350
-
W B #270 helo! magyarul hol lehet letölteni? vagy valami magyarosítás... -
#269 amikor piros a nyíl akkor jobb klikk -
Seten #268
Üdv! Segítség kellene.
A "Moslék a vödörben" hadműveletben, mikor át kell kelni a disznókkal a Halálhágón, az eligazítás szerint el kell pusztítani a radarállomást.
Hogyan? Már ott vagyok a bandámmal de nem lehet kijelölni mint célt és légicsapást sem tudok kérni pedig a légelhárítást is kiiktattam.
-
#267 többjátékos mód-gamespy
-
#266 Ki tudja, online-t hogy kell játszani??????? -
Indigo #265 Hát az tény, hogy az angol nyelvű változat elég sótlan lett. Legalábbis a magyar szinkron fényévekkel jobb, és a poénok is jobban ütnek :)
Szerintem nézz körül vmi nagyáruházban, hátha lehet még kapni valahol (én egy ezresért vettem). Bénaságra nincs semmi tippem... hacsak nem a sok gyakorlás :) -
Bb12 #264 Nagyon jó a játék csak nekem valahogy nem megy. Ráadásul angol nyelvű. Magyart hol lehet letölteni E mailt küldjön ki tudja.
köszi nem árt ha valami tájékoztatót is ír hozzá. Roppant béna vagyok -
#263 1GHz és 128M RAM elég neki. De ezt te is elolvastad gondolom. Szóval a következtetésed jó. Ennyiből nem tudjuk, hogy miért nem indul. -
erdelyizoli #262 helló zoli vagyok és azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy letöltöttem a játékot és nem indul el elolvastam a gépigényt és megvenszerintem de valami setum meg format geciket ír valaki segítsen.
1000MGH
128ram
a videókártyát nem tom de eddig amit leszedtem elindult elég szar a gépem de nem baj amire kell megvan meg amúgy is lesz jobb 1-2 hónap múlva valaki írjon!!Előre is köszi -
galocza #261 na jó, nyilván én vagyok a hülye, de:
a cocákkal vagyok az enola gay commando pályán, 50 perc alatt el kell pusztítani a repcsiket. megtörtént, 2 repülőgép + 3 heli, de rendületlenül számol vissza és elveszítem a küldetést.
rémlik esetleg vkinek vmi, hogy ilyenkor mijafene van? -
#260 főmenünél nem látni a verzió számot? -
#259 a letölthető verzióban benne van a legutolsó patch?
és melyik patch kell az angol verzióhoz?
mert csak egy 1.2->1.4-et meg egy magyar 1.9-et találtam?
szenvedek mint disznó a jégen -
#258 A magyar verzió továbbra sem ingyenes, csak az angol, német és francia. -
davos80 #257 Sorry,ez a jó. -
davos80 #256 Torrent az angol verzióhoz,akinek kell. -
chornail #255 Fent.
Megoldódott a kérdés, a router nem akarta hogy jáccak :))))) -
#254 1.9 fent van? -
chornail #253 Édes Játék! De lenne egy kérdésem! Multizni, neten sikerült nektek? Vagy csak én vagyok LOL? :o) -
#252 nekem rühes magyar kene.. nem van lenni? -
#251 indok a panzers.hu oldalon.
amúgy 990Ft. -
CéZé #250 Nekem már lejött, csak azt nem tudom hogy minek... -
hapi #249 Nekem nem jön! nektek igen? -
#248 Csak pont magyarul nem lehet letölteni... -
molnarcsaba #247 Mi ez az égett nyúlszaaag?! -
#246 Ingyen letölthető a játék a stormregion oldalán található torrent linkről. Három nyelven is le lehet szedni (angol, német, francia). -
#245 DEC.20. -
#244 El sem jutottam még odáig -
ZSOOLT2 #243 Rajtam kívül volt valaki, aki észrevette a lezuhant UFO-t a nyúl hadjárat 11. küldetésében (Acélváros)? A térkép délkeleti részén, a reptér közelében, egy dombba ütközve. -
#242 "Vicces"! Ez az! Ezt a kifejezést kerestem! Vagy mégsem? -
#241 Hehe...
Jaja... :)
Vannak vicces pályák... -
#240 Én olyan gyík vagyok hozzá, mindig azon az aknás pályán szenvedek, miután megvédtem a falut. A nyulakkal. Az a gond, hogy nem mond semmit az aknákról előtte, így nincs is aknafelderítőm. De ezért megcsinálni újból az előtte lévő pályát nem szeretném. -
#239 Nemtom.
Én ráraktam a legutolsó peccset és végigtoltam! -
#238 A 990Ft-os doboz a patch-elt verziót tartalmazza, nem tudod? -
#237 Megvettem kőkemény 990 Ft-ért.
Legalább megvan legalban is... :)
Otthon végigtolom meginn' asszem! -
#236 Sziasztok. nállam (XP) rendesen fut, de amikor ismerősömnek feltettem szintén XP alá, a kurzor és a betűk alatt fekete négyszögek vannak, kitakarva a játék egy részét. Ettől ronda, és szinte játszhatatlan, - találkozott vki ezzel a gonddal? Mi lehet a megoldás...??? -
#235 Nekem miért nem mehet Xp alatt? -
ka87 #234 izé télleg nem lehet letölteni az 1.5-ös ös peccset a netről?
mert a gamestarhoz azt adták. -
#233 KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET. -
Takigabi #232 a videókártyáddal van a gond -
#231 Hahó senki nem tud angolul?????