Etherlords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A pcguru melléklete a game és érdekelne, hogy milyen.
Játékmenetet nézve hasonló-e mint a kotor ?
a játék inkább a HOMM-hoz és Disciples-hez hasonlít. A Disciples-el még nem játszottam (de fogok mert mellékletként megvettem a 2-õt), de szerintem a HOMM-nál sokkal jobb, mert pont a hamar uncsivá váló managementet redukáélták le szinte a nullára, és a hangsúly a taktikai harcon van. Egyébként az alapja egy kártyajáték (hasonlít a Magic the Gathering-re) és nagyon kircsi játék!
én még csak keveset játszottam vele (1. pályát nyomtam végig, de hamarosan rányomulok erre a gámára), de ha azt csinálod, hogy egy gyenge hõsöddel megtámadod az õ erõs hõsét, akkor persze õ elhasznál egy csomó jó kártyalapot (véges számú van), és a te fejlettebb hõsöddel könyebben kinyírod ha rögtön utána megtámadod azzal is, mert nem lesz olyan sok jó lapja.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Tudtommal mint egy kártya játék ,tehát a szerencse alapján ami befolyásolható azzal ha több db van U.A. lapból egy pakliban.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki jaccot meg vele? Mert en egy dolgot nem ertek espedig azt hogy van valami logikaja a magiaknak ahogy jonnek sorba vagy talalomra agya a gep?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
ja és nekem nem az erdeti van meg és nem lehet benne menteni ha felpecselem , magyar van nekem is , valakinek van hasonlo problémája?
\'danja
\'danja
Szóval kérdés a következõ: tud-e vki magyar 1.07-es patchrõl vhol? Esetleg rögtön crack-el együtt 😉
Jah, és ha esetleg vki szeretne pár menetet duelezni irc-n a #vkk csatin elérhetõ vagyok.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Bovebben?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun