3754
Gothic 1
-
PErsze ott már néztem, de nem találtam az egész táboron belül sehol sem... -
Zóanagyvarázsló #2793 Fortuno felett a fa tetején, saját őre van a kunyhója előtt. -
Megvolt a fűtermelő tábor... De most meg Cor Kalomot nem találom... :-( -
WagnerUr #2791 Az Új Táborban egyetlen ember van templomos páncélban (nevére nem emlékszem), a "barlang" bejáratának bal oldalán áll, vele próbálj beszélni. -
Segítsetek pls... Cor Kalom megbízott, hogy számoljam fel az új táborban a fűtermelést, de sehogy sem tudok a nyomára akdni ot fűnek...
Hol keressem? -
WagnerUr #2789 Ez egy ismert bug. PL. #2132 -
balu999 #2788 Sziasztok
Elakadtam a Gothic 1-ben.A szektásokhoz csatlakoztam mára 2. fejezetnél tarok.Az ork temetőben kell keresnem valamit de elakadtam.Kipucoltam a barlangot és találtam 2 tekercset amit oda is adtam az barlangban lévő társaqmnak aki el mondta , hogy ez egy gyenge teleport tekercse és csak bizonyos helyen lehet használni.Sajnos nem adta oda a tekercset és hiába próbálok vele beszélni mert csak elköszönni tudok tőlle.Tudnom , hogy hol kéne használni a tekercset de nicsn nállam.
Valamit kihagytam?
Segítsetek
Köszi
Balu
-
Így van, a hátsó kapun menj ki, ami előtt Jackal szokott álldogálni. Szinte rögtön meglátod a barlangot, amiben Nek van. Egyébként a szakács Snaf mond róla infókat, ha kérdezed.
Az egykezes kardforgatásnak két fokozata van, ha mindkettőt megtanultad Scatty-tól, akkor többet már nem lehet. Tanulj erőt, és szerezz jobban sebző kardot. Kirgo-t ráérsz megverni akkor, ha a másik két táborban már jártál, léptél szinteket, és van jobb fegyvered. De csatlakozás előtt intézd el, ha beállsz valamelyik táborba, akkor már nem tudod kihívni. -
Zóanagyvarázsló #2786 Neket egy barlangben találod meg a Régi Tábortól délre - legalábbis azt hiszem.
Az egykezest Cord és Scatty tanítja, illetve ha beállsz tanoncnak a szektásokhoz, akkor Gor Na Toth is.
-
endrow #2785 Heló.
Hol találom meg Nek-et? vagy kitől tudom megkérdezni, hogy hol van? Mert a bányászok hallgatnak. Meg hogyan lehet legyőzni a Kirgot? Mert már nagyon idegesít, hogy úgy is meg tud ütni, ha védekezek.
Meg kinél tudom fejleszteni az egykezes kardot? Az arénás csávó felvitte 10%-ig és ennyi. -
rosti #2784 Ha megvan az egykezes harcod simán lecsaphatpd közelmész hozzá és lobálod a kardodoat jobra balra mig meg nem fekszik.esélye sincs megütni mert te gyorsabb vagy és mindig hátradöl ha megütöd.Lehet mester 1 kezes kell,de egy 33-as vagy annál nagyobbat sebző kard kell neki amit vehetsz,de találhatsz is... -
Zóanagyvarázsló #2783 Nagyobb strenght vagy dexterity segít, vagy marad a varázslat. Egyébként nem kötelező megölni a küldetés teljesítéséhez. -
Sziasztok!
Hogyan kell megölni a tárnyarák királynőt? Megvan a váladék, de a királynőt nem tudom elintézni, mert mindig lecsap... -
Szerintem adjál nyugodtan az erőre, kardforgatásra, mire mágus lehetsz, lesz elég pontod arra is. Amúgy két lehetőséged van, vagy végigszáguldasz a játék első részén úgy, hogy nem költesz pontot, de nem is akaszkodsz össze szinte semmivel, vagy adsz a közelharcra, és leversz minden szörnyet, amit így le tudsz. Végeredményben mire mágus leszel, kb annyi ugyanannyi pontod lesz rá. (Amit költesz, visszajön a szörnyek leveréséből). -
Zóanagyvarázsló #2780 Én hasonló helyzetben lenyilaztam őket. -
maxius #2779 Mit kezdjek a minecrawlerekkel, ha nincs effektív sebzésem rájuk? Egyszerűen nem sebződnek egyáltalán! (Mágus akarok lenni, ezért nem dobok semmire pontot) -
Zóanagyvarázsló #2778 Magyarítások Portálról
Sőt, ha jobban szétnézel a linkemen, találhatsz feliratozást a videókhoz, és egyéb érdekes dolgokat is. -
tosatt #2777 Nem tudjátok honnan lehet leszedni 100%-s magyarosítást? -
Zóanagyvarázsló #2776 Szokni kell...
Természetesen, ha nagyon nem megy lehet adni egy kicsit az erőhöz, meg az egykezesre, úgyis lesz elég tanulópont, de szerintem az Árnypáncéllal a tárnarákoktól sem kell tartani.
Bár ez egy ilyen játék, az elején sokat kell futni és ügyeskedni, ez a szépsége neki. -
maxius #2775 hát pedig okoznak :D Hozzászoktam a g2 lock-onos módjához, és akkor nem kell forognom össze-vissza -
Zóanagyvarázsló #2774 Ha egyesével csalogatod ki a vérlegyeket, nme hiszem , hogy bármi gondot is okozhatnak. -
maxius #2773 azért a vérlegyeket le akarom zúzni :D Nyilazással meg az a bajom, hogy muníció :S
Meg amikor először végigvittem akkor ÚT-s voltam ésaz 5. act felé már az. 5. kört tanulgattam, pedig kardozósnak indultam...csakhát nem tudtam mrie költeni :D -
Zóanagyvarázsló #2772 Csatlakoztál már valamelyik frakcióhoz?
A Régi Táborhoz érdemes, ha mágiával akarsz foglalkozni.
Szerintem nem gond az eleje fejlődés nélkül, csak sokat kell futni és érdemes megszerezni az elérhető legjobb páncélt (pl. Árnypáncél/Shadow's Armor). Így ha mágus leszel lesz addigra bőven elosztható tanulópontod. Nyilazás-futás-közelharc kombóval sok mindekit le lehet győzni. Ha nagyon nem megy a harc, akkor ajánlom, hogy növeld a manát és használj varázstekercseket!
Nem kell mindenkit megtámadni, amíg nem vagy elég erős. -
maxius #2771 Ha mágus akarok lenni akkor az elején mire érdemes/szabad rakni? Mert így elég halál a játék teljesen fejlesztetlenül... -
Zóanagyvarázsló #2770 Háát, én ritkábban haltam meg húsbogarak "keze" által... -
Sokkal simábban. Az ork akkora, hogy nehéz nem eltalálni. -
rosti #2768 Bérmivel csak ne oldalütést hanem elöreütést használj de az elején a csákány a leghatásosabb. -
Zóanagyvarázsló #2767 Én sosem pazaroltam rájuk "drága" nyílvesszőt. Ha valaki nem tudja legyőzni karddal a húsbogarakat, hogy bánik el az orkokkal? :) -
Indigo #2766 Szerintem se karddal próbálkozz. Én bottal vertem őket agyon, egyáltalán nem volt nehéz. -
Nem lehet eltaposni? -
Karddal csakugyan szívás, én ököllel ütöttem meg őket, de a legjobb a nyíl. -
Hello!
HOgyan lehet kinyirni a tetves húsbogarakat, mert már egy órája szenvedek, hogy szerezzek a szakácsnak, de nem tudom lecsapni őket. Hogy kell? -
Köszi rosti. Az a helyzet, hogy már nem tudtam mit csinálni és újrakezdtem. Ekkor tényleg megjelent Thorus küldije. De az előző játékban szerintem ezt elszalaasztottam és utána már nem tudtam megkapni a küldetést.
Mégegyszer köszi!

-
rosti #2761 Thorusznak van egy küldie azt ugy tudod megkapni ha megkéreded mi a problémája vagy hogyan tehetsz neki sziveséget arra ő eldarál egy sztori mire te megmondod hogy elintézed mordragot .
Ha mordrag nál vagy beszélj vele az uj táborrol és kérd meg hogy vigyen oga.
ha odavit és viszamész a régi táborba akor mond torusznak mordrag már nem jön többet. -
De Mordragnál csak azt irja nekem ki, hogy " Show me your goods", vagy valami hasonló -
Ha jól emlékszem, elég ha megkéred Mordragot h. kísérjen el az új táborba. :) -
Kérlek segítsetek:
Már végigjártam az Old Camp-et és az Old Mine-t, megcsináltam Sly, Whistler, Scatty küldetéseit az Old Camp-ben. Egy végigjátszás szerint Thorus szavazatáért Mordragot el kell üldöznöm az Old Camp-ből. Na nekem az a problémám, hogy Thorus párbeszédeinél ez nem jelenik meg és Mordragnak sem tudom megmondoni hogy, " You have a problem". Ilyenkor mi van? Valamit elrontottam. Kezdhetem előről? -
spartus #2757 ok köcce -
Ahol Diegoval levágtál már egyet elvileg oda betett még egy trollt. -
spartus #2755 Aham, köcce... Trollt hol találok? A játék folyamán kettőt is kinyírtam már: egy amikor diegoval az egyik Fókuszt szereztem be (amikor a kicsinyitő varázslattal lezsugorítottam a trollt), a másik amikor a romos kolostorban Gornnal az uccsó fókuszt kerestem, na ott visszafelé volt egy kicsi troll kölök. Hol lehet még Troll?