3777
Gothic 1
-
gyonax #2817 1.08k, de nekem is megjött a hangjuk, de pl. amikor én beszélek valakivel egyikünknek sincs hangja. A hangfalam 2.1-es, ha ez jelent valamit. -
Zóanagyvarázsló #2816 Persze. De van, amikor csak a "sutyorgásukat" lehet hallani, tehát csak részleteket. Milyen verzióval játszol? (Az angol alapból 1.08j, én azzal toltam végig.) -
gyonax #2815 Amúgy neketek van hangja az embereknek a játékban? Pl: Régi Táborban beszélgetnek az emberek? -
totya4 #2814 Megpróbálhatod a legrégebbi drivert ami még megy a kártyáddal, plussz esetleg régebbi directx-et, pl 8-ast, és mondjuk win98 alatt... -
gyonax #2813 Nekem egy ATI x1600-as van és nem látszik vele az inventory. valami tipp? -
totya4 #2812 Az az egyetlen patch ami az angolhoz megjelent, az rajta van. -
Én verziószámra gondoltam, nem nyelvre.
Az enyém 1.08k -
totya4 #2810 Angollal. Mondj olyan verziót amelyikkel jó, kipróbálom rögvest. -
Az inventory-bug más kártyákon is előfordulhat. Attól függ, milyen verzióval játszol. :) -
totya4 #2808 Megoldva. Erre meg kiderül, hogy az inventoryban nem látok semmit. Újabb ATI kártyák csodája. -
totya4 #2807 Üdv nép! Rájött már valaki ati kártyákon miért olyan tetű ez a játék, lehet-e orvosolni?
Szaggat, fps 25 alatt, de egy idő után felmegy akár 85-re is nem mozdulva... azt hiszem félévente erre rákérdezek :) -
rosti #2806 üsdd meg és akkor elmenekül elöled .De ha egy zárt helységmen ütöd meg akkor körbe-körbe rohangál míg ki nem végzed ,kapsz érte XP-is... -
gyonax #2805 Valaki nem tudna adni letöltési linket a nem rip-elt verzióhoz.(tehát az iso-hoz) mert én sehol nem találom. -
Hogyan lehet egy magidézett lényt "megszüntetni"? Már csak azért, mert a gólem amíg élő ork van addig nyomul én meg nam akarom már... -
Scar #2803 Kb. 3 nap és 1 hét között, de a postakölcséget előrre kell nekik fizetni utalással asszem. -
gyonax #2802 Kösz. Kb mennyi idő még postázzák? -
Scar #2801 Sajnos csak külfölről lehet beszerezni. Próbáld meg a piranha-bytes webshopjában itt. Én is onnan szereztem be. -
gyonax #2800 Nem tudjátok, hogy meg lehet-e rendelni a játékot valahonnan?
Kérlek kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy töltsd le. Előre is kösz -
Zóanagyvarázsló #2799 Írtam az előző hozzászólásomban. Találkozni fogsz vele, ha eljön az ideje, de a küldetést már nem tudod befejezni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legvége előtt fogsz már csak vele találkozni, de már ellenségként. -
OKé, de csak meg lehet találni valahol nem? Már nekiálltak megidézni, de nem sikerült. De akkor még ott volt a templom előtt az emelvényen Yberionnal és Cor Angarral... MOst meg hová lett? -
Zóanagyvarázsló #2797 Igen. Harmadik fejezettől már máshol van Cor Kalom, még az elején elindult néhány templomossal és tanonccal az Alvóhoz. Szóval ez a küldetés akkor sajnos ugrott. -
Asszem harmadik. MIért? Ez lényeges? -
Zóanagyvarázsló #2795 Hanyadik fejezetben (Chapter) jársz?
-
PErsze ott már néztem, de nem találtam az egész táboron belül sehol sem... -
Zóanagyvarázsló #2793 Fortuno felett a fa tetején, saját őre van a kunyhója előtt. -
Megvolt a fűtermelő tábor... De most meg Cor Kalomot nem találom... :-( -
WagnerUr #2791 Az Új Táborban egyetlen ember van templomos páncélban (nevére nem emlékszem), a "barlang" bejáratának bal oldalán áll, vele próbálj beszélni. -
Segítsetek pls... Cor Kalom megbízott, hogy számoljam fel az új táborban a fűtermelést, de sehogy sem tudok a nyomára akdni ot fűnek...
Hol keressem? -
WagnerUr #2789 Ez egy ismert bug. PL. #2132 -
balu999 #2788 Sziasztok
Elakadtam a Gothic 1-ben.A szektásokhoz csatlakoztam mára 2. fejezetnél tarok.Az ork temetőben kell keresnem valamit de elakadtam.Kipucoltam a barlangot és találtam 2 tekercset amit oda is adtam az barlangban lévő társaqmnak aki el mondta , hogy ez egy gyenge teleport tekercse és csak bizonyos helyen lehet használni.Sajnos nem adta oda a tekercset és hiába próbálok vele beszélni mert csak elköszönni tudok tőlle.Tudnom , hogy hol kéne használni a tekercset de nicsn nállam.
Valamit kihagytam?
Segítsetek
Köszi
Balu
-
Így van, a hátsó kapun menj ki, ami előtt Jackal szokott álldogálni. Szinte rögtön meglátod a barlangot, amiben Nek van. Egyébként a szakács Snaf mond róla infókat, ha kérdezed.
Az egykezes kardforgatásnak két fokozata van, ha mindkettőt megtanultad Scatty-tól, akkor többet már nem lehet. Tanulj erőt, és szerezz jobban sebző kardot. Kirgo-t ráérsz megverni akkor, ha a másik két táborban már jártál, léptél szinteket, és van jobb fegyvered. De csatlakozás előtt intézd el, ha beállsz valamelyik táborba, akkor már nem tudod kihívni. -
Zóanagyvarázsló #2786 Neket egy barlangben találod meg a Régi Tábortól délre - legalábbis azt hiszem.
Az egykezest Cord és Scatty tanítja, illetve ha beállsz tanoncnak a szektásokhoz, akkor Gor Na Toth is.
-
endrow #2785 Heló.
Hol találom meg Nek-et? vagy kitől tudom megkérdezni, hogy hol van? Mert a bányászok hallgatnak. Meg hogyan lehet legyőzni a Kirgot? Mert már nagyon idegesít, hogy úgy is meg tud ütni, ha védekezek.
Meg kinél tudom fejleszteni az egykezes kardot? Az arénás csávó felvitte 10%-ig és ennyi. -
rosti #2784 Ha megvan az egykezes harcod simán lecsaphatpd közelmész hozzá és lobálod a kardodoat jobra balra mig meg nem fekszik.esélye sincs megütni mert te gyorsabb vagy és mindig hátradöl ha megütöd.Lehet mester 1 kezes kell,de egy 33-as vagy annál nagyobbat sebző kard kell neki amit vehetsz,de találhatsz is... -
Zóanagyvarázsló #2783 Nagyobb strenght vagy dexterity segít, vagy marad a varázslat. Egyébként nem kötelező megölni a küldetés teljesítéséhez. -
Sziasztok!
Hogyan kell megölni a tárnyarák királynőt? Megvan a váladék, de a királynőt nem tudom elintézni, mert mindig lecsap... -
Szerintem adjál nyugodtan az erőre, kardforgatásra, mire mágus lehetsz, lesz elég pontod arra is. Amúgy két lehetőséged van, vagy végigszáguldasz a játék első részén úgy, hogy nem költesz pontot, de nem is akaszkodsz össze szinte semmivel, vagy adsz a közelharcra, és leversz minden szörnyet, amit így le tudsz. Végeredményben mire mágus leszel, kb annyi ugyanannyi pontod lesz rá. (Amit költesz, visszajön a szörnyek leveréséből). -
Zóanagyvarázsló #2780 Én hasonló helyzetben lenyilaztam őket. -
maxius #2779 Mit kezdjek a minecrawlerekkel, ha nincs effektív sebzésem rájuk? Egyszerűen nem sebződnek egyáltalán! (Mágus akarok lenni, ezért nem dobok semmire pontot) -
Zóanagyvarázsló #2778 Magyarítások Portálról
Sőt, ha jobban szétnézel a linkemen, találhatsz feliratozást a videókhoz, és egyéb érdekes dolgokat is.