1056
The Lord of the Rings
  • Martin576
    Az első, "borzas hajú" Faramir, a második, talpig páncléban Éomer.
  • Sephi
    Most nezem meg a bemutatot:)))

Jaj anyuuuuuuuuuuuu!

Aragorn megtalaja Pippin tund hogyishijakat:)
    Ott a Helm Surdoki csata!
    Ent is van benne:)))
    Ott most volt ket ember is melyik lehetet Faramir?
    Feher Gandalf bacsi is megjelent:)))

Jaj ez nagyon alati lesz :))
  • Gery1980
    Két torony kira lesz!Alig várom már a csatajeleneteket!
  • I.C.ram
    576 Kb-bol vagy?
  • Sephi
    Hahahahahahahah :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) looooooooooooool ez tok jo volt :)))))))
  • Martin576
    Láttad, amikor Pippin átöleli a fát a végén? Szeme van! Ent!
  • Rip
    Huhh, megneztem a bemutatót, de még ettől a gagyi minőségű verziótól is borsódzott a hátam! Naggyon jónak tűnik, úgy tűnik benne lesz minden (az orkok üldőzése, a Helm szurdoki csata, a Vasudvardi jelenet, Samu és Frodó útja, és a csak egy pillanatra látszódó alak mintha Faramir lenne.)
    Legolas most sem lesz semmi, pl. ott a 1:10 mp környéki mozdulata az nagyon ott van.

Hogy fogom kibírni, nem tudom!
  • rolika
    November 12. piros betűs ünnepnap!!! :)
  • Martin576
    Két torony előzetes letölthető
    INNEN
  • FREAK
    dokumentumfilmek??? :)))))))))) az eredeti megtörtént eseményekről? :)))))))))))
  • Martin576
    A Gyűrű Szövetsége DVD 2 lemezes verziója augusztus 6.-án jelenik meg. (5.1 hang) Néhány extra a 158 perces második lemezről:

- Tíz perces előzetes a Két Toronyból
    - Enya May It Be videoklip
    - 3 trailer, 6 TV spot
    - Az EA játékának előzetese
    - A bővített DVD verzió előzetese
    - 8 dokumentumfilm

Később, november 12.-én egy speciális, 4 lemezes verzió is hozzáférhető lesz. (6.1 DD EX és 6.1 DTS ES hang!!!!) Ez a verzió 30 perc kimaradt jelenet is tartalmazni fog! a 3-as és 4-es lemezen 6 órányi extra anyag lesz, tartalma egyelőre ismeretlen.

Ugyanekkor (12.-én) kijön a 4 lemezes változat gyűjtőknek szánt díszdobozos kiadása is, amihez egy könyvecske is jár majd.
  • Sephi
    Ember en most a filmrol beszeltem nem maga a konyvrol! Es annyitmondtam hogy a Ej es Hajnal Trilogia jobban meg volt csinalva ehez kepest... ennyi.
  • FREAK
    ENTER.
  • Martin576
    Amen.
  • FREAK
    1. A filmbeli jelenet igenis pár emberre öszpontosít, azt sehol nem olvashattad, hogy akár csak megpróbáltak volna átfogó képet alkotni a partraszállásról. Voltak ott angolok is, de ez Miller százados szempontjából TELJESEN MELLÉKES.

2. A nagy angolok 4 évig baszták a rezet, majdnem a nagy Anglia is odalett. Ha szerinted nem az amcsik nyerték meg a háborút, akkor nem az én történelmi ismereteimmel van gond.
  • Martin576
    "pár ember véres partraszállása....ennyi"

pffff......
  • Martin576
    De barátom, pontosan erről van szó! Amerika megmenti európát, amerikai katonák a vérüket ontják, amerika megnyeri a háborút, amerika megkeresi a fiait, amerika partra száll, amerika bassza a rezet...
  • Martin576
    Történelmi ismereteid bizonyára szellősek: nem CSAK az amcsik vettek részt a partraszállásban, hanem legalább ugyanolyan részben az angolok is. Őket a filmben nem annyira látni. :)
  • Blasta
    Neked mindent bevallok 4 szemközt, de itt.....
    FAK! Ha neki erre áll fel, akkor csinálja! Majd ráeresztem a JATACS-ot :-)))))))))))
  • FREAK
    valld be, hogy te voltál :)
  • Blasta
    Hát ez az! Ki a f@szom szórakozik a nick-emmel???
  • FREAK
    hihi

hát te :)
  • Blasta
    Baze! Ezt ki irta?
  • FREAK
    ne ez az

azt senki nem mondta, hogy "a ryan közlegény most aztán lerántja a leplet a partraszállásról, és feltárja teljes valóságot"....

pár ember véres partraszállása....ennyi
  • FREAK
    1. Nem tudtam, hogy akkor ott voltak angolok is

2. Ha tévedtem, nem gond, de a film akkor sem tagadja az angolok jelenlétét. Elég sok ember rohangál ott a parton, abból bárki lehet angol (a távolban, ahol nem látszik az egyenruha). De miért belevonni az angolokat, ha a film egy darab tetves amcsi egységről szól?
  • FREAK
    Nem értem, szóval először kérdezek, mielőtt kötekednék. Most akkor van valami bajod a Ryan-nel?

Mellesleg az a 10 perc PONT arról szól, hogy az amcsik partraszállnak Omaha-n, szóval nem értem, kit hagytak ki?
  • Blasta
    Tudtátok, hogy lány vagyok?
  • Gery1980
    Huh.Elég kajás lettem.Dobj már át egy harit így online!..De mindjárt én is tépek kajázni egy kis töltöttpaprikát!:)
  • rolika
    Ryan: Ha megvetted, akkor nem lehet annyira rossz...

Trója: Nem tudok róla semmit, csak ennyit olvastam egy újságban. Azt se tudom, melyikben, de határozottan emlékszem rá!
  • Blasta
    Egy nagy datab rántottt szelet, alatta saláta, felette majonézes szósz és hagymaborsókukoricarépa.A zsemle meg az a tipikus "strandburger" méretü, csak sajt van a tetején! 300 friccs! Kértek?
  • Gery1980
    Szeva Martin!Figyu, neked a Resident Evil Movie-ből milyen változatod van?Az a kamerás cucc amit moziba vettek fel?
  • Martin576
    Én meg Amerikában vettem meg....

Erről még nem hallottam. Van már valami belőle?
  • rolika
    Oké, de ettől még jó, és rávilágít arra, hogy mekkora baromság a háború... Én mindenesetre képes voltam tavaly nyáron megvenne a (német kiadású) DVD-t. 11e Ft-ért! És nem bántam meg!

Egyébként hallottátok, hogy a Warner a trójai háborúról forgat filmet? Brad Pitt lesz Achilles... Kíváncsi leszek rá :)
  • Martin576
    Egészséges elméjű fiatalemberek (csávók/srácok/pasik) számára minden egyes "háborús" film, amiben látványos csatajelenetek vannak "kurva jó". Szakasz, Ryan, Rettenthetetlen, Radiátor, stb.

Szerintem pl. bődületes köcsögség volt Spielberg részéről, hogy a partraszállást úgy állította be, mintha csak az amik érdeme lenne. Más nem is volt ott szerinte. Csak ezt a filmben alig vette észre valaki, annyira el voltak foglalva a géppuskaropogással...

Schindler dettó, ezt már említettem...
  • Gery1980
    Mit tartalmaz?
  • Blasta
    Nemtom! Brutálburger a Komjádi uszibüféből! Naggggyon komoly
  • FREAK
    a tied hány portos? :)
  • Blasta
    Most én is szendvicsért megyek :-))))))
  • Blasta
    Vigyázz! Senki nem érzi magát lejáratva házalással, csak mert degeszre keresi magát! Ez max pár embert zavar! De nélkülük is megy a szekér...
  • FREAK
    na én is megyek, beszállítok egy szviccset