3672
Gothic 1
  • peeter22
    Aham most már értem, akkor nyisd ki a kaput. Nem tom levágtad e az összes orkot, a kis tanyájukon, a kaput úgy lehet kinyitni hogy van egy ilyen obeliszk szerűség és körülötte ork sámánok, nos ha végeztél velük az obeliszk tetjén van egy figura vagy mi és azt onnan le kell szedni egy varázslat segítségével le lehet hozni onnan és így már ki tudod nyitni azt a kaput és be tudsz menni a templomba.
  • martons
    Uhh, elég bután fogalmaztam legutóbb, remélem azért érthető volt...
  • martons
    Még nem öltem meg az ötödik sámánt, mert azt csak a mágikus Uriziel sebzi. Még nem tudtam visszamenni a templomba, a kard aktiválása után nem tudok visszajutni a templomba. Mert eredetileg azt egy Ork Teleporttal jutottam be, és az most nincs nálam.
  • peeter22
    Teleport tekercs? Nem emlékszem hogy kellene tekercs. Az öt sámán öt kardját kell begyűjteni, és azokat kell felhasználni. Az öt kard segítségével nyílik az uccsó kapu majd ott videó Xardas és mész tovább ami már a leg vége pár szektás pár démon és megcsináltad. Nem emlékszem erre a tekercsre.
  • martons
    Nagyon utálom a helyzetet, hogy mindig ide futok segítségért, de most már tényleg igen közeledek az epilógus felé, de egy újabb akadályt gördített elém a sors. Szóval Uriziel újra régi fényében tündököl, én elintéztem minden függő küldetést (Gomez embereit is legyilkoltam), visszamentem Xardashoz, aki nyugtázta a dolgokat, de semmi több. Visszamennék az Ork Templomba, de nincs meg a Teleport tekercs! Nem tudom, talán egy NPC-vel nem beszéltem?
  • peeter22
    No problem remélem érdemben tudtam segíteni a játékmenetet sajna én már nagyon rég játszottam vele és nem olyan tiszták már a dolgok. De a lényegre azért még emlékszem és segítek ha tudok. Ja és egy jó tanács ha végeztél és időd adja kezd el a kettőt na az még jobb.
  • martons
    Bocs, vagy később adta ki a fórummotor a HSZ-t, vagy csak az én netem lassú, nem láttam a kommented. :P Még egyszer sorry, na meg persze egy speciális tank.
  • peeter22
    Mondom víz alatt kell úszni egy víz alatti alagút vezet a torony belselyébe csak így lehet bejutni.
  • martons
    A templomot (legalábbis az első felvonást) már letudtam, most Xardas ápolgatja az Urizielt, nekem meg egy vértért kellene átcaplatnom a félig elsüllyedt toronyba, de ott nem találok semmit.
  • peeter22
    A toronyba bemész és ugye vízben áll alá kell merülni. Csak így juthatsz a torony belselyébe és ott megtalálod azt a spéci páncélt ami nem árt a végén. Persze pár zombi azért őrzi:D
  • peeter22
    A harmadik sámánt úgy találod hogy van egy ilyen csatorna rendszer szerűség abba kell lemenni és valamelyik végén kimászol és ott lesz egy két halott ork örzi azt a részt.
  • martons
    Xardas régi tornyában elvileg kéne lennie egy ládának, benne valami páncélszerűséggel, de nem találok semmit. Vérszívóként megpróbáltam felmenni, de az égvilágon nincsen semmi ingóság. Valaki tudna segíteni?
  • martons
    Érdekes, nem találkoztam a harmadik sámánnal, és továbbmentem. A negyediket megöltem, de nem jegyezte fel a naplóba. Újabb bugparádé?
  • martons
    Thanx to all, mindjárt megnézem. Jó kis játék ez a Gothic, kétszer is elakadtam benne, ami azért jelez valamit!
  • peeter22
    na erre gondoltam én is ez világosabb jelmagyarázat.
  • Takanohana
    Rég játszottam a Gothic első részével, de Gor Baba környékén úgy emlékszem van egy terem, ami tök sötét, és a padlója csupa lyuk. Menj be, csinálj fényt, és lesz az egyik falon olyan kapcsoló, amit nyíllal meg lehet lőni.
  • peeter22
    Bal oldalt van nem jobbra bocsi
  • peeter22
    Abban a termben több lezárt rész is van igaz? egy a tőled balra egy meg mögötted ha annak a lejáratnak állsz szembe ahol Gor Baba állt elöbb a jobb oldalit kell kinyitni méghozzá az ílypuskával kell valamit meglőni ha jól emlékszem de ez nem bizti már nagyon rég játszottam vele és akkor felmegy a rácsos kapu és ott bent is kell meglőni valamit akkor kinyílik a másik ott meg tekergetni kell. Kicsit zavaros de remélem érthető
  • martons
    Nos, ötödik fejezet, Ork Templom, a második sámán (Varrag-Unhil) után járok. Felvettem a kardját és a végigjátszás szerint bele kéne helyezni a kőbe. Nos, a sírbolt előtt van egy lila koponya, de az interakcióra nem képes. Mi a teendő? (Körbejártam a termeket, egyedül Gor Baba-val találkoztam, a bajusz-összeakasztásból ő jött ki vesztesen. Sehol sem találtam kapcsolókat.)
  • Esrohnoil
    Nem maradhatsz hűséges, hisz pont ők árulták el a többieket.
    Egyébként nyugodtan csatlakozz a másik 2 tábor közül az egyikhez, mert itt már nem fog senki tanítani. Viszont bejuthatsz még majd később, de nem tagként.
  • martons
    Ok, sikerült így megcsinálni. Most annyira nem fontos, de miután száműztek a Régi Táborból, később megnyitják a kapukat? (Mert eddig RT színeiben voltam, most pedig alternatívaként csatlakozhatnék az Új Táborhoz, de ha esetleg maradnék hűséges Őr, akkor később vissza tudnék térni mondjuk a kastélyba?)
  • Duzsuki
    Ha leszeded a magyarosítást akkor és ugy mégy le a barlangba akkor nagy valószínűséggel nem kell a varázslat ugyanis a magyarosítás okozza, de ha ezt a küldit megcsináltad tedd vissza nyugodtan mert később már nem lesz bug miatta.
  • pavelcs
    Ha emlékezetem nem csal akkor a swamp campben a tető alatt oktató ürgénél mindig vannak tekercsek.
  • grebber
    Hm erre sajnos nem tudok válaszolni rég volt már nemtudom a nevét én találtam vhol venni nem vettem nagyon semmit sem csakha nagy szükségem volt rá!

De gondolom mágusoknál vehetsz vagy nem
  • martons
    és hol találom? mi a neve?
  • grebber
    Igen van tekercs hozzá!
  • martons
    Egyébként van valami tekercs az átváltozásra, vagy hogyan működik? (A mágiát nem favorizálom, harcos karakterem van, alig használom a varázslatokat.)
  • martons
    Köszi mindenkinek, visszaolvastam a topicban, láttam, hogy grebbernek is ugyanez volt a problémája, és azt kérdezném, feltétlenül le kell szedni a magyarítást, vagy megy anélkül is? Egy ilyen jó RPG és egy ilyen idegesítő bug... Te jó ég!
  • Esrohnoil
    Igen, változz vérléggyé, de vigyázz, h. meg ne csapjon. Aztán mikor követni kezd, változz vissza és minden rendben lesz.
  • grebber
    Tuti én is igy usztam meg ezt a bugot!Vérlégy leszel azt megtámadod és mivel le akar csapni követni fog az oszlopoknál meg visszaváltozol.
  • martons
    Hogyan is pontosan? Változzak vérléggyé? Biztos működni fog? Mindenesetre thanx! Életet mentettél!
  • grebber
    Igen ez bug!!!

Cáltoz vérléggyé és csald az oszlopok közé!
  • martons
    Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temető. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás miatt van?). Betöltöttem újra, a temető bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.
  • Esrohnoil
    Majd hiszem ha látom.
  • grebber
    Kár keztem reménykedni!
    No mindegy a 3. rész az már szinkronosan jön ki ugytudom!
  • uv
    Nem. csak a G1-G2 átvezető videói lesznek szinkronizálva. Ezek ott a GS-nél folyton hülyeségeket firkálnak, pedig már ezerszer mondtam nekik, hogy legalább az oldalunkon lévő hírt olvassák el rendesen
  • grebber
    [HuN] Gothic I. előzetes

[2006. május 20. @ 22:31 - Forcecaster]
    Bár mostanában igencsak az E3 körül forogtak a dolgok, azért itthon is zajlottak az események. A hazai Játékszinkron Studió szorgos emberei a Gothic című RPG első részének szinkronizálásán fáradozták, mely már néhány szereplő hangja híján már el is készült.

info: Gamestar

Most akkor az egészet akarják szinkronizálni?Mert ebből a szövegből az jön át.
  • uv
    a G1 Intrója magyar hanggal
  • rosti
    Ezt a fokuszt már rég odaadtad Saturas-nak.
  • Arthas
    Na megvan az emberem,
    A pentagramma rossz felén voltam:D