Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.my-cocktail.de/diccuric/downloads.htm

Megtaláltam aszen ez az...

Hát nemtom.
èn megvertem, meg a rosszbácsikat öltem is. Mikor elzavartak, de akkor nagyon...Nem maradt sok élö a várban.
Meg loptam is.
De ha tenéked sikerül szentembernek lenni, akkor gratulálok.
Elméletileg benne lehet a játékban.

Yang: Skandi- senior shao wari

drH
'Csak' ennyi,, hogy össze kell szedni? Lejjebb #2270 és #2273 között mintha említés lenne a jóságról... Azaz hogy akkor találkozol Chromaninnal, ha végig így játszol.. Kipróbálom, összeszedem, aztán jelentkezem...

A Chomanin küldiben meg az a lényeg, hogy összeszedj 6 könyvet. De hol itt a jóság?

Ha jó emlékszem felmászol a domb(épület tetejére)
Lelököd az oszlopot és szépen átslattyogsz, vagy iszol egy gyorsítót és átugrasz. Elöbb utóbb sikerülni fog

drH
Persze ha tényleg olxyan jónak kelle lenni, ahogy mondják, a Cr küldetés teljesítéséhez, akkor ki a fene látta a végét? .-) ki nem lopott volna egy kevesett, vagy ütött volna le egy parasztot hébe - hóba egy kis zsetonért? Felháborító.. :-) Gondolom, száz játékosból 99 ezért nem tudta teljesíteni teljesen azt a küldit..

drH
oké, közben meglett a megoldás kicsivel lejjebb, de a ládás rész még akkor is érdekelne... :-)
Az egész topicot végigolvastam, csak ezt az utolsó oldalt nem, nem gondoltam volna, hogy pont itt lesz kérdésemre a válasz. sorry... :-)

drH
No kérem, tapasztaltabbak és szõrszálhasogatók, illetve minden egyes kis zugot jól ismerõk segítségére lenne szükségem. anno végignyomtam kétszer is a játékot, de most, hogy mellékletként is adták, meg tök magyar stb, újrajátszottam két osztályal is. Azonban még így is maradt két kérdésem: az egyik, van egy hely a tengerparton, egy félig romos õrtorony, amelybe belépve földalatti barlangrendszerbe jutunk - ez megközelíthetõ akkor is, ha a hajótól jobbra úszunk a vízben, és egy régi kikötõ romjaitól lépünk be. Odabent vagy negyven darab csontváz várja, hogy kardélre hányjuk, meg egy csontvázmágus. A játék második felében komolyabb cuccokkal már érdemes csatangolni arra, és ott egy ládában egy könyvet találunk, melynek elolvasásakor egy küldetés aktivizálódik - A jövevény, benne homályos duma arról, hogy legyünk türelmesek, meg majd idõvel megértjük. ejjez kéne nekem segítség, mert a játék végéig nekem nem sikerült itt a naplóba más bejegyzést szereznem, azaz nem tudom, mit - hol - kivel - mivel - miért kéne csinálni - külföldi fórumokon valami olyasmit irogatnak, hogy ez a Cromagnoni-mellékszál része. Bah, a játék végigmegy enélkül is, csak így ötödjére máér érdekelne, mirõl maradok le.
A másik, amikor a fókuszkövek egyikét Gornnal megtaláljuk, ott a romoknál több magas oszlop és szobor is van (a tengerparton szintén), és van egy számomra megközelíthetetlen hely, ahol egy láda figyel fent egy sziklapárkányon - elég jól lehet látni, de sem más lény alakjában, sem lebegtetéses módszerrel nem sikerült odajutnom. ötlet valakinek?

Áruld már el légyszi hogy kel a kapcsolokkal mahinálni hogy mind az 5 lámpa kigyuladjon.
Ez ott van ahol 1 barlangba kell beuszni van ot 1 teleport is.

Manti
Sziasztok! Akinek van kedve az néha benézhetne a narancs-ra a gothic1-2-dNdR szobába. Egyenlõre nem túl nagy a tömeg, remélem ez meg fog változni.

Na ujraraktam most már mükxik köszi az eligazitást.

Még az elején tartok de el vagyok ájulva ,nagyon ki van használva a jéték adta lehetöségek.(fujd meg a kürtök oszt jönek a madarak)

Bocsesz de etöl mág meg lehet érteni ha nem -nem

JackDaniels
Néha használhatod a "j"-t is.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

Nálam tele van NPC-kel az egész, a várban (városfal kiterjed szinte 1/4-ed pályára rettenet sok kari van, régiek, ujak..... adják a küldetéseket ezerrel, uj páncélok stb. ellenségbõl sincs hiány.
Ez amugy az 1. része, a mágusok megölése után nem lehet folytatni. Marcus azt mondta még min 1,5 év mire befejezik. Addigra meg ugye ha minden igaz G3 végigjátszva....
Köszönöm szépen ez a player kit hiányzot most már elindul .CsakmÉg anyit,hogy ez a Diccuric nevü game nálad hogy szuperált.
Mert menni megy de sem ellen se NPC szal sztem ez csak valami tesztmod
bár ahoz képest eszméletlenül jó térkép és a bejárhato terület se semmi.Malyd 4 oráig csak mászkáltam a terepen meg a kastélyban,találtam 1 titkos katakombát is a kutban.Meg az az árnyékszék.
AZ eredeti felylesztök vehetnek példát a srácokrol remélem a sztorit is meg az egész game-t befejezik 1x.

Felteszed alapra a g1-et. Az 1.08-as patch-et rárakod, majd az 1.08-as player kit-et. A diccuric setup-ját feltelepíted, majd a diccuric nyelvi file-t (speach... néven vagy strachausgabe néven van). Ezután rárakod a final patch-et. És kész. A system-ben ekkor lesz egy starter file, azt megnyitod és megjelenik vagy 6 féle mód (köztük az angol diccuric) és választod hogy melyiket akarod futtatni.

Csak mint mondtam a legtöbb nem befejezett, van pár demo szerûség is, de azért érdemes megnézni. Amugy a Scavanger-t már láttam is....
Én meg azt kérném , hogy áruld már el hogyan kell elinditani a MOD-ot.
Felraktam amit kellet a data meg work mapákba ,volt olyan Mod is amit instalálni kellet,de nem tudok játszani mert az eredeti játék jön be és nincs játékmod választási lehetöségem .(a G2ADDON-persze annak van)
Amugy 1.08k pach telepitve van.

Ha más is tudna valami ötletet szívesen megfogadnám.

http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&ordner_id=3
Itt megtalálható.

Ja, überbrutál az állatka. Nagyobb a Scavanger mint a troll..
Ja. De fokozatossan fejlesztik, kb 2 naponként. Most írtak valami Óriás Scavengerröl

Hidd el én mindenhol próbáltam már, mert akkor nem itt kérném. (amugy ott csak a game elelyi pár mission van leírva, ráadásul csehül asszem, van német nyelven is, de jobb lenne angolul vagy inkább ungarish-ül)
Próbáld a német oldalon, vagy a www.gothicz.net-en a modok/download alatt

Johnyy
yaya vágom

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Esrohnoil
Nem hivatalos kieg az 1. részhez.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Johnyy
Gothic-Diccuric mode? az mi? pedig, de ismerõs!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a Gothic-Diccuric mode végigjátszását???
vigyori14
1.8j verzio van meg. de már délután megtudtam csinálni hawertól elkértem és feltettem ujra a játékot és már jo.
azért kössz a segitséget.

Esrohnoil
Nekem 1 G-s PIII, 512 SD-RAM, Gef5600 FX SE van a gépemben és 2 végigjátszás alatt össz. 1* fagyott a gépem, akkor is lehet h. nem attól. 😊
Sztem inkább a videodrivert nézegesd, v. esetleg vírus lehet még.
Melyik verzió van meg a játékból?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

vigyori14
hy all.
nekem az a problémám a játékkal h elinditom a jatékot és pár perc játék után kidob az asztalra, elég sûrûn csinálja ezt mit tudok ez ellen tenni? a gépem P4 2.2 celeron, 768MB DDr, Gf4Ti 4200 128Mb os kárty.
vmi peccs javitja ezt a hibát?

Esrohnoil
Nekem nem, de állítólag végig jó szemlélettel kell játszani.
Pl. nem lophatsz, nem ölhetsz meg olyat aki nem szolgált rá...

Mert te már találkoztál vele? Ha igen igazán bepönyöghetnéd hogy hogyan kell csinálni...
Esrohnoil
rpgdoton olvasgassatok Gothicos fórumot. Ha megfelelõen játszol, találkozhatsz Chromaninnal. 😊

A CHROMANIN küldetés: Mielõtt az ork temetõbe mész, akkor aktiválódik a mission. Minden könyvet egymás után el kell olvasni, hogy aktivizálódjön a következõ könyv. Az 1. könyv a Fog tower-ben van, az alagutrendszer végén, a csonti mágus mellett. A 2. könyv annak a toronynak a tetején van, ahol Ur-Shak-kal elõször találkozol. Az egyik falon megnyomod a kapcsolót, bemész a nagy toronyba és a legtetején lesz. (könnyû felmenni). A 3. könyv azon a kis szigeten van, amit látsz mikor elõször bejöttél a bányavölgybe. Kicsit menni kell balra..ssszzzz és bal kéz felõl egy kõ és egy fatuskó közt találod. A 4. könyv a New Camp-el szebeni tó tulpartján van, ahol tanyázik pár lopakodõ meg vérlégy. Az 5. könyv a két hajóronycs közt van, sok tûzlizzard õrzi. A 6. könyv ott van ahol az elsõt megtaláltat, a fog tower alatt ahol megölted a csontimágust. Lesz ott egy tetem, abban van. Elolvasod vigyázz, mert 2 mágus és sok csonti jelenik meg. Ennyi a küldetés, utána a complete közt lesz. Nem derül ki lényeges dolog belõle, személy szerint csalódtam...
Szóval ez egy ilyen küldetés.
az milyen küldetés?

War. War never changes.

meg qu...ra nem kapcsolódik semmihez...
Szerintem is csak idegesítés...tök jó volt rohangálni össze-vissza, de sztem a story-ja elég befejezetlen...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tibor16
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Gothic2Addon_hu!
végre...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Egy cirka kérdés: a Chromanin küldetésnek van valami kézzelfogható elõnye, vagy csak egy sima titkos küldetés. Mert kaptam érte egy rakat xp-t, de hát ezért több járna sztem....
Eltûnni eltûnt,,, igaz. Ha nyillal nyírtam ki szaros 10xp-t adott de maradt ott. Ha bemegyek a portalba csak akkor tünik el. Na mindegy. a 3-ba már fõgonoszt akarok gyapni, csak lehet ott meg már nem lesz...(magát Beliart lezúzni!!!!!)
Esrohnoil
Egyértelmû: v. eltûnik, v. bejátssza a progi az outro-t.

Csak azért mert ki akarom nyírni. Látni akarom hogy hal meg
Esrohnoil
Minek neked a Sleeperért 20000 xp? Az a legvége a játéknak.

1 kérdés. Mavin módban vagyunk a Sleeper elõtt, 2x kill beír, így az Alvó élete 0 lesz, altató aurája megszûnik. Ekkor kellene elméletileg Mud-ot valahogy beinsertálni, aki megöli (szó szerint) és kapunk így 20000xp-t. Na de hogy hozom be marvin módban Mud-ot??? Ha tudja valaki írja má le.... thx
kb 1 hónapja voltam itt útóljára, nem inkább 2, akkor vittem végig a gothic1-et, aztán gondoltam visszanézek, de nem változott sokminden😊

Randal
Azért mert:
- Amit HK-ék fordítotak, az nem abban a sorrendben van mint amibe mi át tudtuk konvertálni a szövegeket.
De Tusy ezen dolgozik, hogy megpróbálja átrakni a szöveget.
Azért csak most, mert HK-tól most kaptuk meg azt a szöveget amibõl fordított. Ugyanis ez is kell hozzá a magyar szövegen kívül.

Johnyy
ezt én is kérdeztem hogy a fenmaradó 35 százalék az meg van egy embernek, mér kell mégeccer lefordítani???

A Gothic 2 már le van fordítva, csak nincs átkonvertálva megfelelõ formátumba, nem?

Randal
FELHÍVÁS:

KERESTETIK MINDEN OLYAN EMBERKE AKINEK KEDVE LENNE A GOTHIC 2 ÉS AZ ADDON FORDÍTÁSÁHOZ! ANGOL NYELVTUDÁS SZÜKSÉGES!
JELENTKEZNI A KÖVETKEZÕ E_MAIL CÍMEN LEHET:
[email protected]

MUNKÁBAFOGÁS VÁRHATÓ IDEJE: FEBRUÁR ELEJE

Varragh Unhilt kardját hova kell beszúrni? van egy koponyás kõ a pdlón, de oda nem lehet.

Olyan mint Morrowindben...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]