3672
Gothic 1
-
#2392 Nem nehéz a nyelvezete, ne aggódj. :)
Ha vmit nem értesz, segítünk. -
#2391 HUH hát mire ezt végigtolom az én agol tudásommal addigra lesz Gothic 4 is :(
De megprobálom.Jobb lesz igy minthogy megvakuljak a nagy sötétségtől. -
#2390 Megnéztem, nálam 1.08k verzió van fenn, de ugyanúgy elkeféli a beállításokat a magyarítás. Jobban mondva kb. jó, de nem enged a látási viszonyokon változtatni.
Ha érted az angolt, szedd le a magyarítást inkább, és tedd fel az 1.08-as patchet, ami tárgyakkal kapcsolatos bugokat is javít. Magyarítás ezenkívül is tesz még pár bugot a játékba ami miatt elakadhatsz. -
#2389 Lehet, nálam XP alatt nem engedte állítani a 2. részben miután magyarítást kipróbáltam.
Első részével még 98 alatt nyomtam, de mindjárt megnézem neked XP alatt magyarosítással. -
#2388 Na szóval annyit megtudtam hogy a game-en belül semmiféle brightness gamma állitgatásra nem reagál se sötétebb se világosabb.
Verzió asszem 1.08j.Angol nyelvű volt asszem de egyből tettem rá a magyarosítást.Lehet itt is bezavar mint a 2-nél?? -
#2387 win98 kompatibilitási módban esetleg?
Hanyas verziószámú a Gothicod, milyen nyelvű... stb.? -
#2386 Hát ahogy olvashattad it és a Gothic 2 topicba az életbe nem játszottam még az 1-el. Tiszta HL szindroma ottis a 2 vel kezdtem.
Más játéknál minden jó.Nem értem :( -
#2385 Nem a videodrivereddel van vmi? Máshol mindenhol jó?
Az első résszel eddig nem is játszottál? :O -
#2384 Néha annyi van hogy odamegyek pl az áfonyához nem irja ki hogy mi is az.De már megoldodott.
Még egyetlen kérdés (ha elakadok lesz még több is :D ) lehet hogy lámaság de miért kurva sötöt a game minden fullon van Brightness Gamma ami csak lehet de alig látok?Lehet ezt valahogy korrigálni, -
#2383 Pedig mindent fel lehet venni aminél kiírja. Bal egérgomb nyomva tart, és előre nyíl.
Milyen verziód van? -
#2382 Na végre csak rájöttem :D -
#2381 Aztakurva nem hittem volna hogy az 1 ennyire bonyolult :(
Találtam egy ládát foglalmam sincs hogyan vegyem fel belöle a cuccokat!Mivel kell?
Csákányt már láttam amugy. -
maxius #2380 Hamarosan fogsz találni vmi csákány, vagy vmi hasolnót ha jól emléxem, (50 méter), és akkor visszjöhesz lecsapkodni őket, de ha jól emléxem karddal se lehet eltalálni őket... -
#2379 KÖSZ! :D
Még egy dolog egyes tárgyakat nem ir ki és fel sem veszi őket.Meg az elején van pár húsbogár azokat ki lehet nyirni valahogy fegyver nélkül??
-
maxius #2378 Akkor próbálkozz a kombinációkkal! Mondjuk próbáld ki elsőnak a Balegérgombot és a kurzorfelt! Hátha sikerül! :) -
#2377 Ez poénos mondhatom a 2 után mondom kéne nyomni az 1-el de nem tudok felvenni semmit.Öszes gombot végigzongoráztam de semmi. :( -
The Fugitive #2376 de történik csak vissza kell másznod. kinyitja a zárt kaput az a zöld gomb. -
#2375 Itt mindent megtalálsz, oldalt van gothic 1-hez is link... -
#2374 Ott volt egy szarkofág, megnyomtam a zöld gombot, de nem történt semmi érdekes... :S -
The Fugitive #2373 külön külön is be kell dugni a kardokat, és hogy az alvóhoz jusson, ott kell az összeset egymás után a kövekbe dugdozni.
a Te gondod ott lehet, amikor csak egy lila halálfejes kő van. szemben látsz egy kőfigurát, mássz fel rá, és ott van egy kő, nyomd be. oldalt gyere le a saját érdekedben, ne ott ahol előbb felmentél. most kinyilt ott egy rács, ugorj le, lehetőleg előrefele. itt keress megoldást, direkt nem árulom el, mit, ebben pont az lenne a lényeg, hogy Te jössz rá, mit hogy kell csinálnod. ha igy sem megy. akkor elmondom. -
#2372 Honnan lehetne ezt(meg a folytatását) megszerezni? -
#2371 mindegyiknek be kell dugni, de csak a játék legvégén.
-
vegesm #2370 az egyiknek asszem nem kell bedugni sehova, de nem vagyok benne biztos -
The Fugitive #2369 esetleg megadjam a telszámom, és ha elakadsz, egyből hivhatsz!!?? :))
Neked mennyi kérdésed van!
nah game kinyirva. most türelmetlenül várom a harmadik részt, de nyugton állítom, hogy ez a világ legjobb játéka!!
amig várok a 3. részre, asszem mégegyszer nekiülök a 2nek, aztán ujra az egyet... :)) -
#2368 De egyszerűen nemtalálom a követ... -
Braveheart #2367 Figy, játszál és majd rájössz mindenre! -
#2366 Az Alvó Templomában kinyírtam egy ork sámánt, Varrag-Unhilt-ot, neki hova kell beszúrni a kardját? -
#2365 Ur-Shak az orkfalu közelében van, az ULU-MULU-t meg ugy tudod használni ha berakod fegyvernek.
-
#2364 És hol van Ur-Shak? Már nincs a romoknál! -
#2363 És hogy lehet használni az ULU-MULU-t? A tárgyak között nem találom! -
#2362 Az ötök fejezetben hol található a legjobb fegyver? -
#2361 thx... -
#2360 Csak egy kicsit kéne visszaolvasnod, ezerszer volt ez már. Az, bug. Ha feltetted a magyarosítást, addig szedd le, míg itt áthaladsz. Másik lehetőség, hogy használsz egy átalakító tekercset, és farkasssá vayg valamivé átváltozol. Ekkor Baal meg fog támadni, szaladj előle a négy oszlop közé, (vigyázz, meg ne öljön), és ott változz vissza, (nyomj entert). Sikerülni fog, és ott azonnal meg is szólít. azért ments előtte, mert elsőre nem szokott sikerülni.
Enjoy. -
#2359 Hi!
Most vagyok az ork temetőbe. megvan a négy oszlop, de nem jön utánam a Baal. Pedig nála van az ork varázslat. Ez vmi bug? 1.08j - gamestar-os változat. -
#2358 V. cheat volt, v. mod. -
Braveheart #2357 Én láttam egy screenshotot mikor olyan páncél volt a karakteren... biztos cheattel. Amúgy én is olyanra vágytam mindig. -
#2356 2-kezesek lassabbak, de messzebb elérnek és többet sebeznek. -
#2355 Sehol ha jól emlékszem, max. az őrökön. Pont a történet miatt. -
#2354 Jah és hol található nehéz őr páncél? -
#2353 Figyusz!
Van ork kalapácsom, de van 71-es sebzésű kétkezes kardom. A játék elején nem tanulható a kétkezes kardhasználat. Ha megtanulom az egykezes-et, és ork kalapácsot használok, ami alapből 50-et sebez, akkor jobban játok mint a kétkezes karddal?