3777
Gothic 1
-
sziasztok, szégyen, de elfelejtettem - mintha be lehetne állítani hogy gyors mentésben is mentsen - vagy rosszul emléxem? - segítene vki? -
uuupsz, már megvan, az ini-t kell szerkelni - elfelejtettem
-
Sziasztok, - újra raktam a G-et és persze a magyarítást. Miért van az, hogy csak a saját szövegeim látom a mikor párbeszéd van? Pl Diegoval az elején, hiába nézekrá és mond vmit - az ő szövegei nem jelennek meg.
Tud segíteni vki?
-
Ne aggódj, csak az elején ilyen. -
Még nagyon nagyon az elején vagyok mert több játékkal játszok melette.
Még nem sikerült csatlakoznom a várban lévőkhöz.
Mordragot elkéne csalnom de még nem jöttem rá hogyan,meg az arénában kéne harcolni meg még nemtudom mi hiányzik hirtelen, de inkább most mászkálom hogy erősődjek de nagyon lassan megy :(
-
Hol tartasz? Mit csináltál benne eddig? :) -
Eszméletlen mi megy a 2-es és a 3-as rész topicjában... Már nem szívesen írok oda sem... -
Szid #2410 5 szint körül elverhetö, ha eröt fejleszted meg min30% az 1kezesed. Ezt ha jól emlékszem az elsö 2kihívható csávóra elég. A bajnokra még várni kell. De lelehet öket gyözni :o) -
Kinyírni nem tod egy darabig, legalábbis úgy rémlik, de asszem elég ha csak kiállsz ellene és elhupáltatod magadat. :D
Fingers tanít zsebmetszésre és zárnyitásra a Régi Táborban. Ahogy bemégy a főbejáraton, balra kell menni és a jobb oldaladon lesz egy kunyhó előtt a várfal közelében.
Lopakodni Cavalorn taníthat meg, az ő kunyhója a szabadban áll az Új és a Régi Tábor közt. -
Hmmm...nálam, ha felteszem az Angolt, átírom a cfg-ben a cuccokat, majd felrakom a magyart akkor a beállítások megmaradnak, csak át kell írni a Subtitlest 1-re. -
Nálam elkeféli a felrakással. -
Ezért kell még magyarítás felrakása előtt beállítani mindent. -
Magyarul tolom már :D Feltettem a gamet még1x angolul beállitottam mindenr rá a hungarosítást :D és már jó.
A várban kitől tudok lopást/zárfeltörést/lopakodást tanulni??
A zsiványoknál volt egy csávó de akkor nem hittem hogy kell az nekem erre a várba mondja a csáko hogy legyen ilyen képességem és akkor mellettem szól
Még valami hányas szintünek kell lenni kb hogy az arénában kinyirjam akit kell? -
Írta lentebb h. túl sötét nála a kép úgy, és magyarítás felrakása után nem engedi változtatni a fényerőbeállításokat, ahogy nálam sem... Bár nálam kb. jó, csak túl lebutított így. Én inkább angolul játszom, úgy ug sincs benne annyi. 1.08k verzió már elég bugmentes, max pár kisebb hiba lehet benne. -
Miért nem teszed fel a magyarítást? Tedd fel az Angolt és állítsd mindent az optimálisra. Ezután rakd fel a magyarítást és minden úgy marad, ahogy akartad, ráadásul még érteni is fogod. -
Kurzort ráviszed arra amit venni v. eladni akarsz, nyomva tartod a bal egérgombot, és a megfelelő irányú kurzor v. iránybillentyűvel annyit pakolsz belőle a középső "cseresávba" amennyit szeretnél. Ha többet szeretnél egy tárgyból (pl. érc), akkor tartsd nyomva a kurzorbillentyűt is. Ha ez megvan, a bepakolt áru értékét fent látod. Ennek megfelelő ellenértéket kell a másik oldalról is bepakolni h. Enter-rel aztán elfogadhasd az üzletet. Persze nem csak ércért tudsz cserélni, hanem bármit bármire, csak az értékre kell figyelni. Arra vigyázz h. legalább olyan értékben adj a másiknak árut, amekkora értékben vásárolsz/cserélsz tőle, mert különben nem egyezik bele a cserébe. Persze te adhatsz többet, de akkor neked lesz az üzlet veszteséges. :)
Egyébként egérről vezérlem a párbeszédeket, a menüt is. A bal egérgomb enterként működik, ezzel elfogadhatsz opciókat, valamint a görgő a kurzorbillentyűket helyettesíti ha több közül lehet választani. Végül a jobb egérgomb Esc-ként funkcionál, ill. egy menüt vissza lehet lépni vele párbeszédnél. -
Hogyan lehet cuccokat eladni és venni?Mert addig jutok hogy van a képernyő közepén két rublika vett/eladott tárgyaknak de onnan hogy tudom eladni és megvenni??
Ez a legfontosobb ami most kéne. -
Megvan a nyakék de nemtudom hogy vehetném hasznát.
"Kíváncsi leszek hogy tetszik az első rész története, meg a fordulatok, a poénok amik vannak benne. :D" Öszintén szánalmat keltek felétek mert nem értem nagyon mi a téma mert angolból kb yes ,no a tudásom és nyögvenyelősen tudok csak haladni. -
Hát ez attól függ mit akarsz.
Ha hozzájuk akarsz csatlakozni, ahogy írtad, és odaadod Sly-nak, akkor az fontos lépés lehet ahhoz h. könnyebben bevegyenek maguk közé, de ha neked a nyaklánc fontosabb... :) Diegotól mindig meg tudod kérdezni hogy áll a szénád csatlakozás-ügyileg.
Én amikor hozzájuk akartam csatlakozni, megtartottam a nyakláncot, csak akkor adtam oda, amikor már a többi feltétel mind megvolt hozzá. Addig jó hasznát vettem.
Egyébként megvan már a nyakék? :)
Kíváncsi leszek hogy tetszik az első rész története, meg a fordulatok, a poénok amik vannak benne. :D -
Sly kéri keressem meg Nek-et visszaadjam neki a nyakéket vagy megtarthatom és nem lesz semmi következménye?? -
Akik a várban vannak azokhoz.
Fingom nincs kiknek vannak jobb fegyverei, páncéljai én őket választom. -
Milyen katonákhoz? 
Itt mindenki rab.
Egyébként ha úgy vesszük, minden táborban vannak "katonák".
-
Nagyon király tisztára olyan mintha a Gothic 2vel tolnám.
Ehe itt is a katonákhoz fogok csatlakzoni MERT és ennyi :D -
Mordragot nem muszály kinyírni, elég eltávolítani a Régi Tábor közeléből. :) Majd időben megtudod hogyan. (Az is lehet h. addigra ki tudod már nyírni. :D
Mindhárom tábornak van előnye és hátránya is, és mindháromban kaphatsz csatlakozás után olyan küldiket, amiket a másik kettőben nem adnak. :)
Tehát legalább 3* érdemes végigjátszani. :)
Azt ajánlom, ne hallgass senkire a fórumon ezügyben, oda csatlakozz, amelyik tábor legjobban megfelel az elképzelésednek, v. igényeidnek... Persze később a hozzáállás változhat pozitív v. negatív irányba. :D
-
Ahogy tolom vele meg mint a többi angol szöveg nekem nehéz.
Mostanában meló miatt nincs sok idöm gépezni sajnos.
Nagyon király a vár végre láthatom full épségben nem pedig ORk ostrom közepette :D
Még csak ott vagyok beszéltem a várban Thorussal és mondta hogy csatlakozhatok de kell valami teszt ha jól vettem ki Mordrag-ot ki kell nyirnom.
Ez sajnos nem megy mivel az elején 1-es szinten kis kardocskával semmi páncél nélkül nem megy főleg hogy állandóan melette van egy másik csóka aki egyből rám támad ha támadok :(
No nem baj gyurok rá nincs még világ vége ettől még :D
Ja egy kérdés kihez érdemes csatlakozni és miért?
-
Nem nehéz a nyelvezete, ne aggódj. :)
Ha vmit nem értesz, segítünk. -
HUH hát mire ezt végigtolom az én agol tudásommal addigra lesz Gothic 4 is :(
De megprobálom.Jobb lesz igy minthogy megvakuljak a nagy sötétségtől. -
Megnéztem, nálam 1.08k verzió van fenn, de ugyanúgy elkeféli a beállításokat a magyarítás. Jobban mondva kb. jó, de nem enged a látási viszonyokon változtatni.
Ha érted az angolt, szedd le a magyarítást inkább, és tedd fel az 1.08-as patchet, ami tárgyakkal kapcsolatos bugokat is javít. Magyarítás ezenkívül is tesz még pár bugot a játékba ami miatt elakadhatsz. -
Lehet, nálam XP alatt nem engedte állítani a 2. részben miután magyarítást kipróbáltam.
Első részével még 98 alatt nyomtam, de mindjárt megnézem neked XP alatt magyarosítással. -
Na szóval annyit megtudtam hogy a game-en belül semmiféle brightness gamma állitgatásra nem reagál se sötétebb se világosabb.
Verzió asszem 1.08j.Angol nyelvű volt asszem de egyből tettem rá a magyarosítást.Lehet itt is bezavar mint a 2-nél?? -
win98 kompatibilitási módban esetleg?
Hanyas verziószámú a Gothicod, milyen nyelvű... stb.? -
Hát ahogy olvashattad it és a Gothic 2 topicba az életbe nem játszottam még az 1-el. Tiszta HL szindroma ottis a 2 vel kezdtem.
Más játéknál minden jó.Nem értem :( -
Nem a videodrivereddel van vmi? Máshol mindenhol jó?
Az első résszel eddig nem is játszottál? :O -
Néha annyi van hogy odamegyek pl az áfonyához nem irja ki hogy mi is az.De már megoldodott.
Még egyetlen kérdés (ha elakadok lesz még több is :D ) lehet hogy lámaság de miért kurva sötöt a game minden fullon van Brightness Gamma ami csak lehet de alig látok?Lehet ezt valahogy korrigálni, -
Pedig mindent fel lehet venni aminél kiírja. Bal egérgomb nyomva tart, és előre nyíl.
Milyen verziód van? -
Na végre csak rájöttem :D -
Aztakurva nem hittem volna hogy az 1 ennyire bonyolult :(
Találtam egy ládát foglalmam sincs hogyan vegyem fel belöle a cuccokat!Mivel kell?
Csákányt már láttam amugy. -
maxius #2380 Hamarosan fogsz találni vmi csákány, vagy vmi hasolnót ha jól emléxem, (50 méter), és akkor visszjöhesz lecsapkodni őket, de ha jól emléxem karddal se lehet eltalálni őket... -
KÖSZ! :D
Még egy dolog egyes tárgyakat nem ir ki és fel sem veszi őket.Meg az elején van pár húsbogár azokat ki lehet nyirni valahogy fegyver nélkül??
-
maxius #2378 Akkor próbálkozz a kombinációkkal! Mondjuk próbáld ki elsőnak a Balegérgombot és a kurzorfelt! Hátha sikerül! :)