Puskázási módszerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én múltkor földrajznál puskáztam: A4es oldal kicsinyítve be a doga alá, simán kiírtam
Angolnál ugyanígy, csak ott passzív volt a lapon, marha jó volt a tz, mert pont akkor volt a bolondballagás, gondoljátok milyen jól lehetett koncentrálni
Hala Madrid!
Üdítõital címkéjének belsejébe volt felírva minden ami kell majd címke visszaragaszt.
Víz beletölt és a fénytörés miatt felnagyítva olvashatod.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a legjobbak az improvizációk 😊
a suli egy nagy OLTÁS de nem magunkat oltjuk hanem a tanárokat... de õk is minket

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Hala Madrid!
én is elöl ülök...de szeirntem ez pont jó...
mert a tanár mindig azt hiszi hogy hátul puskáznak...és ott járkál.
Ráadásul sokszor leöül hátra, mert "onnan belátja az egész osztályt"...
na akkor meg nézhetio a hátam...
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
ha mászkál,akkor amígy megy a padból is lehet.
kiosztja a feladatot, kiveszem a puskát, ráteszem az alkarom apuskára, mert amúgy is úgy szoktam írni, aztán simán kicsúsztatom kicsit a karom alól...
még ha oda is jön, hogy mi van a kezed alatt, le tudod úgy húzni hogy a földre essen a puska.
kézzel jobb írni, mert akkor telepakolhatod rövidítésekkel (persze be is lehet gépelni) Gépelve pedig 3as betûméret 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Méréstech. ZH. Ha nem sikerül akkor buktam a szemesztert.Úgy terveztem, melóban megtanulom...Persze nem tettem.Beültem minden-mindegy alapon egy haverommal. Ekkor odaült mellénk egy csaj kérdi:tudjátok? mondom nem. Elkezdõdik, a tanár kiadja a feladatokat/elég ölõs volt mind a 3/.És bazz a csaj elõvett egy lapot, és szólt:Ha nem tudjátok akkor Másoljátok!
A-Z-ig minden megvolt neki egy az egyben.Én nem tudom honnan szerezte nem is érdekel, jó kemményen lemásoltuk...
Érdekelnének ilyen források!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
de van amikor a dolgozat alá!!!!!
Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de pontosabban õ ajánlotta fel ezt az egészet, tehát nem én voltam a fönõk.
De ifjaknak puskázásban bármikor segítek
csúnyán megszívtam volna annyi igazolatlannal....
érettségi után meg annyira nem érdekelt...
nah jah
gondolhattam volna a fiatalokra.....akik utánam jönnek,jöttek
DE ITT MOST RÁJUK GONDOLOK
mondani sem kell életem legjobb boltját kötöttem.....