1056
The Lord of the Rings
  • wizy
    hát igen... szegény, szegény Szmeagol.
    amúgy nem tudjárok, hogy a film elején ki játszotta Deagol-t? nagyon ismerős volt
  • rezsofiz
    meg én úgy az egész lényét sajnáltam, és már korábban is.
  • wizy
    a könyvbe szerintem azért nem lehetett annyira sajnálni, mert nem írta le részletesen, hogy lezuhant, stb., csak hogy "még egy utolsó drágaszásom hallatszott fel a mélyből", és szevasz:-)
  • rezsofiz
    ja. én egy picit sajnáltam. a könyvbe nem,de a filmbe igen. őt is meglehet érteni egy részről szvsz.
  • wizy
    :-)
    szegénynek jó sok baja lehetett: ott volt a Gyűrű, és a múltja, és persze azt se felejtsük ki, hogy skizofrén volt szegény:-)
    jobb is így neki, hogy meghalt. Legalább a Gyűrűvel a kezében, ahogy elképzelte:-))
  • rezsofiz
    hajrá gollam!
    Ja már meghalt.
    Majd legközelebb...
  • wizy
    jaja, magyar vagyok:-))
  • wizy
    hi, ebbe a topicba is feltűnök már:-)
    nekem a kedvencem Gollam; olyan aranyos, ahogy magával vitatkozik:-)) Meg hát ha ő nem lenne, akkor Frodónál maradt volna a Gyűrű, és nem lett volna elpusztítva:-)
    persze az is biztos, hogy akkor lehet, hogy akkor nem találja meg senki a Gyűrűt:-))
  • Gandibá
    Az összes szereplő jó, maradjunk ennyiben!
  • Kandurex
    Gandalf
  • rezsofiz
    mármint ki?
  • Kandurex
    hmmm...az "ábrándos" fiú?
  • rezsofiz
    Király bizony!! az enyém viszont Gandalf. :)
  • zaki
    topic up!
  • ÁjjLe BoBBi
    1000. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    zsír ?
  • ÁjjLe BoBBi
    gyá
  • ÁjjLe BoBBi
    Lord of the Rings
  • ÁjjLe BoBBi
    Aragorn power
  • ÁjjLe BoBBi
    bobbi best
  • ÁjjLe BoBBi
    hát járjatok utána
  • ÁjjLe BoBBi
    nem hiszitek ?
  • ÁjjLe BoBBi
    az a best
  • ÁjjLe BoBBi
    mondom
  • ÁjjLe BoBBi
    lotr power
  • ÁjjLe BoBBi
    zsír
  • Lee732
    No problémo! Csak a legújabb driver-t kellett letölteni!
  • Lee732
    Sziasztok!

A játékkal kapcsolatban lenne kérdésem. Amikor bejön a játékképernyő, akkor minden tele lesz csikokkal. Más is találkozott ilyen problémával?
    Videokártyám : nvidia Geforce 4 Ti4200
  • Martin576
    http://www.feliratok.hu/
  • gaga4
    Sziasztok! Tud valaki esetleg a Két Torony két CD-s változatához magyar feliratot? Előre is köszi!
  • Csacsi
    Igen, lesz ebből a részből is bővített dvd-s kiadás, de szerintem ez csak november környékén, mint az első résznél.

Hivatalos oldal pedig : http://www.lordoftherings.net/
  • kokas
    sziasztok!

Ki tudja, (nem sejti tudja), hogy lesz-e a két toronyból hosszabb dvd kiadás csakugy mint az első résznél?
    Hol a hivatalos oldal ahol ezt meg lehet kérdezni?
  • Kandurex
    Nem tudja valaki, hogy mi az a music track címe, ami akkor szól ahogy gandalf-aragorn-gimli belovagol Rohan királyhoz a two towers-ben ??
  • Sephi
    Igazabol csakaz elejennehez a jatek. Vegulis nehez az mindig amikor Frodoval jaccunk. Nekem Aragornal nem volt gondom es Gandalfal se. Pl a Balrogot ugy kell megolni hogy bele kell csapni egy villamal es asztan megtamadni kardal.
  • pipe
    Hogyan tudtál addig eljutni? Van tipped nekem?
  • pipe
    Tudtok olyan web oldalról ahol leírják a végigjátszást vagy esetleg van valahol magyarítás? Kérlek segítsetek! Köszi
  • Madmaxx
    Olvass Sötét Elf ciklust (R.A.Salvatore)vagy Dragonlance-t (Weiss-Hickman).
    Mindkettő nagyon király.
  • The Hedgehog
    Taranov! Nézz inkább más topic után...itt a legtöbb ember a könyvet is olvasta, sőt ők tuják, hogy ki az a Tolkien!
  • Sith
    Taranov gondolom a könyvet nem olvastad...
  • Taranov
    A Gyűrűk Ura volt a legrosszabb film amit életemben láttam! Olyan értelmetlen, unalmas, és gyerekes...