3754
Gothic 1
  • berczy #2794
    PErsze ott már néztem, de nem találtam az egész táboron belül sehol sem...
  • Zóanagyvarázsló
    Fortuno felett a fa tetején, saját őre van a kunyhója előtt.
  • berczy #2792
    Megvolt a fűtermelő tábor... De most meg Cor Kalomot nem találom... :-(
  • WagnerUr
    Az Új Táborban egyetlen ember van templomos páncélban (nevére nem emlékszem), a "barlang" bejáratának bal oldalán áll, vele próbálj beszélni.
  • berczy #2790
    Segítsetek pls... Cor Kalom megbízott, hogy számoljam fel az új táborban a fűtermelést, de sehogy sem tudok a nyomára akdni ot fűnek...
    Hol keressem?
  • WagnerUr
    Ez egy ismert bug. PL. #2132
  • balu999
    Sziasztok
    Elakadtam a Gothic 1-ben.A szektásokhoz csatlakoztam mára 2. fejezetnél tarok.Az ork temetőben kell keresnem valamit de elakadtam.Kipucoltam a barlangot és találtam 2 tekercset amit oda is adtam az barlangban lévő társaqmnak aki el mondta , hogy ez egy gyenge teleport tekercse és csak bizonyos helyen lehet használni.Sajnos nem adta oda a tekercset és hiába próbálok vele beszélni mert csak elköszönni tudok tőlle.Tudnom , hogy hol kéne használni a tekercset de nicsn nállam.
    Valamit kihagytam?
    Segítsetek
    Köszi
    Balu
  • Takanohana
    Így van, a hátsó kapun menj ki, ami előtt Jackal szokott álldogálni. Szinte rögtön meglátod a barlangot, amiben Nek van. Egyébként a szakács Snaf mond róla infókat, ha kérdezed.
    Az egykezes kardforgatásnak két fokozata van, ha mindkettőt megtanultad Scatty-tól, akkor többet már nem lehet. Tanulj erőt, és szerezz jobban sebző kardot. Kirgo-t ráérsz megverni akkor, ha a másik két táborban már jártál, léptél szinteket, és van jobb fegyvered. De csatlakozás előtt intézd el, ha beállsz valamelyik táborba, akkor már nem tudod kihívni.
  • Zóanagyvarázsló
    Neket egy barlangben találod meg a Régi Tábortól délre - legalábbis azt hiszem.

Az egykezest Cord és Scatty tanítja, illetve ha beállsz tanoncnak a szektásokhoz, akkor Gor Na Toth is.
  • endrow
    Heló.
    Hol találom meg Nek-et? vagy kitől tudom megkérdezni, hogy hol van? Mert a bányászok hallgatnak. Meg hogyan lehet legyőzni a Kirgot? Mert már nagyon idegesít, hogy úgy is meg tud ütni, ha védekezek.
    Meg kinél tudom fejleszteni az egykezes kardot? Az arénás csávó felvitte 10%-ig és ennyi.
  • rosti
    Ha megvan az egykezes harcod simán lecsaphatpd közelmész hozzá és lobálod a kardodoat jobra balra mig meg nem fekszik.esélye sincs megütni mert te gyorsabb vagy és mindig hátradöl ha megütöd.Lehet mester 1 kezes kell,de egy 33-as vagy annál nagyobbat sebző kard kell neki amit vehetsz,de találhatsz is...
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyobb strenght vagy dexterity segít, vagy marad a varázslat. Egyébként nem kötelező megölni a küldetés teljesítéséhez.
  • berczy #2782
    Sziasztok!

Hogyan kell megölni a tárnyarák királynőt? Megvan a váladék, de a királynőt nem tudom elintézni, mert mindig lecsap...
  • Takanohana
    Szerintem adjál nyugodtan az erőre, kardforgatásra, mire mágus lehetsz, lesz elég pontod arra is. Amúgy két lehetőséged van, vagy végigszáguldasz a játék első részén úgy, hogy nem költesz pontot, de nem is akaszkodsz össze szinte semmivel, vagy adsz a közelharcra, és leversz minden szörnyet, amit így le tudsz. Végeredményben mire mágus leszel, kb annyi ugyanannyi pontod lesz rá. (Amit költesz, visszajön a szörnyek leveréséből).
  • Zóanagyvarázsló
    Én hasonló helyzetben lenyilaztam őket.
  • maxius
    Mit kezdjek a minecrawlerekkel, ha nincs effektív sebzésem rájuk? Egyszerűen nem sebződnek egyáltalán! (Mágus akarok lenni, ezért nem dobok semmire pontot)
  • Zóanagyvarázsló
    Magyarítások Portálról

Sőt, ha jobban szétnézel a linkemen, találhatsz feliratozást a videókhoz, és egyéb érdekes dolgokat is.
  • tosatt
    Nem tudjátok honnan lehet leszedni 100%-s magyarosítást?
  • Zóanagyvarázsló
    Szokni kell...
    Természetesen, ha nagyon nem megy lehet adni egy kicsit az erőhöz, meg az egykezesre, úgyis lesz elég tanulópont, de szerintem az Árnypáncéllal a tárnarákoktól sem kell tartani.

Bár ez egy ilyen játék, az elején sokat kell futni és ügyeskedni, ez a szépsége neki.
  • maxius
    hát pedig okoznak :D Hozzászoktam a g2 lock-onos módjához, és akkor nem kell forognom össze-vissza
  • Zóanagyvarázsló
    Ha egyesével csalogatod ki a vérlegyeket, nme hiszem , hogy bármi gondot is okozhatnak.
  • maxius
    azért a vérlegyeket le akarom zúzni :D Nyilazással meg az a bajom, hogy muníció :S
    Meg amikor először végigvittem akkor ÚT-s voltam ésaz 5. act felé már az. 5. kört tanulgattam, pedig kardozósnak indultam...csakhát nem tudtam mrie költeni :D
  • Zóanagyvarázsló
    Csatlakoztál már valamelyik frakcióhoz?

A Régi Táborhoz érdemes, ha mágiával akarsz foglalkozni.
    Szerintem nem gond az eleje fejlődés nélkül, csak sokat kell futni és érdemes megszerezni az elérhető legjobb páncélt (pl. Árnypáncél/Shadow's Armor). Így ha mágus leszel lesz addigra bőven elosztható tanulópontod. Nyilazás-futás-közelharc kombóval sok mindekit le lehet győzni. Ha nagyon nem megy a harc, akkor ajánlom, hogy növeld a manát és használj varázstekercseket!
    Nem kell mindenkit megtámadni, amíg nem vagy elég erős.
  • maxius
    Ha mágus akarok lenni akkor az elején mire érdemes/szabad rakni? Mert így elég halál a játék teljesen fejlesztetlenül...
  • Zóanagyvarázsló
    Háát, én ritkábban haltam meg húsbogarak "keze" által...
  • Takanohana
    Sokkal simábban. Az ork akkora, hogy nehéz nem eltalálni.
  • rosti
    Bérmivel csak ne oldalütést hanem elöreütést használj de az elején a csákány a leghatásosabb.
  • Zóanagyvarázsló
    Én sosem pazaroltam rájuk "drága" nyílvesszőt. Ha valaki nem tudja legyőzni karddal a húsbogarakat, hogy bánik el az orkokkal? :)
  • Indigo
    Szerintem se karddal próbálkozz. Én bottal vertem őket agyon, egyáltalán nem volt nehéz.
  • hiba
    Nem lehet eltaposni?
  • Takanohana
    Karddal csakugyan szívás, én ököllel ütöttem meg őket, de a legjobb a nyíl.
  • berczy #2763
    Hello!

HOgyan lehet kinyirni a tetves húsbogarakat, mert már egy órája szenvedek, hogy szerezzek a szakácsnak, de nem tudom lecsapni őket. Hogy kell?
  • giorgio81
    Köszi rosti. Az a helyzet, hogy már nem tudtam mit csinálni és újrakezdtem. Ekkor tényleg megjelent Thorus küldije. De az előző játékban szerintem ezt elszalaasztottam és utána már nem tudtam megkapni a küldetést.
    Mégegyszer köszi!
  • rosti
    Thorusznak van egy küldie azt ugy tudod megkapni ha megkéreded mi a problémája vagy hogyan tehetsz neki sziveséget arra ő eldarál egy sztori mire te megmondod hogy elintézed mordragot .
    Ha mordrag nál vagy beszélj vele az uj táborrol és kérd meg hogy vigyen oga.
    ha odavit és viszamész a régi táborba akor mond torusznak mordrag már nem jön többet.
  • giorgio81
    De Mordragnál csak azt irja nekem ki, hogy " Show me your goods", vagy valami hasonló
  • Esrohnoil
    Ha jól emlékszem, elég ha megkéred Mordragot h. kísérjen el az új táborba. :)
  • giorgio81
    Kérlek segítsetek:
    Már végigjártam az Old Camp-et és az Old Mine-t, megcsináltam Sly, Whistler, Scatty küldetéseit az Old Camp-ben. Egy végigjátszás szerint Thorus szavazatáért Mordragot el kell üldöznöm az Old Camp-ből. Na nekem az a problémám, hogy Thorus párbeszédeinél ez nem jelenik meg és Mordragnak sem tudom megmondoni hogy, " You have a problem". Ilyenkor mi van? Valamit elrontottam. Kezdhetem előről?
  • spartus
    ok köcce
  • peeter22
    Ahol Diegoval levágtál már egyet elvileg oda betett még egy trollt.
  • spartus
    Aham, köcce... Trollt hol találok? A játék folyamán kettőt is kinyírtam már: egy amikor diegoval az egyik Fókuszt szereztem be (amikor a kicsinyitő varázslattal lezsugorítottam a trollt), a másik amikor a romos kolostorban Gornnal az uccsó fókuszt kerestem, na ott visszafelé volt egy kicsi troll kölök. Hol lehet még Troll?