A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOnnan lehet letölteni Gyűrűk ura előzetes videókat?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Engem az izgatott fel nagyon, amikor Gandalfék nekiugratnak a lovakkal a lándzsás sorfalnak.. 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Milyen hosszú a ti videótok? (byte-ra is meg mp-re is.) Vagy csak én vagyok ennyire béna?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Lehet, le kellene tölteni még egyszer.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Martin honnan szedted le a trailert? Nincs masik is?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. Kár, hogy Gollam-ot nem mutatták.
2. Szerintetek írnak új zenét a 2. részhez? (Mondjuk még egy Howard Shore album még elfér az polcomon
)Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Meg Gandalfnak még a körme is mintha fehér lenne!(bár lehet, hogy csak megcsillan rajta a fény)
IZE!! Mijazistent keres a filmben Arwen!?!?!?!?
Konyvben volgyzugoly ota nem olvastam rola! Mit keres akettesben?!
A szurdokbeli csata! Már előre beleborzongok!
Meg ahogy az entek szétverik Vasudvardot! Hogy fogják tudni képre vinni? Tuti hogy frankón megoldják!
Jaj anyuuuuuuuuuuuu!
Aragorn megtalaja Pippin tund hogyishijakat😊
Ott a Helm Surdoki csata!
Ent is van benne😊))
Ott most volt ket ember is melyik lehetet Faramir?
Feher Gandalf bacsi is megjelent😊))
Jaj ez nagyon alati lesz 😊)
Legolas most sem lesz semmi, pl. ott a 1:10 mp környéki mozdulata az nagyon ott van.
Hogy fogom kibírni, nem tudom!
INNEN
- Tíz perces előzetes a Két Toronyból
- Enya May It Be videoklip
- 3 trailer, 6 TV spot
- Az EA játékának előzetese
- A bővített DVD verzió előzetese
- 8 dokumentumfilm
Később, november 12.-én egy speciális, 4 lemezes verzió is hozzáférhető lesz. (6.1 DD EX és 6.1 DTS ES hang!!!!) Ez a verzió 30 perc kimaradt jelenet is tartalmazni fog! a 3-as és 4-es lemezen 6 órányi extra anyag lesz, tartalma egyelőre ismeretlen.
Ugyanekkor (12.-én) kijön a 4 lemezes változat gyűjtőknek szánt díszdobozos kiadása is, amihez egy könyvecske is jár majd.
2. A nagy angolok 4 évig baszták a rezet, majdnem a nagy Anglia is odalett. Ha szerinted nem az amcsik nyerték meg a háborút, akkor nem az én történelmi ismereteimmel van gond.
Riszpekk
FAK! Ha neki erre áll fel, akkor csinálja! Majd ráeresztem a JATACS-ot :-)))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
azt senki nem mondta, hogy "a ryan közlegény most aztán lerántja a leplet a partraszállásról, és feltárja teljes valóságot"....
pár ember véres partraszállása....ennyi
Riszpekk
2. Ha tévedtem, nem gond, de a film akkor sem tagadja az angolok jelenlétét. Elég sok ember rohangál ott a parton, abból bárki lehet angol (a távolban, ahol nem látszik az egyenruha). De miért belevonni az angolokat, ha a film egy darab tetves amcsi egységről szól?
Riszpekk
Mellesleg az a 10 perc PONT arról szól, hogy az amcsik partraszállnak Omaha-n, szóval nem értem, kit hagytak ki?
Riszpekk
Trója: Nem tudok róla semmit, csak ennyit olvastam egy újságban. Azt se tudom, melyikben, de határozottan emlékszem rá!