73
  • KIP
    #73
    Aki hardcore ge'mer az ugy is elgondolkozik
    mi vegyen...
  • GAMECUBE
    #72
    igy a viszonyitasi alapom is nagyobb
  • GAMECUBE
    #71
    TURO RUDy!!
    Bocs, de miert lenne beteges?? mert nem a szanalmas pc-t ajnározom??
    Mert amiket leirtam abban hulyeseg nem volt, csak a pc-s jonep nem ert vele egyet... bazz egy rohgadt konzoljatekkal nem jacotta pc-sek nagy resze, ha latott is, az sem ajobbik fajtabol valo.
    Nem nyomatok teves elkepzeleseket, amit leirtam a gamekrol, meg a pc-sek stilusarol, az igaz, bazz ha nem tapasztaltam(es rohogtem volna ki mar ezer embernel) akkor azt mondom oke... de ezt jo paran ala is tamaszthatjak ha akarod.
    pszichés problémákkal meg te bajlodsz, mert nem fogod fel ami irok, csak mondod a lenezo szovgedet... mar bocs, ha joban megnezed a pc-sek irási stilusat, es azt amit és ahogy en irtam, rajossz, kik az igazi taplok.
    NEm vagyok markafuggo, most is van 2fele konzolom, sot minden konzolom volt eddig, es lesz is (kivetel xbox), es a pc-s gamekat is mind megnezem es ami jo ki is jaccom.(a hihetetlen kis konzolos IQ-nkkal), szal tovabb latok, mint hinned, bazz nem hiszem hogy nalam sokan tobb jatekkal jacottak volna....
  • Janey
    #70
    Az a baj mostansag az emberekkel, hogy rohadtul irigykednek a masikra. Legjobb pl. a elvakult konzolosok, ha kijon a gepuk akkor nagymellennyel odavagjak mindenkinek, hogy ez a gep a tuti es slussz. Ha menet kozben kijon egy masik tutibb gep akkor foggal-korommel vedik a sajatjukat, talan tuzbe is tennek a kezuket a gepert, mert paraznak, hogy a nouveau masina lealazza az oveket. A konzolnak a hatranya,hogy nem fejlesztheto ezert a keszitok megprobalnak olyan gepet csinalni ami jo par evig kitart. De a technika ugyis utoleri es lehagyja. A hatranya az elonye is egyben mert a keszitoknek lehetoseguk van a gep utolso bitjenek a kifacsarasara es ezlatal a meglevo rendszerre tokeletesithetik a jatekot. Lehet, hogy mire ide eljutnak a fejlesztok a game kulalakja nem lesz szalonkepes de a sima futas, a jatszhatosag karpotol. Sokszoval: a konzol nem rossz dolog, jatszol vele es kesz, ha megunod vagy kijon jobb akkor azt megveszed. Ennyi.. a regit meg eladod vagy megtartod nosztalgianak.
    Ja, ha mindegyiket meg akarod venni?? hmm.. itt magyarorszagon nem nagyon tobzodunk a penzben..szerintem ha konzolt akarsz venni azt vedd meg amelyiknek a jatekkinalata egyezik a tieddel, es szard le hogy a masiknak milyen es mit tud.
    Ja ha te markafuggo vagy akkor elvakult is vagy es nem latsz az orrodnal tovabb...
  • SO aka Devil
    #69
    Jok ezek a havokos avik, de azert nem kell azt hinni hogy azert mert egy gepre lehet ilyen demot irni, attol 1.) ezeket az effekteke valos jatekban is fel lehet hasznalni (FPS ilyesmi) 2.) ezektol az effektektol jobbak lesznek a jatekok - tehat ki is lehet oket hasznalni csicsan kivul masra is 3.) ilyen effekteket nem lehet sokkal gyengebb hardveren megcsinalni.
    Pld. tok jo es latvanyos vizeffekteket (hullamzas, attetszoseg, fenytores!) csinaltak a szaros PSX-re a Crash Bandicoot-ban, vagy a Forsaken-ben. Lehet hogy nem felelt meg pixelrol pixelre a fenytores szabalyainak - de ne legyen SO aka Devil a nevem ha erre tenyleg szukseg van egy jatekban!!!
  • _RudY_
    #68
    GC te minden este rohadsz egy pc előtt, folyamatosan lesed a konzolos topicokat és nyomatod a téves elképzeléseidet a bitekről + a konzolos pr szöveget. Nekem úgy tűnik komoly pszichés problémáid vannak \÷/
    Szép és jó dolog a konzolozás (is), de amit te csinálsz az már beteges.
  • Ali
    #67
    Elég az. Arra csinálták.
  • GAMECUBE
    #63
    en is szeretem a baldurs gatet.... ki mondta higy nem?? csak ugye azt egy konzolos 15perc kihivast se biro ember nem birja vegig nyomni.
  • GAMECUBE
    #62
    szerintem az sem az..... en visszaolvastam az egesz forumot, es bazzeg en tok normalis voltam, csak leirtam a tenyeket, meg azt is hogy hogyan viselkedik egy atlag pc-s( erre mivel sokan magukra ismertek, a halalomat akarjak, anyaznak, meg teszik itt a meno, en semmi rosszat nem szoltam, csak leirtam az allaspontomat, ami nem hulyesegekbol all, aki nem befelefordult, az egyetert vele...
    csak nem szeretem ha a konzolos gamekat leovizzak.mikor a pcs se nehez.
  • GAMECUBE
    #59
    hat sokkal tobb szorazasom van, mint neked te kis pc elot ulo monitorarc faszkalap, bazz menjel azt irjal programot,:) hulye begyokosodott pc buzi... nem teccik amit irtam a hulye fajtatokrol mi?,,mert azok vagytok, es a sok anyazasbol ki is tunik, hogy idegesit titeket, mert igaz... bekepzelt buzi otthonulo, pc farkak vagytok, menjetek szedjetek le porno videot, azt csá van nektek....(jobb ugyse jut... monitorarcok:)
  • Blasta
    #58
    Nem a _Habla_ természetesen, hanem GAMECUBE barátunk!
    Amúgy _HABLA_: Le a kalappal! Tetszett :-))))
  • Blasta
    #57
    Te meg elvégezhetnéd már az első 4 osztályodat az általánosban, hogy megtanulj helyesen írni!!
  • _HABLA_
    #56
    Nálad szánnivalóbb kis pöcsöt keresni kéne, de kinek kell egy ilyen rakás szar mint te. Mikor halsz már meg geci? A gyenge dumádra nem vevő itt senki, menj azt játsz a konzoloddal vagy a farkaddal, más szórakozásod úgysem nagyon lehet.
  • GAMECUBE
    #54
    es azert irod hoyg P vaygok,mert mast nem tudsz, veful is nem tudtad megvedeni magadat, se a pcsekt, mert rohadtul ilyenek!!! bekepzelt, ontelt barmok
  • GAMECUBE
    #53
    a pc-sek a parasztok, anagy pofájukkal meg a szanalmas csak ok tudhatjak beszolasaikkal, meg hogy nem mondjak meg mit hol talaltak neten, meg mit hogyan csinalnak meg a gepen, mert ok talaltak fel a spanyolviaszt, ugy orzika szanalmas kis tudasukat, mint ha arany lenne
  • GAMECUBE
    #52
    hahaha...... nem is jelent meg euban:DDDDDDD(te meg akkor sirs, ha bedoglott a geped, es nincs uj alkatreszre penzed, vagy a szervizben nem ertika hibat:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Kain
    #50
    Egyszer volt egy konzolom, Super Nintendo. És jó volt. Most PC-m van. Ez is jó. Szóval mit vesztek itt össze? Mindenki vegyen PC-t is meg konzolt is. Ha nincs pénze (nekem sincs), akkor meg ne vegyen.
  • GAMECUBE
    #49
    és a sok nagykepu pc-s annyira el van szallva magatol, az o gameik nehezebbek IQsabbak, bazzzeg mire fol????nem ertem, aztan meg csak ok lehetnek a nagymenok, mert ok PCZNEK? neteznek , rendszert frissitenek, és nagyon nagy istenek, mert ok tudnak kezelni egy gepet.... fuuuu bazze ez aztan a nagy szo mamár,
    a fonok PC-sek ertenek a legjobban mindenhez, ok mondnak meg minden frankot, elvegre ok be tudjak kapcsolni a gepet, soooot sikeresen formaznak is ha kell, es meg zeneket is letoltenek, meg videokat, ok a nagy majerek, meg tudnak mast leloni a netrol, a kiraly eszes hekker menok, jajjj de nagyon kell mindehhez az IQ, plane a gamekhoz, bazz tetrissel nem tudnatok jaccani)
    legyetek nagyon buszkek magatokra ti egy felsobbrendu fajhoz tartoztok, a pcsekhez, hajra:DDDDDDDDDDDDDDDD
    loszar az egesz!
  • GAMECUBE
    #48
    Jah es eleg szanalmas, hogy most hogy esetleg megtudtatok hogy a Tomb Raider az konzol game, hirtelen a legrondabb amit valaha latatok...:DDD mar bocs, de nem hinem hogy amiatt lett a legnepszerubb gamezok egyike, hogy utaljatok mind...
    amint nem a ti buszkesegetek, kapasbol fikazzuk ugye??? na arra mondjatok, hogy konnyu volt!
  • GAMECUBE
    #47
    szanalmas 32bites bagazs:DDDDDDD
  • GAMECUBE
    #46
    a nagy havokot megneztem, valamiert az ace combat 4, avagy a top gun joban nez ki ps2ore, illteve xboxra... mellesleg ha szazzal tobb ikud lenne kiscsávo, akkor elmondtad volna azokat a fantasztikus nehez gamekat pcre.... ha kell en is sorolom konzolra, mert tuti hoyg nem lennel kepes vegig vinni oket, mert ahhoz rovid vagy, bazzeg, mint az ejszaka. es nem hirdetek en itt semmilyen iget, betokosodptt pc gyerekek vagytok, es nem neztetek meg at a masik tabor igazi jatekaiba.... mar bocs, de en jaccom mindkettovel es az alapjan vontam le a konzekvenciat... mar boccs, de hol kihivas egy baldurs gate???(sehol), vagy barmelyik fps??? nem! vagy real time strategia?? azok sem, szal nem hiszem hogy tul sok minden maradna...(vagy a szimulatorok, rohogve ki lehet jacan minden a gepet, mert szar az AL) egy szo mint szaz, ha ti asszondjatok hogy sok IQ kell a pc-s gamekhoz, hat nektek biztos is, es rezsvetem is emiattt!!!!!:DDDDDDDDDDDDDD
    mellesleg én meg ha a pc-s taborba tartoznek teged takaritanalak el a jo budos fenebe, a szar "NEHEZ" gameiddal eggyutt....(jah irasjelektrol meg annyit, hogy ugy irok ahogy akarok, es ha nekem ez jon, be akkor nektek csá van jo?, szarok ra nektek mi teccik mar bocs, majd nektek fogok irasjelekkel baszakodni, a nagy IQddal kepzeld oda jo? ha ez nehez hat ugy... csokolom
  • Blasta
    #43
    Osztom
  • Fatality
    #41
    Nálad a szótagolás, szóelválasztás, írásjelek és mondatösszetétel ismeretlen fogalom. Röhej, hogy pont te próbálod hirdetni nekünk az igét. Legalább kértél volna fel egy tanult barátodat erre a célra, mert ez, amit itt produkálsz csak a konzolosok hírnevét rontja, nem pedig segíti.

    Ha én a "konzolosok táborába" tartoznék, úgy elküldenélek a sunyiba, hogy öröm lenne nézni. Ritka fogyatékos képviselője vagy eme "tábornak".
  • Blasta
    #39
    Akkor vegyél játékkockát! Azon már elfér! plussz hokedlinek is használhatod :-))))
  • Blasta
    #37
    Megnyálazhatja az összes golyómat a "az én konzolom jobb mert nemfagyle a te pc-meg szar mert lefagy" seggarc, nemkülönben a "konzolra csak gagyi game-ék vannak, mert nem kell gondolkodni, mig mi pc-sek sokkal nehezebb játékokkal nyomulunk ezért a mi IQ-nk 100-zal több" buziarc!!!!!!! Szánalmas kis seggek vagytok! Én örülnék ha lenne otthon egy ps2-m vagy egy xbox-om a pc-m mellett, de nem lehet ezért nem is ocsárolom egyiket sem! Ellenben veletek okoskáim!! Biztos igazatok van, csak azt nem veszitek észre, hogy mennyire szánalmasok vagytok! És ez mindkét táborra igaz, aki ezeken a fórumokon a saját igazát nyomatja!
  • GAMECUBE
    #35
    jah es ertek a pchez, csak hogy tuddd szal nem tul sok nekem a desktopon a gomb(lehet azert irtad csak ezt, mert te nem fogtad fel hogy kell joyyal jaccani... lattam mar olyan lama pc-st:DDDDDDDDDDD
  • GAMECUBE
    #34
    Kefe latom ertesdzhozza, csak azt nem vezsed eszre hogy pont a pc a kalap szar!!!! felevente ujat kell venni, ha jot akarsz jaccani, mig egy konzolt potom 200-300dollarert megvehecc, es az evekig!!! jomar bocs LoboMArunga, konzolra rengeteg nagyon hangulatos jatek van, fantasztikus tortenetekkel (van viszonyitasi alapom), es olyan nehez gamek is vannak konzolokra(foleg nintendora) -pl tomb raider is konzol gamekent indult)hogy el se hiszed hogy lehet valami iylen szemet. Jah es konzolra is van mar bill+eger, szal ezzel mar reg eleg gyenge kijonni. konzolosok eletkora 17-30kozott van, mar bocs, de sztem total nem tudnal vegigvinni egy igazan jo csak konzolra keszult gamet.... (mert a nagy pcs gondolkodtato gamek, rajta eddig sehogyse fogtak ki, max a gep, mert lefagyott, de hat mit is varhat tole az ember ugye?:)
    kiv. vagyok, te miert vagy a nagy pc-s gamezaiddal mik azok a nyga nevek, amit egy konzolos nem tud vegigvinni, mert en nem talalkoztam meg olyannal....es ez is egy huyleseg csak, hogy konzolra csak konnyu ovi 15pers kihivast nyujto gamezok vannak. reszvetem nektek, aki ezt hiszi, mert ti nagyon szomoruak lehettek akkor:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD meghogy pc-n tartalmasabb:DDDDDDDDjoh hagyjuk.... csá mindenkinek:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ali
    #30
    Olvasd el a cikket okos csávó, az államokból! 700000 kontra 300000. Ez mi? Vagy te személyesen számoltad meg az államokban? He-he
  • GAMECUBE
    #27
    hat haver kurvara elhetsz amcsiba, ha hulye vagy jo????
    "In fact, not only did the GameCube sell more than the Xbox, but it sold more than double! Well, it certainly shows what good came from Microsoft's $500 million in Xbox marketing..."

    ez egy hir
    Hot on the heels of Nintendo's highly successful North American GameCube launch, they have some more good news for the fans who weren't able to land a GameCube unit."

    GAMECUBE sells out!
    "Marking its biggest home console launch, Nintendo has sold all of its initial 700,000 GameCubes."


    Selling out all the 700,000 initial GAMECUBE units shipped, the launch is Ninendo's largest ever. Originally planning to make 1.1 million sales by the end of the year, Nintendo has added another 200,000, which will be shipped to the U.S., to increase the forecasted 2001 sales to 1.3 million."

    jah es magarul is egy hort, hathta valakinek ennyi nem lenne eleg :

    "A japán kozolgyártó újdonságából illetve a hozzá kapcsolódó játékokból és egyéb kiegészítőkből az első napon 100 millió dolláros bevételt ért el, így a GameCube az amerikai piac legsikeresebben rajtoló játékgépe."

    "A Nintendo összesen közel 700 ezer készüléket szállított a boltokba, amelyek szinte mind egy szálig el is fogytak. "

    BOCCS, de ez akarhogy is nezzuk tobb mint 2szerese az xboxenak (ami nem is az elso napon kelt el mind)... az az erzesem, hulyet csinalnak itt sokan magukbol:)))) jo kezdes és meg jobb folytatas lesz, csak figyeljetek, hogy fog a konzolpiachoz nem erto MS kibukni szepen....:DDDDDDDDDDDDDDD meghogy suxboxbol tobbet adtak el:DDDDDDDDDDdd a nagy fenet!!!!!!
    elhetsz te a nintendo gyaraban is akkor se tudnad mi van :DDDDDDDDDDDD mert te is csak nezel de nem lacc!!:DDDD sok orult xbox imado pc-s (csak nem sejtik, hogy suxbox csak nekik fog artani)


  • PyRex
    #23
    A HALO jon PC-re, nem kene mar hazudozni...

    PyRex
  • item
    #19
    igy van !!
  • item
    #16
    "GAMECUBE" plane a PC forduljon fol:))))))))))
    Ezt biztos a GC-del irtad most ide ugye ?
  • GAMECUBE
    #15
    nalunk se anyuka mar bocs ilyen huylesegeket honnan tudsz irni?.... de az regen volt mar..... azert mert neked apuka vette, attol meg nem kell ilyet irni:)
  • mikike
    #14
    engem sem érdekel
    nálunk anyuka nem veszi meg ezeket tudod?
  • GAMECUBE
    #12
    mi??? eg ynap alatt elment az osszes GC, nem kellet ahhoz egy honap se... 1 nap alatt 2szer annyit, mint xbxoxot... hajapanra gondolsz, nezd meg hany xbox fog ott elkelni, ha 50ezer, akkor sokat mondok!! mellesleg 2 het alatt ment el 510 ezer japanban GCbol
  • Konzolos
    #11
    Ez igy van,viszont a GC eladások ilyen arányu fejlödéséhez 1 honap kellett...
  • Konzolos
    #10
    Pedig elöb utol érdekelni fog kisapám,amikor rendre lemondják a Pc-s fejlesztéseket,lásd Halo...
  • GAMECUBE
    #9
    hat akkor ne is szoljatok be ide... oksa???? plane a PC forduljon fol:)))))))))) a kalap szar oprendszerevel, es havonta avulo alkatrezseivel egggyuttt
  • GAMECUBE
    #8
    heh ezt ki mondta hogyjobban fogy az xbox mint a GC????errol szo sincsen mar bocsika!!! hulyesegeket bezselsz ezzel csak magadat Fatalityzed:))) tobb Gc kelt el mint xbox, es tobb is fog!! a hulyesegedet meg tartogasd mashova... hamarabb ment el az osszes GC mint az osszes xbox... jah es GC bol 700ezer darab volt elerheto.... megis ok nyertek, es az amerikai piac legsikeresebben debutalo konzolkaja lett:DDDhhahaha!
    a microsoftnak meg nincsen jol bevalt marketing kapmanya... 500millibol se tudtak normalisat osszehozni (tobb Gc kelt el), mig a N 70milliot kolt e celokra, azt megis sikeresebb... az xbox amijen gyorsan jott olyan gyorsan is fog eltunni!
  • CAD
    #7
    En is osztom rotator nezeteit... forduljon fel mind a ketto... soha nem jatszom semmivel ;>.