1056
The Lord of the Rings
-
PICURR #1056 hello
-
raimundo #1055 hello valaki nem tudná meg mondani a lord of the rings:two tower játékot le tölteni a gyűrűk ura 2 t honnan lehet le tölteni help! -
amadeus1992 #1054 Hy csak azt szeretném kérdezni hogy megvan a Király visszatér eredeti cd.-be oszt a telepítőkód beírása után megpróbálom elindítani a telepítést de valamiért beszarik az egész azt írja hogy az "Autorun.exe. hibát észlelt ezért leállt ."
Nem tudtok rá valami megoldást?
Vagy ez a cd.-hibája? -
ViktorMSC #1053 Kell a Crack-je??? Én megvettem erederibe, de a crack is megvan.Irj ha kell -
#1052 ő van a király visszatérhez normális crack mert régen csak szar volt ahol mindig csak sam al lehettet menni és mással most kölcsön kaptam az egyik haveromtól (eredeti) és csak CD-vel megy és nem tom a crackot
-
loga #1051 Tudom hogy regi a rovat...
Ha a konyvespolc mogott megy at akkor nem vagom a veget az hogy jon ossze igy? :) -
#1050 oh thx. :))))
Arra én is rájöttem, hogy nem lehet megölni :)
-
orlandobloom2 #1049 NEM KELL MEGÖLNI HANEM CSALOGASD EL MINÉLMESZEBB ÉS KI TUDOD NYITNI A KAPUT
(NEM LEHET MEGÖLNI) -
#1048 Próbálom ezerrel de semmi haszna :) -
MagyaR #1047 kardozd le :D -
#1046 Samuval vok és nem tom megölni a csatornában azt a buzi őrt.
Hogyan kell? -
#1045 ja és ki a másik három szereplő?és mikor kapjuk meg őket?:???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#1044 Vki nem tudja mit kell csinálni azon a pályán amikor a Gandalfal ott tartunk Minastirthet kell megvédeni? addig oké amég le kell rugdalni a létrákat a falról meg kikell lőni a csatatornyokat, de ezt mégis meddig kell csinálni? -
Cicero #1043 Ehh... Nincs Multiplayer? -
MagyaR #1042 pffff. Még szép, hogy nem lehet :D.
Max ha van gamepadod, akkor 2en tudtok nyomulni vkivel. -
Cicero #1041 Azt szeretném megkérdezni, hogy a LOTR The Return of the King-et lehet játszani neten? És ha lehet akkor igazi CD kulcs szükséges hozzá? Köszi hogy segítetek! -
#1040 Ott már válaszoltam is de ott többre mész , nem mintha itt nem mennél sokra , de amott a játék a téma inkább -
#1039 szerintem jobban jarsz,ha itt érdeklodsz. -
Tigerson #1038 Hello!
Megszereztem a Lord of the Ring játék 3. részét a Return of the Kinget ISO változatban 3 CD-s.
Annál a pályánál, mikor másodszor kell Gandalffal menni, mikor segítenek a harcban Entek, akkor egy hosszú idő múlva a gépem újraindul a küldetés közben.
Mi lehet a gond?
A segítséget előre is köszönöm! -
#1037 1037 -
#1036 lotr1036 -
#1035 hello -
#1034 én azt fogom csinálni, mivel februárban egy hetes síszünet lesz a suliba, és egyedül leszek itthon, és megnézem zsinórban mind a hármat. Fúúúúú:-)) -
#1033 csá -
#1032 aha. na szép álmokat... :) -
#1031 megyek!csősztök!!! -
BlackWolf #1030 hat szerintem nyaron mar biztos kijon a 3is dvdn egycerre majd kiveszem mind a 3at es jol megnezem azleszcsak allat -
#1029 kénytelen leszek majd kivenni a videoTK-ból, ami 300.- asszem, ami persze megéri, de jobb lenne, ha pl gépen lenne meg:-(( -
#1028 vidon van meg, sorry.neten nincs rajta sajnos. -
BlackWolf #1027 akkor majd izzitsd fel valamelyik whincesterre es orizd meg nekem mig nem talizunk -
#1026 45 perccel,és nagyon-nagyon jó.már eccer megnéztem.tényleg jó. -
BlackWolf #1025 zoli mennyivel hosszabb a bovitett lehet erdekelne -
#1024 vááá, nekem csak a 2.része nincs meg, mer az elsőt felvettem videora (HBO-ról), a harmadikat meg letöltöttem:-) -
#1023 nézem. osztálytárs ideatta a gyu2 bővítettet.erdei után nézem megfele -
#1022 jaja:-)
nézitek az erdei-meccset? nézzétek, mert érdekes. túráztatják egymást:-) -
#1021 persze. a dontnál én se írok. minek? úgyis tuggyák mire gondolok. -
#1020 akkor ok, de persze az aposztrófot kihagytam, mert hülyén néz ki, meg hát neten tudod ki fog rendesen írni:-) -
#1019 én 8-adikos vagyok. egyébként jól írtad. -
#1018 it isnt good to me... (bocs, ha rossz vagyok angolból, de még csak 7-es vagyok, DE osztályba legjobb:-)) ) -
#1017 dont know