Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg Gorn add egy kulcsot a kapu melleti házikohoz ahol a csörlõ van ,de lehet már megkaptad a kulcsot mástol.

ok köcce, még valami 😄 Hogy és hol nyithatom ki a Szabad Bánya kapuját? Kinyírtak Jackalt és a két õrt, innen hogyan tovább??
Itt több a segítõ

Na de a kõgolemhez az Ork kalapács kell. A Tûzgolemhez jég nyilak. A Jég golemhez tûz nyilak.

Huhh, 19es szinten hogyan intézhetem el a gólemket? Márpedig ahoz, hjogy Xardas démonlénye beszéljn velem, azt a három izét kikéne nyírni, de meg sem tudom sebezni õket, pedig mesterfokú kétkezes használatom van - mondjuk a kardom elég ócska (rozsdás kétkezes 61 seb.). Honnn szerezhetek jobb kétkezest? Hogy gyõzhetem le a gólemeket?
ok köszi szépen!
Oda fogja adni, több probléma nem lesz ezzel a küldetéssel.
ok, köszike, még egy kérdés: ha a csarnok-szerûségbe értem ott odaadja nekem a tekercset?
Nincs szükség semmi ilyesmire.
Két megoldás van még ezen kívül:

1. A magyarítás szokta ezt a bugot okozni, ha leszeded addig, amíg megoldod ezt a feladatot, akkor nem lesz gond, utána vissza is rakhatod.
2. Átváltozol valamilyen állattá, ekkor a Baal rád támad, be tudod csalni (tekercseket Baal Cadarnál kaphatsz, Enter leütésével tudsz visszaváltozni).
jah, lehet, csak ahhoz lépnek kéne minimum három szintet.. Mananövelõ cuccokat hol találhatok?
peeter22
Nem elvileg vannak mananövelõ italok is. De tanulhatsz mananövelést is valamelyik gurunál.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Basszus, a sect campben tudok venni Cadartól, de mivel Templar vok, nem tom használni, nincs elég manám 😞(((((((( Fene egye meg! Most baszhatom az egészet???
peeter22
Na hát ez jó kérdés, nézd meg a az új, meg a régi táborba a mágusoknál, valamelyiknél szerintem lesz. Mint azt már tegnap is írtam rég játszottam.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

és olyat honnan szerezhetek?
peeter22
Ez egy bug nem kicsi. Irányítás varázslattal tudod csak bevezetni a terembe.

Banyek, miért nem követ engem a buta Guru a Ork temetõben??? Jah, és miután odaadopm neki a két szakadt tekercset nem adja nekem ide a teljes teleport varázslatot???
jah, most ott tartok, hogy a Tárnarák váladékot kell vinnem Y'Berionnak. Kiktõl tudok küldijket felvenni?
mikor állhatok be templarnak?
Takanohana
Vagy megcsnálod a szektás küldijét a New Camp-ben, és a varázstekercseket választod jutalmul, (de akkor elesel egy másik guru lenyûgözésétõl, inkább válaszd a spéci füves cigit Baal Tyron számára), vagy megcsinálod annak a gurunak a küldijét, amelyik a fûszerköpülõket felügyeli a Sect Camp-ben, õ majd ad altatás tekercset.

peeter22
Valahol mélyen az emlékeimben mintha az új tábroban lehetne valamelyik vízmágusnál. Nem biztos már nagyon rég volt, hogy játszottam.

ok köcce, mégvalami... kitõl tudok venni altatás tekercset, h bizonyítsak az egyik guruhoz?
asszem ha a hüségtesztet megcsinálod akkor csatlakozol az old camp-hez.

ok köszike! Ja még valami, ha az Árnyak küldijeit megcsinálom meg diego hûségtesztjét is, attól még csatlakozhatok a Swamp Camp Templarjaihoz?
Esrohnoil
Néha a magyarítás okozza ezt a problémát is.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Miért nem tudom állítani a fény meg hangerõt a menüben?? Ilyenkor mit lehet tenni?
Hali! Ki tud nekem tanitani kétkezes fegyverforgatást a Várban??
Takanohana
Rpgdot.com-on írják, hogy csak vicc volt a téma. itt

Esrohnoil
Ez a szektások nagy hátránya ezek szerint...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Takanohana
Nohát, végigjátszottam tanoncként, fejezetenként látogattam a Baal-okat, és a mocsári portált, de nem történt semmi. Sem boszorkány, sem titkos portál, sem 5-6. körös varázslatok. Szóval kacsa ez a dolog. Kár. <#rinya>

Esrohnoil
A Diccuric mod mûködik az angol verzióval?
Most a Trial nevût próbálgatom, már kb. 40 ellenfelet ölt meg a csapat, úgy h. nem vesztettem senkit. 😊

Esrohnoil
8. szintig jutottam, de gyorsan végig lehet vinni. 😊

Az a "Vorgeschichte" mod a 2. részhez csak a német verzióhoz jó?

Esrohnoil
A G1-hez képest még szépek! 😄
Egyébként meg a screenshotmaker rondít rajta, különben nagy lenne...

Takanohana
OK, tévedtem. Nem csak WB szeret kötözködni. A virágok meg nem pipacsok, értettem.

Ja bocs, ez a 2eshez való mod

Yang: Skandi- senior shao wari

Hányadik szintet érted el??
Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment)

Csakhogy ezek nyírfák,és elég randák a képek.

Takanohana
Ja, tényleg jól néznek ki. Csak WB meg ne lássa, mert kifejti, hogy a Bányavölgyben miért is nem lehetnek honosak a nyárfák és a pipacsok.<#circling>

Esrohnoil
Vannak érdekes modok...
Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevû mod.
Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.

1. kép

2. kép

Ottto
Annyi az egész. Megölöd a démonokat a new camp-ben azt end

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
Köszi!
Ez csak a német verzióhoz jó?
A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig?

Takanohana
Esrohnoil
Nézegettem pár modot a napokban.
Diccuric nevû modot nem tudja véletlenül valaki h. honnan lehetne lerántani?

Esrohnoil
Talán az 5. fejezetben?

Takanohana
Éppen ennek igyekszem utánajárni, (amikor éppen nem mással játszom), de eddig semmi eredmény. 4. fejezetben vagyok, közepes tanoncpáncélt megvettem Baal Namíbtól, nem léptem be a templomosok közé, és megtanultam a négy mágia kört. Rendszeresen körbefutom a Baal-okat, és látogatom a mocsári portált, de eddig semmi lehetõség akár újabb páncélra, akár magasabb mágia körre.

bár az igaz h lester beszél valami oyasmiröl hogy akár még guru is lehetsz(ezt a templarság természetesen kizárja), de nem tudom ennek mennyi az igazságtartalma

Gondoltam hogy hülyeség

Én is megprobáltam , de csak addig jutotam,hogy megkaptam a nehéz tanoncköpenyt ,de semmi mágus nem jelent mek az adott helyen.

szerintem csak kacsa.

én nagyjából tudok, csak az egészból alig hallok valamit, olyan "jó" a minosége :o(

Tetszik a 6. videó. 😊 De sajna nem tudok németül, az elején mirõl társalogtak?

Esrohnoil
Gothic videók.

Az alul levõ 6 édekes most egy picit.
Az elsõ 3 a készülõ Gothic filmbõl van. Elég hangulatosak. A 3. elõzetes új!
Szeptemberre lesz kész állítólag.
A 4. videó egy gyors végigjátszás. 😊
Az 5. egy trailer az elsõ részhez, a 6. pedig egy kis extra érdekesség. 😄