3672
Gothic 1
  • Esrohnoil
    Nem nehéz a nyelvezete, ne aggódj. :)
    Ha vmit nem értesz, segítünk.
  • grebber
    HUH hát mire ezt végigtolom az én agol tudásommal addigra lesz Gothic 4 is :(
    De megprobálom.Jobb lesz igy minthogy megvakuljak a nagy sötétségtől.
  • Esrohnoil
    Megnéztem, nálam 1.08k verzió van fenn, de ugyanúgy elkeféli a beállításokat a magyarítás. Jobban mondva kb. jó, de nem enged a látási viszonyokon változtatni.
    Ha érted az angolt, szedd le a magyarítást inkább, és tedd fel az 1.08-as patchet, ami tárgyakkal kapcsolatos bugokat is javít. Magyarítás ezenkívül is tesz még pár bugot a játékba ami miatt elakadhatsz.
  • Esrohnoil
    Lehet, nálam XP alatt nem engedte állítani a 2. részben miután magyarítást kipróbáltam.
    Első részével még 98 alatt nyomtam, de mindjárt megnézem neked XP alatt magyarosítással.
  • grebber
    Na szóval annyit megtudtam hogy a game-en belül semmiféle brightness gamma állitgatásra nem reagál se sötétebb se világosabb.
    Verzió asszem 1.08j.Angol nyelvű volt asszem de egyből tettem rá a magyarosítást.Lehet itt is bezavar mint a 2-nél??
  • Esrohnoil
    win98 kompatibilitási módban esetleg?
    Hanyas verziószámú a Gothicod, milyen nyelvű... stb.?
  • grebber
    Hát ahogy olvashattad it és a Gothic 2 topicba az életbe nem játszottam még az 1-el. Tiszta HL szindroma ottis a 2 vel kezdtem.

Más játéknál minden jó.Nem értem :(
  • Esrohnoil
    Nem a videodrivereddel van vmi? Máshol mindenhol jó?
    Az első résszel eddig nem is játszottál? :O
  • grebber
    Néha annyi van hogy odamegyek pl az áfonyához nem irja ki hogy mi is az.De már megoldodott.

Még egyetlen kérdés (ha elakadok lesz még több is :D ) lehet hogy lámaság de miért kurva sötöt a game minden fullon van Brightness Gamma ami csak lehet de alig látok?Lehet ezt valahogy korrigálni,
  • Esrohnoil
    Pedig mindent fel lehet venni aminél kiírja. Bal egérgomb nyomva tart, és előre nyíl.
    Milyen verziód van?
  • grebber
    Na végre csak rájöttem :D
  • grebber
    Aztakurva nem hittem volna hogy az 1 ennyire bonyolult :(
    Találtam egy ládát foglalmam sincs hogyan vegyem fel belöle a cuccokat!Mivel kell?
    Csákányt már láttam amugy.
  • maxius
    Hamarosan fogsz találni vmi csákány, vagy vmi hasolnót ha jól emléxem, (50 méter), és akkor visszjöhesz lecsapkodni őket, de ha jól emléxem karddal se lehet eltalálni őket...
  • grebber
    KÖSZ! :D

Még egy dolog egyes tárgyakat nem ir ki és fel sem veszi őket.Meg az elején van pár húsbogár azokat ki lehet nyirni valahogy fegyver nélkül??
  • maxius
    Akkor próbálkozz a kombinációkkal! Mondjuk próbáld ki elsőnak a Balegérgombot és a kurzorfelt! Hátha sikerül! :)
  • grebber
    Ez poénos mondhatom a 2 után mondom kéne nyomni az 1-el de nem tudok felvenni semmit.Öszes gombot végigzongoráztam de semmi. :(
  • The Fugitive
    de történik csak vissza kell másznod. kinyitja a zárt kaput az a zöld gomb.
  • drH
    Itt mindent megtalálsz, oldalt van gothic 1-hez is link...
  • bazza
    Ott volt egy szarkofág, megnyomtam a zöld gombot, de nem történt semmi érdekes... :S
  • The Fugitive
    külön külön is be kell dugni a kardokat, és hogy az alvóhoz jusson, ott kell az összeset egymás után a kövekbe dugdozni.
    a Te gondod ott lehet, amikor csak egy lila halálfejes kő van. szemben látsz egy kőfigurát, mássz fel rá, és ott van egy kő, nyomd be. oldalt gyere le a saját érdekedben, ne ott ahol előbb felmentél. most kinyilt ott egy rács, ugorj le, lehetőleg előrefele. itt keress megoldást, direkt nem árulom el, mit, ebben pont az lenne a lényeg, hogy Te jössz rá, mit hogy kell csinálnod. ha igy sem megy. akkor elmondom.
  • dronkZero
    Honnan lehetne ezt(meg a folytatását) megszerezni?
  • szablya
    mindegyiknek be kell dugni, de csak a játék legvégén.
  • vegesm
    az egyiknek asszem nem kell bedugni sehova, de nem vagyok benne biztos
  • The Fugitive
    esetleg megadjam a telszámom, és ha elakadsz, egyből hivhatsz!!?? :))
    Neked mennyi kérdésed van!
    nah game kinyirva. most türelmetlenül várom a harmadik részt, de nyugton állítom, hogy ez a világ legjobb játéka!!
    amig várok a 3. részre, asszem mégegyszer nekiülök a 2nek, aztán ujra az egyet... :))
  • bazza
    De egyszerűen nemtalálom a követ...
  • Braveheart
    Figy, játszál és majd rájössz mindenre!
  • bazza
    Az Alvó Templomában kinyírtam egy ork sámánt, Varrag-Unhilt-ot, neki hova kell beszúrni a kardját?
  • szablya
    Ur-Shak az orkfalu közelében van, az ULU-MULU-t meg ugy tudod használni ha berakod fegyvernek.
  • bazza
    És hol van Ur-Shak? Már nincs a romoknál!
  • bazza
    És hogy lehet használni az ULU-MULU-t? A tárgyak között nem találom!
  • bazza
    Az ötök fejezetben hol található a legjobb fegyver?
  • bazza
    thx...
  • drH
    Csak egy kicsit kéne visszaolvasnod, ezerszer volt ez már. Az, bug. Ha feltetted a magyarosítást, addig szedd le, míg itt áthaladsz. Másik lehetőség, hogy használsz egy átalakító tekercset, és farkasssá vayg valamivé átváltozol. Ekkor Baal meg fog támadni, szaladj előle a négy oszlop közé, (vigyázz, meg ne öljön), és ott változz vissza, (nyomj entert). Sikerülni fog, és ott azonnal meg is szólít. azért ments előtte, mert elsőre nem szokott sikerülni.
    Enjoy.
  • bazza
    Hi!
    Most vagyok az ork temetőbe. megvan a négy oszlop, de nem jön utánam a Baal. Pedig nála van az ork varázslat. Ez vmi bug? 1.08j - gamestar-os változat.
  • Esrohnoil
    V. cheat volt, v. mod.
  • Braveheart
    Én láttam egy screenshotot mikor olyan páncél volt a karakteren... biztos cheattel. Amúgy én is olyanra vágytam mindig.
  • Esrohnoil
    2-kezesek lassabbak, de messzebb elérnek és többet sebeznek.
  • Esrohnoil
    Sehol ha jól emlékszem, max. az őrökön. Pont a történet miatt.
  • bazza
    Jah és hol található nehéz őr páncél?
  • bazza
    Figyusz!
    Van ork kalapácsom, de van 71-es sebzésű kétkezes kardom. A játék elején nem tanulható a kétkezes kardhasználat. Ha megtanulom az egykezes-et, és ork kalapácsot használok, ami alapből 50-et sebez, akkor jobban játok mint a kétkezes karddal?