Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megtaláltam Ian-t! Ahogy hazaértem.
BAKKER!!!!!! Miért van az, hogy megvan az ötös szint, és nem enged banditának a lares????!!!!!
Ha vesztek, minek álljak ki vele? Még meg se tudom sebezni, pedig one-handed level 2-m van!
Ezt kifelejtettem: 

Ezt kifelejtettem: 

Én csak azért nyírtam ki a homert, mert jó cuccai vannak
Olyan idegesítő, hogy nem tudom elérni a 5-ös szintet! A 4-est is alig! Ti, hogy jutottatok el ötös szintre??
Van 30 skilpointom, és nem tudom mit kezdjek vele 😊 Már megvan a One-handed level 1
Van 30 skilpointom, és nem tudom mit kezdjek vele 😊 Már megvan a One-handed level 1
Szerintetek nem szemétség kinyírni a New Campban a Homert azután, hogy megcsináltam a Lurkeres questet, egy mace-ért??????
Ha érdekel valakit a Hardwired-en a mai híreknél van pár screenshot a Ghotic2-ből ...
ja bocs majd legközelebb visszaolvasok nem akartam bunkólenni😊)))))))))))

(halál a hülyékre mint én is vagyok😊)

(halál a hülyékre mint én is vagyok😊)#1742
Jó lett sonic??
Az nagy baj, ha a worldot nem küldöm át? Szerintem a gépem nem fogja tudni felmásolni 😞 (lassú)
Tudja valki honnan lehet letölteni a Charlie2-őt
A morrowind tök ugyan olyan mint a Gothic, csak más történet, ilyesmi? (Láttam egy pár képet)
A New Campen mikor száll le rólam?
És a Kylenak hogy tudom megcsinálni, hogy ne menjenek át a házán?????
És a Kylenak hogy tudom megcsinálni, hogy ne menjenek át a házán?????
MEGVAN!!!!!!
De még mindig nincs meg a level 5
De még mindig nincs meg a level 5
Nekem csak 2 bugom van. A startnál nem gyaktam le őket.
én annyira "hülye"(Paladin jellemem😊) vagyok hogy még Mud-ot se tudtam megölni pedig többször elüldöztem de mindig visszatöltöttem utána...😊
az a kis g*ci alőbbutóbb leszáll rólad ha jól emlékszem a New Campeben(???)
3 meatbug kell meg 5 Hellmushroom
3 meatbug kell meg 5 Hellmushroom
De ha beszélnikarok hozzá, nem tudok neki semmitse mondani. De az is lehetséges, hogy kevés van belőle, vagy egy másikfajta gombát már eladtam. Valaki tudja mit akar a Mud????????? Ott van a szakácsnál. Nem akar leszállni rólam.
Valaki tudna mondani Questeket????
Valaki tudna mondani Questeket????
Meatbug. Akkor mindegyik megvan. És akkor kezdjem el kavarni a levest?????
Hell Mushroom jaja és még kellenek neki bogarak az kint is van de bent Old Campben is a deszkák mögött közel a szakácshoz(csak nehéz őket lecsapni...bug vagy nemtom)
Hol találom a szakácsnak a dolgokat??? Ha gomba meg még valami más van, a gomba megvan. Ha csak gomba akkor a Höllenpliz vagy mi a fene van meg.
Szólj sonic ha ok!!!!!!
Sonic!!!
Az e-mailban megírnám, hogy miket csináltam. És úgy gondoltam, hogy emlékszel, hogy miket kell csinálni.
Melyik gombal, vagy hogyan kell csinálni a zsebmetszést??????
Velem az a baj, hogy sajnálom kinyírni a parasztokat 😊 És így nem tudok 5-ös szintet szerezni, hogy beállhassak banditának 😞 Pedig márcsak 1000 micsoda kéne, hogy meglegyen az ötös szint
Az e-mailban megírnám, hogy miket csináltam. És úgy gondoltam, hogy emlékszel, hogy miket kell csinálni.
Melyik gombal, vagy hogyan kell csinálni a zsebmetszést??????
Velem az a baj, hogy sajnálom kinyírni a parasztokat 😊 És így nem tudok 5-ös szintet szerezni, hogy beállhassak banditának 😞 Pedig márcsak 1000 micsoda kéne, hogy meglegyen az ötös szint
én meg itt szenvedek vele csak fenn van és nem vagyok képes vele komolyan játszani... meg álmos is vagyok mááár😞(
Ja, és én is kuplunghoz hasonlóan ezt írom. Ha van kedvetek, elküldeném valamelyikőtöknek a mentésem ( ]sonic[!!!!!!) Egy kis javításra!!!!
Na van egy naggyon nagy problémám!
Megvan egy 10-es lernepunkte, és akarok a Fingersnél lockpick et vagy mit tanulni. Csak az a GÁZ, hogy németül van írva és de komolyan, foggalmam sincs melyik a lockpick. És ott négy dolog van, 2 tanulás 2 szintben. Azt szeretném kérdezni, melyik a lockpick?? (Van valami S betüs (az első😉 És valami T(Nyilvánvaló melyik)) És még azt szeretném tudni, mi a másik.
Megvan egy 10-es lernepunkte, és akarok a Fingersnél lockpick et vagy mit tanulni. Csak az a GÁZ, hogy németül van írva és de komolyan, foggalmam sincs melyik a lockpick. És ott négy dolog van, 2 tanulás 2 szintben. Azt szeretném kérdezni, melyik a lockpick?? (Van valami S betüs (az első😉 És valami T(Nyilvánvaló melyik)) És még azt szeretném tudni, mi a másik.
1714 es írás
Kuplung. Elküldöd nekem is a mentésed??? Én eléggé "Lame" vagyok 😊
Kuplung. Elküldöd nekem is a mentésed??? Én eléggé "Lame" vagyok 😊
probalj meg egy ket szivesseget tenni.Ott a szakacs neki kell egy ket cucc
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
mellette nem tudsz elmenni?
nézd meg a questeknél hogy MINDENT megcsinaltale vagy bár ha Diego beenged akkor nemtom, aludj egyet hétha akkor megy.
nézd meg a questeknél hogy MINDENT megcsinaltale vagy bár ha Diego beenged akkor nemtom, aludj egyet hétha akkor megy.
A listát is visszahoztad a bányából?
a balettpatkány
de édesek vagytok így tavasszal amikor nyílnak a virágockák meg szikrázik a napocka is az egeckén olyan gyönörű nem picikéim?😊))
A kyle azt megtaláltam a leírásban, az amulettet meg én hordom 😊 Na akkor köszi, most viszont kell apámnak a vonal. Különben a kylenak az a problémája, hogy az út közepén van a háza és mindenki átmegy rajta. Holnap ha "édi" vagy 18:00 körül irhatsz még questeket
Elöre is köszi, ja, és tök jó fej vagy!!!!
Elöre is köszi, ja, és tök jó fej vagy!!!!
Vagy ha van kedved írhatsz nekem Old campas questeket. Ja! A mud és a Kyle az Old camp ban van!!!!!!!!
Nem a Jackal meg a flersfvdjkx micsoda az van. A Mud a szakács mellett van, és ha elkap és dumál hozzád már mindig követ. Van egy bunkója, és majdnem olyan a feje mint neked. A kylenak van egy csákánya, és a Bloodvyn küzelében van(Meg a sly)