3777
Gothic 1
-
spartus #2737 jah, most ott tartok, hogy a Tárnarák váladékot kell vinnem Y'Berionnak. Kiktől tudok küldijket felvenni? -
spartus #2736 mikor állhatok be templarnak? -
Vagy megcsnálod a szektás küldijét a New Camp-ben, és a varázstekercseket választod jutalmul, (de akkor elesel egy másik guru lenyűgözésétől, inkább válaszd a spéci füves cigit Baal Tyron számára), vagy megcsinálod annak a gurunak a küldijét, amelyik a fűszerköpülőket felügyeli a Sect Camp-ben, ő majd ad altatás tekercset. -
Valahol mélyen az emlékeimben mintha az új tábroban lehetne valamelyik vízmágusnál. Nem biztos már nagyon rég volt, hogy játszottam. -
spartus #2733 ok köcce, mégvalami... kitől tudok venni altatás tekercset, h bizonyítsak az egyik guruhoz? -
Plata #2732 asszem ha a hüségtesztet megcsinálod akkor csatlakozol az old camp-hez. -
spartus #2731 ok köszike! Ja még valami, ha az Árnyak küldijeit megcsinálom meg diego hűségtesztjét is, attól még csatlakozhatok a Swamp Camp Templarjaihoz? -
Néha a magyarítás okozza ezt a problémát is. -
spartus #2729 Miért nem tudom állítani a fény meg hangerőt a menüben?? Ilyenkor mit lehet tenni? -
spartus #2728 Hali! Ki tud nekem tanitani kétkezes fegyverforgatást a Várban?? -
Rpgdot.com-on írják, hogy csak vicc volt a téma. itt -
Ez a szektások nagy hátránya ezek szerint... -
Nohát, végigjátszottam tanoncként, fejezetenként látogattam a Baal-okat, és a mocsári portált, de nem történt semmi. Sem boszorkány, sem titkos portál, sem 5-6. körös varázslatok. Szóval kacsa ez a dolog. Kár.
-
A Diccuric mod működik az angol verzióval?
Most a Trial nevűt próbálgatom, már kb. 40 ellenfelet ölt meg a csapat, úgy h. nem vesztettem senkit. :) -
8. szintig jutottam, de gyorsan végig lehet vinni. :)
Az a "Vorgeschichte" mod a 2. részhez csak a német verzióhoz jó? -
A G1-hez képest még szépek! :D
Egyébként meg a screenshotmaker rondít rajta, különben nagy lenne... -
OK, tévedtem. Nem csak WB szeret kötözködni. A virágok meg nem pipacsok, értettem. -
Szid #2720 Ja bocs, ez a 2eshez való mod -
Szid #2719 Hányadik szintet érted el??
Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment) -
Plata #2718 Csakhogy ezek nyírfák,és elég randák a képek. -
Ja, tényleg jól néznek ki. Csak WB meg ne lássa, mert kifejti, hogy a Bányavölgyben miért is nem lehetnek honosak a nyárfák és a pipacsok.
-
Vannak érdekes modok...
Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevű mod.
Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.
1. kép
2. kép -
Annyi az egész. Megölöd a démonokat a new camp-ben azt end -
Köszi!
Ez csak a német verzióhoz jó?
A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig? -
Próbáld meg innen. -
Nézegettem pár modot a napokban.
Diccuric nevű modot nem tudja véletlenül valaki h. honnan lehetne lerántani? -
Talán az 5. fejezetben? -
Éppen ennek igyekszem utánajárni, (amikor éppen nem mással játszom), de eddig semmi eredmény. 4. fejezetben vagyok, közepes tanoncpáncélt megvettem Baal Namíbtól, nem léptem be a templomosok közé, és megtanultam a négy mágia kört. Rendszeresen körbefutom a Baal-okat, és látogatom a mocsári portált, de eddig semmi lehetőség akár újabb páncélra, akár magasabb mágia körre. -
sanyiiiii #2709 bár az igaz h lester beszél valami oyasmiröl hogy akár még guru is lehetsz(ezt a templarság természetesen kizárja), de nem tudom ennek mennyi az igazságtartalma -
Plata #2708 Gondoltam hogy hülyeség -
rosti #2707 Én is megprobáltam , de csak addig jutotam,hogy megkaptam a nehéz tanoncköpenyt ,de semmi mágus nem jelent mek az adott helyen. -
Plata #2706 szerintem csak kacsa. -
Szid #2705 én nagyjából tudok, csak az egészból alig hallok valamit, olyan "jó" a minosége :o( -
Indigo #2704 Tetszik a 6. videó. :) De sajna nem tudok németül, az elején miről társalogtak? -
Gothic videók.
Az alul levő 6 édekes most egy picit.
Az első 3 a készülő Gothic filmből van. Elég hangulatosak. A 3. előzetes új!
Szeptemberre lesz kész állítólag.
A 4. videó egy gyors végigjátszás. :)
Az 5. egy trailer az első részhez, a 6. pedig egy kis extra érdekesség. :D -
Azannya, ezt most hallom először, de utána fogok járni. Mindig is izgatott, hogy minek az az oltár ott a mocsárban. Bár van egy olyan érzésem, hogy csak kacsa. Mindegy, egy próbát megér.
Mondjuk érdekes, hogy az elején még azzal csábítgatnak a szektások, hogy lehetek tempomos, vagy akár guru is, aztán guru mégsem lehet az ember sehogyan sem. Hátha így mégis. Bár akkor lenne talán némi utalás a lehetőségre itt-ott.
A Chromanin küldit többször megcsináltam, de nekem mindig csak az idegen hullája jelent meg a végén. -
:)
Az rpgdot-on kering egy olyan híresztelés is, miszerint a szektásoknál is el lehet érni a 6. mágiakört.
Nem tudja senki pontosan hogy miként, de többen is állítják h. 4. kör után vhogy megnyílik a mocsárban levő oltárnál egy portál, és megjelenik egy boszi, aki megtanít pár új 5. és 6. körös varázslatra.
Sokan esküdnének rá, de lehet h. csak kacsa az egész.
Mondjuk lehet h. köze van a tanoncvérthez is. Talán olyan formában, h. nem szabad megvenni a templomos vérteket, csak a tanoncokét...
Ki tudja?
Mindenesetre néhány embernek rejtélyes módon állítólag maga Chromanin is megjelenik a könyvek megszerzése után. De ebben talán még kevesebben hisznek, mert semmi bizonyítékot, v. screenshotot nem tudtak mutatni róla. (A bosziról egyet láttam egy fórumban, de ennyi erővel az is lehet hamisítvány.) -
Kipróbáltam, úgy van, ahogy írtad. Felvettek volna templomosnak, ehelyett gyenge kis tanoncpáncélomban elmentem még goblinokat irtani, hogy meglegyen az Almanach. A 3. fejezetbe lépve aztán Baal Namíb valóban eladta 1200 ércért a tanoncpáncélt. 3 percig volt rajtam, mert persze rögtön beálltam templomosnak. elég hülyén csinálták ezt meg, ha már lehetőség van beállni templomosnak, ki fog arra várni, hogy hátha előte még begyűjthet egy tanoncpáncélt.
Amúgy érdekes, hogy miután megvettem a Baal-tól, már több tanoncon is felbukkant a tempomtéren. -
Megnéztem, nem. Senkin nincs. Amúgy a két páncél kinézetelre tök egyforma, csak a jobbiknak a bal vállán van egy páncéllap. Zavaró, hogy a gyengébb páncélnál is van ott egy elsötétített rész, de azért egyértelműen látszik, hogy az a gyengébb páncél. Mindegy, ma kipróbálom, amit írtál. -
Lesteren nem ilyen van?