22827
-
Boncmester #19464 /OFF
Igazad van, utánakerestem, ez alapján a cikk alapján csak az űrcsata lesz solo: http://www.massively.com/2010/08/09/the-old-republics-space-combat-detailed-in-pc-gamer/
/ON -
kisyoe97 #19463 Nah meg oldottam.. kicsit bénáztam,de rá jöttem nagy nehezen..
Az a lényeg hogy most tökéletes, és GO Azgal :) destrozni -
Boncmester #19462 Szerintem benned van a hiba...
Ha péntekig se oldódik meg, megadom a mailcímem, elküldöd a passodat meg a kódodat, és megnézem, de igazából tényleg nem vágom, hogy mi olyan bonyolult ebben... -
kisyoe97 #19461 csakhogy én game accountot csináltam,amivel a honlapon nem tudok lépni,de viszont a játékban nem... -.-
meg is van erősítve ez accom 1 hónapra -
Laroa #19460 Nincs forrásmegjelölés, hivatalos honlapon egy szó sincs erről. Szóval ennek kb annyi hírértéke van mint ennek:
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/08/11/15_eves_magyar_fiu_keszitette_az_alejandro_klipjet/ -
Laroa #19459 Azért mert a master account meg a gaming account két teljesen különálló történet. -
kisyoe97 #19458 Tegnap vettem meg ezt a fos-t
És mindenféle szar hibába bele botlottam már.. kibírhatatlan.. -
Boncmester #19457 Nem lehetsz akkora nyommer, hogy 3-4 nap alatt nem voltál képes belépni a játékba. Írj egy levelet a customer supportnak, azt kész! -
Boncmester #19456 Ennyit erről: http://www.sg.hu/cikkek/76252/nem_lehet_szabadon_repkedni_a_the_old_republicban -
kisyoe97 #19455 De viszont a trial accal be enged.. -
kisyoe97 #19454 Az miért van hogy mikor a patchet elkezdeném.. akkor a játék kéri hogy lépjek be, ott nem enged be, viszont a warhammer oldalán meg be enged ugyanazzal az accal? :S -
RaSzTaH #19453 accountot esetleg már bereggelted?
-
Agaba72 #19452 Szerintem nem akarja senki de írd csak le mert hátha valaki tud segíteni. -
kisyoe97 #19451 Az miért van hogy (megvettem a játékot a CD GALAXISBAN) mikor el akarom kezdeni a patchelést a telepítés után,akkor hibát ír ki..
Ha akarájtok le írom pontosan hogy mit ír :) -
Hogyne :p -
Boncmester #19449 Az amcsi kulcsok egyébként nem más felépítésűek véletlenül?
Én pl anno megszerváltam a warhammer atlast meg guide-ot, azokban volt egy-egy kód egy speckó itemhez, de nem abban a formátumban, amiben az eu-s waros kódok szoktak lenni... Nem is fogadta el a rendszer.
Lehet ez a problémája, és nem kellett volna boltban megvenni? -
t0xikus #19448 amúgy közben megtaláltam hogy kell a srácnak valszeg regisztrálni és a mókás az,h cd key regisztrálás után prepaid kártyánál vmi faszságot kell beírni:) persze faq-ban ilyen sehol nincs (persze ha vki nagyon akar vmit azért meg lehet találni,h mit kell, nekem is sikerült:) ) -
Boncmester #19447 Mi van, te valami 40-es pedofil fószer vagy, aki 14 éves lányokra feni a fogát, vagy mi ez a nagy "vegyél fel msn-re" duma? Szerintem rossz fórumot választottál :)
Belépsz az accounts.eamythic.com-ra, és jobb oldalt fölül van az a rész, hogy: "Warhammer Online or Dark Age of Camelot Retail Account Creation", alatta a start gomb, arra rákattintassz, aztán megadod a kívánt account nevet (valami egyedit, amilyen még nincs), meg a jelszavad 2x, aztán a következő oldalon gondolom elkéri az adataid, meg valahol a cd kulcsot is, tovább nem kattintgattam.
Ja, és Azgalra menj destrozni :) -
Ebből is látszik, hogy nem értesz hozzá. :) -
t0xikus #19445 srácnak vmi olyan problémája van,h hiába írja be cd keyt és fogadja el a rendszer kér ismét prepaid cardot. trial upgradenál is -
swtor szerintem marha jól néz ki a maga nemében. Én mindig azt mondtam, hogy art > next gen grafika. Warhammerbe is üt az art stílus és az swtorba sincs ez másképp, ráadásul a gépigénye is biztos baráti lesz. Én ránézek egy ilyen hájtek ázsiai tucat mmora és csak azt látom, hogy csillog villog, de az az art stílus azokkal a pockokkal meg mit tudom én milyen nyomorék lényekkel számomra gyomorforgató :D -
:Dd -
kisyoe97 #19442 ott cisnálnám de valami probléma akad.
légyszíves vegyél fel msn-re
[email protected] -
Boncmester #19441 Gondolom amit megvettél, az régi eu-s verzió, és az van benne, hogy menj föl a war-europe.com-ra.
Ne oda menj, hanem az accounts.eamythic.com-ra, és mostmár ott lehet accountot csinálni.
Vagy menj a warhammeronline.com-ra, és onnan is el lehet navigálni.
Ha ennél bővebb felvilágosítás kell, akkor ez a játék nem neked való :) -
Boncmester #19440 Félreértés ne essék, én is nagy Star Wars fan vagyok, és baromira szeretném, hogy jó legyen a játék, mert nagyon kíváncsi vagyok rá. És tutira meg fogom venni, csak nem szeretném, hogy olyan lenne, hogy 1 hónap után inkább nem fizetem be többet.
De amúgy a warhammer is elfut gyengébb gépeken, csak szaggat valamennyire.
Amúgy meg az előző gépem 2 GB RAM-mal és 512-es videokártyával 2011 közepére szerintem gyenge gépnek fog számítani, a war meg simán ment rajta. Szerintem nem az a cél, hogy minden gépen elfusson, amin a WoW is elfut, legalábbis nagyon remélem... -
Laroa #19439 Azért kíváncsi vagyok mi olyan kurva bonyolult az account manager használatában. -
gatyo #19438 Még szerencse, hogy lassan érkezik a legjobb!
-
Laroa #19437 Kb megmondták hogy ne számíts olyan grafikára mint a warhammerben, mert az a céljuk, hogy gyengébb gépeken is simán elfusson a játék. Meg ha egy olyan gameplay videót szidsz ami még csak nem is béta, ahhoz külön gratulálnék :D -
kisyoe97 #19436 Cső all.
Ma megvettem a játékot CD galaxisba..
De valahogy nem jön össze a regisztráció valaki legyen olyan szíves és irja le nekem a regisztráció menetét.. vagy vegyen fel msn-re
[email protected]
Köszi :) -
1.4re nem kell annyit várni. Az lesz a nagy orvr patch úgyhogy azzal "elvegetálok" valahogy addig ;> -
Boncmester #19434 Hát én mondjuk attól tartok, hogy az SW:TOR-ban csak a videók meg a zene lesz ütős. Persze remélem, nem nekem lesz igazam. De pl a legutóbbi csapat gameplay videójuk szerintem igen ratyira sikerült, plusz arról, hogy milyen lesz a pvp, még kb egy szó sem volt tudtommal, de a storytelling hülyeség alapján nem valami nagy szám. Meglátjuk.
Azt írták, űrcsata is lesz, de abból se látott még senki se egy képkockát se. Szerintem nem arra kéne ellőni az összes erőforrásukat, hogy az utolsó mobnak is egyedi szinkronja legyen... -
Laroa #19433 Én személy szerint leszarom, amint kijön az swtor auf wiedersehen warhammer. -
Thoracotomia #19432 éscsak össze hasonlításként a lotds patchet amit ők nem tudom minek neveznek 6 hónappal korábban jelentették be, szal még várhattok;) -
Thoracotomia #19431 We are just thinking of what we can do. New enemies, new areas - these are things that we explore. How and when do we bring this to the players, is not fixed yet.
még azt se tudják pontosan hogy mit akarnak, ha mégis kieg több mint 1 év. -
"we are working on new game content, more than a content patch." Nem tudom te ezt hogy értelmezed :D -
:d -
Thoracotomia #19428 olvastad amit írtak? az alapján nem hiszem hogy kieget terveznének, de mind1 -
Agaba72 #19427 Te kárpátok géniusza, te jövőbe látó istencsázsár természetesen ezt is tudod.........olyan jó hogy vagy, de tényleg. -
Thoracotomia #19426 igen. kieg bejelentés haha. -
Van amikor a legjobb sem elég jó!