3672
Gothic 1
-
rosti #2752 Elvileg Gorn add egy kulcsot a kapu melleti házikohoz ahol a csörlő van ,de lehet már megkaptad a kulcsot mástol. -
spartus #2751 ok köcce, még valami :D Hogy és hol nyithatom ki a Szabad Bánya kapuját? Kinyírtak Jackalt és a két őrt, innen hogyan tovább?? -
W B #2750 Itt több a segítő
Na de a kőgolemhez az Ork kalapács kell. A Tűzgolemhez jég nyilak. A Jég golemhez tűz nyilak. -
spartus #2749 Huhh, 19es szinten hogyan intézhetem el a gólemket? Márpedig ahoz, hjogy Xardas démonlénye beszéljn velem, azt a három izét kikéne nyírni, de meg sem tudom sebezni őket, pedig mesterfokú kétkezes használatom van - mondjuk a kardom elég ócska (rozsdás kétkezes 61 seb.). Honnn szerezhetek jobb kétkezest? Hogy győzhetem le a gólemeket? -
spartus #2748 ok köszi szépen! -
Zóanagyvarázsló #2747 Oda fogja adni, több probléma nem lesz ezzel a küldetéssel.
-
spartus #2746 ok, köszike, még egy kérdés: ha a csarnok-szerűségbe értem ott odaadja nekem a tekercset? -
Zóanagyvarázsló #2745 Nincs szükség semmi ilyesmire.
Két megoldás van még ezen kívül:
1. A magyarítás szokta ezt a bugot okozni, ha leszeded addig, amíg megoldod ezt a feladatot, akkor nem lesz gond, utána vissza is rakhatod.
2. Átváltozol valamilyen állattá, ekkor a Baal rád támad, be tudod csalni (tekercseket Baal Cadarnál kaphatsz, Enter leütésével tudsz visszaváltozni). -
spartus #2744 jah, lehet, csak ahhoz lépnek kéne minimum három szintet.. Mananövelő cuccokat hol találhatok? -
#2743 Nem elvileg vannak mananövelő italok is. De tanulhatsz mananövelést is valamelyik gurunál. -
spartus #2742 Basszus, a sect campben tudok venni Cadartól, de mivel Templar vok, nem tom használni, nincs elég manám :((((((((( Fene egye meg! Most baszhatom az egészet??? -
#2741 Na hát ez jó kérdés, nézd meg a az új, meg a régi táborba a mágusoknál, valamelyiknél szerintem lesz. Mint azt már tegnap is írtam rég játszottam. -
spartus #2740 és olyat honnan szerezhetek? -
#2739 Ez egy bug nem kicsi. Irányítás varázslattal tudod csak bevezetni a terembe. -
spartus #2738 Banyek, miért nem követ engem a buta Guru a Ork temetőben??? Jah, és miután odaadopm neki a két szakadt tekercset nem adja nekem ide a teljes teleport varázslatot??? -
spartus #2737 jah, most ott tartok, hogy a Tárnarák váladékot kell vinnem Y'Berionnak. Kiktől tudok küldijket felvenni? -
spartus #2736 mikor állhatok be templarnak? -
#2735 Vagy megcsnálod a szektás küldijét a New Camp-ben, és a varázstekercseket választod jutalmul, (de akkor elesel egy másik guru lenyűgözésétől, inkább válaszd a spéci füves cigit Baal Tyron számára), vagy megcsinálod annak a gurunak a küldijét, amelyik a fűszerköpülőket felügyeli a Sect Camp-ben, ő majd ad altatás tekercset. -
#2734 Valahol mélyen az emlékeimben mintha az új tábroban lehetne valamelyik vízmágusnál. Nem biztos már nagyon rég volt, hogy játszottam. -
spartus #2733 ok köcce, mégvalami... kitől tudok venni altatás tekercset, h bizonyítsak az egyik guruhoz? -
Plata #2732 asszem ha a hüségtesztet megcsinálod akkor csatlakozol az old camp-hez. -
spartus #2731 ok köszike! Ja még valami, ha az Árnyak küldijeit megcsinálom meg diego hűségtesztjét is, attól még csatlakozhatok a Swamp Camp Templarjaihoz? -
#2730 Néha a magyarítás okozza ezt a problémát is. -
spartus #2729 Miért nem tudom állítani a fény meg hangerőt a menüben?? Ilyenkor mit lehet tenni? -
spartus #2728 Hali! Ki tud nekem tanitani kétkezes fegyverforgatást a Várban?? -
#2727 Rpgdot.com-on írják, hogy csak vicc volt a téma. itt -
#2726 Ez a szektások nagy hátránya ezek szerint... -
#2725 Nohát, végigjátszottam tanoncként, fejezetenként látogattam a Baal-okat, és a mocsári portált, de nem történt semmi. Sem boszorkány, sem titkos portál, sem 5-6. körös varázslatok. Szóval kacsa ez a dolog. Kár. -
#2724 A Diccuric mod működik az angol verzióval?
Most a Trial nevűt próbálgatom, már kb. 40 ellenfelet ölt meg a csapat, úgy h. nem vesztettem senkit. :) -
#2723 8. szintig jutottam, de gyorsan végig lehet vinni. :)
Az a "Vorgeschichte" mod a 2. részhez csak a német verzióhoz jó? -
#2722 A G1-hez képest még szépek! :D
Egyébként meg a screenshotmaker rondít rajta, különben nagy lenne... -
#2721 OK, tévedtem. Nem csak WB szeret kötözködni. A virágok meg nem pipacsok, értettem. -
Szid #2720 Ja bocs, ez a 2eshez való mod -
Szid #2719 Hányadik szintet érted el??
Én tegnap játszottam végig a "Vorgeschichte" modot. Van benne pár jó otlet.
Te egy parasztgyerek vagy, aki mindenáron Khorintosba akar hajózni. Sokmindent végrekell hajtanod, míg a szuleid elengednek....
7edik szinig sikerult fejlodnom, 55ero és 60 egykezes fegyverhasználattal szinte az egész syigetet legyoztem, kivéve 3db orkot (1enként sem ment) -
Plata #2718 Csakhogy ezek nyírfák,és elég randák a képek. -
#2717 Ja, tényleg jól néznek ki. Csak WB meg ne lássa, mert kifejti, hogy a Bányavölgyben miért is nem lehetnek honosak a nyárfák és a pipacsok. -
#2716 Vannak érdekes modok...
Pl. itt van ez a PTP-The Island (new) nevű mod.
Most vittem végig. Rövid, de vannak benne jó ötletek.
A grafon is javítottak. A fák lombkoronáját, és az aljnövényzetet fújja a szél, jók a fa-textúrák,... stb.
1. kép
2. kép -
#2715 Annyi az egész. Megölöd a démonokat a new camp-ben azt end -
#2714 Köszi!
Ez csak a német verzióhoz jó?
A VisiGothic modot próbálgattam, de kegyetlen h. egy rakat démon van rögtön a kezdésnél. Vki eljutott benne vmeddig? -
#2713 Próbáld meg innen.