Puskázási módszerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
jesszusom!

a kenyérben? jó kis puska, nem mondom! :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

másik:
gimiben én a szünetben mindig cigiztem, szóval nem volt idõm enni, a magyar tanárnak meg 0 volt a respektje, így nála nem volt gond a kajálás. Szinte már csak az õ óráin ettem. Ezt az évek során el is fogadta. Versbõl iratott dolgozatott, szokásos "mindenki mindent pakoljon el", kivételt mindig az én kis szendvicsem képezett.
Gondolom kitaláltátok hol volt a pusi?
Vajat reggel nem tettem rá, csak vmi száraz párizsit, és zsupsz be a pusi, néha kinyitottam a kenyérkét és ott figyelt a téma
nyám-nyám

szoltan
ez király ötlet, én ha írásba kéri a verset akkor külön lapra leírom és beadom, sima 5ös. A baj ott kezdõdik, hogyha egy bizonyos versszaktól kell leírni

Hala Madrid!

pontosan
azért kelett a géz, mert szóbeli volt és el kelett takarni valahogy a fülhallgatót. -fülemen keresztül tekertem, s azt mondtam hogy volt egy kisebb mûtét a fülemen, de jól hallok, a gézt meg egy napig rajta kell tartanom. Bevették

Tudod írsz egy emailecskét az oldal szerkesztõjéhez, és az szépen elpostázza neked, ha nem t'od mi az az email , akkor szopacs.

Ti azt tudjátok hogy a hobbyrendelés.hu-ról hogyan lehet rendelni?

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

magus
nemtom, én föci dogát oran irtam, es kiultetett a tanari asztalhoz. a terkepet meg mellem rakta, hogy a tobbiek lassak orai munkahoz. full vagta hogy onnan irok mindent, de nem cseszett le, sot meg rohogott is. 5-s lett:D

wizy
milyen géz a fejedre?? akkor ugy néztél ki, mint akinek betört volna a feje?:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

másik sztori:
verset kellett volna tanulni amihez abszolute nem volt kedvem, majd ráérünk arra még címmel halogadtam a tanulást, amibõl a végére nem is lett semmi, maradt a puska...na de szóban kérdi a tanár a verset.....
Rámondtam kazira, az adott sort elöszõr mindig hangosan majd magamban mondtam /hogy valóban is legyen idõm kimondani/, walkman be a zsebbe, hosszúnyakú pulcsi fel, balfülhallgató háton-tarkón át a be fülbe, marha nagy géz a fejre, a fülem köré.Már akkor volt olyan walkman aminek a vezetékén is lehetett kezelni a témát, szóval minden simán ment. 5ös is lett.

még gimiben mondtam doga alatt a tanárnõnek aki ott ült a tanári asztalnál, -hogy akkor én most elõveszem a tankönyvemet mert egy büdös szót sem tudok.... /elég sokat pofáztam az órák alatt, szóval nem volt meglepi hogy megszólaltam/. mire a tanárnõ: -maradj csöndben és ird a dolgozatot..
mire én: de tényleg elõveszem a könyvet mert hülye vagyok a témához... mire õ elismételte ugyanazt....
azt hitte blöffölök!!!!

jugen
Nézzetek be egy elõadóba/terembe mikor zh-t/dolgozatot írnak! Röhögni fogtok mennyire látszik, hogy ki puskázik!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Ezen a honlapon holtalálható az uv fényes világitó? #41

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

nem látszik csak uv fényben:))
És az uv fény a honlapon hol van?

Na kipróbáltam és teljesen tudtam puskázni a tollal:D SZépen mindent lemásoltam, mikor jött a tanerõ csak nézte a kis fehér papírosT:D

Kori
legjobb hely. a tanár mindig hátrafelé néz!

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

szoltan
még soha nem buktam le

Hala Madrid!

CSOCSO
szerintem legjobb ha megcsinalod a gepeden 4 es betumerettel az egeszet..ertelmesen elrendezve kinyomtatod..innentol kezdve szinte a tenyeredben is elfer az egesz.. kiveve ha 4 oldalnyit kell irni a dogan.. de ha csak 1.. maaaaaaximum 2 oldalnyi doga van akkor egy tenyernyiben elfer a puska..es ennel en jobban nemtok kitalalni. .az ilyen ide oda tuzzuk aztan ha nem figyel a tanar akkor odalesunk cuccosban nemhiszek
Mike
szerintem a tanár soxor észreveszi, hogy puskázol, max nem szól érte

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szoltan
nekem jó mert u alakba vannak rendezve a padok, és a terem sarkába, ablak és fal mellett ülök, most jött meg az uv toll készletem is

Hala Madrid!

Punker
engem annó elsõ nap kiültettek a tanári asztal elé.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BADE
Mondjuk annyi elõnyöm is van,hogy az elsõ tanítási napon bevágodtam a sarokba,úgyhogy még a kutya sem lát:D
Azóta 4 éve bitorlom azt a helyet!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

wizy
én ilyet nem tudok csinálni, mert nem olyan a tolltartom:-)

Kori
a régi módszerekhez kell visszatérni mert a tanárok az újakat keresik csak

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Punker
alap

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

BADE
Én le szoktam kicsinyíteni az oldalakat+tolltartó.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

wizy
az én rajz/mûvészettöri tanárom meg nagyon jofej, poénkodik, stb., és azt szokta csinálni mûvtöri dogánál (ezt csak hallottam), hogy a doga felénél azt mondja, hogy õ most elfordul, mindenki puskázzon ugy, ahogy akar, de mikor visszafordul, és meglátja vkinél a puskát, annak egy jegy levonás.... multkor 5 percig állt az osztálynak háttal

Bandee1987
Mondjuk már kiismertem a tanáraimat, és tudom, hogy melyiknél hogyan kell puskázni...pl. fizika tanár az mindig az asztalnál ül, ritkán jár körbe, töritanár az le se szarja, hogy mit csinálunk, és utolsó padsorban ülök, doga van, kirakom a törifüzetet az asztalomra és abból másolom ki az egészet :). Töritanár meg nagy nyugodtan ül, és népszavát vagy népszabadságot olvas

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Furcsa, hogy nem veszik észre a tanárok, hogy mindig lefele tartom a tenyeremet...:) Vagy a padon vagy a térdemre szoktam rakni a tenyerem, és nem veszik észre...

Bandee1987
Engem már többször elkaptak a tanárok puskázás miatt, DE EDDIG SOHASEM VETTÉK EL TÕLEM VAGY SOHASEM ADTAK RÁ EGYEST, csak a puskát elvették vagy ha a puska a táskában volt, és ugye a táska számomra jól látható helyen(lábam közt), akkor arréblökették velem a táskát :)

wizy
már leirtam:-) (#46) vagy felirjuk a padra szünetben a fontosabb dolgokat, rárakjuk a dogát és ott van alatt a puska
az a szerencse, hogy az összes pad a giminkben annyira össze van firkálva (leveleznek egymással a padok, rajzok, dalszövegek, stb.), hogy nem tûnik fel senkinek egy ujabb szöveg:-))

hú de szép magyar mondatok :)

szóval:
van egy nyitott tolltartóm = van egy felül nyitható tolltartóm
"Ja ezt irodalom" = "Ja ez nem irodalom" :)

nekem van egy nyitott tolltartóm. óra elött belehelyezem az elõre megírt, kb 13*4 cm-es puskalapot. dolgozat közben pedig csak fõléhajolok :) még egy tanár sem vette észre, pedig már 4-5 éve ez a módszerem. volt hogy pl tanár végignézte a padokat hogy van-e vkinek rajta puska, aztán odaért hozzám, tolltartóm nyitva+puska benne "hát ez meg mi?"-kérdezi. puzusom felszökkent (most végem... -gondoltam). megfogta a tolltaróm, arrébb rakta és alatta+mellete volt valami kis angol szöveg a padon. ez irodalmon történt. "Ja ezt irodalom"-mondta és továbbment :)

amikor megkapjuk a dogalapot és látom hogy semmi szügség a puskára mert vagy nem abból a témából írtunk, ami a puskán van, vagy puska nélkül is 4-es, 5-öst írok, olyankor egyszerûen behúzom a zipzárt a tetején, és ennyi :)

ja és ez a módszer elsõ padban is simán beválik, csak akkor gáz ha a tanár azt mondja: "Tegyenek el mindent a padról, tolltartót is!!" :(

Nekem mindig lemosatják már a kezemet a tanárok, mert egyszer ezzel elkaptak:D

Bandee1987
Én általában a bal tenyeremre irom a puskát..Jópár mondat odafér, ha jól összesûrítjük. Nekem még 1 tanár sem vette észre soha...

jó csak az a kérdés, hogy akkor most hogy puskázól

wizy
jah.... nem jol fogalmaztam.... a padból vették ki azt a rekeszt vagy mit:-) tudom már, akkor ugy fogalmazok, hogy az asztalbokból vették ki a padot:-))) igy már érthetõ?

Mike
és akkor mi van helyette?

Mike
mondjuk a dátumot elnézve, már biztos elvégezte, és szekálja valahol a jobb sorsra érdemeseket
remélem havonta egszer kiszúrják a kocsija gumijait

(de el is húzta szerencsére a köcsög belét már 2001-ben)

szopacs:D

wizy
na meg ugy is lehetne, hogy berakom a padba, mert a tanárok vhogy oda nem néznek be:-)) csakhogy a gimibe sokat szemetelnek, és kivették az összes padot:-(((

wizy
hát ja:-))

Mike
úgy izgalmas :)

Mike
másrészrõl a tanárság nem errõl szól
ugyhogy tényleg csak azt kívánom neked röptessenek meg az állásodból minél elõõbb te fasz!
elvégzett egy nyomi tanári szakot, és azt hiszi õ tojta a napot
(ja el se végzett)

wizy
csakhogy az a tanár, akinek az oráján szoktam puskázni, az mindig odajön mellém, és leül a mellettem levõ ablakpárkányra:-)))

Amúgy 3 év után elég jól feljott ez a a topic:D

egyetértek:D

Mike
szemét köcsög
aki abban éli ki magát, hogy visszaélhet a helyzetével, az nem való tanárnak
egy nulla kis csinovnyik

Mike
szerintem ott is simán lehet, nem tud mindig ott lenni melletted

wizy
én osztálytársammal ugy "szoktam", hogy ha nem tud a másik vmit, akkor kicseréljük a két lapot, és megoldjuk a másikét:-))