Gothic 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, nem találkoztam a harmadik sámánnal, és továbbmentem. A negyediket megöltem, de nem jegyezte fel a naplóba. Újabb bugparádé?

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Thanx to all, mindjárt megnézem. Jó kis játék ez a Gothic, kétszer is elakadtam benne, ami azért jelez valamit!

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

peeter22
na erre gondoltam én is ez világosabb jelmagyarázat.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Takanohana
Rég játszottam a Gothic elsõ részével, de Gor Baba környékén úgy emlékszem van egy terem, ami tök sötét, és a padlója csupa lyuk. Menj be, csinálj fényt, és lesz az egyik falon olyan kapcsoló, amit nyíllal meg lehet lõni.

peeter22
Bal oldalt van nem jobbra bocsi

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Abban a termben több lezárt rész is van igaz? egy a tõled balra egy meg mögötted ha annak a lejáratnak állsz szembe ahol Gor Baba állt elöbb a jobb oldalit kell kinyitni méghozzá az ílypuskával kell valamit meglõni ha jól emlékszem de ez nem bizti már nagyon rég játszottam vele és akkor felmegy a rácsos kapu és ott bent is kell meglõni valamit akkor kinyílik a másik ott meg tekergetni kell. Kicsit zavaros de remélem érthetõ

Nos, ötödik fejezet, Ork Templom, a második sámán (Varrag-Unhil) után járok. Felvettem a kardját és a végigjátszás szerint bele kéne helyezni a kõbe. Nos, a sírbolt elõtt van egy lila koponya, de az interakcióra nem képes. Mi a teendõ? (Körbejártam a termeket, egyedül Gor Baba-val találkoztam, a bajusz-összeakasztásból õ jött ki vesztesen. Sehol sem találtam kapcsolókat.)

Esrohnoil
Nem maradhatsz hûséges, hisz pont õk árulták el a többieket.
Egyébként nyugodtan csatlakozz a másik 2 tábor közül az egyikhez, mert itt már nem fog senki tanítani. Viszont bejuthatsz még majd késõbb, de nem tagként.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ok, sikerült így megcsinálni. Most annyira nem fontos, de miután számûztek a Régi Táborból, késõbb megnyitják a kapukat? (Mert eddig RT színeiben voltam, most pedig alternatívaként csatlakozhatnék az Új Táborhoz, de ha esetleg maradnék hûséges Õr, akkor késõbb vissza tudnék térni mondjuk a kastélyba?)

Duzsuki
Ha leszeded a magyarosítást akkor és ugy mégy le a barlangba akkor nagy valószínûséggel nem kell a varázslat ugyanis a magyarosítás okozza, de ha ezt a küldit megcsináltad tedd vissza nyugodtan mert késõbb már nem lesz bug miatta.

Ha emlékezetem nem csal akkor a swamp campben a tetõ alatt oktató ürgénél mindig vannak tekercsek.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

grebber
Hm erre sajnos nem tudok válaszolni rég volt már nemtudom a nevét én találtam vhol venni nem vettem nagyon semmit sem csakha nagy szükségem volt rá!

De gondolom mágusoknál vehetsz vagy nem <#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

és hol találom? mi a neve?

grebber
Igen van tekercs hozzá!

Egyébként van valami tekercs az átváltozásra, vagy hogyan mûködik? (A mágiát nem favorizálom, harcos karakterem van, alig használom a varázslatokat.)

Köszi mindenkinek, visszaolvastam a topicban, láttam, hogy grebbernek is ugyanez volt a problémája, és azt kérdezném, feltétlenül le kell szedni a magyarítást, vagy megy anélkül is? Egy ilyen jó RPG és egy ilyen idegesítõ bug... Te jó ég!

Esrohnoil
Igen, változz vérléggyé, de vigyázz, h. meg ne csapjon. Aztán mikor követni kezd, változz vissza és minden rendben lesz.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Tuti én is igy usztam meg ezt a bugot!Vérlégy leszel azt megtámadod és mivel le akar csapni követni fog az oszlopoknál meg visszaváltozol.

Hogyan is pontosan? Változzak vérléggyé? Biztos mûködni fog? Mindenesetre thanx! Életet mentettél!

grebber
Igen ez bug!!!

Cáltoz vérléggyé és csald az oszlopok közé!

Segítségetekért esedezem. Harmadik fejezetben járok, a helyszín az Ork Temetõ. Abban a teremben vagyok, ahol Baal Lukornak kellett némi támogatást nyújtani a harcban. Már összeillesztette az Ork Varázslat tekercsét, de nem hajlandó követni. Szerintem bug-gyanús a helyzet (lehet a magyarítás miatt van?). Betöltöttem újra, a temetõ bejáratától, ugyanez. És megint, és megint. Stöki végigjátszása szerint a harmadik teremben a 4 oszlop közé kell állni. Most mit csináljak? Tanácstalan vagyok. Nem akarom egy rohadt bugár miatt abbahagyni ezt a csodálatos játékot.

Esrohnoil
Majd hiszem ha látom.

grebber
Kár keztem reménykedni!
No mindegy a 3. rész az már szinkronosan jön ki ugytudom!

uv
Nem. csak a G1-G2 átvezetõ videói lesznek szinkronizálva. Ezek ott a GS-nél folyton hülyeségeket firkálnak, pedig már ezerszer mondtam nekik, hogy legalább az oldalunkon lévõ hírt olvassák el rendesen <#wilting>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

grebber
Gothic I. elõzetes

<2006. május 20. @ 22:31 - Forcecaster>
Bár mostanában igencsak az E3 körül forogtak a dolgok, azért itthon is zajlottak az események. A hazai Játékszinkron Studió szorgos emberei a Gothic címû RPG elsõ részének szinkronizálásán fáradozták, mely már néhány szereplõ hangja híján már el is készült.

info: Gamestar

Most akkor az egészet akarják szinkronizálni?Mert ebbõl a szövegbõl az jön át.

uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Ezt a fokuszt már rég odaadtad Saturas-nak.

Arthas
Na megvan az emberem,
A pentagramma rossz felén voltam😄

Arthas
Nála nincs semmi...
Beszélni nem lehet vele..
Megvertem ,megöltem de semmi.....

Aki ott áll, nála kell hogy legyen.

Arthas
Novice?
Ott egy egy alak ,akit régebbi küldetésbe szétvertem.
De más nem áll ott

Ottto
Ott kellene hogy álljon egy Novice. Ha nincs az nagy baj.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Arthas
Helló Tudna valaki helpelni?
Nem találom az egyik fókuszkövet.
Errõl lenne szó:
Térkép szerint
Amit látok

Merre keressem ?

Az odacsalás mûködik, csak a visszaváltozáskor ha az oszlop közelébe érek kifagy. A baal meg semmit nem reagál. De újraindultam, most már gyakorlottabban, kb 5 óra alatt megvan az összea alapküldim, és a választás elõtt állok, de most megyek erõssen gyalulni, hogy visszaadja a monstakat majd a 2. epizodra 😊
A magyarosításnál meg a Ghotic2 vel van bajom. A gold ed. van meg a kiegészítõvel, azt is kell crackelni. De csak akkor indul el ha nincs rajta magyarítás 😞

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

tibor16
Mûködnie kell, nekem is probléma volt, de a magyarítással is mûködött ez az átváltozásos dolog...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Letölthetõ a Gothic elsõ részének demo verziója ANGOLUL innen.
Elsõsorban annak aki nem ismeri még a játékot, v. aki az angol verzióra kíváncsi.

Lassú vagyok... :S

Szedd csak le, és úgy csalogasd oda baalt 😊

Próba megtörtént, magyarosítás nélkül is kibasz. Acces violation hibával.

Errõl a konzol babrálásról semmit nem találtam.
Ill. az csak a sacreddel kapcsolatban hozta be agoogle.
Magyarosítás az van fenn, végülis egy próbát megér ha addig leveszem.
De ha rátalálsz erre a konzolosra, szolj.

Molnibalage
Hmmm... Van egy konzolos megoldás is. Google keresõvel hamar rátalálsz. Magyarosítás vann fent? A konzolos babrálás idjén ki kell lõni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha odacsalom és visszaváltozom, akkor application errorral kifagy., Ujraraktam, betöltöttem, kifagy. A megoldas az ujrakezdes? Nincs mentésem az ork temetõn kívûlrõl. Pedig 5 mentést használtam egymás után :p

Molnibalage
Ez a bug a játékban. Vegyél vérlégy tekercset, változz át és csald az oszlopok közé. Változz vissza és már mûködik a dolog.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elakadtam az Ork temetõben. A leírás szerint a Baal felolvassa a Teleport tekercset ha a 4 oszlop közé állok. De nekem oda sem jön. Az elõzõ teremben várakozik, és semmit sem csinál. Ha van ötletetek dobjatok meg vele plz.

Gyúrjá' vazze, gyúrjá'! ;-) Kezd a húsbogarakkal, azok nem fognak nehézségeket okozni. 😄

Köszönöm szépen a segítséget, f@szán mûködik, de az irányítást még szokni kell. meg furcsa hogy seperc alatt meghalhatok 😊 Mentés 2 percenként 😊

Az ini fájl? A Gothic fõkönyvtárban találod, nyisd meg pl. wordpaddal és keres meg a Subtitles sort, majd az ottani értéket állítsd 1-re. (a .ini fájlkiterjesztés lehet hogy nálad nem látszik, az ne tévesszen meg)

Én is most raktam fel az elsõ részt, meg a magyarosítást. A párbeszédablak sajnos nekem sem látszik, hiaba kapcsolom be. A honosítás leírásában benne van: a Gothic.ini=0 -t írjuk át gothic.ini=1 -re hogy helyesen mûködjön. Megmondaná vki hogy ez hol van?
Elõre is thx!

Ottto
Nem hinném hogy eljutunk a 10ig, legalábbis remélem, hogy nem (hisz a rókabõr is elfogy egyszer)
Amirõl te beszélsz az a Gothic Online és sztem eddig a Pyranhak is elmennek, mihelyt befejezték a singleplayer részeket :j

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Randal
Azért emiatt lehet, hogy érdemes lenne megvenni. Bár akkor lehet néhány dolgot újrafordítani, ha ilyen irányú hibák is javítva vannak benne (mivel vannak)...
A jobb graf sose hátrány.

Bár mondjuk elképzelem oilyan 2020 körül:
Egyesített Gothic 1-10 széria egyben, összedolgozott világgal, új szereplõkkel, új szörnyekkel, teljesen 3d, benne mozoghatsz a világban, itt tényleg TE vagy a fõhõs😊)))