Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lassú vagyok... :S

Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt 😊

Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Errõl a konzol babrálásról semmit nem találtam.
Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Molnibalage
Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresõvel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lõni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetõn kívûlrõl. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p

Molnibalage
Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már mûködik a dolog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elakadtam az Ork temetõben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az elõzõ teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz.

Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. 😄

Köszönöm szépen a segítséget, f@szán mûködik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok 😊 Mentés 2 percenként 😊

Az ini fájl? A Gothic fõkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg)

Én is most raktam fel az elsõ részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen mûködjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
Elõre is thx!

Ottto
Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabõr is elfogy egyszer)
Amirõl te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
A jobb graf sose hátrány.

Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplõkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a fõhõs😊)))

Ottto
Valamivel részletgazdagabb grafika, +patchek, de állítólag semmi különös újítást nem vezetnek be

Más:
Mikor megláttam a feliratot a WoGn: Gothic- The Movie elfogott a szédülés és az elsõ gondolatom: "Jajj, ne! Már megint!" Aztán megnéztem a Trélert és hálistennek minden rémkép elszállt a szemem elõl. Ez igen érdekes lesz, imádom az ingame videókat, hátmég egy full filmet 😊 Mellesleg meglesz német és angol nyelven is tehát már ezért sem kell nyaggatnunk a T.M.T. Teamet (Õk csinálják)
Itt lehet beszélni a filmrõl!
Itt te is megmondhatod mi legyen benne (bár szavazat alapú az egész)
Március végére a német film a kezünkben lesz ha minden igaz, az angol meg utána.

grebber
Újra kiadják a Gothic I-et

<2006. február 11. @ 02:00 - Berkenye>
Az RPGDot információi szerint újra kiadják a még mindig nagyon népszerû Gothic elsõ részét, nemzetközi változatban. Ami azt illeti, a rengeteg hibát is kijavíthatnák benne... A Piranha Bytes elnöke, Michael Rüve a Gothic 3-ra vonatkozó kérdéseire adott válaszok közben ejtette el, hogy már dolgoznak az elsõ rész új változatán is, amely még a hónap végén újra ellepheti a boltokat, meg a cég webshopját.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Randal
game+patch+magyarosítás+plusz elolvasni a telepítõ szövegét és ollé megvan a megoldás😊

Nemakartalak vele megsérteni 😊

Köszi, de nekem is volt annyi sütnivalóm hogy azt megnézzem. Most sikerült, újból telepítettem, de patchot nem tettem rá. Így legalább magyar.
Optionsban bekell állitani hogy legyen felirat..Ha jol emléxem

Sziasztok! Gondom akadt a Gothic 1-el. Felraktram a játékot + patch + magyarosítás, s ekkor felül eltûnt a szöveg. Nektek jól mûködik? Vagy ne tegyem fel a patchot, a játék 1.08j verziós (gamestar játék).
Nem adnak az újsághoz olyat ami ne menne az aktuális oprendszereken.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Ottto
Persze

A fiam megkapta a Gothic gamestaros játékot. Szerintetek menni fog ez XP-n, mivel régi játék?
Mészy
ctrl+elõre

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Hello , hogy lehet fölveni a tárgyakat?

csa én tegnap játszottam végig tök király jön a gothic 2.

c115

thx
Erre nem is figyeltem, a Magyarítás listában, és a Magyarításaink menüpontban keresgéltem

drH
Fellelhetõ a magyaritasok.hu-n, a minap szedtem le.... A letöltés szekcióban, szépen minden játék kategorizálva van...

Üdv,
Kellene a Gothic videóinak magyar feliratozása. Sajn' se a Gamestarról, se Randal honlapjáról nem tudtam lehúzni.

Megköszönném

drH
Hát, ha némi pénzt rászánsz, valamelyxik lapszámban volt teljes játék a GameStarban. csökkentett áron meg lehet venni a régi lapszámokat az irodájukban...

Valaki tudna dobni egy linket a redmail(kukac)freemail(pont)hu -ra , hogy honnan tudnám letöleni a játékot? Nosztalgiázni szetnék, de nemtalálom sehol.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

grebber
LOL persze hogy nem jó ugyanis a képeket nem lehet megnyomni csak ottvannak a falon. 😄

Pl elsõ piros , második kék, harmadik fehér akkor fogod magad visszamész ahhoz a terembe ahol van a 3 kapcsolo a 3 ugynilyen szinnel és szépen sorban elforgatod õket.Ha elsõ a piros szin (eztcsak mondom fingom nicns már milyen az elsõ a falon) akkor azt a kapcsolot nyomod meg amelyiknél ott az asott szin.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.

nekem is ez a teljes gamastaros van meg
princeofdark
Gamestarban volt teljes játék.....

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

hogy teljesen mind hogy hogy elforgatom a kapcsolokat aztán ebben a sorrendben megnyomom a két rácsos kapu között a képeket de azt én nem is tudtam megnyomni
grebber
Itt szoptam meg ha jól emlékszem 😊 menjél tovább és eljutsz egy helyre ahol lesz 3 rácsos kapu.Kettõ között a falon lesz 3 jel abban a sorrenben kell megnyomni a kapcsolokat.

Légyszi segítsetek plsplspls
Thx már megint elakadtam elég béna vagyok az ilyen gondolkozós játékokban az ork temlomban mikor van három képe egy narancssárga egy bordó meg egy fehér és mindegyiken egy kapcsoló ott milyen sorrendben kell megnyomni vagy mit kell csinálni?
Pedig már majdnem jó helyen jártál, csak NE menj be a barlangba, hanem a tó és a barlang között menj föl az emelkedõn, utána kicsit balra... el sem tévesztheted! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

THX én is arra gondoltam a szabad bányának csak nem tudtam eljutni oda mert ha ott megyek akkor az érchalomhoz jutok (legalábbis a fõ vizmágusnál van egy ajtó az vezet szerintem arra és az az érchalomhoz vezet) légyszi segítsetek hogy mere menjek THX
Ottto
MAP
(Lester a 6, a freemine az M2)

vagy nem tom lehet hogy miltennel kell találkozniuk már nem emléxem
kösz szépen de már ujra elekadtam a 4edik fejezetben mikor lesternek és gornnak kell elmondani hogy találkozzon diegoval lester hol van??? és még hogy a szabad bánya hol van mert azt sem találom elõre is thx
grebber
Ott nekem bug volt sajna az a lényeg hogy el kell érni hogy kövessen abba a csarnokba ahol van az a 4 oszlop ott vannak orkok is bent asszem 4 pite + 1 erõsebb.

a harmadik fejezetben akadtam el az ork temetõben megtaláltam a fél tekercseket odaadtam baal lukornak és nem tudok mit csinálni pls segítsetek
Az a hely tényleg szívás. Én korábban mentem be oda, mint kellett volna, sz'al kétszer küzdöttem... Ha jól emléxem, akkor másztam a létra tetejéig, azaz addig, míg vissza nem estem, utána ugrottam, de csak nehezen és sokadszorra sikerült.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jobbra föl fele,egész addig amig egy párkány szerüségre nem érsz. Onnan le tudsz ugrani. Elsõre nem biztos hogy sikerül.

Hali!

Egy kis segítség kéne, a bányában vagyok és meg kéne szereznem a fogaskereket amit Iannak kéne odaadnom hogy elmondja a jelszót, egy tárnában meg is találtam, de vmi miatt nem tudok kimászni, a kari függõlegesen mászik a létra viszont a falnak van döntve, ezért mindig visszaesik, mind a két létráról.Elõre is köszi a helpet
Jaja, de ugyan ezt írtam az elsõ sor végén!<#wave>