharky nevezetű fószert aki a kunyhóját építgeti.
Az van, hogy a végigjátszásban írták, hogy íjjal nem lehet meggyakni, nekem mégis meghalt, de a küldetésem nem tünt el és nem lett failed, viszont a faszit seholse találom.
A másik az Old ampben lévő NIK. Őneki a hulláját találtam meg a barlangban, ezt el ismondtam akinek kellett, meg odaadtam a nyakláncot, de a küldetésszövegben vmi olyasmi van, hogy az aréna körül lévő parasztok talán tudják, hogy hol van, de egyiknél sincs iylen választási lehetőség, és ez a küldetés is megvan!
Valaki segítsen mert nem akarom újrakezdeni a játékot!!! -
#1885 tetté=tettél -
#1884 Bár most bogarat tetté a fülembe... Lehet hogy mégis meg kéne csinálni? :) -
#1883 Mondjuk nekem van egy gothic.uw.hu regisztrációm, tudnék is honlapot csinálni. De lenne értelme a gothic.rpgdot.com mellett? -
#1882 Én akartam csinálni, de már nem bírtam volna szuflával, mert amellett lett volna még kettő... :/ -
#1880 mail ment! -
#1879 Látnám?:)))
Látom:)))