Puskázási módszerek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoltan
az pech
én múltkor földrajznál puskáztam: A4es oldal kicsinyítve be a doga alá, simán kiírtam
Angolnál ugyanígy, csak ott passzív volt a lapon, marha jó volt a tz, mert pont akkor volt a bolondballagás, gondoljátok milyen jól lehetett koncentrálni

Hala Madrid!

kiserik
Egyik ismerõsöm a cimkére nyomtatta rá, mint összetétel, stb. Pont érettségin használta, de ha jól emlékszem, akkor nem azt írta rá, mint ami a tétel volt.

The Garrett
láttam 1 kurvajót ma:
Üdítõital címkéjének belsejébe volt felírva minden ami kell majd címke visszaragaszt.
Víz beletölt és a fénytörés miatt felnagyítva olvashatod.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

wizy
jah, végül is csak 15 oldal..... na én megyek tanulni:-(

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Meg kell tanulni, baromi könnyû amerika.

wizy
holnap föci TZ amerikából, talán puskát is irok, mert rohadtsok van.... tippek?

LSL
Szerintem is így van. És a jegyeim erre a legjobb bizonyíték, negyedikre mire kiismertem az összes tanárt, valahogy feljavoltak. Egyébként fontos dogáknál jobb ha vigyáztok(pl évvégi),mert ha itt lebuksz a tanár negyon berághat. Nem egy osztálytárstól búcsúzunk már így.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Matek felvételi másfél hét múlva...Vkinek van vmi tippje? fótos telefon kivitelezhetõ? vagy az nagyon gáz?
Nyaci
ja szerintem is...
a legjobbak az improvizációk 😊
a suli egy nagy OLTÁS de nem magunkat oltjuk hanem a tanárokat... de õk is minket

Bandee1987
Sztem nincs...Mert nagyon sokféle tanár van, mindegyiknek más módszerei vannak (mármint a dogairás közbeni ellenõrzésnél). Ezért ilyen nincs.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Match
jah, csengetsz neki egy kis lóvét 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Nyaci
szerintetek van olyan módszer ami mindegyik tanár ellen bejön ?

szoltan
hát igen

Hala Madrid!

na majd érettségi élmények után lesz téma remélem😄D

szoltan
kihal a topic

Hala Madrid!

szoltan
kémia dogán bedobtam a "mingyárt behányok" trükköt, beadtam a dogát, 10 perc múlva visszamentem terembe

Hala Madrid!

Match
hát,...nálunk annyira nem balfaszok a tanárok 😊

Lacc
Jah dettó én is elöl ülök és csak simán a pad alól nézem a füzetet 😛
Match
nincs is tolltartóm 😊
én is elöl ülök...de szeirntem ez pont jó...
mert a tanár mindig azt hiszi hogy hátul puskáznak...és ott járkál.
Ráadásul sokszor leöül hátra, mert "onnan belátja az egész osztályt"...
na akkor meg nézhetio a hátam...

PAYNE
mosmár megy ™

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

ricsi1
én a tolltartóból puskázok,de elõl ülök,szal enm egy könnyû dolog,mert mindig mellettem áll a tanár..
ha mászkál,akkor amígy megy a padból is lehet.

Match
én fogom, kinyomtatom, összehajtogatom, aztán mindegyik témakör 1 zseb.
kiosztja a feladatot, kiveszem a puskát, ráteszem az alkarom apuskára, mert amúgy is úgy szoktam írni, aztán simán kicsúsztatom kicsit a karom alól...
még ha oda is jön, hogy mi van a kezed alatt, le tudod úgy húzni hogy a földre essen a puska.

Mink ugy sináljuk a dolgokat h kis betümérettel kis puska pappira aztat be a dogapappir alá oszt (nálunk nemmindegyik tanár szokott mászkálni) közbe kicsusztatod a pukát azt irhatod. Vagy padba a könyvet füzetet amikor a tanárok jönnek átteszed a padtársad felébe, elment viszza a cuccokat aztán utolsó elötti padba ülök azt ugy hejezkedek h az elöl ülö tanár ne vegyen észre és kiirok mindent.Több most nem jut eszembe

CSOCSO
azt tudom hogy az osztalyban en nyomtam a legjobban ezzel a papirral...30 emberbol
CSOCSO
csak mondtam valamit...lehet tobb is kifer.. azt tudom hogy ketszer haromszor tobbet lehet irni geppel mint kezzel apro betukkel..probald ki!
Múlt félévben én is írtam olyan ZH-t hõtanból amire megvoltak a kidolgozott válaszok.A gond az volt ,hogy vagy 150 oldal és mire megtaláltuk a helyes választ eltelt 30 perc.Hogy honnan volt meg rejtély.Közgáz ZH kérdések megszoktak lenni,mert a precíz tanár az elsõ konzultációra már megcsinálja õket,csak elõadás szünetben elfelejti kivinni.

shaba23
elég szar módszer az, ha egy oldalnyi anyagot kártya máéretû lapra írsz le 😊 egy kártyaméretû lapra még érettségi tételbõl is legalább 6-8 kifér...
kézzel jobb írni, mert akkor telepakolhatod rövidítésekkel (persze be is lehet gépelni) Gépelve pedig 3as betûméret 😊
Aquir
Tényleg nagy lap kell. De mivan akkor, hogyha épp arra a lapra írod uv-s tollal a dolgokat, amelyikre a dogát fogod 😊 az elég nagy lap és semmi nem látszik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CSOCSO
ezekkel az irasokkal csak annyi baj van hogy apro betuvel is jonagy cetlit kell irnod hogy legyen valami a dogabol... uv ide vagy oda.. en akkor is azt mondom hogy 4 es nagysagu betuvel kinyomtat az egesz.. igy csak 20 centirol latod a betuket de 1 oldalnyi anyag lesz akkora mint egy kartyalap....szal akarki akarmit mondd.. ez a legtutibb es legjobb!
fifi
Nem puskázás de leírom mi volt velem tegnap.
Méréstech. ZH. Ha nem sikerül akkor buktam a szemesztert.Úgy terveztem, melóban megtanulom...Persze nem tettem.Beültem minden-mindegy alapon egy haverommal. Ekkor odaült mellénk egy csaj kérdi:tudjátok? mondom nem. Elkezdõdik, a tanár kiadja a feladatokat/elég ölõs volt mind a 3/.És bazz a csaj elõvett egy lapot, és szólt:Ha nem tudjátok akkor Másoljátok!
A-Z-ig minden megvolt neki egy az egyben.Én nem tudom honnan szerezte nem is érdekel, jó kemményen lemásoltuk...
Érdekelnének ilyen források!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

a kézzel irt puskának amúgy annyi elõnye van hogy közben legalább a 70%-át megtanulod mig elkészül!!!!

wizy
én most nem puskáztam, hanem tanultam! röpdoga volt töribõl, és mivel a multkori dogám nem sikerült elég jol, ezért akartam javitani, és röpdogát irtunk, vágtam az egészet, és miután beadtam, egybõl megkaptam rá az ötöst:-)) szal a tanulás szvsz jobb, mint a puskázás (de ha sok van, akkor puskázás a nyerõ:-) )

írjatok már megált a fórum!!!!!

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

wizy
jah meg régebbi pukázási modszerem: ahol volt az a rész, amit nem tudtam, ott szamárfüleztem a könyvet. dogát legtöbbször a fizikateremben irtunk, igy a pad tetején volt egy plusz "kinövés", és arra rá voltak szerelve a konnektorok. ha vki végignéz a termen a tanári asztaltol, akkor nem látja a könyveket, mert eltakarja õket az a kinövés:-) igy mindig kitettem a könyvemet (tanárnak volt egy olyan jo szokása, hogy nem jár körbe), és ha nem figyel, akkor kinyitom ott a könyvet, és kinézem a választ. eddig még egyszer sem buktam le, és mára már tökélre fejlesztettem ezt a modszert:-))))

mi mindig a toll tartóba rakjuk és mikor nincs ott a tanár akkor meg kinyitjuk!!!!!
de van amikor a dolgozat alá!!!!!

Henry Fonda-Úgy csillogsz villogsz mint a borbély kilincse! Terence Hill-Szeretem ha észre vesznek!

lokista12
Nekem az a módszer vált be a legjobban, hogy zsebkendõbe beírom amit kell, majd órán doga közben elõveszem és megnézem, hogy mit írtam bele majd egy kicsit belefújom az orrom. Mindig bevált és már az összes osztálytársam ezt használja.

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

nekem 2 dogából 2-t sikereen puskáztam uv tollal😄 najó azért írtam pár direkt hibát bele😄

Aquir
má volt egy

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szoltan
uv tollról vélemény?

Hala Madrid!

jó mondjuk az oszi nõ volt, kurva jól nézett ki, kérhettem volna mást is...
de pontosabban õ ajánlotta fel ezt az egészet, tehát nem én voltam a fönõk.
De ifjaknak puskázásban bármikor segítek

pontosan

szoltan
mért? egy csomót lóghatott,és aza tanár már úgyse tanította többet

Hala Madrid!

traXion
Belõled se lesz üzletember.

miért?
csúnyán megszívtam volna annyi igazolatlannal....
érettségi után meg annyira nem érdekelt...
nah jah
gondolhattam volna a fiatalokra.....akik utánam jönnek,jöttek
DE ITT MOST RÁJUK GONDOLOK

traXion
Legjobb üzlet? Te hülye vagy 😄

volt egy megállapodásom a oszimmal. leigazolja a huszonvalahány órám ha én érettségi után az összes puskázási módszerem elmondom....csak soroltam és soroltam....
mondani sem kell életem legjobb boltját kötöttem.....

Aquir
le nem törli, de aztán ír egy akkora egyest, hogy rányomódik az asztalra 😊

Davidus
Rá kell tetováltatni a karotokra a tételt. Törölje le ha tudja!

V9ykn8_TZL0

Aquir
egyébként felelésnél az is segít, ha pár fontos cuccot felírsz elõre a táblára - kulccsszavak, amiket nehezen jegyzel meg, törin évszámok /na, ott jön igazán jól/ - és letörlöd az egészet halványra, amit csak te fogsz látni hisz a tanár rá nem jönne, nem gondol rá, és nem is néz oda