Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajnalban ott leszek az újságosnál.
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Ez aztán a jó hír!<#eljen>#eljen>
Remélem így még többen ismerik meg ezt a fantasztikus játékot!
Üdv: Manti
Yang: Skandi- senior shao wari
Ha gondolod akkor rendeld meg az ebay-en. Igaz én szívok vele eleget, 1 hónapja húzódik a fizetés/küldés, mert Mo.-n nincs payPal rendszer...természetesen a környezõ országokban van.
Ha Decben ez lesz a melléklet akkor hülyét kapok.
Tudsz valamit?
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
Itt a válasz ha ezt keresed.
Kõnyvek rejtéje
1. lemész egy toronyba a roncs hajo mellett akkor ott találsz egy könyvet
2. a térkép legmagasabb pontján, az ork rom tornyának tetején
3. a régi tábor fõbejárata elõtt, a hídon túl jobbra van a folyón egy sziget, bazinagy sziklával. A szikla keleti oldalán van a könyv
4. az Új Tábor elõtt, a romos halászkunyhókkal szembeni parton van
5. vissza a hajóroncsokhoz, a két hajó között van
6. ugyanabban a barlangban, ahol az elsõ könyv volt, most van egy holttest, annál van.
(Most idéztem valakitõl, de a neve nem volt felírva. Bocs érte)
A Stranger küldetés-t hogy lehet megcsinálni?
Olvastam 1 könyvet ami után megkaptem a questet de semmi mást nem találtam.
Nekem is volt hasonló problémám a G2-vel.(még anno a G4Ti kártyámon)
A felbontás/színmélység/graf részletesség átállítása után nem tudtam a gammát állítani.
Ilyenkor újrainstall és egyenként átállítgatva próbálgatni, hogy melyik miatt van a probléma megoldást találtam.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Valakinek hasonló porblémája?:
G1-ben nagyon sötét a táj. Ha belenézek a napba, akkor kivilágosodik, de pár másodperc után újra sötét...Nem tök
sötét, lehet azért látni, de nagyon zavaró, hogy "nappal is alkonyat" van.
(Asus 9600xt, catalyst 4.6)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ezt már próbáltam, elcsaltam, amíg át voltam változva ütött, de amikor visszaváltoztam abbahagyta, és visszament a helyére.
Azért kösz!
Egyéb ötlet?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
War. War never changes.
A lényeg, hogy megoldható.
Egy kis segítség kéne. Egyszer már végigjátszottam a Gothic I-et, és most nekikezdtem újra, de sjnos az ork temetõben Baal Lukornál elekadtam. Egyszerûen nem hajlandó utánam jönni(pedig a szövegben elhangzik), így nem csinálja meg a teleportálást sem, és nekem sem támad, enélkül meg sajnos a fõ történetszál nem megy tovább. Bug-ra gyanakszom, de ugyanezzel a verzióval játszottam végig elõzõleg is! Ha valaki tud valamit errõl a hibáról, kérem válaszoljon.
Üdv!
Nézz át a gothic 2 fórumba ott többen vannak.
innen letöltheted a friss magyarosítást:
user.sync.hu/randal
Ha jól emlékszem õ összerakja a tekercset amit neked kell felolvasnod és te teleportálsz át a falnál ahol áll, így ki tudod nyitni.
A segítségeteket szeretném kérni.
A szitu a következõ: Cor Angar elküldött Baal Lukor után az orkokkal teli barlangokba. Lukor-nak össze is szedtem a két darab fél tekercset. Ezután semmi. Megnéztem a végigjátszást, ott az van írva, hogy már alapból velem kéne futkosnia, a bal oldalon lévõ teremben felolvasná a tekercset, és átteleportáltatna egy másik terembe. De õ csak kint áll, és nem csinál semmit.
Olvastam valami lukor_bugfixbook-ot, de azt nem igazán értem, hogy mit csinál. Valami könyvet adott, ennyi, nem tudok mire menni vele.
Örülnék ha valaki tudna segíteni, mert az elõzõ mentésem több órával elõtti mentés.
Elõre is köszi!
http://honositasok.com/g1.html
Jo csevegest!
Kb fele idõ alatt...
27 óra
Van egyáltalán ilyen? Kerestem már DC++-n, de ott sem találtam semmit. 😞
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
A magyarosításon még lesz csiszolás, a Gothic 2 fórumában írtam is, mivel az az aktívabb😊
Bár ahhoz elég sok tp kell hogy az legyél, de ha sokat játszol és arra gyúrsz akkor lehetsz.
Vagy játszd újra megint😊
Egy kérdés. Old Camp-ba vagyok csatlakozva ÖR ként. Lehet még belöllem mágus? Most léptem be a 4. fejezetbe.
Thx
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"
Ez lettem a játék végén:
Õr->zsoldos
Level 31
erõ:176
ügyesség:136
mana:152
életerõ:622
egykezes fegyverharc:mesterszint
kétkezes fegyverharc:mestreszint
íjpuska:tanult
íj:tanulatlan
lockpickelés:tanult
lopás:tanulatlan
lopódzás:tanulatlan
akrobatika:tanulatlan
felmaradt tp-k:51
\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"