S.W.I.N.E.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
kicsit fondorlatos de ha felpakolsz egy vmware-n futo winxp-t, azon fut a game.
Milyen kodeket kellene feltenni?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
SGepard::ResetDevice:IDirect3DDevice8::Reset😄3DERR_INVALIDCALL
Semmilyen kodeket nem használok, mivel GOM playerrel és KMPlayerrel nézek filmeket.
kodek van fent a videókhoz?
nem indul?
esetleg szürke kép van?
vagy hibát ír?
Pont fordítva kellet volna nem?
de igazából halott...
WB: Tehát akkor ez már egy halott játék?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Peetboy: én még warezon sem láttam a játékot...
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Remélem lesz valaha második része is.
Üdv! Segítség kellene.
A "Moslék a vödörben" hadmûveletben, mikor át kell kelni a disznókkal a Halálhágón, az eligazítás szerint el kell pusztítani a radarállomást.
Hogyan? Már ott vagyok a bandámmal de nem lehet kijelölni mint célt és légicsapást sem tudok kérni pedig a légelhárítást is kiiktattam.
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Szerintem nézz körül vmi nagyáruházban, hátha lehet még kapni valahol (én egy ezresért vettem). Bénaságra nincs semmi tippem... hacsak nem a sok gyakorlás 😊
köszi nem árt ha valami tájékoztatót is ír hozzá. Roppant béna vagyok
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
1000MGH
128ram
a videókártyát nem tom de eddig amit leszedtem elindult elég szar a gépem de nem baj amire kell megvan meg amúgy is lesz jobb 1-2 hónap múlva valaki írjon!!Elõre is köszi
a cocákkal vagyok az enola gay commando pályán, 50 perc alatt el kell pusztítani a repcsiket. megtörtént, 2 repülõgép + 3 heli, de rendületlenül számol vissza és elveszítem a küldetést.
rémlik esetleg vkinek vmi, hogy ilyenkor mijafene van?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
és melyik patch kell az angol verzióhoz?
mert csak egy 1.2->1.4-et meg egy magyar 1.9-et találtam?
szenvedek mint disznó a jégen
Megoldódott a kérdés, a router nem akarta hogy jáccak 😊))))