Gothic 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de a kõgolemhez az Ork kalapács kell. A Tûzgolemhez jég nyilak. A Jég golemhez tûz nyilak.
Két megoldás van még ezen kívül:
1. A magyarítás szokta ezt a bugot okozni, ha leszeded addig, amíg megoldod ezt a feladatot, akkor nem lesz gond, utána vissza is rakhatod.
2. Átváltozol valamilyen állattá, ekkor a Baal rád támad, be tudod csalni (tekercseket Baal Cadarnál kaphatsz, Enter leütésével tudsz visszaváltozni).
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Most a Trial nevût próbálgatom, már kb. 40 ellenfelet ölt meg a csapat, úgy h. nem vesztettem senkit. 😊
Az a "Vorgeschichte" mod a 2. részhez csak a német verzióhoz jó?
Egyébként meg a screenshotmaker rondít rajta, különben nagy lenne...
Yang: Skandi- senior shao wari
Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment)
Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevû mod.
Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.
1. kép
2. kép
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ez csak a német verzióhoz jó?
A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig?
Diccuric nevû modot nem tudja véletlenül valaki h. honnan lehetne lerántani?
Az alul levõ 6 édekes most egy picit.
Az elsõ 3 a készülõ Gothic filmbõl van. Elég hangulatosak. A 3. elõzetes új!
Szeptemberre lesz kész állítólag.
A 4. videó egy gyors végigjátszás. 😊
Az 5. egy trailer az elsõ részhez, a 6. pedig egy kis extra érdekesség. 😄