3777
Gothic 1
-
Saturas #2457 Az lehet a baj hogy amit Diegonak kell vinni a régi bányából levelet azt még mielött oda adnád Diegonak, oda kell adni Laresnek. Vagy Mordrag miután elvitt az új táborba ad egy gyürüt azt is oda kell adni Laresnek. Szerintem ez lehet. -
Amugy érdekesség lehet elnéztem valamit lehet nem.
Az új táborba ha Laresékhez akarok csatlakozni minden megvan ami kell de ha arra viszem hogy kész vagyok e már a csatlakozásra kiirja hogy 5-ös szint kell pedig már 6-os vagyok.Mitől van ez BUG vagy elnéztem valamit? -
Saturas #2455 A Cor Calom egy nagyon befolyásos guru. Ő dönti ell mikor álsz készen arra hogy tanonc legyél. Késöbb meg add egy rakás küldit. A mocsár táborban fönt van a kunyhója, meg ismered mert testőr védi az ajtaját. -
hol találom azt a Cor Calorm nevezetet? -
Én templomossal voltam először, azzal jó volt a játék. Ám most, hogy tűzmágus vagyok, most sokkal többet bolyongok és vagdalkozok a ronda dögökkel, mert jobban rászorulok. Szerintem, ha teljesen érteni akarod a történetet és a legkönnyebben akarod végigvinni, akkor templomos legyél a mocsári táborban. -
hát alakulgat, csak kicsit nehéznek tűnik hogy a szörnyek egy kicsit erősnek tűnnek, alig kapok xp-t nagy a világ, és mindent ore-ban mérnek
de akkor melyik a legkönnyebb?
csak mert a Gothic2-ben is változatos a tűzmágus mégis vért lehet tőle pisilni néha, és nem akarok rosz benyomást a játéról :)
nekem most az kéne amelyikkel a legkönnyebb végigmenni, majd ha végigmentem akkor majd újból kezdem és akkor kicsit tisztábban fogom látni a dolgokat -
Saturas #2451 Akkor ezek szerint megy a játék. Meg barátkoztál az irányitással? -
Saturas #2450 Igaza lehet Vatras-nak. A tűzmágus karakter a legfordulatosabb. -
Vatras #2449 Lehetsz árny-abból őr vagy tűz mágus.
Lehetsz tanonc-abból templomos harcos.
Lehetsz zsivány-abból zsoldos vagy viz mágus.
Mindegyik jó. Attól függ hogy ki melyik karaktert szereti.
Egy tanács tüzmágus legyél, és a végén ha jól csinálod, rá jössz hogy miért mondom ezt. -
ha egy kezdő vagyok aki soha nem játszott még az 1-el akkor melyik céhet válasszam?
egyáltalán milyenek vannak?
melyikkel egyszerűbb? -
Vatras #2447 Sajna. -
Gurunak sehogy. -
Szerintem meg az első rész sokkal hangulatosabb... de majd meglátod. :D -
Vatras #2444 Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani hogy,hogy lehet gurunak állni??? -
Saturas #2443 Hát.Igen. Ez régebbi konstrukció. De meg lehet szokni. Ez annak furcsa aki a 2-vel kezdte! -
jézusom, most szereztem meg a gothic1-et, a kicsit nézhatetlen grafikán kívűl az egér irányítás elég idegölő, a gothic2-ben jobban volt megoldva az egér :-/ -
:D
Ne aggódj, lesznek majd vértek jó áron. :)
Azt a fegyvert meg ráértél volna közvetlenül csatlakozás előtt visszaadni.
-
Én ezeket sajna nem tudom :( minden kibaszott pontba kerül miért nem érce hogy szakadna rájük az ég. -
Vissza én! -
Én is csak az akrobatikát tanultam meg belőle. :D -
Ha a régi táborhoz akarsz csatlakozni, nem muszáj legyőzni. Meg lehet oldani anélkül, sőt pontot sem kell költeni valamilyen tolvaj képesség megtanulására, anélkül is bevesznek. -
Volt egy küldi ahol venni kellett egy fegyvert és visszavinni a gazdájának. Visszavitted? -
Hát én csatlakozni akarokde le kell gyurni az arénában a csókát azt meg sem tudom sebezni. :( -
Fektetni ráérsz csatlakozás után, csak abba érdemes ami a csatlakozáshoz kell. Hidd el, megéri előbb megnézni milyen lehetőségeid vannak. :) 5. szintet meg azért gyorsan el lehet érni. -
Huh oda most nincs kedvem elmászni :D
Most a lényeket irtom hogy legyen pontom azt már csak el kell döntenem mibe fektetem.
-
Saturas #2432 Kösz. Meg van. -
Hát pl. van olyan h. bányászgatya, de azért el kell másznod az új bányáig, ami az új tábor mögött található, és az odaút sem épp sétagalopp alacsony szinten. -
És publikus hogy hol is van ez az ingyenes ?Mégis jobb mint a semmi. -
Csatlakozás nélkül is lehet szerezni, de azok nem sokat védenek... -
Pont úgy van, de venni kell. Nem adják ingyen. -
Hehe köcsög farkasok.Látok egyet elkezdem csapkodni erre jön vagy 4-5 még.A másik meg a Fekete Goblinok megtaláltam a fészküket vannak bennt vagy 20-an +kint még 6an.
Kell még vagy 20 erő meg olyan 20 ügyesség egy jó páncél azt kiirtom az összeset.
Hol tudok páncél venni occsoért?
Vagy itt is ugy van mint a 2-ben ha csalakozok pl a Régi táborhoz adnak egy valamilyet? -
Google a barátod. -
Saturas #2425 Sziasztok. Keresem ennek a játéknak a magyar nyelvü videoit. Please Help!!!!!!!
-
Hát igen... az első pár fejezetben sokat kell rohangálni míg vmire való cuccokat össze tud szedni az ember. :) -
vegesm #2423 a kocsmában van, ha minden igaz -
Ott vagyok most miután Mordrag-al elmentem az új táborba adott egy gyűrűt ezt a gyűrűt (annak érdekében hogy minél tobb tapasztalati pontom legyen mielőtt bárhova is csatlakoznék) odaadtam Laresnek ahogy kérte.
Ő mondja beszéljek Mordrag-al.Mondom zsír.
DE HOL VAN MOST Mordrag???? Nem találom sehol :( Lehet ennyire figyelmetlen vagyok? -
ettől tartottam - hozá szoktam, hogy egy keményebb ellen előtt nyomok 1 F5-öt. -
Gyorsmentés csak a G2-ben van. -
ja, - igaz :)
a gyorsmentésben nem tudsz segíteni? - az iniben nem találtam erre vonatkozóan semmit, -de mintha emlékeznék rá, hogy van megoldás
-visszakerestem de nem találtam... -
Azért mert mindenki baszik elolvasni a telepítő szövegét:)
Eshrohnoil:
Gondold el, ha ezeknél minden 10 percnél végigjátszás kell, mi lenne velük ha a Longest Journeyvel játszanának?:)))
Végülis láthatjuk, hogy milyen lesz a jövő pc-s társadalma.
A napi élethez is végigjátszás kell nekik?:)