3672
Gothic 1
-
#2672 Biztos a játékod hibája, mert eddigi ismert bugok között nem szerepel. Sebaj, olyan sokat nem veszítesz vele. A tárgyakat alapból egyesével lehet eladni-venni, az akciógomb+iránygomb lenyomásával, ahogy Ottó is írta. Ha többet akarsz eladni az Alt beikatatásával tizesével, a Shift segítségével 100-ával lehet. Értsd: Ctrl+iránygomb = egyesével, Ctrl+Alt+iránygomb = tizesével, Ctrl+Shift+iránygomb = százasával. -
GrimReaper78 #2671 Köszi szépen a választ. Akkor sajna bug, ami már csak azért is módfelett valószínű, mert valami ezer éves RIP-pel játszok, ráadásul. Tudom, szégyen, de hát egyelőre ez van.
A bal gombos dolgot mindjárt ki is próbálom. -
#2670 Szia
Nem hihetetlen. Jópáran csak most kezdik el a Gothic3 hírére, vagyis akarják elkezdeni, de már elég nehéz beszerezni...
Ez valszeg bug. Pedig kár érte. Én szinte mindig mentem a napi fejadagomért (:
Ha jól emléxem lenyomod az "akció" gombot, aztán a "balra fordulás"-t -
GrimReaper78 #2669 Sziasztok!
Bármily hihetetlen is, még csak most álltam neki a Gothic-nak...
Kérdésem, hogy a szakács küldetését miért nem tudom teljesíteni? Megvan az 5 db Hell Mushroom (még több is), valamint a 3db Meatbug is, de ha odamegyek hozzá, nem tudok beszélni vele, csak az "END" jelenik meg párbeszéd-opcióként. Ez valami bug a játékban? Tartok tőle, hogy igen...
Ja, és még valami: kereskedőknél ha vmilyen tárgyból több van, de csak 1-et akarok eladni, azt hogyan tudom megcsinálni? -
#2668 Nincs nekik már a 2004/12-es számból ahogy nézem, pedig azon volt a Gothic. :( -
#2667 Mint mindenki (:
Ez is csak egy lehetőség volt, nem muszáj élni vele.
Mondom, Gamestar. Itt megnézed melyik az, és itt megrendelheted (márha még van). -
#2666 Ottto linkjénél van az is. Lehet rendelni náluk angol v. német verziót. -
Indigo #2665 De igazából eredeti dobozos verzióra vágyom -
Indigo #2664 Éppenséggel le lehet, csak:
"must have key to play, can be purchased online (10 €) after installation"
Tehát letöltöd, feltelepíted, aztán online fizethetsz 10 eurót ^^ -
#2663 Van az most is, csak külföldön only (ráadásul német)
Most kicsit utánanéztem, és tévedek, vagy tényleg le lehet tölteni(817Mbyt?)? Ez vajon mi. -
Indigo #2662 Lehet hogy gamestar lesz belőle, de megvárom a G3-t, hátha... :)) -
Indigo #2661 G2 megvan, én az első részével szeretnék játszani, az nálam valamilyen érthetetlen oknál fogva kimaradt. -
#2660 Asszem Gamestar mellékletként is volt vmikor... Esetleg náluk érdeklődj!
Vagy pedig megvárhatod a 3. megjelenését, hátha lesz Collectors Edition. :) -
#2659 De ha jól tudom az nem tartalmazza a G1-et csak a 2-t és az Addont. -
Adul #2658 Azt tudom, hogy cd galaxisnál nemrég kaptam G2 goldot 4000 pénzért. -
#2657 Gamestarnál talán.... -
Indigo #2656 Be lehet még szerezni valahol a játékot? Vagy már csak warez úton? -
#2655 Járd vele körbe a temetőt, hogy lefordíthassa a tekercset. Aztán majd elmegy egy zárt kapuhoz, ott kapnod kell egy ork teleport tekercset, amit használva egy sírkamrába jutsz. -
kobra223 #2654 ja ez az első részben
-
kobra223 #2653 hello mindenkinek segítséget szeretnék abban részben akadtem az ork temetőben ahol találtam két tekercset oda adtam a gurunak azután semmi vagy valaki tud egy végégig játszást?
-
martons #2652 Mindegy, már megy a magyarítás. -
martons #2651 Hé, van itt valaki? Már egy rakat helyen rákérdeztem erre a problémára, senki sem tudja a megoldást, vagy nem hajlandó foglalkozni vele. -
martons #2650 A GOLD változat. 1.32-es. Leszedtem azt a verziót is, de nálam a dialógusok nagy része (amit én mondanék, az magyar, de amikor már a beszélgetés közben megy, akkor marad angol).
Egyébként újrakezdtem az első részt, ezúttal az Új Tábor színeibon fogom borzolni a kedélyeket a kolóniában... :P -
#2649 Akkor rossz verziót szedtél le a magyarításból, esetleg fel kell patchelned újabb verzióra a játékot. Melyik verzió van fent? -
martons #2648 Nem is az addonnal játszok... Egyébként még csak pár lépést mentem, márig látszik, sokkal részletesebben kidolgozott a játék világa, mint az első epizódban. -
#2647 Pontosan. Csak az alap G2-vel. -
#2646 A magyarosítás nem műxik az addonnal asszem. -
martons #2645 Hát, ha kiadnak a kezük közül egy 100%-osnak mondott magyarítást, akkor ez elég súlyos hiba... Akárhogyis nézem, a szövegek java maradt angol. Remélem, csak a játék elején figyelhető ez meg. -
#2644 Ilyet nekem is csinált hát ez van de a lényeg le van fordítva úgyhogy simán végig lehet nyomni. -
martons #2643 Nem tudom, csak nálam művel-e ilyeneket a Gothic II magyarítása, de a dialógusok honosítása eléggé foghíjas, a választható mondataim magyarok, de a párbeszéd szinkronos részének felirata maradt angol... -
Ez az, csak így tovább:)
Bővüljön a tábor:):) -
#2641 Grat!
Mindegy melyiket csinálod, nem fogsz csalódni. -
martons #2640 Nah, sikerült végignyomni. Az outro lehetett volna jobb is, de szerencsére itt vár rám a következő rész. Mégis azon gondolkodom, hogy elkezdem előről az elsőt. Van még benne felfedeznivaló... -
#2639 Lényeg a lényeg maga a játék. Kinek milyen nyelven kényelmes számomra töki.Én magam szempontjából angol párti vagyok de végigtoltam magyarosítással is a hangsúly úgyis a jó harcokon és a történeten van. Ugyhogy csak ismételni tudom magam: hajrá, hajrá... -
martons #2638 Az az igazság, hogy így nyáron végre ráérek játszani, és gondoltam, valami fajsúlyosabb RPG-t ki kellene már próbálnom a KotOR után, de először magyarítás után néztem, így esett a választásom a jó öreg Gothicra. Nem mintha annyira kontár lennék angolból (decemberben nyelvvizsgázok, úgy néz ki), de az ékes magyar nyelven mégis csak élvezhetőbb... Nem akarok vele felvágni, vagy ilyesmi, de történetesen a Gothic II-t a Játékszinkron Stúdió és a SevenM közös nyereményjátékában sikerült megszerezni, úgyhogy biztosra vehető, hogy a következő felvonást is elkezdem... -
#2637 ja és nem először persze -
#2636 Jaja top game épp most fejeztem be az G2 gold editiont ugyhogy martons csak hajrá hajrá... -
#2635 Gothic mindenek felett!
Kezd el a Gothic 2-t, aztán a kiegészítőt is hozzá, szeptemberben meg, ha igaz, jön a Gothic 3. Addig is, ha elakadsz valahol, kérdezz csak bátran. -
martons #2634 Hát, nem is tudom, annyiszor húztatok már ki a csávából, hogy a magyar állami vagyon is megilletne bennetek... Persze egészen addig, amíg még ilyen létezik... :) -
#2633 De az is megoldás, hogy ha elmész oda, ahol a teleport tekercset találtad, most lesz ott megint egy. Vagy ha átváltozol húsbogárrá, és bemászol a rács alatt, ameddig csak tudsz, ott enter, hogy visszaváltozz, akkor majdnem biztosan a túloldalon alakulsz vissza emberré.