3672
Gothic 1
-
M.A.D. #1967 Tegnap gothic1-eztem.
Level 14-en vagyok. Most már nem olyan egyoldalú a harc. A Zombit becsalogattam a városba, és kábé 2 percig ütötték vagy 8-an mire kinyiffant. -
#1966 Shaba23: Ne haragudj, de ha ilyen kis probléma miatt abbahagytad a játékot, akkor azt ajánlom, hogy el se kezd, mert ez nem olyan játék, hogy minden egyértelmű. Nem kevés olyan ember van, aki többször kezdte elölről, mert valamit elrontott.
A bugokról meg nem is beszélve. Szóval, ha mindent ilyen könnyen feladsz, akkor inkább keress más játékot....
Ha nem ilyen vagy, akkor bocsi, nem akarlak bántani, és jó játékot.
Persze kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok.
-
Jacky #1965 Alapbeállításban a use: bal CTRL + cursor fel, ezekkel tudsz mindent felvenni, használni. ALT + előre az ugrás stb. -
#1964 Thx... megpróbálom. Bár gyanús, hogy ennyire láma nem lehetek. Viszont ha ez a probléma, akkor mérges leszek,hiszen már "régóta" megvan a játék és emiatt nem játszottam vele csak az első dialógus utáni 5 percet... -
#1963 Tárgyakat úgy kell felvenni, hogy nyomod a use gombot, majd az előre gombot...., remélem segítettem.
-
#1962 Hali.. lehet a crackes cd miatt, hogy nem tudok semmit felvenni a földről.:( Fegyver nélkül nem megy.... -
fucko #1961 Ugy latszik megiscsak muszaj volt megszerezni az ulu-mulut mer igy egybol be tudtam menni,meg csak igy jutottam az 5. chapterbe. -
fucko #1960 Miutan visszamesz az old cambe es elzaarnak mar belephecc a new campbe ahol lee fel is vesz,aztan a fopapnal tanulhacc. -
#1959 Már a Chapter 4-be vagyok, és még mindig nem tudom hogy hol lehet megtanulni varázsolni. Segitsetek! -
#1958 bogárként is bel lehet jutni, csak nem olyan könnyű. egyszerűbb szerintem a teleportálás.
amúgy ha szemfüles vagy és mielőtt aktivizálod a kardod( mondjuk ez mindenkinek szól), tanulj meg varázsolni a legmagasabb szinten ha harcos vagy és tanulj meg mindent. de csak akkor ha szereted a tápos karaktert, a végén lehet, hogy szükség lesz rá. de a poént még nem lövöm le...
majd rájössz ha kijátszottad. -
fucko #1956 Megis hogy kell hasznalni?Nalam van a tüskes szobor odaallok es azt irja nem mozdul.Most ez vagy bug nalam vagy vmi kis hulyeseget kihagytam de inkabb sztem az utobbi. -
#1955 inkább mondjuk úgy, hogy aki ezt a fegyvert viseli azt nem támadják meg mert má nemtom mié, de az egy szent fegyver vagy mi. azé is morognak. -
#1954 ez nem igaz, kimenni kitud a kapuig. aztán elteleportál vhova, mondjuk Xardashoz, ott átváltozik darázzsá vagy mivé azt akko go vissza. szerintem ez is egy megoldás. -
#1952 Sajnos szarakodott a net,azért küldte el ilyen későn a hozzászólást -
#1951 Az a szar csak arra jó,hogy ne támadjanak meg az orkok(aki ezeket a szörnyeket le tudja győzni,azt magukkal egyenlőnek tekintik,mármint amikből készül az a kalapács v. mi)Azt hiszem van ott valami szobrocska,amit le kell szedni telekinesissel,ahol a sámánok körülülnek valami totemet.Na,annak a segítségével már biztos be tudsz jutni. -
fucko #1950 A tuskes szobrot meg leszugeraltam a magasbol de picsat se tudok vele csinalni. -
fucko #1949 Bogarban atmentem a kezdo facölöpös kapun mer azt se lehetett kinyitni aztan a bogar mar nem fert at a racsos kapun.Megvan az ork teleport tekercsem is de csak vonogatja a vallat ha a kapunal hasznalnam.Meg 1szer kerdem nem lehet hogy azert mert nincs meg az ulu-ulum? -
M.A.D. #1948 nem is tudtam, hogy ennyien ismerik a Gothic1-et (is). :) -
#1946 Változz át bogárrá -
fucko #1945 Ez az ULU-ULU feltetlenul kell hogy bejussak a racsos kapun?Mert mar mindent probaltam es nem sikerult bejutnom. -
#1944 Erre már nem emlékszem, de azthiszem az első ajtót, csak belülről lehetett kinyitni, de nem biztos. A másikat, ahol a rács van, ott csak az ork teleport segít, vagy telekinesissel le kell szedni a szobrot az oszlop tetejéről, és ha az nálad van, akkor már be lehet menni. Remélem jól emlékszem.
-
fucko #1943 Mosmeg ott jarok hogy bent vagyok az ork faluban de nem tudok bejutni egy racsosajton mer nem nyitja a karral(asztirja nem mozdul)Pedig van egy ork teleportom is.De meg a nagy bejaraton se tudtam bejonni csak ugy hogy atvaltoztam kis bogarra,mert ott meg azt irta a forgatora hogy jammed,es azzal se tom mit kell. -
#1942 Én az Orc Hammert használtam. -
Braveheart #1941 egy sima zúzófegyver elég lesz, én a god's hammerrel nyírtam ki(buzogány, elején egy tüskével) csak zúzófegyverrel lehet kinyírni, és a strenghtnek is el kell érnie bizonyos szintet. -
fucko #1940 Xardas tornyanal vagyok es kinyirtam a jeg es tuzgolemet de a kogolemet nem sikerult.Esetleg egy szent kalapacot kene hasznalnom?Ha igen hol talalok olyat? -
fucko #1939 Vki nem tudja hol lehet magic circlet tanulni? -
fucko #1938 Na vki nem tudja mit kell itt?Nem jon velem tovabb a templar beszelni se lehet vele. -
#1937 Asszem az ajtóhoz kéne állni, és akkor oda kéne adnia a teleport tekercset, és akkor át tudnál teleportálni.
-
fucko #1936 Jo mar osszejott volt egy kicsinyito tekercsem.Csak mosmeg nemtom mit kell csinalni.A templar lent van a kooszlopoknal en meg hiaba allok kozepre ahol a warrior allt nem tortenik semmi.Van egy ajto is,amit nemtok kiynitni meg fel is lehet menni de ott sincs semmi. -
#1935 Nem tudom, nekem nem volt gondom, bár ott már elég erős voltam. Kalandozz sokat, meg őlj meg majdnem minden szörnyet az erdőkben, és erősödj meg rendesen. Nekem tulajdonképpen csak a játék elején volt gondom, de mire ide jutottam, már nem nagyon volt ellenfél, akit ne tudtam volna leverni. Próbáld meg kicsalni egyesével az orkokat, és úgy talán sikerül, vagy fuss előle sokat, és akkor talán a templar, aki ott van veled leveri. Más ötletem nincs.
-
fucko #1934 Ok koszi,csak azt nem tom hogy fogom megolni az ork warriort mikor meg a scoutokkal is megkinlodok. -
#1933 1 : Pedig oda le kell menni, le kell verni az ork warriort, majd beállni a terem közepére, akkor magyaráz valamit a faszi, aztán az egyik falhoz kell doamenni, ha onnan nézed, ahol bejössz a teremben, akkor jobb oldali falhoz, és akkor is mond valamit.
2 : Nem tudom, mert Én full harcossal játszottam végig, de azthiszem bent, ahol a tűzmágusok vannak, ott biztos tanítanak magicet, de lehet, hogy csak akkor, ha már tűzmágus vagy. Viszont magicet, ha jól emlékszem a new campben is lehet tanulni, annál a csávónál, aki az ore-t őrzi, ott van középen, és sétálgat körbe-körbe egy jó nagy lyuk fölött, ami le van rácsozva, és alatt ore van. Remélem érthető volt.
-
fucko #1932 De 1altalan minek tartogattatok?
1.Az ork cemeterben vagyok es mar megvolt az ork tekercs 2 darabja es mikor lementem egy kooszlopos reszre a templar faszi megallt es mondta hogy vmi van abban a a helyben,de nem talalok semmit se kapcsolot se mast.Lefele meg ahol mar van egy ork warrior is biztos nem megyek mer azonnal vegem.
2.Hol lehet a magicet megtanulni?Az old campbe nem talaltam senkit. -
#1931 Valaki mondja meg mi a poén! -
Braveheart #1930 ja az italokat én is tartogatni akartam régebben, de én se lövöm le apoént :) -
#1929 jaja, ezek egy részével én is találkoztam. pár jótanács a kezdőknek:
ha találtok olyan italt amelyik vmelyik főképesség maximumját növeli azt igyátok meg nyugodtan.
azért mondom, mert gondolkoztam rajta, hogy mi lenne ha elraknám őket és majd a sleeper elleni csata előtt felnyomnám az összes értékem 100-ra és csak azután innám meg. Nos ez hülyeség, de nem lövöm le a poént.
Hál istennek a játék nem annyira bugos mint a többi. -
Braveheart #1928 BUGLISTA------------------------------------
IGEN , ÉN IS TALÁLKOZTAM EZZEL A BUGGAL! Én hetes szintű voltam... Olyan is volt, hogy az old campben nem tudtam megvenni a heavy guard armort, mert azt mondta a kovács, hogy csak az erősebb harcosok tudják viselni! Na az a helyzet, hogy akkor már nagyon erős voltam (asszem 26-7szintű) és 5-6 guardot is rongyá vertem simán... A másik legdurvább bug az old mine-ban van, ahol a minecrawleres küldetésnél mikor lemegyek a bánya aljába a fogaskerekért, van ott egy létra, ami 45 fokos szögben (kb) el van döntve. Namármost mikor elkezdek rajta felfele mászni, nem 45, hanem 90 fokban, egyenesen felfelé mászok, így lehetetlen felmászni rajta!(megoldás: a létrához közeli magaslaton megálni és az acrobatics képességgel átugorni a létra mögé) Barlangokban sem érdemes ugrálni, mert van, hogy a földre érkezéskor ELKEZDEK ÉGNI, és meghalok...! Egy másik jópofa bug: (EZ HASZNOS IS LEHET NÉHA, csak kissé cheat) ha éppen esünk valahonnét lefelé, nyomjuk az oldalazás gombot, és nem fogunk sérülni a leérkezéskor. Én ezt kipróbáltam a Sleeper temploma pályájának az elején a nagy szakadéknál, elég érdekes az alja... na több bug nemigen jut az eszembe. -
#1927 A második rész pont ott folytatódik, ahol az első véget ért... -
#1926 na, ezt kijátszottam.
Van egy olyan küldetés aminek a neve stranger, vagy a Chromanin book-ok.
Ezt hogy kell megcsinálni? hol találom a harmadik, meg a többi könyvet?
A gaméban a videó úgy ér véget, hogy letérdelek a kapu előtt? és ennyi a játék? -
#1925 megvan az angol 170 oldalas, csak nem néztem meg ezt arészt.:)