3672
Gothic 1
-
The Fugitive #2352 Hy.
na én most rájöttem valamire. a Baal lukoros résznél elakadtam, de az első játszásomnál is itt akadtam el végzetesen. (még nem vittem végig a gamet egyszer sem, de most bepótolom) :)
szóval, ha valakinek bármi gondja van, szedje le a magyarosítást, és próbálja meg ugy! eddig nekem a magyarosítás miatt nem engedte, hogy lareshez csatlakozzak, nem csinálhattam meg a dustys küldetést, elakadt a bányában a raktárnál, és ez a lukor. szóval a magyarítás nálam eléggé bekavar. ezután ha valami gondom lenne, magyarítás le, feladat megold, aztán magyarítás vissza.
megyek is játszani. :)
hali -
#2351 Ehhez annyit tudok hozzászólni, h. nekem az angol 1.08k van meg. -
#2350 Nem tudom mi lehet a gond elvileg ez már egy teljesen hibamentes verzió de lehet vele gond én még az előző verzióval játszottam a 2.0-sal. -
#2349 Csak a játék vége felé lehet tanulni. Lee-től vagy Torloftól és csak max 10%-ig. A számszerijjászatot érdemes megtanulni azt 40%-ig fel lehet fejleszteni. -
The Fugitive #2348 Hali!
nos, a játék eredeti, német verzió, és feltettem rá a az 1.07c majd az 1.08h és ezután pedig az 1.08k patchet.
ezek után raktam fel a magyarítást, méghozzá ezt:
Üdvözöllek!
Ez a program feltelepíti a gépedre a Gothic magyarosítás 2.1 verzióját!
Ez a telepítő tartalmazza a szövegeket és a szkripteket is.
A magyarosítás teljes működéséhez a Gothic.ini fájlban javítsd ezt a sort a következőre:
Subtitles=0 -----> Subtitles=1
A magyarosítást készítették:
Randal, Zoleeca, Nevl, Esrohnoil, DrakeX, Gothic
Külön köszönet:
Hunnenkoenignek a sok segítségért, tanácsért és türelemért.
Tusynak a konvertáló programokért és az időért amit ránk szánt.
Special Thanks to: HornOx
A játékban lévő szövegek nem mindig szó szerinti fordításban szerepelnek.
Ha valamilyen fordítási illetve gépelési hibát észlelsz írj az alábbi e-mail címre:
[email protected]
A telepítőben található fájlokat illetve a telepítőt megváltoztatni csak a magyarosítást készítők engedélyével lehet!
Minden jog fenntartva!
Készült: 2004.12.24 -
#2347 Hol lehet tanulni a kétkezes kardhasználatot? -
#2346 Melyik verzió van meg neked a magyarosításból? -
The Fugitive #2345 Kösz, igy jó lett, csak volt még egy kis probléma. magyarosítást le kell szedni, aztán elküldeni, aztán elmenteni, magyarosítás vissza, és csak utána szabad vele beszélni. na ezt én kb 2 óra játszás után vettem észre, hogy igy kellett volna, igy most egy kicsit visszábbról kell ujra folytatnom :(
viszont van egy másik problémám is, ami első végigjátszásra nem volt!
a mocsári táborban a templomtéren van egy Baal, akinél sokan imádkoznak, és elvileg oda kell vinnem Dustyt. de ez a Baal nem kér meg arra, hogy szerezzek neki uj embereket. Dusty mondta, hogy fizessem le az őröket, mert addig nem tud menni, de az őröket sem tudom lefizetni, mert nem jelenik meg ez a lehetőség! na most mit csináljak?
azt hozzá kell tennem, hogy először Melvinhez, a barátjához mentem, aztán vissza Dustyhoz, és csak utána a Baalhoz. lehet hogy fontos lett volna a sorrend?
és van egy másik probléma is, Lesternél amikor be akarok lépni a táborba, már megcsináltam mindent, de azt irja ki hogy nem vagyok elég magas szintü. 5ös szintünek kellene lennem, ebben az a poén, hogy én már 9es szintű vagyok. itt is a magyarosítás kever be?
please help!
thank -
#2344 Szia!
Igen ez egy bug. Javaslom hogy vedd le a magyarosítást old meg a küldetést és tedd vissza a magyarosítást, így talán működni fog. -
vegesm #2343 a system mappában a gothic.ini-ben kell átírni valami bejegyzést, kb ilyesmi:
subtitles=1(oda van írva mellé melyik szám mit jelent -
The Fugitive #2342 Hy!
ujra elővettem a Gothic 1et, vagyis pontosabban most vettem meg eredetiben, kint németeknél - megjegyzem, hogy itthon elég "durva ára van ahhoz képest, mert kint az 1 részt 5euróért, a másodikatz pedig 10euróért vettem meg, mindenki szorozgathat... :) - szóval már mikor először játszottam vele, akkor is megvolt ez a problémám, méghozzá: a bányában amikor Ulbert raktárát akarom kirámolni, és elcsalom onnan, nem jön el!! csak kiirja, hogy megy, és megnézi mit csinál Ian, de nem megy el onnan! és én szeretném 100%ra megcsinálni a gamét, hogy ne legyen megoldatlan feladat. ha legyilkolom, akkor nem veszi megoldottnak a feladatot. mit csináljak? én már gondoltam arra is, hogy varázslattal elaltatom, és ezalatt kipakolom a raktárát. vagy ez egy bug? help me! thank ;) -
#2341 Hi, most kezdtem játszani, és egy kérdés:
A Párbeszédeket nem lehet feliratozni? A menüben be van kapcsolva a feliratok, de mégsem feliratozza. (gamestar-os változat) -
#2340 ja és a kezdöknek javaslom az ork kalapácsot -
#2339 a 6. kör tuti Xardas tanítja gaz hogyéna a tárnarák királynőnél járok de biztosra veszem hogy ő tanítja -
kalvin_imarow #2338 sikerült megoldanom köszi -
kalvin_imarow #2337 Sziasztok Elakadtam a Gothic1-be. Álltalában megszoktam bírkózni a problémákkal de ez most kitartó próbálkozásaim ellenére sem megy :-) szóval: Lenn az orkok templomában kivégeztem már két sámán az első kezében kéken parázsló bot van a másik kezében pedig vörös, na most ott tarok hogy már néztem a végigjátszást hogy merre kéne mennem, de hiába írja: idézem
"Ha meghal, a földön levő kaput használva jussunk fel a következő szintre, és ugorjunk le, amikor a tüskék eltűnnek. Lent nyomjuk meg a zöld gombot, vegyük el Varrag-Unhilt kardját, és használjuk a kövön."
Na most ez a második sámán után van akit ki is nyírtam de nem sehova leugrani illetve zöld gombot megtalálni.
Előre is köszönöm a segítséget -
Tibike15 #2336 saturasnak hivjak
-
#2335 Az ötödik kört már más tanítja. A vízmágusok főnöke a neve most nem ugrik be. -
#2334 Igen, vízmágusoknál megtanulod szépen az 5. kört, és majd később tudod Xardasnál az utolsót. -
Tibike15 #2333 szerusztok!!!
Ok en tuzmagus vagyok es a 4 kornel most mar de nem tudom az 5. kort megtanulni mer az a corristo vagy minek hovjak nem tanit tobbet es ha jol tudom 6 kor van:) s vizmaguskent is csak 5kort lehet megtanulni xardas tanit a 6. korre? es mikor? -
#2332 Mágusként csak a játék későbbi szakaszában könnyebb a játék egyébként harcossal kb végig egyenletes a nehézség, ijjásszal az elején könnyebb és a végén nehezebb, mágussal pedig az elején kell sokat menekülni és a végén sokkal könnyebb kiirtani az ellenfeleket.
Azt ugy mondom hogy végig vittem elösször ijjászként utána mágusként.
Hogy mágus lehess a legjobb belépni a régi táborba és ott beálni a tűzmágusokhoz. A játék felépítése miatt tulajdonképpen bármivel kezdhetsz később akkor is lehetsz mágus ha az elején harcos voltál.
A régitáborban elégjó harcos is lehetsz vagy jó mágus az ujj táborban jó harcos lehetsz a szekta táborban pedig egy olyan karakter aki a harcos és a mágus egyvelege.
Igazábol ha mágus leszel másra nem nagyon fogsz tudni tp rakni mert a varázsláshoz szükséges szintek megszerzése nagyon sok tp-t emészt fel így másra nem nagyon marad. Mágusként ezért tp kell spórolni a játék elején és csak arra költeni amit múszály megszerezni. -
Tibike15 #2331 azer mert en soha nem voltam magus akarmeik jatekon jatszok orokke harcos voltam -
Tibike15 #2330 jah ertem
ugy nez ki hogy magus kent sokkal konyebb.Csak azt nem tom meg hogy ha ujrakezdem meik taborba erdemes belepni ha magus akarok lenni s hogy kezdjek neki? -
vegesm #2329 Xardas 6. körű varázslónak a kardból egy rúnát készít( ami ha minden igaz 200-az sebez) -
Tibike15 #2328 ha az urizelel mit lehetett varazsolni?? jah es azt irta hogy a sebzese 120
kozbe nekem meg volt az a Lee szekerceje(a Zsoldosok vezerenek a szekerceje)
annak 105 volt a sebzese es sokkal konnyeben oltem meg egy temlom orzojet mint az urizelel -
vegesm #2327 nekem varázslóval az utolsó fejezte sétagalopp volt, az Urizielből kiszedett varázslatnk köszönhatően. A legvégén poénból annyi csontit, gólemet, démont idéztem, hogy mozdulni se voltam képes tőlük:) -
Tibike15 #2326 Jo humorotok van az egyszer biztos:))
Milyen Varazslattal olted meg a templomosokat?
En harcos voltam de ugy is sikerult megideztem vagy 11 demont azok segitettek:))
Az a baj hogy en Erdelyi vagyok es nem tudom onnan megreendelni a Cd-t :(( -
#2325 honnan tudod??? he?
-én már nagyon messze vagyok a 16-tól, felnőtt gyerekeim vannak, a fiam adta tréfaként egy fórumban a nevemet, mert megkértem regeljen be, aztán meghagytam mert érdekes reakciókat váltott ki a 16-os szám, mostmár viszont semmi pénzért nem cserélném le....
ravasz dolog ez a nick-név -
#2324 besz'rok - van Tibike15 nick - mit kell megérnem :)
.... (mi vaaan megteccett az enyém??? - remélem nem kevernek eztán bennünket - mert én mindig vigyáztam az ázsióra, -ez nekem olyan mint a saját nevem) -
#2323 Srácok ne legyetek már ilyenek, csak mert fiatal, még a végén elmegy a kedve az írástól. -
#2322 Szevasz Tibike!
A Gothic 2 megrendelhető a CD Galaxisban 3990 Ft-os áron szerintem megéri.
A végét volt a legkönnyebb megcsinálni én mágussal egy varázslattal kinyirtam az összes tanítványt és még Kor_Kalom is felére lesérült ugyhogy még egy varázslat és vége is volt.
Harcossal már kicsit nehezebb volt a dolgom de, még ugysem volt túl nehéz a Démonok jobban megizzasztottak.
Játsz a 2. résszel is az még jobb mint az első. -
Szid #2321 és mindezt Ö találta ki :o)))))))))))))))))))))))))))))) -
Szid #2320 -
#2319 hát egy magyarositást kiadhatna hozzá;) -
#2318 Húha micsoda mondatok. :D
Nem állnék neki elemezni az biztos. :) -
Tibike15 #2317 S ti hogy tudtatok megolni azokat az orult templomosokat a vegen cor kalommal egyutt? azer mer nekem csak kb 4 re sikerult de akkor elohivtam az en kis barataimat a demonokat azokat a varazslatokat meg xardastol kaptam volt:)) vettem 11 demonost 10 golemes varazslatot:)s meg valami sotetseg sereget is de azt nem hasznaltam igaz eleg sok ercembe kerult de meg tuttam azt fizetni konnyen 16000 erc volt.Jah es meg valami erdemes mar az elejen elmenni az uj taborba miutan megvan az az 1050 erced es ott vannak a zsivanyok de szerintem egyszer meg kicsit fejlodjetek mielott oda mennetek.Na elerkeztetek az ujtaborba ott vannak a zsivanyok azok egymassal nem torodnek ugyhogy ha elkezded az egyiket csapdosni akkor a tobbi nem al neked nos akkor negek igaze van 1050 erced elkezded csapni az egyik zsivanyt majd mikor latod hogy eleg keves az elete akkor tobbet ne usd hagyd hogy o usson agyon majd elvesz tolled 500 ercet orokke felet annak amennyi van neked te egy ido utan felkelsz es meg az a zsivany ott al te oda mesz es elkezded szedni de mostmar szedd meg a csakot es mikor kutatod at mit lacc? hat azt hogy letszer annyi erce van mint amennyit elvett toled:)))))))) erdemes joparszor ezt megcsinalni es lesznek uj fegyvereid de ezt mondom legyel legalabb 3-4 es szinten miko csinalod hanem nem tudod leolni a zsivanyt eloszor is az egyik acelkardot azt tartsd meg ugye ahoz 20 ero kell mar a 2. szinten tegyel az erodre 10 et diegonal s mar a 3. szinten tanud meg scatty nel az arenanal az egykezes fegyver hasznalatat majd akkor menj a zsivanyokhoz en mar akkor meg tuttam olni :)))
Jo jatekot mindenkinek !!!!! Valahonnan meg kell szerejem azt a Gothic 2-ot:))) -
Tibike15 #2316 koszz!! de mar megtalaltam es vegig is nyomtam a jatekot:))) Yesssss!!!!!
osszesen 29 orat es 33 percet jacottam ott irta a lementesnel:)) jah es azoknak akik meg csak most keztek el a jatekot vagy akik ujra akarjak jaccani de nem teszik mert unalmas az eleje a jateknak van par jo tippem hogy hogyan kezdje a jatekot ezt en talaltam ki :))
Nos ahogy elkezted a jatekot menj a regi taborba keresd meg whistlert vagy asszzem igy hivjak ott van a piacter mellet a haz elott ul s megbiz teged azzal hogy vegyel meg neki egy diszes kardot es ad neked 100 ercet te menj az arushoz es vegyel az ercre olyan kulcsot vagy mit amivel a ladakot lehet kinyitani pontosan 10-et lehet venni 100 ercre menj a kovacsokhoz ott az arena kozelebe es ott kapsz egy ladat azt probald kinyitani elobb utobb sikerul par tolvajkulcs el fog torni de megeri miutan kinyitottad a ladat kapsz benne 20 darab penget amit meg kell munkalni az kicsit hoszu ido:) eloszor tedd bele a kovacstuzbe a penget utanna utogesd meg az ullon majd a vederbe vagyis a vizbe tedd bele osztan elezd meg ez 20acelkardot jelent ami darabjat 50 ercert tudod elcserelni a kereskedoknel:)) sot meg kapsz a ladaba 2 darab acelkardot igy 22kardodlessz az egyiket hagyd meg magadnak es a tobbi 21acelkardot add el az oszesen1050erc jlent :) kezdesnek mar valami arra mar tudsz venni pancelt vagy amire szukseged van es ha gondolod akkor a csakonak a kardot is megveheted de nem muszaj,persze ha nem adod veszed meg akkor ezutan keruld el mert rad tamad :) -
#2315 Azt hiszem az ork tábor közelében találod. Tudod, ami előtt van egy nagy híd. Vhol a híd előtt találkozhatsz vele, ahol rálátni Xardas tornyára. Remélem jól emlékszem.
További jó játékot. :) -
Tibike15 #2314 Sziasztok!!
Mar megint elakattam annal a resznel vagyok hogy a kapu orzoi vagy valami ilyensmi s ott ugye azutan van hogy beszletem azzal az ork rabszolgaval a szabad banyaba es az csinat nekem ULU-MULUt na itt vagyok es asszem hogy elkene menni oda ahoz az ork samanhoz akit ezelott megvettem az orkoktol de mikor felmegyek abba a romba akkor mar nincs ott a csako hol kell keresni vagy ez megint egy bug?? -
Tibike15 #2313 :)) nagyon szepen kossz a segitseget