Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, de megvan már az ulumulu!

Mészy
Hi! ha nem zárkózol el a cheat használatától, akkor "Marvin mód" (ezt gépeld be játék közben: bmarvinb), utána nyomd meg az F2-t és írde be ezt: insert swampshark. Üdv

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

hi! a gothic 1-ben össze kéne szedni az ulumulu-hoz a cuccokat, de én már rég kiírtottam az összes mocsári cápát! most mit csináljak? üdv: Vortodox

koszi megtalaltam

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Durván a 180°-os forduló közepén kell lennie az elsõ lépcsõn....

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Ha jól emlékszek, akkor az egyik ház elõtt ücsörög/ácsorog a barlangban... Járd körbe a barlangot belülrõl, akkor biztos meg fogod találni!
valaki segitsen hol lehet megtalalni az uj taborban a wolf gyereket
mert nagyon kenne az a pancel!!

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

a legújabb driver van fentt

Johnyy
videokaridriverfrisítésstszerintemcsináljálhanemalegujabbdrivervanfenn

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

hi! volt egy fx 5600-as videókártyám, ment is vígan rajta a gohic, viszont most az fx 5700-el nem mûködik, kiír valamit a sercegésrõl, és elmegy a kép! nem tudtok valamit segíteni? az alap felbontása a gépemnek 1024×768×32, 85hz, a gothicé 1280×1024×32, plz HELP!!!!!!!!!!

Johnyy
sehogy épp ezért nem lehet lemenni a gyakorlatban!!

Esrohnoil
Ha lenne is vmi jó cucc, hogyan hoznád fel? 😛

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

igen, de ezt a bugot kihasználva nagyon meg lehet gyorsítani a közlekedést 1-2 helyen. Én még azt is megnéztem hogy mi van az utolsó pályán a szakadék mélyén (megsúgom, semmi érdekes)

War. War never changes.

Johnyy
aszem volt valami ilyesmi amikor én játszottam akkor is, de ha bele plocsolsz a vótörbe akkor meg van oldva!

Érdekes van egy bug, hogy ha esés közben az oldalazást nyomjátok leérkezéskor nem sérültök. Pl. Xardastól mindig így jöttem le 😊

War. War never changes.

csak Xardas-tól lejutni nehéz...ill. 1 szép ugrással nem...

koszi tovabjutottam csak nem talalom a xardas monta helyek vgay mit
valaki meg tudna mondani merre

Johnyy
tûz vs víz víz vs tûz kû vs kalapács

de vagy a tûz vagy a víz ellen hatásosabb a vilám!!!!

El tudna valaki mondani hogyan lehet megolni a 4 fejezeten
a 3 golemet pontosan melyik ellen milyen varazslatott kel hasznalni!!

hi

Johnyy
üóssd meg és követni fok,vagy változz vérléggyé!

Az ork temetõben kinyírtam minden orkot és baal lukor nem akar semmit csinálni. Mit tegyek?
Újabb problémám van: Ulbertet nem lehet elcsalogatni. Mondom, hogy a többiek húst esznek, de õ ott marad. A naplóbn az van, hogy elment. Alephtõl már megvettem a kulcsot.

Most már jól megy

Esrohnoil
QL 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Randal
A magyaritasok.hu-ra felkerült a gothic magyarosítás 2.1-es verziója.
Ebben már nincsenek angol szövegek (elméletileg), és sok apróbb hiba javítva lett.

hamarosan elkészül a magyar faq és végigjátszás, térképekkel együtt.

Akkor bugos...próbáj 1 reinstallt...

Én is így csinálom.

Nekem alapból csak 1es egységekben nyomta: "akció-gomb"(Mouse1)+ irány (bal/jobb)

Még az elején vagyok a játéknak, úgyhogy nekem pont az egyes egységek lennének a jók.

A shift-et nyomkodva (asszem fontos, hogy a NumLock bent legyen) 100-as egységekben számláz, bár ez népesebb helyeken (pl. New Camp/Wolf) akad (nálam).

Hoegy lehet bitonyos számú tárgyat eladni? Nekem mindig tízes egységekben adja el.

Johnyy
tûzgyík! a: van 2 erdõ a swamp camp és a s régi tábor közt ott megy út is aszem,, ott menj egyenesen,, lesz egy ien lejtõ, ami a tengerpartra visz,, ott van a roncs és a gyíkok!!! a magyarítás jó,, de meg vidd oda a ulu mulus ficknek az agyarat és ha nem jó neki akkoor bõr kell, vagy hogy is volt!!!!

johny: köszi a vérszívós dolog segített a gurunál.

Van ugye amikor kell a három golem szív, érdekes hogy a tüzgolemet egyik jégvarázslat sem sebzi, viszont villámmal meg lehetett ölni....

Az ork gyógyszer egy fafalas részén van fel lehet oda ugrani.

A rabszolga mondja hogy vigyek neki tüzgyik nyelvet, trool agyart, árnybestia szarvat, meg mocsári cápa fogat. Namost a leírásban az van hogy troll bõr kell neki. Most akkor melyik? A két troll amivel találkoztam egyik sem adta az agyarát. Vagy csak a magyarítás hibás?

A naplóban azt írja hogy valami régi hajóroncsnál vannak tûzgyíkok. Merre van ez a hajóroncs nem találom.
Randal
Na ja. A sima g2 tényleg lájtos, de a kieggel mennyit szenvedtem, na az tényleg kihívás, így okés a gamma😊

PAYNE:
Majd lesz😊
(ígérem lassan tényleg megcsinálom.)
ja, meg lesz újabb verziójú magyarosítás is.
pár szöveg ugye angolul volt benne...

Letörölted???
Nincs benne kihívás???
Ezt az ISTENI Játékot??!!!

<#falbav><#violent><#violent><#gun><#lama><#lama><#action>

Kihívás kell?
Tedd fel a kiegészítöt és próbálj lecsapni egy orkot 18 szinten mágia nélkül.

Yang: Skandi- senior shao wari

PAYNE
vlami magyar végigjátszás nincs hozzá a pcguruson kívül?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Tudom, én se éreztem benne kíhívást..a 2dik act elején mindig ráuntam, és letöröltem...
De az 1-et nyomom csít nélkül, és tök jól megy...mejd utána kipróbálom a 2-õt újra...
A frakasokkal télleg úgy van ahogy írtad, de van 1 csomó dög akikkel akkor találkozol, amikor elindulsz Xardas-tól...pl. a banditák...
Na azok elég hamar lecsaptak...

Randal
http://www.honositasok.com/g1vegig.html

Johnyy
aszem ott van a 130 oldalas végigjátszás!!! kivi lenék magyar ul mit ínak benne...

Randal
ja, nekem meg megjött az eredeti Gothic-om😊

Randal
Egyébként olvassátok el a readme-jét. ott van benne az irányítás.
G1 magyar végigjátszás volt vmelyik Pcguruban, vhonnan le is tölthetõ, az angol végigjátszás meg elérhetõ a www.rpgdot.com-on illetve a www.gamefaqs.com-on

Johnyy
bal katt! egyszer,, de ha jól emléxem ládákhoz egyszerre az elõrével

tigeroo
Skacok! Elkezdtem a cuccost, és mivel tudom felvenni az itemeket?
Johnyy
csíííttt vááá! meik volt,, kitagadunk!! oan könyû csít nélkül nem éreztem semmi kihívást a játékban,,, kaszt nélkül leütöttem az 1. felyezetben fellelhetõ öszes orkot!!!

Ezt nem mondanám. A G2-ben a farkasok problémeamentesek már az elején is, míg az 1ben fejlödni kell,min 6-7 szint míg megölhetsz 1-et

Yang: Skandi- senior shao wari

Csak én érzem úgy, vagy az 1 tényleg könnyebb mint a 2?
Itt csak 1-2 idegesítõ helyen csítelek, a 2esben pedig már az elején mindig meghaltam...

Johnyy
aszem valami fa lap vagy valami alatt van sarokban sötétben, vagy szûk résben,, fákjával keresgélj!!! egy barna tasak asszem

PAYNE
valaki+

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
khhhhhm!