22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • TDC Geronimo
    Te a t1es war tapasztalatoddal mit tapicskolsz
  • TDC Geronimo
    Páran meg a naysayerek, akik másfél éve a játék haldoklásáról beszélnek, miközben másfél héten belül valószínűleg jön a kieg bejelentés. Nem mondom, hogy nincsenek hibák meg nincsenek problémák a játékban, de messze ez a legjobb pvp mmo jelenleg (tudom tudom daoc jobb).
  • gatyo
  • RaSzTaH
    mert te vagy itt a fanboi :D
  • TDC Geronimo
    Ez most miért nekem ment? :) Városok nem fognak visszakerülni ezt elmondták már párszor, helyette új és másmilyen endgame content kerül majd be. A játék meg messze van a döglődéstől.
  • rezes
    Egyebkent az amit ti Fidel rinyalasanak veltetek semmi mas nem volt, mint az, hogy felhivta a figyelmunket a jatek hibaira(Amibol aztan volt es van boven)
    Fanboykodhatunk eleget reggeltol estig ez akkor is egy nagyszeru vilag szarul kivitelezett MMO-ja,ezer sebbol verzik.Nagyon emlegetik a kovetkezo "nagybejelentest" de valoszinuleg valami ratyizas lesz, mondjuk a kivett fortresseket visszateszik, vagy berakjak a hianyzo fovarosokat (amit miota is igernek?) vagy ismet bejelentik hogy kivesznek a maradek sceneriokbol parat ne terheljuk mar szegeny jatekosokat a kulonfele feladatokkal.Balance az nincs, ha nem vagy valami topguild premade groupjaban akkor szopas az orvr/sc(plane ha a pvp kb 4-5 class dominanciajarol szol).A jatek doglodik a fejlesztok leszarjak max tesztelesre hasznaljak a keszulo SW MMO-hoz.
    Nem kell a duma hogyha szar akkor miert jatszom vele, mondjuk unatkozo milliomos vagyok es elszarom a penzem minden szarra,ja es megverni se akarjatok...
  • TDC Geronimo
    gief 1.3.6
  • Bhalage
    most mi ebben a gyökérség explain?
    leírtam nagyon száraz tényeket a vinnyogo kurváknak akik fidel igy fidel ugy, csinald utana vagy kussolj*

*- ez nem neked szol, hanem a vinnyogo kurvaknak
  • 0Fritz0
    Volt, hogy Fidel és én a sorc-al pont ugyanazon oszlop másik fele mögé bújtunk IC ostrom alatt és mindketten háborítatlanul nyomtuk a népre az AOE-t.
    Jöttek a többiek, meglátták és volt ám röhögés rendesen. :)
    Szóval igen, aoe nerf előtt szép volt az élet.
  • sanyiiiii
    A java reszet ugy szedte ossze hogy elbujt valahova es rof rof rof.
  • 0Fritz0
    Most is csak azt tudom mondani, mint anno a többiek:
    Bhalage, te régen nem voltál ilyen gyökér archarcos. :)
  • Bhalage
    fidel mar akkor mmoban szamolt, tervezgetett, probalkozott, trukkozgetett, megolt szoloban olyan mobokat amiket masok 1fgvel oltek, amikro te meg pelenkaban jartal, szoval stuf newb :d

nem tudom warban mennyire jutott el az alapos kielemzo optimalizálós stilusaval, de kovetendo pelda.
    gondolom azzal parositva, hogy lehetosege nyilt kurva sokat jatszani attol fuggetlenul biztos nem hatraltatta a tudomany, hogy minnel gyorsabban legyen rr80. nomeg mivel nagoyn keves hasonlo megszallott lélek van, gondolom a java reszet nem epitett groupban szedte ossze, hanem soloban...

na uff
  • Thoracotomia
    úgy hiszem rá hibáztál
  • s0n1c
    Senki nem is vitatta a "hozzá értését", nekem spec semmi bajom nincs vele, bírtam a kissé rinyálós stílusát :)
  • Laroa
    Tökmind1, hogy már r35-ön megvan-e a full sovereigned vagy sincs. Úgyis fel kell hozzá magad húzni 80ra
  • Agaba72
    "könnyen farmolhatóvá tették az összes lehetséges geart"

Ez tetszik.......de komolyan.
    Az átlag játékos kb napi 4-5 óránál többet tuti nem játszik. Napi 5 órával számolva "sok" hónap mire az emeber összeszed egy olyan geart amiben már nem csak karcolgatja az ellent, és nem csuklik öszze 2 mp alatt.
    Ezt a "kevés" időt meg igen sokszor atom gearelet ellen kell játszani........igen igazad van én is azt szeretném ha fél évig kéne csak statisztaként részt veni az rvrk-ben. A kezdő 40-s slayeremmel örülök ha egy ellenbe bele tudom ütni a heal felezőt és csak utána halok. :P.....bár gondolom csak én vagyok tök n00b.
  • Pari
    igen mert napi 16 oraban tolta...amikor a bw messze op-bb volt:)
  • rezes
    Azert Fidel eleg sok jatekbeli hianyossagra hivta fel a figyelmet a maga idejeben ami(k) aztan be is igazolodtak...
    Es az vitathatatlan hogy o volt az elso magyar es server first rr80...
  • TDC Geronimo
    :DD Keress valami más játékot szerintem.
  • Thoracotomia
    igen kivették a fortokat, könnyen farmolhatóvá tették az összes lehetséges geart és a friendly collision kiszedésével az orvrben zónákban a choke pointokat is zerg baráttá teszik. szal minden faceless zergernek: itt az idő a vissza térésre!
  • kisyoe97
    Csáó srácok..
    Ha valaki játszok Azgalon az legyen olyan szíves és vegyen fel msn-re :s (kéne egy kis HELP) előre is köszi

MSN: [email protected]
  • Archenemy
    Én is csak javasolni tudom, nekem is volt egy nagyobb kihagyásom, most visszajöttem, és nem bántam meg. Ilyen dolgok az "újabbak", mint scenario ésszerűsítések + gyűjtögethető, class balance változott kicsit (bár a bombgroupok nagyon előtérbe kerültek, ezeket szép lassan nerfelgetik), és az endgame, a city siege teljesen megváltozott, és tök jó lett. Ezek a főbb dolgok, de nagyon sok kis apróságot beletettek még, amiktől jobb lett, rendes tutorial, orvr influence is talán nem volt még egy éve, weekend eventek, ilyen apróságok. Performance is nagyot javult szerintem, és még tovább fog, ha a friendly collisiont kikapcsolják.
    És ahogy írták, egy-két héten belül jön az 1.3.6 (class balance, costume slots, sov armor újratöltve, AH fixek/ésszerűsítések), és bejelentés valami nagyobb expansionról (1.4).
  • Thoracotomia
    omg a végén még megkedvellek szóval most hagyd abba!
  • corwus1974
    Köszia szépen a gyors választ!
    Reménykedtem a pozitív visszajelzésben
  • TDC Geronimo
    Igen még mindig érdemes, sőt... másfél héten belül jön a nagy bejelentés ami valószínűleg kieg lesz és nemsokára jön egy nagyobb orvr update az 1.4. Úgyhogy feltétlen.
  • corwus1974
    Sziasztok!

Érdeklődnék mi újság a játékkal mostanság?
    Utóljára egy éve játszottam vele de akkor elég nagy pangás volt....
    Érdemes most belekezdeni?
    Előre is köszi!
  • Pari
    jer nyugodtan, epp uj ally kialakitasan faradozunk
  • Pari
    gyulekeznek a verszagra a norni trollok:)
  • Boncmester
    Igazából sokkal élvezetesebb ilyen kissé ovis szintű anyázást olvasni, mint azt látni, hogy az emberek fele telefonos segítség nélkül be se képes logolni a játékba, meg azt se tudja kideríteni az interneten, hogy mennyi a játék havidíja, stb...
  • Thoracotomia
    ritkán értek veled egyet de most igazad van +1
  • Boncmester
    Ez a fórum mindig baromi vicces, szerintem folytassátok :D
  • Thoracotomia
    mindig megijedek azoktól akik az interneten azzal keménykednek, hogy megvernének élőben. főleg azért mert komolyan gondolják hogy ilyenkor kemények.
  • Jockey
    tenyleg utso reszemrol, de azert had frissitsek:
    elo szoban jo esellyel nem gazolnal te sehova, max a gatyadba..
    no tenyleg befejeztem, megyek fallasztizni:)
    ja es no offense, peace meg mittomen meg mit szoktatlok irni ilyenkor..
    jah, vilagbeke..
  • Thoracotomia
    sajnálom hogy az ostoba és primitív kérdéseket egyszerűen nem tudom komolyan venni így úgy is válaszolok rájuk.

son1c tudhatnád hogy a "öntelt faszfej" trolloknak csak a még nagyobb faszfejek válaszolnak akiknek belegázoltak az egójába. itt elég sok van szal...
  • t0xikus
    :DDD
  • 0Fritz0
    WAR is everywhere! :)
  • s0n1c
    /öklét rázza

Jólvan most már jól megmondtad, megnyugodhatsz :)
  • Jockey
    masik troll..szinten friss reggel..
  • Murmur
    Az Enemy addon tudja modositani a player/friendly target/hostile target frame-eket is? Most sajna nem tudom kiprobalni.
    Ha nem, akkor van valami mas alternativa? Regen (1+ eve) a Pure meg a Huduf volt a meno, de ugy latom elegge outdated mindketto.
  • s0n1c
    Minek? Mindig jön egy-két önjelölt faszfej, "do not feed the trolls", majd megunja...