A Gyűrűk Ura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem a tömegben nézem meg. Kinézek egy délelőtti előadást, hogy a kisgyerekek ne üvöltözzenek bele, hogy ANYU NÉZD AZ OLYAN TÜNDÉR MINT A PÉTER PÁNBAN!!!!
A HPvel is ez volt... Majd Camponában egy jo előadásra😊
Ja igen a film besz*rás jó, de EZ NEM HARRY POTTER!
Kisebb srácokat nem vinnék be rá, mert van benne sok-sok durva jelenet, és most hangulatilag gondolom, nem a levágott végtagokra. Némely része tiszta horror (mint persze a könyvben is pl. amikor Bilbo meglátja a gyűrűt Frodo nyakában), kirázz tőle a hideg.
ui: a Mágus párbaj nem volt semmi. teccett nagyon :]]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amugy nem mondtam semmire hogy Gagyi
.Ja és egy kérdés. Amikor Móriában harcolnak, akkor trollokkal és orkokkal harcolnmak. De amikor kijutnak és beszélgetnek akkor Gimli goblint mond...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Ellenben a Gyűrűk Ura egy hollywoodi akciógagyi lett, ami nagyon eltér a könyvtől. Persze vannak benne "mély" párbeszédek, amiket szó szerint vettek át a könyvből, de inkább csak kitöltik az akciójelenetek közötti űrt. Az új változtatások is ezt az "elhollywoodizálást" erősítik: pl. Lurtz, a szuperbrutál uruk-hai, aki nem is volt a könyvben, vagy Arwen lovaglása (Arwen a könyv alapján kb. annyira képes, hogy egy asztalnál ül és írogat, meg bámul a távolba), a Balrog, akiről cirka 60 sor van a könyvben, ő itt kapott egy 5 perces jelenetet (szerintem ráadásul elég gagyin néz ki), stb. Tudnám még sorolni, de inkább mégse. 😊
\" örökké nem eshet.... \"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Bár szerintem Karl Orf - Carmina Burana-jánál jobban nem csinálhat senkit! Azt kellett volna használni mindhárom részben... 😞(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
bocs ha hülye vagyok...