A Gyűrűk Ura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs az íírtó buta kérdésért de:
HOnnan lehet letölteni Gyűrűk ura előzetes videókat?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Martin576
Tehát a kamerás Quicktime videó mérete 20 779 827, időben 03:31.

Engem az izgatott fel nagyon, amikor Gandalfék nekiugratnak a lovakkal a lándzsás sorfalnak.. 😊

Rip
Hja, Boromir is lesz benne, de persze csak visszaemlékezésekben, flashback-ekben. Új jelenetek lesznek, mert ő is ott volt a forgatáson.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Hmmm. Hát ebben is csak az van, mint a korábbiban, csak van egy pár részlet az elején az első részből. ÉS a végén a help szurdoki csata van ebben is, frodót is csak 1-szer mutatják, egyszer csak kb. 0,5 mp-ig, minthe csatázna, meg a közepe táján, mikor Samuval van, ez a 4. könyv elejéről lehet, de itt nem látok Gollamot.
Milyen hosszú a ti videótok? (byte-ra is meg mp-re is.) Vagy csak én vagyok ennyire béna?

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Martin576

Rip
Aha, köszi, akkor leszedem azt.

Martin576
Amihez a linket adtam az a rövidebb. A hardwireden van a hosszabb kamerás asszem...

Rip
JAjj, akkor nekem nincs meg végig. Nekem a Helm szurdoki csatánál van hirtelen vége. Nektek milyen hosszú? Nekem 1:22
Lehet, le kellene tölteni még egyszer.

Sephi
Rohad jo lesz a film😊 Alig varom mar... de hogy Arwen mijazistent keres benne nem tudom...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gery1980
Ja.Azt én is figyeltem.Elősször nem is értettem mi van, annyira sötét volt a kép.De meghallottam a hangját és azonnal beazonosítottam😊

Martin576
Ahogy lesz jobb minőség, lököm a linket!

Martin576
A végén tök sokáig mutatják Gollamot, csak nagyon fekete a kép...ahogy rámegy Frodóra, a gyűrűt akarja ellopni.

sephi : www.hardwired.hu ....itt kinnvan 😊

Sephi
Regeben arol volt szo hogy Mike Oldfield irja a zenejet de mivel o most masal van elfoglava nem igy lett 😞

Martin honnan szedted le a trailert? Nincs masik is?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rip
Na még egy utolsó 😉
1. Kár, hogy Gollam-ot nem mutatták.
2. Szerintetek írnak új zenét a 2. részhez? (Mondjuk még egy Howard Shore album még elfér az polcomon)

Rip
És még pislog is, látszik! (mármint az ent)
Meg Gandalfnak még a körme is mintha fehér lenne!(bár lehet, hogy csak megcsillan rajta a fény)

Rip
Jajj, igen, az ent! Pippennek először fel sem tűnik, csak aztán vág egy csodálkozó arcot! Haha, remek, remek! (Bár a könyvben Szilszakáll szólítja meg őket, ez részletkérdés😉

Sephi
Az semmi! arra leszek kivancsi mikor a Helm surdokban megjelenik az erdo😊) Es szijel vagja az oszes Orc-ot ajj de joo lesz! Kicsit mitha Pippin es Trufa masvalaki lenne nem? Nem ismerek rajuk... de Gandalfek tok jok

IZE!! Mijazistent keres a filmben Arwen!?!?!?!?
Konyvben volgyzugoly ota nem olvastam rola! Mit keres akettesben?!

Rip
Én is erre tippeltem! Áh, iszonyú jó lesz!
A szurdokbeli csata! Már előre beleborzongok!
Meg ahogy az entek szétverik Vasudvardot! Hogy fogják tudni képre vinni? Tuti hogy frankón megoldják!

Martin576
Szerinted?

Martin576
Az első, "borzas hajú" Faramir, a második, talpig páncléban Éomer.

Sephi
Most nezem meg a bemutatot😊))

Jaj anyuuuuuuuuuuuu!

Aragorn megtalaja Pippin tund hogyishijakat😊
Ott a Helm Surdoki csata!
Ent is van benne😊))
Ott most volt ket ember is melyik lehetet Faramir?
Feher Gandalf bacsi is megjelent😊))

Jaj ez nagyon alati lesz 😊)

Gery1980
Két torony kira lesz!Alig várom már a csatajeleneteket!

I.C.ram
576 Kb-bol vagy?
Sephi
Hahahahahahahah 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) looooooooooooool ez tok jo volt 😊))))))

Martin576
Láttad, amikor Pippin átöleli a fát a végén? Szeme van! Ent!

Rip
Huhh, megneztem a bemutatót, de még ettől a gagyi minőségű verziótól is borsódzott a hátam! Naggyon jónak tűnik, úgy tűnik benne lesz minden (az orkok üldőzése, a Helm szurdoki csata, a Vasudvardi jelenet, Samu és Frodó útja, és a csak egy pillanatra látszódó alak mintha Faramir lenne.)
Legolas most sem lesz semmi, pl. ott a 1:10 mp környéki mozdulata az nagyon ott van.

Hogy fogom kibírni, nem tudom!

November 12. piros betűs ünnepnap!!! 😊

Martin576
Két torony előzetes letölthető
INNEN

FREAK
dokumentumfilmek??? 😊))))))))) az eredeti megtörtént eseményekről? 😊))))))))))

Riszpekk

Martin576
A Gyűrű Szövetsége DVD 2 lemezes verziója augusztus 6.-án jelenik meg. (5.1 hang) Néhány extra a 158 perces második lemezről:

- Tíz perces előzetes a Két Toronyból
- Enya May It Be videoklip
- 3 trailer, 6 TV spot
- Az EA játékának előzetese
- A bővített DVD verzió előzetese
- 8 dokumentumfilm

Később, november 12.-én egy speciális, 4 lemezes verzió is hozzáférhető lesz. (6.1 DD EX és 6.1 DTS ES hang!!!!) Ez a verzió 30 perc kimaradt jelenet is tartalmazni fog! a 3-as és 4-es lemezen 6 órányi extra anyag lesz, tartalma egyelőre ismeretlen.

Ugyanekkor (12.-én) kijön a 4 lemezes változat gyűjtőknek szánt díszdobozos kiadása is, amihez egy könyvecske is jár majd.

Sephi
Ember en most a filmrol beszeltem nem maga a konyvrol! Es annyitmondtam hogy a Ej es Hajnal Trilogia jobban meg volt csinalva ehez kepest... ennyi.

FREAK
ENTER.

Riszpekk

Martin576
Amen.

FREAK
1. A filmbeli jelenet igenis pár emberre öszpontosít, azt sehol nem olvashattad, hogy akár csak megpróbáltak volna átfogó képet alkotni a partraszállásról. Voltak ott angolok is, de ez Miller százados szempontjából TELJESEN MELLÉKES.

2. A nagy angolok 4 évig baszták a rezet, majdnem a nagy Anglia is odalett. Ha szerinted nem az amcsik nyerték meg a háborút, akkor nem az én történelmi ismereteimmel van gond.

Riszpekk

Martin576
"pár ember véres partraszállása....ennyi"

pffff......

Martin576
De barátom, pontosan erről van szó! Amerika megmenti európát, amerikai katonák a vérüket ontják, amerika megnyeri a háborút, amerika megkeresi a fiait, amerika partra száll, amerika bassza a rezet...

Martin576
Történelmi ismereteid bizonyára szellősek: nem CSAK az amcsik vettek részt a partraszállásban, hanem legalább ugyanolyan részben az angolok is. Őket a filmben nem annyira látni. 😊

Blasta
Neked mindent bevallok 4 szemközt, de itt.....
FAK! Ha neki erre áll fel, akkor csinálja! Majd ráeresztem a JATACS-ot :-)))))))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
valld be, hogy te voltál 😊

Riszpekk

Blasta
Hát ez az! Ki a f@szom szórakozik a nick-emmel???

FREAK
hihi

hát te 😊

Riszpekk

Blasta
Baze! Ezt ki irta?

FREAK
ne ez az

azt senki nem mondta, hogy "a ryan közlegény most aztán lerántja a leplet a partraszállásról, és feltárja teljes valóságot"....

pár ember véres partraszállása....ennyi

Riszpekk

FREAK
1. Nem tudtam, hogy akkor ott voltak angolok is

2. Ha tévedtem, nem gond, de a film akkor sem tagadja az angolok jelenlétét. Elég sok ember rohangál ott a parton, abból bárki lehet angol (a távolban, ahol nem látszik az egyenruha). De miért belevonni az angolokat, ha a film egy darab tetves amcsi egységről szól?

Riszpekk

FREAK
Nem értem, szóval először kérdezek, mielőtt kötekednék. Most akkor van valami bajod a Ryan-nel?

Mellesleg az a 10 perc PONT arról szól, hogy az amcsik partraszállnak Omaha-n, szóval nem értem, kit hagytak ki?

Riszpekk

Blasta
Tudtátok, hogy lány vagyok?

Gery1980
Huh.Elég kajás lettem.Dobj már át egy harit így online!..De mindjárt én is tépek kajázni egy kis töltöttpaprikát!😊

Ryan: Ha megvetted, akkor nem lehet annyira rossz...

Trója: Nem tudok róla semmit, csak ennyit olvastam egy újságban. Azt se tudom, melyikben, de határozottan emlékszem rá!

Blasta
Egy nagy datab rántottt szelet, alatta saláta, felette majonézes szósz és hagymaborsókukoricarépa.A zsemle meg az a tipikus "strandburger" méretü, csak sajt van a tetején! 300 friccs! Kértek?