1056
The Lord of the Rings
-
netrunner #962 engem már csak az érdekel, hogy ennek a magyar szinkronos verziója mikor jelenik meg (mármint a kibővített verziónak). -
#961 tökjó dolgok vannak :) -
#959 Itt van a gyürükura mercsandajz -
#957 köszi szépen
-
Ramza #956 Az arany szívem:
www.uhu.hu
www.fokuszonline.hu
Mind a kettőn nagyon olcsó (1800 helyett 1400-1500 pénz). -
Ramza #955 Kb:
"Azt kérted, hogy leszedjenek a GYU filmzene levelező-listájáról. Biztos vagy benne, hogy nem akarsz több levelet kapni?"
Confirm-mel megerősíted, hogy nem akarsz többet kapni.
Beszarok, fordítóirodát nyitok itt lassan :) -
Ramza #954 Hát valahonnan biztosan, de ennek most nem fogok utánakeresni neked. Amúgy Valhalla kiadvány, tehát ha Valhalla bolt környékén jársz, akkor tessék bemenni (Bp-en pl. Andrássy út). -
#953 köszke előre is. -
#952 na, vmi ilyesmit írt ki, és alatta volt a confirm. ez most akkor mi? -
#951 You have requested to be removed from the 'Lord of the Rings Soundtrack' mailing list. Are you sure you no longer want to receive these emails ? -
#950 netről meg lehet rendelni a gyűrűkúrát? -
#949 netről meg lehet rendelni a gyűrűkúrát? -
Ramza #948 Csak azt, hogy az átlagjátékos lusta átmenni az általános kategóriáknál meglévő másik GYU topikhoz :)
Meg amire kiderült, hogy kettő van, csak más ketegóriában, addigra mind a kettőben volt vagy 300 hozzászólás, és szerintem nem volt szíve senkinek sem törölni :) -
#947 mit is keres ez a topik a játékosok fórumában egész pontosan? -
Ramza #946 Gyűrűkúra a címe. -
Ramza #945 Könyvben biztosan van magyarul, eddig két kiadás volt, 10 éve és most.
A mostani kapott szép kemény fedelet, kerül is emiatt 1800 pénzbe, de megéri. -
#941 A Guruk Ura -nak van a parodiaja amit Henry N. Beard es Douglas C. Kenney irt.
Olyan hogy nel letezik oldal hogy ne felorat rohogjel rajta :) -
#940 Jah, meglett a 20 megás verzió. Remélem jön ki hamarosan valami jobb minőségű, de azért iszonyú jó lesz!
Sephi: Milyen paródiát? -
#939 Hihe! Most ovasom a Parodiat:))))))) Hogy lehet ilyesmit irni :))) Rohadt jo :))) -
Nuki #938 Thx megnézem -
Nuki #933 Bocs az íírtó buta kérdésért de:
HOnnan lehet letölteni Gyűrűk ura előzetes videókat? -
#932 Tehát a kamerás Quicktime videó mérete 20 779 827, időben 03:31.
Engem az izgatott fel nagyon, amikor Gandalfék nekiugratnak a lovakkal a lándzsás sorfalnak.. :) -
#931 Hja, Boromir is lesz benne, de persze csak visszaemlékezésekben, flashback-ekben. Új jelenetek lesznek, mert ő is ott volt a forgatáson. -
#930 Hmmm. Hát ebben is csak az van, mint a korábbiban, csak van egy pár részlet az elején az első részből. ÉS a végén a help szurdoki csata van ebben is, frodót is csak 1-szer mutatják, egyszer csak kb. 0,5 mp-ig, minthe csatázna, meg a közepe táján, mikor Samuval van, ez a 4. könyv elejéről lehet, de itt nem látok Gollamot.
Milyen hosszú a ti videótok? (byte-ra is meg mp-re is.) Vagy csak én vagyok ennyire béna? -
-
#928 Aha, köszi, akkor leszedem azt. -
#927 Amihez a linket adtam az a rövidebb. A hardwireden van a hosszabb kamerás asszem... -
#926 JAjj, akkor nekem nincs meg végig. Nekem a Helm szurdoki csatánál van hirtelen vége. Nektek milyen hosszú? Nekem 1:22
Lehet, le kellene tölteni még egyszer. -
#925 Rohad jo lesz a film:) Alig varom mar... de hogy Arwen mijazistent keres benne nem tudom... -
#924 Ja.Azt én is figyeltem.Elősször nem is értettem mi van, annyira sötét volt a kép.De meghallottam a hangját és azonnal beazonosítottam:) -
#923 Ahogy lesz jobb minőség, lököm a linket! -
#922 A végén tök sokáig mutatják Gollamot, csak nagyon fekete a kép...ahogy rámegy Frodóra, a gyűrűt akarja ellopni. -
KeviN #921 sephi : www.hardwired.hu ....itt kinnvan :) -
#920 Regeben arol volt szo hogy Mike Oldfield irja a zenejet de mivel o most masal van elfoglava nem igy lett :(
Martin honnan szedted le a trailert? Nincs masik is? -
#918 Na még egy utolsó ;)
1. Kár, hogy Gollam-ot nem mutatták.
2. Szerintetek írnak új zenét a 2. részhez? (Mondjuk még egy Howard Shore album még elfér az polcomon) -
#917 És még pislog is, látszik! (mármint az ent)
Meg Gandalfnak még a körme is mintha fehér lenne!(bár lehet, hogy csak megcsillan rajta a fény) -
#916 Jajj, igen, az ent! Pippennek először fel sem tűnik, csak aztán vág egy csodálkozó arcot! Haha, remek, remek! (Bár a könyvben Szilszakáll szólítja meg őket, ez részletkérdés;) -
#915 Az semmi! arra leszek kivancsi mikor a Helm surdokban megjelenik az erdo:)) Es szijel vagja az oszes Orc-ot ajj de joo lesz! Kicsit mitha Pippin es Trufa masvalaki lenne nem? Nem ismerek rajuk... de Gandalfek tok jok
IZE!! Mijazistent keres a filmben Arwen!?!?!?!?
Konyvben volgyzugoly ota nem olvastam rola! Mit keres akettesben?! -
#914 Én is erre tippeltem! Áh, iszonyú jó lesz!
A szurdokbeli csata! Már előre beleborzongok!
Meg ahogy az entek szétverik Vasudvardot! Hogy fogják tudni képre vinni? Tuti hogy frankón megoldják! -
#913 Szerinted?