195
Uj v. Bevált Puskázás Gimiben
-
#75 engem annó első nap kiültettek a tanári asztal elé..... -
#74 Mondjuk annyi előnyöm is van,hogy az első tanítási napon bevágodtam a sarokba,úgyhogy még a kutya sem lát:D
Azóta 4 éve bitorlom azt a helyet! -
#73 én ilyet nem tudok csinálni, mert nem olyan a tolltartom:-) -
#72 a régi módszerekhez kell visszatérni mert a tanárok az újakat keresik csak -
#71 alap -
#70 Én le szoktam kicsinyíteni az oldalakat+tolltartó. -
#69 az én rajz/művészettöri tanárom meg nagyon jofej, poénkodik, stb., és azt szokta csinálni művtöri dogánál (ezt csak hallottam), hogy a doga felénél azt mondja, hogy ő most elfordul, mindenki puskázzon ugy, ahogy akar, de mikor visszafordul, és meglátja vkinél a puskát, annak egy jegy levonás.... multkor 5 percig állt az osztálynak háttal -
#68 Mondjuk már kiismertem a tanáraimat, és tudom, hogy melyiknél hogyan kell puskázni...pl. fizika tanár az mindig az asztalnál ül, ritkán jár körbe, töritanár az le se szarja, hogy mit csinálunk, és utolsó padsorban ülök, doga van, kirakom a törifüzetet az asztalomra és abból másolom ki az egészet :). Töritanár meg nagy nyugodtan ül, és népszavát vagy népszabadságot olvas -
#67 Furcsa, hogy nem veszik észre a tanárok, hogy mindig lefele tartom a tenyeremet...:) Vagy a padon vagy a térdemre szoktam rakni a tenyerem, és nem veszik észre... -
#66 Engem már többször elkaptak a tanárok puskázás miatt, DE EDDIG SOHASEM VETTÉK EL TŐLEM VAGY SOHASEM ADTAK RÁ EGYEST, csak a puskát elvették vagy ha a puska a táskában volt, és ugye a táska számomra jól látható helyen(lábam közt), akkor arréblökették velem a táskát :) -
#65 már leirtam:-) (#46) vagy felirjuk a padra szünetben a fontosabb dolgokat, rárakjuk a dogát és ott van alatt a puska
az a szerencse, hogy az összes pad a giminkben annyira össze van firkálva (leveleznek egymással a padok, rajzok, dalszövegek, stb.), hogy nem tűnik fel senkinek egy ujabb szöveg:-)) -
OPM #64 hú de szép magyar mondatok :)
szóval:
van egy nyitott tolltartóm = van egy felül nyitható tolltartóm
"Ja ezt irodalom" = "Ja ez nem irodalom" :) -
OPM #63 nekem van egy nyitott tolltartóm. óra elött belehelyezem az előre megírt, kb 13*4 cm-es puskalapot. dolgozat közben pedig csak főléhajolok :) még egy tanár sem vette észre, pedig már 4-5 éve ez a módszerem. volt hogy pl tanár végignézte a padokat hogy van-e vkinek rajta puska, aztán odaért hozzám, tolltartóm nyitva+puska benne "hát ez meg mi?"-kérdezi. puzusom felszökkent (most végem... -gondoltam). megfogta a tolltaróm, arrébb rakta és alatta+mellete volt valami kis angol szöveg a padon. ez irodalmon történt. "Ja ezt irodalom"-mondta és továbbment :)
amikor megkapjuk a dogalapot és látom hogy semmi szügség a puskára mert vagy nem abból a témából írtunk, ami a puskán van, vagy puska nélkül is 4-es, 5-öst írok, olyankor egyszerűen behúzom a zipzárt a tetején, és ennyi :)
ja és ez a módszer első padban is simán beválik, csak akkor gáz ha a tanár azt mondja: "Tegyenek el mindent a padról, tolltartót is!!" :( -
Augustus Gigo #62 Nekem mindig lemosatják már a kezemet a tanárok, mert egyszer ezzel elkaptak:D -
#61 Én általában a bal tenyeremre irom a puskát..Jópár mondat odafér, ha jól összesűrítjük. Nekem még 1 tanár sem vette észre soha... -
Augustus Gigo #60 jó csak az a kérdés, hogy akkor most hogy puskázól -
#59 jah.... nem jol fogalmaztam.... a padból vették ki azt a rekeszt vagy mit:-) tudom már, akkor ugy fogalmazok, hogy az asztalbokból vették ki a padot:-))) igy már érthető? -
#58 és akkor mi van helyette?
-
#57 mondjuk a dátumot elnézve, már biztos elvégezte, és szekálja valahol a jobb sorsra érdemeseket
remélem havonta egszer kiszúrják a kocsija gumijait
(de el is húzta szerencsére a köcsög belét már 2001-ben) -
Augustus Gigo #56 szopacs:D -
#55 na meg ugy is lehetne, hogy berakom a padba, mert a tanárok vhogy oda nem néznek be:-)) csakhogy a gimibe sokat szemetelnek, és kivették az összes padot:-((( -
#54 hát ja:-)) -
#53 úgy izgalmas :) -
#52 másrészről a tanárság nem erről szól
ugyhogy tényleg csak azt kívánom neked röptessenek meg az állásodból minél előőbb te fasz!
elvégzett egy nyomi tanári szakot, és azt hiszi ő tojta a napot
(ja el se végzett) -
#51 csakhogy az a tanár, akinek az oráján szoktam puskázni, az mindig odajön mellém, és leül a mellettem levő ablakpárkányra:-))) -
Augustus Gigo #50 Amúgy 3 év után elég jól feljott ez a a topic:D -
Augustus Gigo #49 egyetértek:D -
#48 szemét köcsög
aki abban éli ki magát, hogy visszaélhet a helyzetével, az nem való tanárnak
egy nulla kis csinovnyik
-
#47 szerintem ott is simán lehet, nem tud mindig ott lenni melletted -
#46 én osztálytársammal ugy "szoktam", hogy ha nem tud a másik vmit, akkor kicseréljük a két lapot, és megoldjuk a másikét:-)) -
#45 matek suxx, szal nem -
#44 én igen egyszerüen puskáztam
lényeg, hogy ugyanolyan méretü fajtájú legyen a papir, mint amire az emeber a dolgozatot, egyebet írja, és ugyenakkora betüméret
ezek után a puskát tartalmazó lapokat kiteregetjük, és elmélyülten lapozgatunk
fontos még, hogy sok lapra írjunk mindig dogát, szal ne fél oldalas szöveget adjunk be, mert akkor gyanús a sok lap
másik fontos dolog a hidegvér
ha attól rettegünk, hogy lebukunk, akkor le is fogunk -
#43 :DDD micsoda a kislánynapló!!! :DDDDD -
BUD SPENCER #42 De ami a reklámba van arról nem tudtok valamit? -
Augustus Gigo #41 Bocs előbb nem ment alink:D -
#40 matek -
#39 Miből? -
#38 nem akar valaki leszigorlatozni helyettem holnap? -
#37 Beírom a számológépbe ami kell. -
#36 nekem ma jött meg a készletem!
de olyan kurva erős fénye van hogy szerintem simán észreveszik! főleg hogy volt a hiradóban.