1056
The Lord of the Rings
  • netrunner
    engem már csak az érdekel, hogy ennek a magyar szinkronos verziója mikor jelenik meg (mármint a kibővített verziónak).
  • Efreet
    tökjó dolgok vannak :)
  • Efreet
    Itt van a gyürükura mercsandajz
  • Gladiator
    köszi szépen
  • Ramza
    Az arany szívem:
    www.uhu.hu
    www.fokuszonline.hu
    Mind a kettőn nagyon olcsó (1800 helyett 1400-1500 pénz).
  • Ramza
    Kb:
    "Azt kérted, hogy leszedjenek a GYU filmzene levelező-listájáról. Biztos vagy benne, hogy nem akarsz több levelet kapni?"
    Confirm-mel megerősíted, hogy nem akarsz többet kapni.
    Beszarok, fordítóirodát nyitok itt lassan :)
  • Ramza
    Hát valahonnan biztosan, de ennek most nem fogok utánakeresni neked. Amúgy Valhalla kiadvány, tehát ha Valhalla bolt környékén jársz, akkor tessék bemenni (Bp-en pl. Andrássy út).
  • Gladiator
    köszke előre is.
  • Gladiator
    na, vmi ilyesmit írt ki, és alatta volt a confirm. ez most akkor mi?
  • Gladiator
    You have requested to be removed from the 'Lord of the Rings Soundtrack' mailing list. Are you sure you no longer want to receive these emails ?
  • Gladiator
    netről meg lehet rendelni a gyűrűkúrát?
  • Gladiator
    netről meg lehet rendelni a gyűrűkúrát?
  • Ramza
    Csak azt, hogy az átlagjátékos lusta átmenni az általános kategóriáknál meglévő másik GYU topikhoz :)
    Meg amire kiderült, hogy kettő van, csak más ketegóriában, addigra mind a kettőben volt vagy 300 hozzászólás, és szerintem nem volt szíve senkinek sem törölni :)
  • FREAK
    mit is keres ez a topik a játékosok fórumában egész pontosan?
  • Ramza
    Gyűrűkúra a címe.
  • Ramza
    Könyvben biztosan van magyarul, eddig két kiadás volt, 10 éve és most.
    A mostani kapott szép kemény fedelet, kerül is emiatt 1800 pénzbe, de megéri.
  • Sephi
    A Guruk Ura -nak van a parodiaja amit Henry N. Beard es Douglas C. Kenney irt.

Olyan hogy nel letezik oldal hogy ne felorat rohogjel rajta :)
  • Rip
    Jah, meglett a 20 megás verzió. Remélem jön ki hamarosan valami jobb minőségű, de azért iszonyú jó lesz!
    Sephi: Milyen paródiát?
  • Sephi
    Hihe! Most ovasom a Parodiat:))))))) Hogy lehet ilyesmit irni :))) Rohadt jo :)))
  • Nuki
    Thx megnézem
  • Nuki
    Bocs az íírtó buta kérdésért de:
    HOnnan lehet letölteni Gyűrűk ura előzetes videókat?
  • Martin576
    Tehát a kamerás Quicktime videó mérete 20 779 827, időben 03:31.

Engem az izgatott fel nagyon, amikor Gandalfék nekiugratnak a lovakkal a lándzsás sorfalnak.. :)
  • Rip
    Hja, Boromir is lesz benne, de persze csak visszaemlékezésekben, flashback-ekben. Új jelenetek lesznek, mert ő is ott volt a forgatáson.
  • Rip
    Hmmm. Hát ebben is csak az van, mint a korábbiban, csak van egy pár részlet az elején az első részből. ÉS a végén a help szurdoki csata van ebben is, frodót is csak 1-szer mutatják, egyszer csak kb. 0,5 mp-ig, minthe csatázna, meg a közepe táján, mikor Samuval van, ez a 4. könyv elejéről lehet, de itt nem látok Gollamot.
    Milyen hosszú a ti videótok? (byte-ra is meg mp-re is.) Vagy csak én vagyok ennyire béna?
  • Martin576

• Rip
    Aha, köszi, akkor leszedem azt.
  • Martin576
    Amihez a linket adtam az a rövidebb. A hardwireden van a hosszabb kamerás asszem...
  • Rip
    JAjj, akkor nekem nincs meg végig. Nekem a Helm szurdoki csatánál van hirtelen vége. Nektek milyen hosszú? Nekem 1:22
    Lehet, le kellene tölteni még egyszer.
  • Sephi
    Rohad jo lesz a film:) Alig varom mar... de hogy Arwen mijazistent keres benne nem tudom...
  • Gery1980
    Ja.Azt én is figyeltem.Elősször nem is értettem mi van, annyira sötét volt a kép.De meghallottam a hangját és azonnal beazonosítottam:)
  • Martin576
    Ahogy lesz jobb minőség, lököm a linket!
  • Martin576
    A végén tök sokáig mutatják Gollamot, csak nagyon fekete a kép...ahogy rámegy Frodóra, a gyűrűt akarja ellopni.
  • KeviN
    sephi : www.hardwired.hu ....itt kinnvan :)
  • Sephi
    Regeben arol volt szo hogy Mike Oldfield irja a zenejet de mivel o most masal van elfoglava nem igy lett :(

Martin honnan szedted le a trailert? Nincs masik is?
  • Rip
    Na még egy utolsó ;)
    1. Kár, hogy Gollam-ot nem mutatták.
    2. Szerintetek írnak új zenét a 2. részhez? (Mondjuk még egy Howard Shore album még elfér az polcomon)
  • Rip
    És még pislog is, látszik! (mármint az ent)
    Meg Gandalfnak még a körme is mintha fehér lenne!(bár lehet, hogy csak megcsillan rajta a fény)
  • Rip
    Jajj, igen, az ent! Pippennek először fel sem tűnik, csak aztán vág egy csodálkozó arcot! Haha, remek, remek! (Bár a könyvben Szilszakáll szólítja meg őket, ez részletkérdés;)
  • Sephi
    Az semmi! arra leszek kivancsi mikor a Helm surdokban megjelenik az erdo:)) Es szijel vagja az oszes Orc-ot ajj de joo lesz! Kicsit mitha Pippin es Trufa masvalaki lenne nem? Nem ismerek rajuk... de Gandalfek tok jok

IZE!! Mijazistent keres a filmben Arwen!?!?!?!?
    Konyvben volgyzugoly ota nem olvastam rola! Mit keres akettesben?!
  • Rip
    Én is erre tippeltem! Áh, iszonyú jó lesz!
    A szurdokbeli csata! Már előre beleborzongok!
    Meg ahogy az entek szétverik Vasudvardot! Hogy fogják tudni képre vinni? Tuti hogy frankón megoldják!
  • Martin576
    Szerinted?