3672
Gothic 1
  • rosti
    Elvileg Gorn add egy kulcsot a kapu melleti házikohoz ahol a csörlő van ,de lehet már megkaptad a kulcsot mástol.
  • spartus
    ok köcce, még valami :D Hogy és hol nyithatom ki a Szabad Bánya kapuját? Kinyírtak Jackalt és a két őrt, innen hogyan tovább??
  • W B
    Itt több a segítő

Na de a kőgolemhez az Ork kalapács kell. A Tűzgolemhez jég nyilak. A Jég golemhez tűz nyilak.
  • spartus
    Huhh, 19es szinten hogyan intézhetem el a gólemket? Márpedig ahoz, hjogy Xardas démonlénye beszéljn velem, azt a három izét kikéne nyírni, de meg sem tudom sebezni őket, pedig mesterfokú kétkezes használatom van - mondjuk a kardom elég ócska (rozsdás kétkezes 61 seb.). Honnn szerezhetek jobb kétkezest? Hogy győzhetem le a gólemeket?
  • spartus
    ok köszi szépen!
  • Zóanagyvarázsló
    Oda fogja adni, több probléma nem lesz ezzel a küldetéssel.
  • spartus
    ok, köszike, még egy kérdés: ha a csarnok-szerűségbe értem ott odaadja nekem a tekercset?
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs szükség semmi ilyesmire.
    Két megoldás van még ezen kívül:

1. A magyarítás szokta ezt a bugot okozni, ha leszeded addig, amíg megoldod ezt a feladatot, akkor nem lesz gond, utána vissza is rakhatod.
    2. Átváltozol valamilyen állattá, ekkor a Baal rád támad, be tudod csalni (tekercseket Baal Cadarnál kaphatsz, Enter leütésével tudsz visszaváltozni).
  • spartus
    jah, lehet, csak ahhoz lépnek kéne minimum három szintet.. Mananövelő cuccokat hol találhatok?
  • peeter22
    Nem elvileg vannak mananövelő italok is. De tanulhatsz mananövelést is valamelyik gurunál.
  • spartus
    Basszus, a sect campben tudok venni Cadartól, de mivel Templar vok, nem tom használni, nincs elég manám :((((((((( Fene egye meg! Most baszhatom az egészet???
  • peeter22
    Na hát ez jó kérdés, nézd meg a az új, meg a régi táborba a mágusoknál, valamelyiknél szerintem lesz. Mint azt már tegnap is írtam rég játszottam.
  • spartus
    és olyat honnan szerezhetek?
  • peeter22
    Ez egy bug nem kicsi. Irányítás varázslattal tudod csak bevezetni a terembe.
  • spartus
    Banyek, miért nem követ engem a buta Guru a Ork temetőben??? Jah, és miután odaadopm neki a két szakadt tekercset nem adja nekem ide a teljes teleport varázslatot???
  • spartus
    jah, most ott tartok, hogy a Tárnarák váladékot kell vinnem Y'Berionnak. Kiktől tudok küldijket felvenni?
  • spartus
    mikor állhatok be templarnak?
  • Takanohana
    Vagy megcsnálod a szektás küldijét a New Camp-ben, és a varázstekercseket választod jutalmul, (de akkor elesel egy másik guru lenyűgözésétől, inkább válaszd a spéci füves cigit Baal Tyron számára), vagy megcsinálod annak a gurunak a küldijét, amelyik a fűszerköpülőket felügyeli a Sect Camp-ben, ő majd ad altatás tekercset.
  • peeter22
    Valahol mélyen az emlékeimben mintha az új tábroban lehetne valamelyik vízmágusnál. Nem biztos már nagyon rég volt, hogy játszottam.
  • spartus
    ok köcce, mégvalami... kitől tudok venni altatás tekercset, h bizonyítsak az egyik guruhoz?
  • Plata
    asszem ha a hüségtesztet megcsinálod akkor csatlakozol az old camp-hez.
  • spartus
    ok köszike! Ja még valami, ha az Árnyak küldijeit megcsinálom meg diego hűségtesztjét is, attól még csatlakozhatok a Swamp Camp Templarjaihoz?
  • Esrohnoil
    Néha a magyarítás okozza ezt a problémát is.
  • spartus
    Miért nem tudom állítani a fény meg hangerőt a menüben?? Ilyenkor mit lehet tenni?
  • spartus
    Hali! Ki tud nekem tanitani kétkezes fegyverforgatást a Várban??
  • Takanohana
    Rpgdot.com-on írják, hogy csak vicc volt a téma. itt
  • Esrohnoil
    Ez a szektások nagy hátránya ezek szerint...
  • Takanohana
    Nohát, végigjátszottam tanoncként, fejezetenként látogattam a Baal-okat, és a mocsári portált, de nem történt semmi. Sem boszorkány, sem titkos portál, sem 5-6. körös varázslatok. Szóval kacsa ez a dolog. Kár.
  • Esrohnoil
    A Diccuric mod működik az angol verzióval?
    Most a Trial nevűt próbálgatom, már kb. 40 ellenfelet ölt meg a csapat, úgy h. nem vesztettem senkit. :)
  • Esrohnoil
    8. szintig jutottam, de gyorsan végig lehet vinni. :)

Az a "Vorgeschichte" mod a 2. részhez csak a német verzióhoz jó?
  • Esrohnoil
    A G1-hez képest még szépek! :D
    Egyébként meg a screenshotmaker rondít rajta, különben nagy lenne...
  • Takanohana
    OK, tévedtem. Nem csak WB szeret kötözködni. A virágok meg nem pipacsok, értettem.
  • Szid
    Ja bocs, ez a 2eshez való mod
  • Szid
    Hányadik szintet érted el??
    Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
    Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
    7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment)
  • Plata
    Csakhogy ezek nyírfák,és elég randák a képek.
  • Takanohana
    Ja, tényleg jól néznek ki. Csak WB meg ne lássa, mert kifejti, hogy a Bányavölgyben miért is nem lehetnek honosak a nyárfák és a pipacsok.
  • Esrohnoil
    Vannak érdekes modok...
    Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevű mod.
    Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
    A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.

1. kép

2. kép
  • Ottto
    Annyi az egész. Megölöd a démonokat a new camp-ben azt end
  • Esrohnoil
    Köszi!
    Ez csak a német verzióhoz jó?
    A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig?
  • Takanohana
    Próbáld meg innen.