Xbox, GameCube: abszolút sikertermékek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de miert lenne beteges?? mert nem a szanalmas pc-t ajnározom??
Mert amiket leirtam abban hulyeseg nem volt, csak a pc-s jonep nem ert vele egyet... bazz egy rohgadt konzoljatekkal nem jacotta pc-sek nagy resze, ha latott is, az sem ajobbik fajtabol valo.
Nem nyomatok teves elkepzeleseket, amit leirtam a gamekrol, meg a pc-sek stilusarol, az igaz, bazz ha nem tapasztaltam(es rohogtem volna ki mar ezer embernel) akkor azt mondom oke... de ezt jo paran ala is tamaszthatjak ha akarod.
pszichés problémákkal meg te bajlodsz, mert nem fogod fel ami irok, csak mondod a lenezo szovgedet... mar bocs, ha joban megnezed a pc-sek irási stilusat, es azt amit és ahogy en irtam, rajossz, kik az igazi taplok.
NEm vagyok markafuggo, most is van 2fele konzolom, sot minden konzolom volt eddig, es lesz is (kivetel xbox), es a pc-s gamekat is mind megnezem es ami jo ki is jaccom.(a hihetetlen kis konzolos IQ-nkkal), szal tovabb latok, mint hinned, bazz nem hiszem hogy nalam sokan tobb jatekkal jacottak volna....
Ja, ha mindegyiket meg akarod venni?? hmm.. itt magyarorszagon nem nagyon tobzodunk a penzben..szerintem ha konzolt akarsz venni azt vedd meg amelyiknek a jatekkinalata egyezik a tieddel, es szard le hogy a masiknak milyen es mit tud.
Ja ha te markafuggo vagy akkor elvakult is vagy es nem latsz az orrodnal tovabb...
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
Pld. tok jo es latvanyos vizeffekteket (hullamzas, attetszoseg, fenytores!) csinaltak a szaros PSX-re a Crash Bandicoot-ban, vagy a Forsaken-ben. Lehet hogy nem felelt meg pixelrol pixelre a fenytores szabalyainak - de ne legyen SO aka Devil a nevem ha erre tenyleg szukseg van egy jatekban!!!
Szép és jó dolog a konzolozás (is), de amit te csinálsz az már beteges.
csak nem szeretem ha a konzolos gamekat leovizzak.mikor a pcs se nehez.
Amúgy _HABLA_: Le a kalappal! Tetszett :-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a fonok PC-sek ertenek a legjobban mindenhez, ok mondnak meg minden frankot, elvegre ok be tudjak kapcsolni a gepet, soooot sikeresen formaznak is ha kell, es meg zeneket is letoltenek, meg videokat, ok a nagy majerek, meg tudnak mast leloni a netrol, a kiraly eszes hekker menok, jajjj de nagyon kell mindehhez az IQ, plane a gamekhoz, bazz tetrissel nem tudnatok jaccani)
legyetek nagyon buszkek magatokra ti egy felsobbrendu fajhoz tartoztok, a pcsekhez, hajra😄DDDDDDDDDDDDDDD
loszar az egesz!
amint nem a ti buszkesegetek, kapasbol fikazzuk ugye??? na arra mondjatok, hogy konnyu volt!
mellesleg én meg ha a pc-s taborba tartoznek teged takaritanalak el a jo budos fenebe, a szar "NEHEZ" gameiddal eggyutt....(jah irasjelektrol meg annyit, hogy ugy irok ahogy akarok, es ha nekem ez jon, be akkor nektek csá van jo?, szarok ra nektek mi teccik mar bocs, majd nektek fogok irasjelekkel baszakodni, a nagy IQddal kepzeld oda jo? ha ez nehez hat ugy... csokolom
Ha én a "konzolosok táborába" tartoznék, úgy elküldenélek a sunyiba, hogy öröm lenne nézni. Ritka fogyatékos képviselője vagy eme "tábornak".
kiv. vagyok, te miert vagy a nagy pc-s gamezaiddal mik azok a nyga nevek, amit egy konzolos nem tud vegigvinni, mert en nem talalkoztam meg olyannal....es ez is egy huyleseg csak, hogy konzolra csak konnyu ovi 15pers kihivast nyujto gamezok vannak. reszvetem nektek, aki ezt hiszi, mert ti nagyon szomoruak lehettek akkor😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD meghogy pc-n tartalmasabb😄DDDDDDDjoh hagyjuk.... csá mindenkinek😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing..."
ez egy hir
Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."
GAMECUBE sells out!
"Marking its biggest home console launch, Nintendo has sold all of its initial 700,000 GameCubes."
Selling out all the 700,000 initial GAMECUBE units shipped, the launch is Ninendo's largest ever. Originally planning to make 1.1 million sales by the end of the year, Nintendo has added another 200,000, which will be shipped to the U.S., to increase the forecasted 2001 sales to 1.3 million."
jah es magarul is egy hort, hathta valakinek ennyi nem lenne eleg :
"A japán kozolgyártó újdonságából illetve a hozzá kapcsolódó játékokból és egyéb kiegészítőkből az első napon 100 millió dolláros bevételt ért el, így a GameCube az amerikai piac legsikeresebben rajtoló játékgépe."
"A Nintendo összesen közel 700 ezer készüléket szállított a boltokba, amelyek szinte mind egy szálig el is fogytak. "
BOCCS, de ez akarhogy is nezzuk tobb mint 2szerese az xboxenak (ami nem is az elso napon kelt el mind)... az az erzesem, hulyet csinalnak itt sokan magukbol😊))) jo kezdes és meg jobb folytatas lesz, csak figyeljetek, hogy fog a konzolpiachoz nem erto MS kibukni szepen....😄DDDDDDDDDDDDDD meghogy suxboxbol tobbet adtak el😄DDDDDDDDDdd a nagy fenet!!!!!!
elhetsz te a nintendo gyaraban is akkor se tudnad mi van 😄DDDDDDDDDDD mert te is csak nezel de nem lacc!!😄DDD sok orult xbox imado pc-s (csak nem sejtik, hogy suxbox csak nekik fog artani)
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Ezt biztos a GC-del irtad most ide ugye ?
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
nálunk anyuka nem veszi meg ezeket tudod?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
a microsoftnak meg nincsen jol bevalt marketing kapmanya... 500millibol se tudtak normalisat osszehozni (tobb Gc kelt el), mig a N 70milliot kolt e celokra, azt megis sikeresebb... az xbox amijen gyorsan jott olyan gyorsan is fog eltunni!
caddie