Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
tenyleg kezd unalmas lenni, ertjuk latjuk, neked szar, mentsd meg az atlag, a jatekot elvezo usert es lepj at a tagadas fazisabol az elfogadas fazisaba, azaz probald meg elvezni a jatekot vagy cancel acc es szamolj be (persze ha van kedved, de az se baj ha megtartod magadnak),hol talaltad meg a pvp magasiskolajanak kovetkezo lepcsojet...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én csak tettem egy egyszerû kijelentést amit rögtön lehurrogtak így szükségesnek éreztem megvédeni a véleményemet, némileg abban a reményben, hogy valaki majd képes lesz rámutatni esetleg annak hibáira, aminek következtében én megváltoztathattam volna ezen álláspontomat, de az itt folytatott vélemény csere inkább csak megerõsítette benne.

So you are a cross-role-playing-nymphomaniac-semi-literate-BDSM-freak-pervert?

De ha ennyire szarul érzed magad a játékban, és ennyire nobrainer neked, akkor miért töröd itt magad ezen a fórumon, hogy ezt közöld velünk? Én speciel pókerezni nem szeretek, mégsem járok póker fórumokra észt osztani, hogy az milyen hülye egy játék.
"Az SCk valóban jók"
ezen a ponton az egész hozzászólásod megdõlt,de legközelebb próbáld meg kulturáltabban ha kérhetném.

LmFrost te következetesen minden porcikáját fikázod a játéknak ha kell ha nem, de szerintem itt nem nagyon kiváncsi már senki a te negatív beszólásaidra. Már leirtad, hogy a játék igy szar meg ugy szar, felfogtuk, hogy ez a VÉLEMÉNYED de szerintem már leállhatnál azzal, hogy a játék minden részletét kielemezed negatív szemszögbõl.
Mondj már egy olyan MMO-t ahol ne lehetne megtalálni a "2 gomb nyomkodás és a main assist követése" történetet. Komolyan mondom nekem az utobbi pár hét POZITIV hozzászólásai hozták meg a kedvem a játékhoz ujra és nem bántam meg kicsit sem. (itt jönnél te ,hogy majd ekkor meg akkor meg fogom meg blabla). Erre jösz te és teleírod a forumot a negatív xarságaiddal.

Melyikben?

2 gomb nyomkodás és a main assist követése nem igazán nevezhetõ pvpnek.

ha valami repetitív dolgot kell csinálni (jézusom, ilyen van egy mmoban?), az inkább a pvp legyen mint MOBok grindelése. ha ráun valaki, szíve joga, lehet 10,000 vidrát is ölni Aionban nap mint nap

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

valóban de nem itt, ha csak nem azt, hogy te is olyan vagy aki az apróságokon akad fent és átsiklik a lényeg felett.

Azok a nagy guildek PONTOSAN ugyan azt csinálják amit írtam, tudom mert a mainem volt egy ideig egy ilyen nagy guildben, de miután elmúlik az újdonság varázsa(néhány briliáns harcot leszámítva ami kb havonta egyszer jön össze) dög unalom, aoe spamm.
Az erejük a koordinációban van amit jó alapanyagból kb 20 perc elsajátítani.

SCben is látni, hogy mennyire nincsenek egyesek tisztában azzal, hova is kellene pozicionálni.. WBben ez meg pláne igaz. sokszor fontosabb, mint a létszám, setup

Ne duzzogj, a lényeg, hogy ma is tanultál valamit :p
azért WB és WB között is lehet ég és föld különbség, nem a buttonspambe merül ki a dolog. Láttam már 100+ destrót akit oldalbavágott 3 party jó idõben / jó helyen és úgy olvadtak szét, mint annak a rendje.. a zerg az zerg, de egy jó WB leaderrel iszonyat tömegeket lehet 'leiskolázni' ha úgy jön ki a lépés. gondolom pont ezt élvezik a nagy RR guildek, hogy kisebb létszámmal is 100akat ölnek halomra minimális veszteségekkel

postolj gyorsabban és legközelebb olyan dolgokba próbálj meg belekötni ami lényeges is.ne félregépelésekbe.

Nem az irrelevánsra gondoltál?
Irreleváns?
irreleváns** csak neked

lényegtelen

Mit jelent az, hogy irreveláns?
a 115 helyett természetesen 15***

Az hogy hol van a magyar community részemrõl teljesen irreveláns.

A megoldásod meg tökre jó, de épp azgalon játszok ordert ha nem figyeltél és ott éppen az order van kevesebben legalábbis t2ben biztosan.

Nem tudom hogy figyeltél-e, de pont az a baj, hogy nem lehet pár hét alatt feljutni rvrezéssel mert T3 halott t2 meg félig az.t4 meg 3x en semmit nem tudsz csinálni pláne, úgy hogy rred az ilyen 1x körül van, mert nem lehetett rvrezni.

t4 oh igen sejtettem, hogy ez fog jönni, de van magas szintû karakterem pontosan tudom, hogy hogyan néz ki t4. Orvr: az átlag WBben úgy néz ki 1 party hogy: kotbs wp bw slayer +1random tank +1random healer és ezt szorozd be 4el kész a WBd. ezután nyomkodd healerként: aoe healt és pár hotot prehealnek tankként: az auráidat hold the linet staggert és maradj a guarded target melett: dpsként kövesd a main assistot és nyomkodd az AoE-t melette. ennyi. GG.

Az SCk valóban jók, ha premaddel mész (ami nem mellesleg feltételezi, hogy már meg van a geared/rr-ed) és a te premadedhez hasonló szintû premadet kapsz, de ha nem akkor totálisan unalmas és mivel az sc rendszer nem teljesen tökéletes mûködik így nagyobb esélyel kapsz premaddel pug ellenfelet míg puggal premadet. Így 1-másfélóra játék alatt kb szerezel 115 perc játékélményt.

mondjuk tegyük hozzá, hogy ezek olyan focicsapatok, amikben van 2 sztárjátékos, 4 normális, 4 féllábú meg egy kerekesszékes :p
Hagyd, megszoktuk már, hogy ez megy. Szerintem ha ezek elmennek egy focimeccsre, elsírják magukat, hogy labdával kell játszani, és miért 11 v 11 a játék.
Ezek a szabályok, kb egyenlõ a két fél, ebbõl a szituból kell kihozni valamit. Az AoE és a CC is csak összeszokott és jól mûködõ csapatban ér valamit másik csapat ellen. Ha nem lenne egyik sem, akkor is az lenne, hogy a jobb csapat gyõzi le a rosszabbat. Max akkor egy kisebb de jó csapatnak sokkal nehezebb lenne legyõzni egy nagyobb de bénább csapatot.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

én mindenre tudok neked mondani valami jelzõt 😊
- 1 gombos choppa
- moral4 DoK
- stagger chosen
- plink Swuig
- puncelol WL
- pullskill mara
... stb
a játék határozza meg (Orly?!), hogy mit érdemes használni. ha ezután valakit azzal minõsítenek le, hogy azt lövi folyamatosan, az nem tudom mi.. azért bombáznak sokan, mert az a hatásos 😛 amúgy nincs BWm

Egyrészt nem értem, hogy mikor kint van kb ezer helyen, pl itt a fórumon is, hogy Destro: Azgal, Order: Norn magyaroknak, akkor hogy lehetnek egyesek olyen butusok, hogy képesek pont az ellentétes oldalon játszani?

Például úgy, hogy elõbb csináltak karaktereket, mintsem felfedezték volna ezt a topikot.
Miért is?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

rezes
Nem erre mondjak hogy Bombtard?

Fonok.Ki az a corporation?

Egyrészt nem értem, hogy mikor kint van kb ezer helyen, pl itt a fórumon is, hogy Destro: Azgal, Order: Norn magyaroknak, akkor hogy lehetnek egyesek olyen ...-ok, hogy képesek pont az ellentétes oldalon játszani? Röhej...

A te számodra meg pl az is a megoldás, és a játék számára is, hogy ha az olyan oldalra rollolsz másik szerveren, ahol kevesebben vannak, akkor ezzel növeled a balance-ot a szerveren + sokkal többet fogsz tudni pl sc-be menni. Ehhez nem kell atomtudósnak lenni.

Én nem mondtam, hogy grindeld magad 40-re, de pár hét játék alatt simán fölér a karid rvrezéssel is T4-be, szal baromira nem érdekes, mi van a kis tierekben, max olyan embereknek, akik hetente újabb karit csinálnak, elviszik T2-be, aztán megint új kari.
T2 - T3 azért élvezetesebb egyeseknek, mert ott még nincsenek szervezett csapatok olyan szinten. T4-ben az a megoldás, hogy te is szervezett csapattal mész, amikor tudsz. Erre jó pl a guild.

Eltharion meg azért ment tönkre, mert orvr szerver volt, és azért halt ki a T1-T3, mert az egyel magasabb tieres emberek folyamatosan visszajártak a kisebb tierekbe, és leverték a kicsiket. Rohadt idegesítõ volt emiatt fölhúzni a karit rvr-el. Emlékszem, hogy T3-ban amint összeszedtünk 2-3 party embert, és odamentünk egy keephez, de akár egy BO-hoz is, kb 5 percen belül megjelent egy WB 40-es destro, és szanaszéjjel vertek minket. Emiatt az emberek inkább más szervereken indítottak új karit, vagy el se jutottak T4-be.
Az emberek indítanak új karaktert, feltéve, ha nem futnak bele néhány helyen az ilyen hozzád hasonló vészmadarakba.

T1-T3 azért van hogy a 'basic' dolgokat megtanuld a karakteredrõl. Az AoE DMG/CC/Heal a game mechanic része, mindenre van counter képesség/taktika. Szerintem a játék legjobb része (mint kb minden mmo-ban) a kimaxolt karakterek-el és ellen játszani.. akkor már nem az dönti el a csatát, hogy 'na most egy kis ilyet tolok, aztán mondjuk lövök ezzel..stb', ha nem látod át a helyzetet -> bumm halott vagy és dõl a party. Ugyanígy egy jól irányzott skill-rotával a legnagyobb élmény amikor szállnak az 1000+ sebzések és összehullik az ellenség. És az RR-t sem 1 hónapig kell 'grindelni' (sajnos?), jópár hetet-hónapot bele kell ölni a játékba, hogy olyan kaszagép/überhealer lehess, akinek ismerik a nevét a serveren.. de a fejlesztõk sem hülyék, pont ez a lényege, hogy pumpáld a zsetont a játékba :-/

"vagy hogy 1 sámán találkozik 1 bw-vel, és melyik fog nyerni"

Ezt pont az mondja, aki egyszer sikított TSen, hogy úristen megöl a solo sámán! 😄😄😄

Tegnap este végre sikerült megélnem az elsõ ostromomat. Mondanom se kell hogy nagyon tetszett. A hangulat ott volt a szere ahogy saját kezûleg segédkeztem annak a rendhû uralkodónak a félszeletelésében.

Azt hiszem tetszeni fog a T4. 😊
Hogy játszanék Nornon orderrel ha már van ott destrós karim? Remélem ezen a pontot kezded kapizsgálni a lényeget és az hogy másik szerverre rollolsz nem igazán a megoldás( legalábbis a játék számára) Pontosan ugyan ez történt Eltharionon is mivel a kisebb tierek kihaltak így senki nem indított ott új karaktert -> kihalt a szerver.
Úgy hiszem innentõl nem nehéz levonni a további lépéseket.

"Az élet 40esen kezdõdik..." Igazából a játék messze legjobb része T2/T3 lenne(ha lenne élet) még nincs masszív AoE se CC így az orvr is élvezhetõ.És nem mellékesen altot nem azért kezdek, hogy 40re grindeljem magam 2 hét alatt, hogy utána 1 hónapig még grindeljem az rr-t meg a geart és végre normálisan játszhassak a karival.

Rengeteg magyar destro guild van azgalon. Pl ott van a prophecy vagy a Fekete Sárkány Lovagrend. Ott a régi Heretic, bár már az aktív tagok nemzetközi guildben nyomják. Tegnap láttam valami idióta nevû guildet, már nem is vágom, mi volt, csak tuti, hogy magyar. Valszeg van egy rakás amit nem is ismerek. De mindenhol csak 1-2 ember van, nem képesek összefogni, ez a baj sajna.

Nem az számít, hol van több healer, hanem az, hogy hol van egyenletesebben összerakott csapat, akik együtt tudnak játszani. Az ideális csapat SC-zéshez: 1-2 tank, 2-3 DPS (ranged és melee vegyesen), 1 grouphealer, 1 ponthealer. A jó sc-ben 1 oldalon ilyenbõl van 2, és lehetõleg ezek kommunikáljanak, legalább a csapaton belül.

Voltam már olyan sc-ben, ahol nagyon sok healere volt az egyik-vagy másik csapatnak, általában nem öltek meg senkit, õket meg egyesével lekapták.

Hát passz.

Játssz Nornon orderrel. Ott van destro ellened T2-ben is.
Plusz meg az élet 40-esen kezdõdik, szal annyira nem izgi, mi van a kis tierekben... Persze ha szar, akkor azok fognak elmenni, akik most húzzák az 1. karijukat. MIndenesetre szerintem nem szar a kisebb tierekben sem az élet.

ertem, nem is terminatorkodni akarok, de valamiert megis ugy erzem, hogy sokszor azon mulik, melyik csapatban van tobb healer, illetve hol healelnek jobban. bar nem reg ota jatszom, sokszor allohaboru feelingem volt, amibol az jott le, hogy nem az szamit, hogy milyen jol jatszik az ember. persze ez T2 ahol leginkabb teljesen random emberek vannak, gondolom T4-ben kicsit szervezettebb az egesz?!
Utopisztikus tudom, de leginkabb greenskin-only guildbe lepnek, amibol Azgalon a tudomasom szerint ketto van, viszont mindkettoben alig vannak, nincs ertelme belepni. Magyarokat illetoen meg Tartarusban 3-4 online embert szoktam latni, ami szinten nem valtja meg a vilagot😊
vasárnap 7 sztem nem hülye idõpont

btw Azgal =/= norn just saying

Ez a játék nem arról szól, hogy te vagy a terminátor, aki mindenkit kivégez, vagy hogy 1 sámán találkozik 1 bw-vel, és melyik fog nyerni. Hanem arról, hogy a partyd/warbanded mennyire tud együtt dolgozni hatékonyan egy másik warband ellen. Jól van ez így, ez nem a magányos farkasok játéka. Keress egy jó guildet, és velük együtt próbálj meg érvényesülni.

Akkor valószínû valami nagyon hülye idõpontban játszol. Én mostanság játszottam Norn T2-ben is, meg ugyebár T4-ben folyamatosan, és mondjuk reggel nem hívnak az SC-k, de utána már végig lehet kb bármikor lenni, amikor kedved tartja. T3-ban mostanság nem voltam, azt hallottam, ott valóban nincs nagy élet.

order, és amikor behív akkor is csak 4-5 perc után telik meg.

http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8282
http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8250
http://www.wardb.com/spell.aspx?id=8237
full tyrant / coloss könyv..

MrStokes
Engem az erdekelne, hogy a healer WP anelkul, hogy utogetne kicsit, hogyan tartja szinten a divine fury-t hogy legyen mindig mibol gyogyitania?

Gondolom offhand-be konyv kell, de ez egyedul eleg neki ehhez?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

igen, T2-ben azgalon nagyon ritkan jon be az SC. Vasarnap jatszottam tobb oran keresztul, es egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor hivott be.

nekem az hianyzik, hogy a szemelyes teljesitmenyen keves mulik, leginkabb a jatek a csapat/wb teljesitmenyet nezi. Ergo hiaba izzadok vert akar sc-ben, akar rvr-en, ha a mellettem allo shaman nem healel, hanem a dd-t erolteti...
ugyanakkor meg ha van eleg healer akkor allhatok is egyhelyben, ugyanugy kapom a pontot, s valoszinu, hogy nyerni is fogunk.
Ha destroval játszol, aminek fölénye van mindkét szerveren, akkor valóban kicsit lassabban poppolnak az SC-k, de orderrel Nornon pl folyamatosan mennek az sc-k. Ez mindig változik ide-oda a két oldal között.

Hétvégén primetime még van élet? ez aztán az achievement. Mondjuk azgalon t2ben már így is 30 perces volt az sc pop-ra való várakozási idõ.

Yup folyamatosan megy a hábórú az orvr zónákban, de várj amíg felérsz t4be és élvezd, hogy milyen is az igazi Bombolás amikor 4 classon kívûl nincs mással értelme rész venni abban a háborúban.

MrStokes
Jelenleg Norn-on T2-ben szintezem 2 karakterem, es nem igaz , hogy a quest grind-on kivul nem lehet mast csinalni. Igenis mennek az SC-k es az orvr is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"A WP tényleg csak healelni jó???? Mert nekem a szivem csücske egy VEREKEDÕS WP de folyton oltogatnak, hogy miért nem healelek, pedig azt is szoktam csak nem sokat"

Magas RR + kimaxolt cuccok kellenek, hogy legyen értelme ütögetni. Én 80on csináltam ilyen def / support ütögetõset és eléggé hatékony volt amikor akadt mögé healer is.. solo-ban is összeraktam jópár arcot. 50ctirrel már lehet érdekes dolgokat mûvelni. Mellesleg kiválóan lehet vele gunbad-ot solozni ("Master of All"-hoz) 😊

TDC Geronimo
<#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

T2-ben még nyugodtan menj verekedõs WP-vel, mert amíg nincs grouphealje, addig kb nem tud semmit healelni. Utána már verekedni is meg healelni is jó, de mivel a healelõs WP a legtöbb order party alapeleme (konstans nagy aoe healt tud tolni mindenkibe, és nagyon megkönnyíti a másik healer dolgát), ezért meglehetõsen idegesítõ, ha ez a wp inkább ütöget, és csak magát képes életben tartani, mindenki más meg kihal mellõle. Solozni baromi jó, de ha partyban vagy, akkor nagyobb hasznát látják annak, ha healelsz. Ugyanez vonatkozik a DPS AM-re is.

Nah a problémám megoldódott. Az élsimitás beállitása után (maxra huztam) a játék már szépen fut kb közepes beállitásokkal. Ezt mondjuk nem értem, hogy szebb is lett meg gyorsabb is.........

Az utobbi pár hozzászólás elvileg ember2003 problámjából indult ki amire (ha annyit ért a számítástechnikához mint én) érdemi választ nem kapott. Amúgy én azt látom, hogy egyre többen kezdenek bele
vagy jönnek vissza (mint én is ) a játékba. ImFrost egyik felvetésére a válasz: a kis haszon is haszon, tehát én nem aggodnék a játék jövõjéért egyenlõre.
Én pár napja tértem vissza több mint 1 év után, többek közt ennek a forumnak is köszönhetõen. Persze nem az ImForst féle emberkéknek köszönhetöen aki igenxcsak butaságokat irogat, nyilvánvalóan valamiféle csalodotságának köszönhetöen.

A pár nap tapasztalatai: pár nap alatt intenzivebb és élvezetesebb élményeim voltak mint a wow-ban az utobbi 1 évben. Nincs élet?????? hát én 2 karit húzok felváltva egyenlõre de pl szombaton a mérnököm T1-ben kb 3 óra alatt kimaxolt........és NAGYON élvezetes sok szereplõs harc ment. Nem is értem........aki szereti a pvp-t annak a WAR-nál jobb tuti nincs. A wow-ban 4 év allat nem volt annyi "spontán" pvp élményem mint itt 1 hét alatt. T2 nyomtam vasárnap egész nap, igaz nagyrészt sck-ben de kb 1 perc volt a várakozási idõ....tehát tök hülyeség, hogy nincs élet. Nem tudom mi vár rám T3-ban de az tuti, hogy az ilyen ImFrost féle ostoba és roszindulatu hozzászólások nem segítenek, hogy többen játszanak. Ha nem tetszik a játék ne foglalkozz vele (itt sem), én sem megyek a wow forumokra, hogy milyen retard szintre züllesztették a wowot meg stb. Pedig az is megérne egy misét, hogy a nagy wow második kiegje (wotlk) gyakorlatilag egy WAR lenyúlás. Majd minden újitását a WAR-ból lopták ráadásul szarul kivitelezve. Azóta is ezt teszik patch-rõl patchra.

Összegzésként: aki szeret pvp-zni annak egyértelmüen MEGÉRI beszálni a WAR-ba. Garantáltan jobb mint bármi, össze sem lehet hasonlitani semmivel azt az élményt mikor csak gondol az ember egyet, körülnéz a világban, hogy hol van valami kis hepaj, és aztán órákon keresztûl megy a folyton változó frontvonalu HÁBORU. 😊))

A WP tényleg csak healelni jó???? Mert nekem a szivem csücske egy VEREKEDÕS WP de folyton oltogatnak, hogy miért nem healelek, pedig azt is szoktam csak nem sokat.

ejnye😊 gondolatolvasó barátommal folytatott csevegésem is törölve lett😊

a warban meg lehet,h fogynak a játékosok, attól még jó😊

s0n1c
Szerintem igen. Pont leszaromnyira érdekel, hogy az EA-nak mi a terve, meg, hogy mikor melyik játék fog bukni/csõdölni, itt ez az mmo, sokaknak tetszik, tessék errõl beszélgetni. Volt kb. 15-20 tököm tudja hány nem idetartozó komment, este 11-kor nem fogok szelektálni. Ez a topic régóta kellemes csalódás számomra az sg-n, természetesen NEM AZÉRT, mert én moderálok, hanem, mert normális arcok járnak ide. Mindenki tisztában van vele, hogy a WAR nem úgy sikerült, ahogy azt mi szerettük volna, ettõl függetlenül a játék él és virul.