1056
The Lord of the Rings
  • GAMECUBE
    ja ez igaz, telleg nem jol allitjak be a galadrielt ... de a vegen jol van minden:)
    a lajikus szamara tutira nem szimpi az elejen :)
  • Petyus_
    Sziasztok!

Tényleg hatalmas a film, egyedül Galadrielt a haverom, aki nem olvasta, azt hitte, hogy gonosz... de végülis az a jelenet is nagyon jó, csak nem elég egyértelmű a "műveletlenek" számára. :)

Nem tudjátok DVD-n mikor jön? A theonering.net azt írja, hogy igényektől függően fogják kiadni vagy sorban, vagy dobozban. Hát nekem nincs kedvem a dobozra várni! Látni akarom minden nap! :)
  • GAMECUBE
    epppen a zenejet halgatom, szerintem nagyon best.
  • GAMECUBE
    Jobb ha moziba nezed meg:)
    Egyebkent ilyen ftp meg hasonlo bizz basz progikal hamar meg lehet talalni, de elegge ramaty miniosegben.

Azert egy rohadt kis ezrest sajnalni ra..... szomoru
  • GAMECUBE
    plazaban van feliratos is?
    Jo tudni:)
    akkor megvan a holnapi progim.
  • GAMECUBE
    en kettonel tartok:)
    de 7-8lesz belole azt csá:)
    tobbet nem er:D
  • Ramza
    Csak magaddal cseszel ki... :)
  • petee
    Nem ugy értem Gundark! Sok ökörség van benne! Pl:Repülő kulcsok,repulő seprűk,varázspálca stb.
    Ált. iskolásoknak való! Nekunk ott a Gyűrűk ura!
  • Hustler_hu
    nezzd meg moziban meg ilyesmi :))))
  • Rincewind
    Feliratost is megnézem majd moziban! Majd a végén összeszámolom hányszor láttam a nagy vásznon :D
  • zplayer
    Nem tudja valaki honnan lehet letolteni? - hagyjuk a szoveget, hogy nezzuk meg a moziban meg ilyesmi :)
  • Wenik
    Udv

Hat en is megneztem es csatlakoznek azoknak a nepes taborahoz akiknek nagyon tetszett a film.
    Szerintem nagyon is probaltak kovetni a konyv torteneti huseget, le a kalappal. egy dolog keserit el es az a tobbi resz megjelenesenek ideje.
  • Dante
    Már kétszer csekkoltam, holnap valszeg a duna plázában megnézem feliratosan is, tényleg hihetetlen hatással bír ez a film!
    Most zörög a zenéje a speakerből, valami csodás feelingje van! Itt a feliratos VCD-is, habár azt csak akkor fogom megnézni, ha épp eszembe jut egy rész amire kíváncsi vagyok.
    Olyan apróságokkal tartja ébren az emberekben az érdeklődést a rendező, hogy az hihetetlen.
    Babonázó hatású, másodszorra jobban tetszett mint először, a szinkron pedig nagyon jó!
  • GAMECUBE
    Hat jah ram sem, meg egy par ezrest kiszed a zsebembol a dolog az tuti:)
  • balumaci
    délelőtt láttam a filmet!
    az a baj,hogy nagyon sűriett a cselekmény,sok rész ki is maradt,sok pedig más formában került a vászonra.
  • Break
    60-120 centisek
  • Break
    az elje elég uncsi...lassacskán 50 évesen el is indul VÉGRE!!
  • Break
    most olvasom...6. fejezet
  • Hmuda
    Olvastad a könyvet?
  • greco
    Most néztem meg a filmet.Hááát...Nem akarok senkit
    megbántani de én nem ezt vártam...
  • Hmuda
    Akkor is ez az év filmje!
  • Hmuda
    És kissebbek si. A trailerek semmit nem mutattak.
  • Hmuda
    Majd a moziban meglátod. : )))
  • Hmuda
    Éppenhogy jók a magyar szinkronok. Szinkronizált és szerintem egész jó lett. Az egyetlen szinkron amit máig gyűlölök az a Mátrixé.
  • Hmuda
    Dettó.
  • Rincewind
    Most jövök a moziból ismétcsak :) Megnéztem mégegyszer! És most kezdtem csak átérezni a filmet igazán, úgyhogy pénzt és időt nem kímélve még 2-3 szor biztos megnézem! Még soha nem volt film ekkkora hatással rám...
  • Gundark
    Bocs Petee de nem birom megállni :) Sok a potterben a valótlanság ? :) Háát azért a Gyűrűk úra sem nyújorkban jáccódik :) Én csak hétfőn nézem meg, de már várom.
  • EqUiNoX
    a 2002dec még csakcsak, de a 2004vége az kissé távolinak tűnik..
  • Pretorian
    Most olvasom, hogy a Két Torony 2002. decemberében, a Király Hazatér pedig 2004. vége felé kerül a vászonra (az amcsiknál, nálunk egy hónap csúszással persze). Jó lenne, ha ez lenne a premier végleges időpontja!!!
  • GAMECUBE
    na mar ketszer lattam a moviet..:)(most palinkaval kiserve....:)(bele volt installalva az 1 literes kolaspoharba.....hat mar meg jobb lett az amugy sem piti film:)
  • Pretorian
    Hát, srácok, monumentális a film! 10.-én egy 4 éves álmom vált valóra: 15 éves korom óta (1998.)
    várom a filmet, és most végre itt van! Egy dolog okozott nekem pici csalósást: a csatajelenetek megvágása, de mint olvasom, ezt a rendezői változattal kompenzálni fogják! Mindenki nézze meg minél hamarabb!!!!!
  • petee
    Király film a gy. ura!Láttam a Harrry Pottert az egy nagy barmoság!Lehet hogy csak kölköknek való mert annyi valótlanság van benne hogy az huha!
    Persze van olyan akinek tetszett, előfordulhat.
    Ja meg nem szabad összehasonlitani a gyuruk uraval! Két külonboző dolog!!
  • Ramza
    Fiatal ám az a Gimli. Csak hát a 100 éves fiatal törpök így néznek ki :)
  • RangeR
    Még szerencse,hogy nem @magus rendezte a filmet!Most húzott pofával jöhetnénk ki a moziból.Görnyedt és kicsi Gandalf! Na nem lettem volna kíváncsi arra a Boromirra sem,ami a "jó" választás lett volna ha...A fiatal Gimli? Na az sem egy piskóta elképzelés!
  • magus
    Mondom, szerintem túl öreg. Én vhogy fiatalabbnak képzelte mel...
    Boromir szerintem abszolut rossz választás volt...
    Gandalfot kicsit görnyettebnek és kisebbnek képzeltem el. Bár még nem láttam, ugyhogy a szinélszi teljesitményét még nem ismerem...
  • Ramza
    Kimoderálták. Teljesen jogosan.
    Jajj, törp: Gimli alakja is annyira tökéletesen lett megcsinálva. Azt hiszem megint meg kell nézni :)
  • magus
    hopp itt kimaradt 3 hozzászólás...
    amugy igy képőről nekem Elrond nagyon tetszik.
    Amugy sztem a tündék a törtpök szemében igenis nagyképűeknek látszanak. Várom már a Vasárnap 7 órát, amikorra a jegyem szól...
  • Rincewind
    Egyébként szó volt már errefelé ugye a Warhammerről? Na akkor csekkoljáok meg ezt az oldalt:
    Games Workshop
    Ez a Warhammer figurás játék kiadója és csinálja (vagyis a Citadel, de az most mind1) a LotR figurákat is! sőt van belőle stratégiai játék is!

Egyébként a figurák nagyon szépek, bár a WH-s gobbóim jobban tetszenek ;D
  • Hmuda
    Mindenki a harcon akadt le? Pedig a balrog minent felülmúl. És Gollam is kiály lett.
  • I.C.ram
    nekem is a harc tetszett a legjobban!