Puskázási módszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lényeg, hogy ugyanolyan méretü fajtájú legyen a papir, mint amire az emeber a dolgozatot, egyebet írja, és ugyenakkora betüméret
ezek után a puskát tartalmazó lapokat kiteregetjük, és elmélyülten lapozgatunk
fontos még, hogy sok lapra írjunk mindig dogát, szal ne fél oldalas szöveget adjunk be, mert akkor gyanús a sok lap
másik fontos dolog a hidegvér
ha attól rettegünk, hogy lebukunk, akkor le is fogunk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
de olyan kurva erõs fénye van hogy szerintem simán észreveszik! fõleg hogy volt a hiradóban.
Glory Glory Man United!!
Ti melyik boltból vettétek?
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
lll l ll lllll l lll ll
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
ezek szerint arra emlékszel, hogy puskáztál, de arra már nem, hogy miért!
, símán túl fogok járni a tanulók eszén. Fosni fognak tőlem mint az állatok. A tavalyi gyakorlatomon az első négy jegy amit bevartam a naplóba( életemben először) és felelésre adtam elégtelen volt.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
asszem itt találsz pár jó módszert...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?