3777
Gothic 1
-
A Quardhodron sírja hol van nyugaton??? -
...ja, nekem az is segített, hogy elszaladtam ahhoz a falhoz, ahol a rejetek ajtót sejtettem... (ha kinnt szembe álsz a bejárattal, jobboldal) -
Ugyanezt végigcsináltam (lukor gond) -szal, addig csalogasd amig az oszlopokon túúúúl kerülsz, a csempeszájú lukor meg az oszlopok közé... végső esetként, szólítsd meg haq visszaváltoztál.. ééés tüüüüürelem.... 

-
Rga #2094 Hoi!
Ezt már próbáltam, elcsaltam, amíg át voltam változva ütött, de amikor visszaváltoztam abbahagyta, és visszament a helyére.
Azért kösz!
Egyéb ötlet? -
Hmmmm... okos!
-
Braveheart #2092 változz át vmivé (tényleg bug) és megtámad, csalogasd el és változz vissza. -
EZ nekem is volt, de sajna már nem emlékszem, hogy mit csináltam. 
A lényeg, hogy megoldható. -
Rga #2090 Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Egyszer már végigjátszottam a Gothic I-et, és most nekikezdtem újra, de sjnos az ork temetőben Baal Lukornál elekadtam. Egyszerűen nem hajlandó utánam jönni(pedig a szövegben elhangzik), így nem csinálja meg a teleportálást sem, és nekem sem támad, enélkül meg sajnos a fő történetszál nem megy tovább. Bug-ra gyanakszom, de ugyanezzel a verzióval játszottam végig előzőleg is! Ha valaki tud valamit erről a hibáról, kérem válaszoljon.
Üdv! -
sanyiiiii #2089 majd a 3 széép lesz
-
Nekem még jobban is tetszik az 1 grafikája - nincs az a rengeteg aljnövényzet amiben mindig hasraestem. -
Őszintén szólva alig különbözik tőle. Talán a 2-ben picit részletesebb textúrákat használtak, de az 1-ből átvett helyszínek az 1-ben pont ugyanúgy néznek ki. -
A 2-höz képest milyen a grafikája? Nem, mintha számítana, mert így is, úgy is megveszem (megvenném, ha végre lenne egy bolt ebben a k...va országban, ahol meglenne), csak érdekel. -
Gregi:
Nézz át a gothic 2 fórumba ott többen vannak.
innen letöltheted a friss magyarosítást:
user.sync.hu/randal
Ha jól emlékszem ő összerakja a tekercset amit neked kell felolvasnod és te teleportálsz át a falnál ahol áll, így ki tudod nyitni.
-
Gregi #2084 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A szitu a következő: Cor Angar elküldött Baal Lukor után az orkokkal teli barlangokba. Lukor-nak össze is szedtem a két darab fél tekercset. Ezután semmi. Megnéztem a végigjátszást, ott az van írva, hogy már alapból velem kéne futkosnia, a bal oldalon lévő teremben felolvasná a tekercset, és átteleportáltatna egy másik terembe. De ő csak kint áll, és nem csinál semmit.
Olvastam valami lukor_bugfixbook-ot, de azt nem igazán értem, hogy mit csinál. Valami könyvet adott, ennyi, nem tudok mire menni vele.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert az előző mentésem több órával előtti mentés.
Előre is köszi! -
Ja, a vegigjatszas is felkerült, bar meg csiszolva lesz a küllemen... -
A honlapomon fent van a Gothic1 magyaritas es berendeztem egy forumot is!
http://honositasok.com/g1.html
Jo csevegest! -
Lenyomtam magyarul is!
Kb fele idő alatt...
27 óra -
Köszönöm -
user.sync.hu/randal -
Azt hiszem engem is érdekelne egy magyar nyelvű gothic...
Van egyáltalán ilyen? Kerestem már DC++-n, de ott sem találtam semmit. :( -
Hi lenne egy kérédsem, Gothic 2 kiegészítőröl semmi hí nincs, mert nagyon érdekelne? -
tp= Tapasztalati pont.
A magyarosításon még lesz csiszolás, a Gothic 2 fórumában írtam is, mivel az az aktívabb:) -
Harek #2073 Hát lehet, majd újra kezdem, de akkor már máshova csatlakozok. De egyenlőre még ezt sem vittem végig. A "tp" alatt mire is gondolsz? Nem sokat játszottam még RPG-vel (kevés angol tudás). Amúgy a magyarosításotokat használom, ami nagyon jó lett. Thx érte. -
Igen lehet.
Bár ahhoz elég sok tp kell hogy az legyél, de ha sokat játszol és arra gyúrsz akkor lehetsz.
Vagy játszd újra megint:) -
Harek #2071 Hali
Egy kérdés. Old Camp-ba vagyok csatlakozva ÖR ként. Lehet még belöllem mágus? Most léptem be a 4. fejezetbe.
Thx -
Egy srác, átírta és postázta nekem. Azóta is nagyon hálás vagyok neki érte. -
Gothic 1, kivégezve :)
Ez lettem a játék végén:
Őr->zsoldos
Level 31
erő:176
ügyesség:136
mana:152
életerő:622
egykezes fegyverharc:mesterszint
kétkezes fegyverharc:mestreszint
íjpuska:tanult
íj:tanulatlan
lockpickelés:tanult
lopás:tanulatlan
lopódzás:tanulatlan
akrobatika:tanulatlan
felmaradt tp-k:51 -
Honnan a halalbol szedted le?
-
Bár ezek inkább élőhalott ork varázslók -
Jah...mégvalami. Az ork varázslókat ki kell nyírni, vagy csak azért a rengeteg xp-ért éri meg? -
Tudna valaki segíteni? Szóval, az van, hogy bejutottam az Alvó templomába, és elakadtam. Szóval ott vagyok, ahol először találkozunk, egy templomossal, és kik kell nyírni. Hát ez már megtörtént, de most nem találok semmilyen kapcsolót. Lehet, hogy a vörös szobában van valami (ott ahol lyukas a padló. Valószínűleg tüskék fognak majd kijönni onnan, dehát most játszom, először végig a játékot, így csak tippeltem).
HELP -
nienor #2064 az új táborban vannak, középen van egy vívarázsló, eddig csak scrollokat adott el, de most másról is beszélhetsz vele, meg valahol a bejárattal szemben van nekik egy elkülönített rész, ahova eddig nem engedtek be, asszem így már meg kell találnod őket.
neked ISO-ban van meg?, mert nekem nem és nagyon szeretném.... -
ja...mégvalami. meg tudná nekem valaki, hogy hol vannak a vízivarászlók? Most el kéne vinnem azt a két varázstárgyat (a könyv, és a fókusz :) ) a fő-fő vízivarázslónak, csakhát nem találom a fickót. Hol van?
HELP -
Nahát. Van a gothic 1-hez fórum? Hála az istennek, mert most kezdtem el a játékot. jelenleg a chapter 3 végefelé járok. Level 14-es őr vagyok, és olyan 11000 pénzem van (egy kicsit több). Mondjátok már mge, hogy az sok-e? 11000 kő. És ha sok, akkor kelleni for-e ennyi? Azt tudom, hogy majd kell a nehéz őr páncélra 2100, de ez nem sok. Szóval??? -
A fordítás hogy áll Randal? -
kerestem! a Balinko-n (independence) nincs fönn, vagyis hát van, de onnan nagyon lassan jön az az 1 darab! :((((( -
Talán DC++ról. amúgy msáhonnan nem hinném. -
Hello! bocsi, h felszínre hoztam a topicot, de honnan tölthetném le a játékot? Köszönöm! -
hoppa ez felre ment :) -
Hogy lehetne ezt a csonakot eltenni kesobbre?:>
Tok allat mondon szereztem: a zsaru tul kozel jott a parthoz en meg beugrotta, 5 perc mulva meg a zsaru vizbefult es nekem atadta a csonakjat :)